Wpisy 4 208 706 – 4 208 805
3 lipca 2021 01:34 → 3 lipca 2021 09:09, 100 wpisów
4 208 699. Pasko 2021-07-03 (01:30)
3 dni temu znany Bitcoinowy miliarder utopił się lat 41 - https://www.money.pl/gospodarka/bitcoinowy-miliarder-utonal-u-wybrzezy-kostaryki-jesli-tylko-on-znal-hasla-fortuna-przepadnie-6656144964721216a.html
pasko pomogli mu hi hi kasa ino kasa sie liczy
3 dni temu znany Bitcoinowy miliarder utopił się lat 41 - https://www.money.pl/gospodarka/bitcoinowy-miliarder-utonal-u-wybrzezy-kostaryki-jesli-tylko-on-znal-hasla-fortuna-przepadnie-6656144964721216a.html
pasko pomogli mu hi hi kasa ino kasa sie liczy
@4 208 702wasyl-piaski: Covid ubrał mi brata w maju.Dzisdks i wujka w lutym.Wrrr.Sam jestem po zemabuegach nie tylko w Zabrzu.
208 697. acios 2021-07-03 (01:29) ToksycznymNie
@4 208 694wasyl-piaski: Co jest z Argus90 ?
odp....nie wiem
@4 208 694wasyl-piaski: Co jest z Argus90 ?
odp....nie wiem
slavvko 10
@4 208 706wasyl-piaski: Dobranoc.Mislem dać skan 4/7 i 4/8 w Mini , ale po tym numerze Wackaw1 i jego klakierów nie będę dawał skanów.
4 208 695. Pasko 2021-07-03 (01:28)
@4 208 691wasyl-piaski: dzisiaj jest tak, że patrzysz na kogoś i myślisz, ale ma fajnie, jaki szczęściarz, a za 2 tygodnie się dowiadujesz, że zginął w wypadku samochodowym. Jakby to, że ktoś dzisiaj ma fajnie, niczego nie gwarantuje co będzie za miesiąc. No właśnie na tym polega ta równość.
no tak masz rację
dlatego
nikt nic
nie
wie o mojej wygranej
nawet moja zona
choc ją kocham i ufam jej
niech zyje w swiadomosci ze ciezko zarabiam kase
bo by zwariowała
z nadmiaru kasy
umykam pokazę się znowu za kilka miesiecy
pozdrawiam zieloną stronę
slawen10 mapki pasko pomogą wygrać
@4 208 691wasyl-piaski: dzisiaj jest tak, że patrzysz na kogoś i myślisz, ale ma fajnie, jaki szczęściarz, a za 2 tygodnie się dowiadujesz, że zginął w wypadku samochodowym. Jakby to, że ktoś dzisiaj ma fajnie, niczego nie gwarantuje co będzie za miesiąc. No właśnie na tym polega ta równość.
no tak masz rację
dlatego
nikt nic
nie
wie o mojej wygranej
nawet moja zona
choc ją kocham i ufam jej
niech zyje w swiadomosci ze ciezko zarabiam kase
bo by zwariowała
z nadmiaru kasy
umykam pokazę się znowu za kilka miesiecy
pozdrawiam zieloną stronę
slawen10 mapki pasko pomogą wygrać
4 208 711. acios 2021-07-03 (01:36) ToksycznymNie
@4 208 706wasyl-piaski: Dobranoc.Mislem dać skan 4/7 i 4/8 w Mini , ale po tym numerze Wackaw1 i jego klakierów nie będę dawał skanów.
uwazaj co robisz
bo ja b.szybko....musiałem .....spi.....z swojego miasta
umykam licho nie spi
niech moc wygranych bedzie z wami
pasko
uwazaj co robisz
bo ja b.szybko....musiałem .....spi.....z swojego miasta
umykam licho nie spi
niech moc wygranych bedzie z wami
pasko
odpisałem priv
pozdrawiam was
Wasyl
Szpiegów:2.
Taka ciekawostka loteryjna.
Lotto de - 21 000 000 euro.
Eurojackpot - 21 000 000 euro.
Lotto de - 21 000 000 euro.
Eurojackpot - 21 000 000 euro.
Koniec buszowania.
A od 02 do teraz - ściana deszczu
Udanego dnia prawie wszystkim
Udanego dnia prawie wszystkim

Lotto
Mini
2 swoje multi na 14...
Nie ma co zalowac kasy
Choc Szyszko nie zyje
To dalej tna lasy
Mini
2 swoje multi na 14...
Nie ma co zalowac kasy
Choc Szyszko nie zyje
To dalej tna lasy
@4 208 731waldus:
@4 208 732dotam:
Przed chwilą padło 32 x 22,80 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 208 735Mewa:
dotam ale na tym euro niespodzianki nie wiadomo kto co i jak mói faworyt nr 1 belgia odpadł na poczatku stawiałem na belgie potem włochy była też holandia francja hiszpania tak patrzac na ta chwile to w finale może byc każdy ciekawy bedzie mecz włochy -hiszpania chyba jednak włosi dzis kto nastepny może ukraina ale byly by jaja a w drugim dania czechy dawałbym na danie
@4 208 738waldus: ok to jakie numerki proponujesz interesi mnie mini i multi
waldus jak myslisz to ze 1 liczba wieczorna w multi był 18 to taka podpucha ts dzis ts nie da wiekszosci 01-17
@4 208 739Mewa:
@4 208 730dotam: hmmm ? ??
