Wpisy 4 229 021 – 4 229 120
25 lipca 2021 19:32 → 25 lipca 2021 20:48, 100 wpisów
Marc*
masz SKAN a nie z lotto tej zdrapki z marca--kwietnia???
* = mądry
masz SKAN a nie z lotto tej zdrapki z marca--kwietnia???
* = mądry
Marc
dopiero (niestety) od miesiąca zauważyłem że Ty Pan-Inteligo
dopiero (niestety) od miesiąca zauważyłem że Ty Pan-Inteligo
Witam ponownie Tak się zastanawiam, co a tej stronie robią tacy milionerzy, jak niektórzy się chwalą
@4 229 014191979: o ania wrzuciła bugatti, tez fajne i drogie autko, na takie wózki to może sobie u nas w Polsce to tylko pozwolić Robert z baern muncheim, sorki zapomniałem teraz nazwiska tego piłkarza, z reszta kiedyś gdzieś i czytałem i widziałem jego staje z bryczkami też na necie, jakie posiada,ma w swojej kolekcji kilka bardzo drogich aut, i ze stajni mercedesa tez chyba z 3 autka i bugati chyba tez i maclarena i inne jeszcze
@4 229 024RT1: żal Ci D.... sciska
@4 229 032:
a nie dawno było EURO 2020
a nie dawno było EURO 2020
@4 229 022lewy: to chyba na obrazku, z tego co wiem to oj, rydzyk porusza sie maybachem którego rzekomo dostał od bezdomnego, który niby siedział gdzies tam w kartonie na ulicy, a na koncie miał miliony dolarów, ile w tym prawdy to nie wiem, ale gdzieś kiedyś czytałem ze ojciec rydzyk redemptorysta tego maybacha dostał od poloni amerykańskiej za to ze wprowadził tam Radio Maryje, i w podziękowaniu , za to ufundowany został ten maybach od ludzi dobrej woli,a nie od biednego jakiegoś bezdomnego, z ta wersja szybciej bym się zgodził,, niż tym biednym bezdomnym, tam w Ameryce są ludzie biedni i tez bogaci i kto wie co i kto komu może podarować,
@4 229 024RT1: witaj, no ja tez sobie zadaje nieraz takie pytanie, i zobacz nadal nie znam odpowiedzi, i chyba już nie poznam
@4 229 032makler: makler dzieki , i widzisz znów mi przypomniałeś chodziło mi o roberta lewandowskiego jakoś nie mogłem skojarzyć tego nazwiska, widzisz nieraz jesteś i pomocny, tutaj, jak ktoś coś i zapomni,
@4 229 040arczibalik73:
bujaj sie
bujaj sie
@4 229 042marc1978: czyzbys byl np: stanach?
Ktoś na czacie pytał:czy jest ktoś na mp co gra na mini lotto na 12 liczb i co niema nikogo, a chwalą się, że grają po kilkanaście tys. zł
@4 229 048RT1: pytaj tego co się chwali że tak gra
@4 229 049marc1978:
wtedy 2 "6" Szacun
wtedy 2 "6" Szacun
@4 229 032makler: makleer a tak jeszcze odniosę się do tego co tu napisałeś że jak można zapomnieć głównego sponsora w tosiku, to ja uważam ze tonie on sponsoruje jakieś tu wygrane tylko to my sponsorujemy tu tesikowi kasę i to my raczej, zapewniamy te nagrody i dla roberta Lewandowskiego oraz mercedes benz w Stuttgarcie, bo dzięki naszym głosom Robert Lewandowski jest taki rozpromowany na świecie i zbyt popularny, piłka nożna to 1 sprawa ,ale nie zapominaj ze Robert Lewandowski, to tez zawodnik klubu baern- monachium w niemczech, i to głownie on tam jest uważany z lidera i bożyszcze niemieć, pomimo ze teraz gra w polskiej drużynie która bez jego pomocy i tak by była w czarnej, d...., jak i jest teraz, pomimo ze robert jest u nas w drużynie miedzynarodowej, popatrz mamy takiego dobrego piłkarza jednego a co z reszta? jak graja, ze zawsze przegrywamy i odpadamy w każdych zawodach nasza piłka nożna to jest grubo naciągana, a zobacz np siatkówka jak wygląda tu lepsze są wygrane dla polski, i powiedz mi jeszcze jedna rzecz dlaczego Zbigniew Boniek nie jeździ chodziarz jednym z takich samochodów jak ma Robert Lewandowski i ten piłkarz i ten piłkarz jest
Na stronie mp, są sami marzyciele, do których ja się też zaliczam. A może wygram większą kasę
@4 229 048RT1: bo studenta moze wtedy nie było
@4 229 041makler: i widzisz znów tu do mnie piszesz z agresja a ja ci prawdę napisałem szczera, a ty karzesz mi się bujać i mi jeszcze paluszkiem grozisz nierób tak bo ci kiedyś ten paluszek odpadnie, bo się nadwyręży i znów powiesz ze to moja wina jest
@4 229 052RT1:
znasz sie na Exelu??? student wlasnie te liczby bierze z Exela
na FORUM z Exela robią cuda
znasz sie na Exelu??? student wlasnie te liczby bierze z Exela
na FORUM z Exela robią cuda
Jade swoje...ostatnie 10 najczesciej losowanych ...plus 1 dodstkowy moze na 2 albo na 3 liczby jutro i mini dam
Na pasko mam 2278 typowań sys 12 w mini i tylko 4 piątki...kosz wysyłania ponad 2mln a wygrane pewnie nawet nie połowa tego ..I byłyby plecy.
