Wpisy 4 228 901 – 4 229 000
25 lipca 2021 17:13 → 25 lipca 2021 19:04, 100 wpisów
Ha ha 23...kolejny raz i to skad..z mojej tabelitrop dobry...reszta wielki uj z wlosami
@4 228 898marc1978: brednie to ty piszesz i makler ,
@4 228 900Mewa: racja ja nadal nie wiem o co chodzi ...więc dajmy sobie spokój.
Ale o czym piszecie ?
@4 228 904Sebastian_M: tak o życiu
Ok spoko
@4 228 906johno:
Od poniedziałku zaczynamy nowe podejście do gier liczbowych
Typujemy codziennie inny zestaw liczb. Zobaczymy czy lepiej grać cały czas jeden zestaw czy zmieniać z dnia na dzień
Taki mamy plan. Co z tego wyjdzie będę informował na bieżąco
Kur ale ja glupek..pokazywalo ze z pierwszych 10 liczb odpady to sie uparlem gdzie najczesciej...
@4 228 907Sebastian_M: jak utworze układy swojskich typów liczb to podam ci na @ jeszcze nie widziałem co wyszło o 14,bo nie było czasu trzeba było odpisać na wiadomość innym osobom a wiec na spokojnie jak bede miał liczby to dostaniesz je na @
@4 228 916191979: Witaj Aniu
@4 228 916191979: Aniu @
@4 228 914tomi77: z tym bym uważał z ta 1 dziesiątka bo może być tak ze nie wejdzie tak jak chcesz , ale próbuj , a nóż widelec CI się uda, ale ja bym na te liczby za bardzo nie liczył, one wychodzą bardzo sporadycznie jak i tez i ostatnio 70 tki
@4 228 920arczibalik73: Na poniedziałek szykujemy liczby do multi.
10/10 gramy o dużą kasę
10/10 gramy o dużą kasę
Kto mi zrobi jakiś obiad bo jestem głodny ?
@4 228 910Sebastian_M: do tego wpisu jeśli mogę się odnieść to to się sprawdza, ale tylko w mini lotku, w multiku należny grać stałymi numerami, jakie wszystkim przynoszą szczęście, każdy ma zapewne takie swoje numery na których wygrywa coś tam i nich trzeba sie trzymać i nimi tylko grać i tego zycze wszystkim aby grali i wygrywali,
@4 228 923arczibalik73: Grać nimi na okrętkę ?
@4 228 924Sebastian_M: oczywiście bo nie wiesz kiedy wpadną i przyniosą ci niespodziewana wygrana
@4 228 925arczibalik73: Oby nie było lipy z miodem
@4 228 924Sebastian_M: a zauważ że nieraz jest tak ze wyślesz coś tam, nie liczysz na wygrana a tu nagle bęc i coś tam trafiłeś, przecież nikt nie wie, kiedy i co wygra, możemy tylko się domyślać nieraz co i może wyjść, ale nigdy nie wiemy do końca czy faktycznie te liczby które własnie wysłaliśmy i zagraliśmy czy one wejdą nam na 100% tu o tym decyduje tylko los i szczęście nie my, i czy mamy te szczęście czy nie
@4 228 929arczibalik73: Masz rację czasami tak jest
Sebastian żadna tez i maszyna czy tablica liczbowa nie gwarantuje ci wygranej, liczb, to są tylko tzw.pomoce ,ale zauważ że ta komisja która czuwa tam nad tymi losowaniami w centrali, totalizatora sportowego nie losuje tych liczb które akurat tam są akurat zapisane w tych mapkach liczbowych co wszyscy korzystają przeważnie,oni losują to co kto przeważnie nikt nie kreśli i nie wysyła i dlatego są takie efekty ze przeważnie trafiają to tylko nieliczni, przy odrobinie szczęścia, a cały y zysk płynie do kasy TS z przegranych
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.07.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.07.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.07.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.07.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
nic nie idzie trafic
trzeba cos skleic na 21.50
@4 228 931arczibalik73: Tak zauważyłem to
