Wpisy 4 228 921 – 4 229 020
25 lipca 2021 17:29 → 25 lipca 2021 19:30, 100 wpisów
@4 228 920arczibalik73: Na poniedziałek szykujemy liczby do multi.
10/10 gramy o dużą kasę
10/10 gramy o dużą kasę
Kto mi zrobi jakiś obiad bo jestem głodny ?
@4 228 910Sebastian_M: do tego wpisu jeśli mogę się odnieść to to się sprawdza, ale tylko w mini lotku, w multiku należny grać stałymi numerami, jakie wszystkim przynoszą szczęście, każdy ma zapewne takie swoje numery na których wygrywa coś tam i nich trzeba sie trzymać i nimi tylko grać i tego zycze wszystkim aby grali i wygrywali,
@4 228 923arczibalik73: Grać nimi na okrętkę ?
@4 228 924Sebastian_M: oczywiście bo nie wiesz kiedy wpadną i przyniosą ci niespodziewana wygrana
@4 228 925arczibalik73: Oby nie było lipy z miodem
@4 228 924Sebastian_M: a zauważ że nieraz jest tak ze wyślesz coś tam, nie liczysz na wygrana a tu nagle bęc i coś tam trafiłeś, przecież nikt nie wie, kiedy i co wygra, możemy tylko się domyślać nieraz co i może wyjść, ale nigdy nie wiemy do końca czy faktycznie te liczby które własnie wysłaliśmy i zagraliśmy czy one wejdą nam na 100% tu o tym decyduje tylko los i szczęście nie my, i czy mamy te szczęście czy nie
@4 228 929arczibalik73: Masz rację czasami tak jest
Sebastian żadna tez i maszyna czy tablica liczbowa nie gwarantuje ci wygranej, liczb, to są tylko tzw.pomoce ,ale zauważ że ta komisja która czuwa tam nad tymi losowaniami w centrali, totalizatora sportowego nie losuje tych liczb które akurat tam są akurat zapisane w tych mapkach liczbowych co wszyscy korzystają przeważnie,oni losują to co kto przeważnie nikt nie kreśli i nie wysyła i dlatego są takie efekty ze przeważnie trafiają to tylko nieliczni, przy odrobinie szczęścia, a cały y zysk płynie do kasy TS z przegranych
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.07.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.07.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.07.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.07.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
nic nie idzie trafic
trzeba cos skleic na 21.50
@4 228 931arczibalik73: Tak zauważyłem to
2 x 4 na 10 a wysłane do uja.. Tylko i tak 50 groszy tył bylbychce 3 mini w tym tygodniu.. Jutro zaczynamstać po sztuce
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
@4 228 926Sebastian_M: lipa z miodem będzie tylko wtedy kiedy np, przestaniesz grac swoimi numerami które przynoszą ci szczęście , i nimi nie zagrasz na dane losowanie, a one nagle wszystkie wejdą , a ty ich nie wysłałeś ,wtedy nie będzie tylko lipy z miodem ale i beczki miodu jak ja się śmieje, dlatego uważam ze każdy powinien grać wyłącznie tylko swoimi numerami, , nie zapożyczonymi z czata, bo to nic nie daje, a przynosi tylko straty finansowe, i nie należny rzucać się na jakieś systemy,bo to głupota jest , wiadomo że jeżeli, chcesz szybko niby się wzbogacić to zawsze to idzie w odwrotna stronę i szybko możesz zbankrutować, te systemy są po to wymyślone abyś jak najwięcej swojej ciężko zarobionej kasy topił w tym hazardzie i nic poza tym, wiadomo ludzie ryzykują co niektórzy, i pozbywają się wszelkich dóbr jakie wcześniej też i nabyli poprzez ciężka mozolna prace
He he mamy za darmo ale mamy u Pasko możliwość grania na 12 liczb lotto czy mini i co trójka czasem wyjdzie a gdzie główna wygrana, prawie nigdy, czasem ktoś trafi, to po co realnie tak grać he he to nie te czasy dawniej 3 zł i się miało 5 okienek 5 szans na miliony to zlikwidowali, nadzór nad losowaniem został zlikwidowany, o czym piszesz Arczi to bajki dla dzieci nic się nie wygra
@4 228 933krzysztof 24:
Ts Cię lubi
Ts Cię lubi
@4 228 944Mulag: ja nie narzekam i czasem wygram i to sporo ostatnio na chybił trafił tylko gram.
