Wpisy 4 229 001 – 4 229 100
25 lipca 2021 19:04 → 25 lipca 2021 20:36, 100 wpisów
@4 228 999marc1978: takie jest powiedzenie to prawda, ale ludzie stosują w życiu raczej ta druga cześć
@4 229 005arczibalik73: są ludzie i ludziska
Widzicie jak jest miło i przyjemnie na czacie ...tzn. że można.
@4 228 959marc1978:
Takie kumulacje w Lotto jak w tamtym czasie to już historia
Obecnie jak kumulacja osiągnie 20 mln to będzie ogromny sukces
Tylko Ej może to przewyższać, jest jedno ale >>> "łatwość trafienia"
Takie kumulacje w Lotto jak w tamtym czasie to już historia
Obecnie jak kumulacja osiągnie 20 mln to będzie ogromny sukces
Tylko Ej może to przewyższać, jest jedno ale >>> "łatwość trafienia"
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 229 008golanonim: tak jest jak w zarządzie ts trafiają ludzie którzy się nie znają na grach .
@4 228 995arczibalik73:
no ten czarny merolek mi się też podoba fajny jest, choć zdecydowanie podobają mi się już i bardziej tiuningowane merole przez brabusa lub carllsona, jeśli wiesz o czym mówię i takie bardziej terenowe, nie powiem ze te coupe i te z segmentu a,b,c i inne, tez mi się nie podobają, wogóle to jestem fanem od dziecka samochodów tej marki, karla benza, i mogę Ci tez powiedzieć ze byłem od kilkunastu już lat w stałym kontakcie z firma MERCEDES-BENZ w Stuttgarcie, co jakiś czas od nich otrzymywałem katalogi i prospekty ich wynalazków,odkąd pojawił się internet, to już nie pisze aby mi wysyłali katalogi i prospekty swoich samochodów, ale,bo wszystko to można oglądnąć sobie lub ściągnąć i wydrukować,ze strony oficjalnej mercedesa benz, , powiem szczerze ze chciałbym posiadać choć jedno takie autko z ich tzw, stajni, ale na razie to są tylko moje takie marzenia ściętej głowy, na razie to tylko mam breloczek do kluczy kupiony w salonie mercedesa w niemczech, i dwa modele tej firmy , mercedesa couppe i mercedesa cabrio slk
@4 229 012arczibalik73: strach by było w Polsce takim jeździć...
@4 229 010marc1978: przecież szefostwo jest po pełnym marketingu i zarządzaniu
@4 229 015golanonim: ci geniusze podnoszą cenę zakładu mnożąc nową cenę przez ilość zakładów...I potem i wychodzi 400000 w mini a tak naprawdę po podwyżce nic się nie zmieniło...tak samo było w lotto
Takim autem taranujesz podwozie urywasz zawieszenie i miskę olejową potem na złom z nim
tym czerwonym czy bordowym tak, bo jak to mówią licho nie śpi, a potencjalnych nabywców i klientów tego autka by się wielu znalazło zaraz, tez, i dlatego takie autka posiadają tylko nieliczni, ale nie u nas w kraju tylko np, w arabi saudyjskiej, w bangladeszu itd, u nas zaraz by takie atko ukradli i trafiło by do jakiejś dziupli, na demontaż części zapewne, te autka nie wiem czy czasem nie są już teraz robione tylko na zamówienie, choć nie wiem jak z tym jest, i nie chce tu nikogo wprowadzać w błąd
@4 229 017marc1978: niestety to był ich błąd, ale większym jest wprowadzenie wielości gier i losowań szczególnie tych co kilka minut
No ale czego nie robi się dla ... wiadomo
No ale czego nie robi się dla ... wiadomo
Marc*
masz SKAN a nie z lotto tej zdrapki z marca--kwietnia???
* = mądry
masz SKAN a nie z lotto tej zdrapki z marca--kwietnia???
* = mądry
Marc
dopiero (niestety) od miesiąca zauważyłem że Ty Pan-Inteligo
dopiero (niestety) od miesiąca zauważyłem że Ty Pan-Inteligo
Witam ponownie Tak się zastanawiam, co a tej stronie robią tacy milionerzy, jak niektórzy się chwalą
@4 229 014191979: o ania wrzuciła bugatti, tez fajne i drogie autko, na takie wózki to może sobie u nas w Polsce to tylko pozwolić Robert z baern muncheim, sorki zapomniałem teraz nazwiska tego piłkarza, z reszta kiedyś gdzieś i czytałem i widziałem jego staje z bryczkami też na necie, jakie posiada,ma w swojej kolekcji kilka bardzo drogich aut, i ze stajni mercedesa tez chyba z 3 autka i bugati chyba tez i maclarena i inne jeszcze
@4 229 024RT1: żal Ci D.... sciska
@4 229 032:
a nie dawno było EURO 2020
a nie dawno było EURO 2020
@4 229 022lewy: to chyba na obrazku, z tego co wiem to oj, rydzyk porusza sie maybachem którego rzekomo dostał od bezdomnego, który niby siedział gdzies tam w kartonie na ulicy, a na koncie miał miliony dolarów, ile w tym prawdy to nie wiem, ale gdzieś kiedyś czytałem ze ojciec rydzyk redemptorysta tego maybacha dostał od poloni amerykańskiej za to ze wprowadził tam Radio Maryje, i w podziękowaniu , za to ufundowany został ten maybach od ludzi dobrej woli,a nie od biednego jakiegoś bezdomnego, z ta wersja szybciej bym się zgodził,, niż tym biednym bezdomnym, tam w Ameryce są ludzie biedni i tez bogaci i kto wie co i kto komu może podarować,
@4 229 024RT1: witaj, no ja tez sobie zadaje nieraz takie pytanie, i zobacz nadal nie znam odpowiedzi, i chyba już nie poznam
@4 229 032makler: makler dzieki , i widzisz znów mi przypomniałeś chodziło mi o roberta lewandowskiego jakoś nie mogłem skojarzyć tego nazwiska, widzisz nieraz jesteś i pomocny, tutaj, jak ktoś coś i zapomni,
@4 229 040arczibalik73:
bujaj sie
bujaj sie
@4 229 042marc1978: czyzbys byl np: stanach?
