Wpisy 424 413 – 424 512
29 lipca 2011 23:14 → 30 lipca 2011 08:00, 100 wpisów
lila idę już kotek.Przykro mi mili Państwo żegnam Was
lila jestem

lila jestem

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
andro..no bywało 21
też z kobietą ale nie z żoną..to przeurocza 6 letnia moja jedyna wnusia
...i mamy mieć bardzo zajęty dzień.
też z kobietą ale nie z żoną..to przeurocza 6 letnia moja jedyna wnusia
...i mamy mieć bardzo zajęty dzień.amour..zastanawiasz się czy pisać do mnie "Pan"...dziadkiem zostaje się w wieku 40 lat.
72 lila coś tam się pytała ja jej dawałem na 89% ale na 100% daję te 34,36,73,75
ja jurto uderzam na dużego system z 12 na 41 kratek ostatnio miałem tylko trzy słado czekam na 666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666wystarczy
panowie to tak jak z raportem milera ont my co innego i tak w kółko kto kogo szybciej złapie

jak złape ts za jaja to wydmuszki bedą tylko

jak złape ts za jaja to wydmuszki bedą tylko

s***syny ojciec przegrał dwie kamienice a ja gram bo powinni mi to oddac TS WY ***E SZMACIARZE OSZUŚĆI ***OLONI MAŁE WYGRANE TO DAJECIE MA CIE MI ODDAC TO CO OJCU ZABRALIŚĆIE

BÓG JEST SPRAWIEDLIWY I ODDACIE

TS TYLKO TO CO OJCIEC PRZEGRAŁ WYSTARCZY TRZEBA PARE KUMULACJI POCZEKAM

TS TYLKO TO CO OJCIEC PRZEGRAŁ WYSTARCZY TRZEBA PARE KUMULACJI POCZEKAM

AŻ MIE CZEPIE JAK SŁYSZE O WYGRANYCH DO TYSIĄCA A PRZELICZYLISCIE ILE PRZEGRALIŚĆIE JA GRAM BO WIERZE W BOGA SPRAWIEDLIWEGO TRUJCY JEDYNEGO ODDADZĄ MI KASE OJCA CO PRZEGRAŁ}}

S***YSYNY S***YSYNY TYLE NIC DODAC NIC UJAŚĆ JAK MI ODDADZĄ TO MOŻE ICH POCHWALE ZŁODZIEI,OSZUŚĆI ITB
TS

IDE SPAC JUŻ NIE MOGE ***A W MIESIĄCU PRAWIE 10.000TYS A JAK NIEPUSZCZE TO JEST MOJA LUBA I MOIM BLISKIM TO UDWODNIŁEM TO SĄ OSZUŚĆI JUTRO MOJE OSTATNIE PODEJŚĆIE JUŻ MNIE NIE USŁYSZYCIE,,,,,,,KASY MAM W BRUD ALE NIE LUBIE JAK KTOS MNIE DOI S***YSYNY TYLE LAT SPADAM
TS

IDE SPAC JUŻ NIE MOGE ***A W MIESIĄCU PRAWIE 10.000TYS A JAK NIEPUSZCZE TO JEST MOJA LUBA I MOIM BLISKIM TO UDWODNIŁEM TO SĄ OSZUŚĆI JUTRO MOJE OSTATNIE PODEJŚĆIE JUŻ MNIE NIE USŁYSZYCIE,,,,,,,KASY MAM W BRUD ALE NIE LUBIE JAK KTOS MNIE DOI S***YSYNY TYLE LAT SPADAM
DO ROZBIJE LAPTOPA PRZEZ TYCH HUI OSZUSTÓW TS TS I BYŁBYM STRATNY 5TYS IDE W *** ZOBACZYMY DZIŚ

jaro
pan bóg jest w niebie nic nie kradnie
a my tu w ziemie i twoje moje znajomy kazdy człowiek lubią oszustów
pan bóg jest w niebie nic nie kradnie
a my tu w ziemie i twoje moje znajomy kazdy człowiek lubią oszustów
Witajcie. Hej!
10 osób na czacie
a sorry kosmaty już podałeś ładna liczba może będzie ostatnio na chybił ją miałam ale jej nie było może dxisiaj padnie
Witajcie

Kasika,Natasza

Kosmaty

Kasika,Natasza

Kosmaty

200000