realnie można trafić np 5 tyś takie ochłapy dla ludu, nic więcej może i nawet 10 tyś lub więcej, szkoda się łudzić he he no można być w grze grając marzyć nikomu nie odbieram
Trzeba grać w odpowiednie gry ...omijam szerokim łukiem gry typu głupki z plusem ekstra przekręt wodospad I super szajs ...tylko multi I mini
ja tu nikomu nic nie narzucam jak i kto ma grać i czy systemem czy nie, , każdy zrobi jak chce,nikt mnie tu nie musi słuchać, bo może to się każdemu wydawać że złe tu pisze ale jeśli chcecie szybko zbankrutować i popaść w jakieś długi to grajcie nadal systemami na wielokrotność tez stawki to i tak jest tylko wtedy duży zastrzyk dla totalizatora sportowego który gromadzi wasze pieniądze w swoim skarbcu,a nikomu nic nie da wygrać konkretnego tylko jakieś tam ochłapy co im spadnie z przysłowiowgo nosa to samo zdrapkui, kilka jest pz wygranymi a reszta pusta lub z wygrana 2zł
@4 228 951arczibalik73: jakie 2 złote
złodziej ukradł wszystkie nic nie było w jednym sklepie bo to tak działa że wygrane są jakieś np Kozia Wola i świniarsko he he w innych miastach nie ma już żadnej wygnanej tak to działa
@4 228 952marc1978:
ja to taktuje jak zabawę staram się wydawać jak najmniej można, szkoda ciężko zarobionych pieniędzy przewalić gram tyle by być w grze nic więcej
tam gdzie nie ma konkurencji tam i wygranych nie będzie a Państwo zlikwidowało konkurencje
@4 228 950Mulag: tak tyle gier i nikt nic nie może trafić, nie złe co? czy to nie jest trochę jakby dziwne, ale grajcie nadal za wielokrotność stawek i systemami, jak tu 1 osoba mini na 12 liczb, system, a później wszystko w plecy, ale kto komu bogatemu zabroni nie? Ts tylko czeka na aby wszyscy tak grali i jak najwięcej topili tam swoich oszczędności, do tego dochodzą jeszcze inne opląty Które narzuca nam rząd, i tu chodzi o to aby Polacy byli biednym narodem,a nie się bogacili,bo my się nie bogacimy raczej a tylko ci co tam zasiadają u samej góry, ale jeśli chodzi im o niebo to musza jeszcze długa drogę odbyć żeby się tam znaleźć, i rządzić innymi i tyle w tym temacie z mojej strony
@4 228 953marc1978: no moze ci sie i nieraz udać jak trafisz ilos ci dopisze, ale tak przewaznie jest, ja pisze ogólnie, jesli wygrałes to ci
@4 228 963arczibalik73: do dziś w kominku forsą rozpalam
Prawda jest tak i to smutna bardzo że więcej gra ludzi biedniejszych ja ich rozumiem chcą swój los odmienić a w konsekwencji nie dojadają wszystko sobie odmawiają bo trza przeczekać bo się wygra a lata uciekają a oni tylko tracą na zdrowiu w domu lub mieszkaniu bajzel lub potrzebny remont a oni nie bo wygrają czy to nie jest smutne i zarazem głupota
tak samo jest w życiu jak w totolotku raz się jest u góry raz na dole i taka jest prawda
4 228 968. Mulag to co piszesz tez jest prawda
4 228 968. Mulag to co piszesz tez jest prawda
@4 228 959marc1978: wow
Naprawdę trafiłeś 6 w lotto super
Naprawdę trafiłeś 6 w lotto super
Pamiętajcie, że pieniądze szczęścia nie dają a i sepów pełno i niby przyjaciół...
@4 228 966marc1978: już to widzę chyba z takiej gry jak to kiedyś była co kupowałeś domy nie pamiętam już tej gry nazwy, choć tez nieraz w mia kiedyś za dziecka jeszcze grałem
@4 228 972marc1978: dokładnie jak piszesz
@4 228 973arczibalik73: monopoly
@4 228 965tomi77:
@4 228 977marc1978:
Najlepiej przylepić 100 na czoło i obracać babke aż papier nie spadnie
Marc.. Masz racje..kumpel wygrał.. Jest bankrutem wynajmuje mieszkanie... Jeździ nastoletnim jak reszta czyli my
Tak serio.. Myślę że nawet jakbym trafił 6 choć pewnie życia braknie.. Nie kupilbym samochodu do szpanu...