2 x 4 na 10 a wysłane do uja.. Tylko i tak 50 groszy tył bylbychce 3 mini w tym tygodniu.. Jutro zaczynamstać po sztuce
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
@4 228 926Sebastian_M: lipa z miodem będzie tylko wtedy kiedy np, przestaniesz grac swoimi numerami które przynoszą ci szczęście , i nimi nie zagrasz na dane losowanie, a one nagle wszystkie wejdą , a ty ich nie wysłałeś ,wtedy nie będzie tylko lipy z miodem ale i beczki miodu jak ja się śmieje, dlatego uważam ze każdy powinien grać wyłącznie tylko swoimi numerami, , nie zapożyczonymi z czata, bo to nic nie daje, a przynosi tylko straty finansowe, i nie należny rzucać się na jakieś systemy,bo to głupota jest , wiadomo że jeżeli, chcesz szybko niby się wzbogacić to zawsze to idzie w odwrotna stronę i szybko możesz zbankrutować, te systemy są po to wymyślone abyś jak najwięcej swojej ciężko zarobionej kasy topił w tym hazardzie i nic poza tym, wiadomo ludzie ryzykują co niektórzy, i pozbywają się wszelkich dóbr jakie wcześniej też i nabyli poprzez ciężka mozolna prace
He he mamy za darmo ale mamy u Pasko możliwość grania na 12 liczb lotto czy mini i co trójka czasem wyjdzie a gdzie główna wygrana, prawie nigdy, czasem ktoś trafi, to po co realnie tak grać he he to nie te czasy dawniej 3 zł i się miało 5 okienek 5 szans na miliony to zlikwidowali, nadzór nad losowaniem został zlikwidowany, o czym piszesz Arczi to bajki dla dzieci nic się nie wygra
@4 228 933krzysztof 24:
Ts Cię lubi
Ts Cię lubi
@4 228 944Mulag: ja nie narzekam i czasem wygram i to sporo ostatnio na chybił trafił tylko gram.
realnie można trafić np 5 tyś takie ochłapy dla ludu, nic więcej może i nawet 10 tyś lub więcej, szkoda się łudzić he he no można być w grze grając marzyć nikomu nie odbieram
Trzeba grać w odpowiednie gry ...omijam szerokim łukiem gry typu głupki z plusem ekstra przekręt wodospad I super szajs ...tylko multi I mini
ja tu nikomu nic nie narzucam jak i kto ma grać i czy systemem czy nie, , każdy zrobi jak chce,nikt mnie tu nie musi słuchać, bo może to się każdemu wydawać że złe tu pisze ale jeśli chcecie szybko zbankrutować i popaść w jakieś długi to grajcie nadal systemami na wielokrotność tez stawki to i tak jest tylko wtedy duży zastrzyk dla totalizatora sportowego który gromadzi wasze pieniądze w swoim skarbcu,a nikomu nic nie da wygrać konkretnego tylko jakieś tam ochłapy co im spadnie z przysłowiowgo nosa to samo zdrapkui, kilka jest pz wygranymi a reszta pusta lub z wygrana 2zł
@4 228 951arczibalik73: jakie 2 złote
złodziej ukradł wszystkie nic nie było w jednym sklepie bo to tak działa że wygrane są jakieś np Kozia Wola i świniarsko he he w innych miastach nie ma już żadnej wygnanej tak to działa
@4 228 952marc1978:
ja to taktuje jak zabawę staram się wydawać jak najmniej można, szkoda ciężko zarobionych pieniędzy przewalić gram tyle by być w grze nic więcej
tam gdzie nie ma konkurencji tam i wygranych nie będzie a Państwo zlikwidowało konkurencje
@4 228 950Mulag: tak tyle gier i nikt nic nie może trafić, nie złe co? czy to nie jest trochę jakby dziwne, ale grajcie nadal za wielokrotność stawek i systemami, jak tu 1 osoba mini na 12 liczb, system, a później wszystko w plecy, ale kto komu bogatemu zabroni nie? Ts tylko czeka na aby wszyscy tak grali i jak najwięcej topili tam swoich oszczędności, do tego dochodzą jeszcze inne opląty Które narzuca nam rząd, i tu chodzi o to aby Polacy byli biednym narodem,a nie się bogacili,bo my się nie bogacimy raczej a tylko ci co tam zasiadają u samej góry, ale jeśli chodzi im o niebo to musza jeszcze długa drogę odbyć żeby się tam znaleźć, i rządzić innymi i tyle w tym temacie z mojej strony