Ktoś na czacie pytał:czy jest ktoś na mp co gra na mini lotto na 12 liczb i co niema nikogo, a chwalą się, że grają po kilkanaście tys. zł
@4 229 048RT1: pytaj tego co się chwali że tak gra
@4 229 049marc1978:
wtedy 2 "6" Szacun
wtedy 2 "6" Szacun
@4 229 032makler: makleer a tak jeszcze odniosę się do tego co tu napisałeś że jak można zapomnieć głównego sponsora w tosiku, to ja uważam ze tonie on sponsoruje jakieś tu wygrane tylko to my sponsorujemy tu tesikowi kasę i to my raczej, zapewniamy te nagrody i dla roberta Lewandowskiego oraz mercedes benz w Stuttgarcie, bo dzięki naszym głosom Robert Lewandowski jest taki rozpromowany na świecie i zbyt popularny, piłka nożna to 1 sprawa ,ale nie zapominaj ze Robert Lewandowski, to tez zawodnik klubu baern- monachium w niemczech, i to głownie on tam jest uważany z lidera i bożyszcze niemieć, pomimo ze teraz gra w polskiej drużynie która bez jego pomocy i tak by była w czarnej, d...., jak i jest teraz, pomimo ze robert jest u nas w drużynie miedzynarodowej, popatrz mamy takiego dobrego piłkarza jednego a co z reszta? jak graja, ze zawsze przegrywamy i odpadamy w każdych zawodach nasza piłka nożna to jest grubo naciągana, a zobacz np siatkówka jak wygląda tu lepsze są wygrane dla polski, i powiedz mi jeszcze jedna rzecz dlaczego Zbigniew Boniek nie jeździ chodziarz jednym z takich samochodów jak ma Robert Lewandowski i ten piłkarz i ten piłkarz jest
Na stronie mp, są sami marzyciele, do których ja się też zaliczam. A może wygram większą kasę
@4 229 048RT1: bo studenta moze wtedy nie było
@4 229 041makler: i widzisz znów tu do mnie piszesz z agresja a ja ci prawdę napisałem szczera, a ty karzesz mi się bujać i mi jeszcze paluszkiem grozisz nierób tak bo ci kiedyś ten paluszek odpadnie, bo się nadwyręży i znów powiesz ze to moja wina jest
@4 229 052RT1:
znasz sie na Exelu??? student wlasnie te liczby bierze z Exela
na FORUM z Exela robią cuda
znasz sie na Exelu??? student wlasnie te liczby bierze z Exela
na FORUM z Exela robią cuda
Jade swoje...ostatnie 10 najczesciej losowanych ...plus 1 dodstkowy moze na 2 albo na 3 liczby jutro i mini dam
Na pasko mam 2278 typowań sys 12 w mini i tylko 4 piątki...kosz wysyłania ponad 2mln a wygrane pewnie nawet nie połowa tego ..I byłyby plecy.
@4 229 057tomi77:
dzis był królik na obiad w sosie koperkowym?? tak pisałeś że bedzie
dzis był królik na obiad w sosie koperkowym?? tak pisałeś że bedzie
@4 229 058RT1:
MAPKI
MAPKI
@4 229 065makler:
Miało býc
@4 229 065makler: taki bangster cie namawia na zostawienie kasy z wygranej w jego banku
@4 229 069marc1978:
@4 229 070RT1: Po jajkach lepiej stoi
@4 229 052RT1: to prawda jest ja też do tych marzycieli nalezę i się zaliczam, ale pomyśl tak jak byśmy nie mieli marzeń to po co byśmy mieli grać w ogóle i się tu spotykać a tak bynajmniej się nie nudzimy i coś kombinujemy z liczbami aby coś trafić i spełnić też swoje marzenia , a wiadomo to trochę idzie w inna stronę nam,z tymi wielkimi wygranymi ,ale to wszystko jeszcze jest jeszcze do tzw, ogarnięcia, bo zawsze możemy i z czasem ziścić te marzenia, tylko musimy się skopić nad liczbami a nie kłótniami na czacie,i zagrać i wygrać, czego życzę tu wszystkim na czacie i poza czatem, w grupie siła
@4 229 056makler: o jakim forum piszesz?
@4 229 074makler: makler po co mi starszczy
@4 229 067Mulag:
Mój rekord 17 jaj za jednym razem
@4 229 070RT1: no ja też może warzywka na patelnie na kolacyjkę jakie zarzucę sobie
Muszę ten multi rozgryzci chyba nie na 10 a 2, 3 albo 4..bo 4 na 0 uja daje
@4 229 083zbigniew g: pobij rekord niugiętego luka ...jeżeli wiesz o kim piszę
@4 229 080marc1978: o tak jajecznica z 2 jajek strusich, ale by była wyrzerka nie
@4 229 082makler: ok później zerknę dzieki
kiedys po ostrym i duzym jedzeniu , na drugi dzien byłem prawie głodny
taka szybka przemiana materi
nawet czytalem ze przy ostrym mozna schudnąć
taka szybka przemiana materi
nawet czytalem ze przy ostrym mozna schudnąć
@4 229 091makler: ja teraz waze 57.5kg
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 505 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Idę oglądam tych co szukają kilka gram zlota 

@4 229 097makler: makler ile to już lat