@4 228 991Mulag: tak jest a nie może
@4 228 975191979: dziękuje Aniu zgadza się ,dziękuje chyba tak, chodziarz chodzi mi jeszcze po głowie taka gra jak eurobiznes, ale nie wiem czy to coś nie pokręciłem tu z inna gra, ja tez gram tylko dla zabawy, i tylko za wygrane, jeśli takowe są , jeśli nie mam to nie gram , dlatego kiedyś tu napisałem że gram nieraz za 100zł nieraz i przez pół roku,ja wiem ze to komuś może i wydawać się zbyt dziwne, no ale tak i jest nie rozrzucam się kasa na prawo i lewo, aby pokazać jaki to jestem, niby bogaty ,lepiej grać skromnie i wygrywać jak chwalić się bogactwem i wszystko przegrywać , ja rozumie ze inni więcej wydaja nieraz i na inne rzeczy, ale tak jest, ja sobie w obecnej sytuacji na takie coś nie mogę pozwolić, gram wtedy kiedy mogę i mam za co i to na przemiennie raz mini lotek raz multik, i nigdy od nikogo nie pożyczam na gry ani nie zapożyczam się w bankach jak to co i niektórzy robią,a z nam takich ludzi osobiście co biorą chwilówki aby mieć za co zagrać w kolekturze, wyobraźcie sobie że jeszcze nigdy w swoim życiu nie brałem żadnej pożyczki, dacie wiarę ? uważam ze jeśli nie mam czegoś to nie mam, i wierze że może przyjdzie kiedyś taki czas ze i ja daną rzecz będę miał, jak inni której nie muśże mieć już bo inni maja
@4 228 995arczibalik73: dobry zwyczaj nie pożyczaj a jeszcze lepszy nie oddawaj
@4 228 984marc1978: gdzie znalazłeś zdiecie tego merolka w którym miejscu na necie na stronie Merceds- BENZ,? jakbyś takim wózkiem jeździł to byś zapewne tu na ten czat nawet nie zaglądał ale cóż
@4 228 999marc1978: takie jest powiedzenie to prawda, ale ludzie stosują w życiu raczej ta druga cześć
@4 229 005arczibalik73: są ludzie i ludziska
Widzicie jak jest miło i przyjemnie na czacie ...tzn. że można.
@4 228 959marc1978:
Takie kumulacje w Lotto jak w tamtym czasie to już historia
Obecnie jak kumulacja osiągnie 20 mln to będzie ogromny sukces
Tylko Ej może to przewyższać, jest jedno ale >>> "łatwość trafienia"
Takie kumulacje w Lotto jak w tamtym czasie to już historia
Obecnie jak kumulacja osiągnie 20 mln to będzie ogromny sukces
Tylko Ej może to przewyższać, jest jedno ale >>> "łatwość trafienia"
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 229 008golanonim: tak jest jak w zarządzie ts trafiają ludzie którzy się nie znają na grach .
@4 228 995arczibalik73:
no ten czarny merolek mi się też podoba fajny jest, choć zdecydowanie podobają mi się już i bardziej tiuningowane merole przez brabusa lub carllsona, jeśli wiesz o czym mówię i takie bardziej terenowe, nie powiem ze te coupe i te z segmentu a,b,c i inne, tez mi się nie podobają, wogóle to jestem fanem od dziecka samochodów tej marki, karla benza, i mogę Ci tez powiedzieć ze byłem od kilkunastu już lat w stałym kontakcie z firma MERCEDES-BENZ w Stuttgarcie, co jakiś czas od nich otrzymywałem katalogi i prospekty ich wynalazków,odkąd pojawił się internet, to już nie pisze aby mi wysyłali katalogi i prospekty swoich samochodów, ale,bo wszystko to można oglądnąć sobie lub ściągnąć i wydrukować,ze strony oficjalnej mercedesa benz, , powiem szczerze ze chciałbym posiadać choć jedno takie autko z ich tzw, stajni, ale na razie to są tylko moje takie marzenia ściętej głowy, na razie to tylko mam breloczek do kluczy kupiony w salonie mercedesa w niemczech, i dwa modele tej firmy , mercedesa couppe i mercedesa cabrio slk
@4 229 012arczibalik73: strach by było w Polsce takim jeździć...
@4 229 010marc1978: przecież szefostwo jest po pełnym marketingu i zarządzaniu
@4 229 015golanonim: ci geniusze podnoszą cenę zakładu mnożąc nową cenę przez ilość zakładów...I potem i wychodzi 400000 w mini a tak naprawdę po podwyżce nic się nie zmieniło...tak samo było w lotto
Takim autem taranujesz podwozie urywasz zawieszenie i miskę olejową potem na złom z nim
tym czerwonym czy bordowym tak, bo jak to mówią licho nie śpi, a potencjalnych nabywców i klientów tego autka by się wielu znalazło zaraz, tez, i dlatego takie autka posiadają tylko nieliczni, ale nie u nas w kraju tylko np, w arabi saudyjskiej, w bangladeszu itd, u nas zaraz by takie atko ukradli i trafiło by do jakiejś dziupli, na demontaż części zapewne, te autka nie wiem czy czasem nie są już teraz robione tylko na zamówienie, choć nie wiem jak z tym jest, i nie chce tu nikogo wprowadzać w błąd
@4 229 017marc1978: niestety to był ich błąd, ale większym jest wprowadzenie wielości gier i losowań szczególnie tych co kilka minut
No ale czego nie robi się dla ... wiadomo
No ale czego nie robi się dla ... wiadomo

od tamtej chwili gram dla zabawy ....
ja tam takim jeżdżę