@4 229 057tomi77:
dzis był królik na obiad w sosie koperkowym?? tak pisałeś że bedzie
dzis był królik na obiad w sosie koperkowym?? tak pisałeś że bedzie
@4 229 058RT1:
MAPKI
MAPKI
@4 229 065makler:
Miało býc
@4 229 065makler: taki bangster cie namawia na zostawienie kasy z wygranej w jego banku
@4 229 069marc1978:
@4 229 070RT1: Po jajkach lepiej stoi
@4 229 052RT1: to prawda jest ja też do tych marzycieli nalezę i się zaliczam, ale pomyśl tak jak byśmy nie mieli marzeń to po co byśmy mieli grać w ogóle i się tu spotykać a tak bynajmniej się nie nudzimy i coś kombinujemy z liczbami aby coś trafić i spełnić też swoje marzenia , a wiadomo to trochę idzie w inna stronę nam,z tymi wielkimi wygranymi ,ale to wszystko jeszcze jest jeszcze do tzw, ogarnięcia, bo zawsze możemy i z czasem ziścić te marzenia, tylko musimy się skopić nad liczbami a nie kłótniami na czacie,i zagrać i wygrać, czego życzę tu wszystkim na czacie i poza czatem, w grupie siła
@4 229 056makler: o jakim forum piszesz?
@4 229 074makler: makler po co mi starszczy
@4 229 067Mulag:
Mój rekord 17 jaj za jednym razem
@4 229 070RT1: no ja też może warzywka na patelnie na kolacyjkę jakie zarzucę sobie
Muszę ten multi rozgryzci chyba nie na 10 a 2, 3 albo 4..bo 4 na 0 uja daje
@4 229 083zbigniew g: pobij rekord niugiętego luka ...jeżeli wiesz o kim piszę
@4 229 080marc1978: o tak jajecznica z 2 jajek strusich, ale by była wyrzerka nie
@4 229 082makler: ok później zerknę dzieki
kiedys po ostrym i duzym jedzeniu , na drugi dzien byłem prawie głodny
taka szybka przemiana materi
nawet czytalem ze przy ostrym mozna schudnąć
taka szybka przemiana materi
nawet czytalem ze przy ostrym mozna schudnąć
@4 229 091makler: ja teraz waze 57.5kg
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 505 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Idę oglądam tych co szukają kilka gram zlota 

@4 229 097makler: makler ile to już lat
Ja byłem szpryciwany lekami.. zacząłem ćwiczyć trochę by klatki nie mieć zapadnietej
@4 229 100: wiesz o co chodzi
@4 229 100zbigniew g: to dobrze ze sie przyznajesz
@4 229 102zbigniew g: 4
@4 229 103makler: nie kasuj tego kiedyś wyjdzie na jaw 5/5
@4 229 104: moze za rok bedzie "5"
Cicho bo jeszcze islandorka się dowie
A.. Jeśli kiedyś wygram cokolwiek to używka Infinity q30, lexus CT 200 albo Megane rsAkrapovic
Moja nowa szansa Karolinajest sama i nie szuka nikogo bo o mnie mysli
@4 229 111tomi77: dobry pomysł osa wpis 4 444 444będzie mój
Forsami wróciłeś z k nr 3