@4 228 953marc1978: no moze ci sie i nieraz udać jak trafisz ilos ci dopisze, ale tak przewaznie jest, ja pisze ogólnie, jesli wygrałes to ci
@4 228 963arczibalik73: do dziś w kominku forsą rozpalam
Prawda jest tak i to smutna bardzo że więcej gra ludzi biedniejszych ja ich rozumiem chcą swój los odmienić a w konsekwencji nie dojadają wszystko sobie odmawiają bo trza przeczekać bo się wygra a lata uciekają a oni tylko tracą na zdrowiu w domu lub mieszkaniu bajzel lub potrzebny remont a oni nie bo wygrają czy to nie jest smutne i zarazem głupota
tak samo jest w życiu jak w totolotku raz się jest u góry raz na dole i taka jest prawda
4 228 968. Mulag to co piszesz tez jest prawda
4 228 968. Mulag to co piszesz tez jest prawda
@4 228 959marc1978: wow
Naprawdę trafiłeś 6 w lotto super
Naprawdę trafiłeś 6 w lotto super
Pamiętajcie, że pieniądze szczęścia nie dają a i sepów pełno i niby przyjaciół...
@4 228 966marc1978: już to widzę chyba z takiej gry jak to kiedyś była co kupowałeś domy nie pamiętam już tej gry nazwy, choć tez nieraz w mia kiedyś za dziecka jeszcze grałem
@4 228 972marc1978: dokładnie jak piszesz
@4 228 973arczibalik73: monopoly
@4 228 965tomi77:
@4 228 977marc1978:
Najlepiej przylepić 100 na czoło i obracać babke aż papier nie spadnie
Marc.. Masz racje..kumpel wygrał.. Jest bankrutem wynajmuje mieszkanie... Jeździ nastoletnim jak reszta czyli my
Tak serio.. Myślę że nawet jakbym trafił 6 choć pewnie życia braknie.. Nie kupilbym samochodu do szpanu...
@4 228 991Mulag: tak jest a nie może
@4 228 975191979: dziękuje Aniu zgadza się ,dziękuje chyba tak, chodziarz chodzi mi jeszcze po głowie taka gra jak eurobiznes, ale nie wiem czy to coś nie pokręciłem tu z inna gra, ja tez gram tylko dla zabawy, i tylko za wygrane, jeśli takowe są , jeśli nie mam to nie gram , dlatego kiedyś tu napisałem że gram nieraz za 100zł nieraz i przez pół roku,ja wiem ze to komuś może i wydawać się zbyt dziwne, no ale tak i jest nie rozrzucam się kasa na prawo i lewo, aby pokazać jaki to jestem, niby bogaty ,lepiej grać skromnie i wygrywać jak chwalić się bogactwem i wszystko przegrywać , ja rozumie ze inni więcej wydaja nieraz i na inne rzeczy, ale tak jest, ja sobie w obecnej sytuacji na takie coś nie mogę pozwolić, gram wtedy kiedy mogę i mam za co i to na przemiennie raz mini lotek raz multik, i nigdy od nikogo nie pożyczam na gry ani nie zapożyczam się w bankach jak to co i niektórzy robią,a z nam takich ludzi osobiście co biorą chwilówki aby mieć za co zagrać w kolekturze, wyobraźcie sobie że jeszcze nigdy w swoim życiu nie brałem żadnej pożyczki, dacie wiarę ? uważam ze jeśli nie mam czegoś to nie mam, i wierze że może przyjdzie kiedyś taki czas ze i ja daną rzecz będę miał, jak inni której nie muśże mieć już bo inni maja
@4 228 995arczibalik73: dobry zwyczaj nie pożyczaj a jeszcze lepszy nie oddawaj
@4 228 984marc1978: gdzie znalazłeś zdiecie tego merolka w którym miejscu na necie na stronie Merceds- BENZ,? jakbyś takim wózkiem jeździł to byś zapewne tu na ten czat nawet nie zaglądał ale cóż

od tamtej chwili gram dla zabawy ....
ja tam takim jeżdżę