@4 208 743Robal_36: A ja mam pewność
@4 208 741Mewa: posprzątam chałupę i coś zapodam
dotam - nie chce mi się wywoływać tu g.burzy, jednak, jeśli chcesz, to mogę po pw zwrócić Ci uwagę na trzy - cztery drobne, ale dość istotne szczegóły z tego wczorajszego kyrku
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
A jeśli chcesz, to może być i oficjalnie - tu, w końcu chat to miejsce publiczne i jeśli ktoś się wypowiada powinien liczyć się z tym, że może usłyszeć odpowiedź, i brawa i gwizdy
@4 208 753dotam: Jeśli dobrze rozumiem, tu - w końcu nie mamy, prawie, nic do ukrycia ?
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 208 759tomi77:
@4 208 759tomi77: Tomi,wygraj kurna wreszcie
Pewnie nie chodzi o kase...ale milo jest jesli zamiast na profilu trafisz w realu cos
Dotam ok - widziałeś ten cyrk z pukonem na 4/5 ? Bardzo byś się zdziwił, gdyby ten niejaki Waclaw1, podważający wiarygodność, był samym wulkanistą ? Zastanawiająca bowiem jest ta szybkość w działaniu, to usunięcie konta to po pierwsze
Dzień dobry
Przeczytałam nocne wpisy i myślę ,ze równie dobrze mógł acios założyć konto Wacław1 , by zrobić zamieszanie i wektorem wykazać "kto za tym stoi"-- wiadomo z kim ma na pieńku.
Wazelina lała się strumieniem , by zamydlić oczy.
Miłego dnia
Przeczytałam nocne wpisy i myślę ,ze równie dobrze mógł acios założyć konto Wacław1 , by zrobić zamieszanie i wektorem wykazać "kto za tym stoi"-- wiadomo z kim ma na pieńku.
Wazelina lała się strumieniem , by zamydlić oczy.
Miłego dnia
@4 208 766Janeczka0409:
dotam
@4 208 766Janeczka0409: Powodzenia
Po drugie, jak to jest Ktoś "lubi" zwierzęta - musi być dobrym człowiekiem, ale dziwnym trafem - nie wszyscy mający fotki zwierząt są "dobrymi" ten pierwszy, to manipulacja, tu - słaba socjotechniczka
@4 208 776waldus: Hello, no i jak ulung dalej Cię nęka ? Ciekawe gdzie takie coś się ulungło, i jak brzmi/ą tu jego nicki
Robalku chyba przestraszył się ze podaje jego adresy meilowe na czacie i przestał pisać
Fajnie się
Czas się przywitać.
Janeczka0409 , dotam , Mewa , waldus , Robal_36
Czas się przywitać.
Janeczka0409 , dotam , Mewa , waldus , Robal_36
@4 208 779emerytka 46:
moja trójka 17,64,67
uciekam bo syn mi 10 kg czereśni przyniósł ,trza to przerobić
uciekam bo syn mi 10 kg czereśni przyniósł ,trza to przerobić
Dzień dobry
Oczywiście ,że konto Wacław1 to kolejny nick acios'a
Podobnie jak dwa dni temu tej pani która pisał'a ,że jest z Opola.
Najnowsza taktyka acios'a---wulkana?? zrobić nick,potem burdy i wyzwiska/szum na czacie, wejdzie na nick acios,zaczyna robić się obrońcą i wspaniałym użytkownikiem tak jak to miało miejsce w nocy z kuponem niby to ''skradzionym'' - - i oto się stara chłopina wyrobi jaki to znający się na wszystkim. A potem szybko konto wykasuje za pomocą bota....takie teraz będą obrazki
10 nicków zrobionych ostatnio pisał Pasko,95% nie do typowania ale do zadymy bo to wszystko tego osobnika.Tak jak już to jest przez ostatnie 2 lata,ile nowych okazało się normalnymi ??? Może Bolo22 i ???? No właśnie.
Oczywiście ,że konto Wacław1 to kolejny nick acios'a
Podobnie jak dwa dni temu tej pani która pisał'a ,że jest z Opola.
Najnowsza taktyka acios'a---wulkana?? zrobić nick,potem burdy i wyzwiska/szum na czacie, wejdzie na nick acios,zaczyna robić się obrońcą i wspaniałym użytkownikiem tak jak to miało miejsce w nocy z kuponem niby to ''skradzionym'' - - i oto się stara chłopina wyrobi jaki to znający się na wszystkim. A potem szybko konto wykasuje za pomocą bota....takie teraz będą obrazki
10 nicków zrobionych ostatnio pisał Pasko,95% nie do typowania ale do zadymy bo to wszystko tego osobnika.Tak jak już to jest przez ostatnie 2 lata,ile nowych okazało się normalnymi ??? Może Bolo22 i ???? No właśnie.
@4 208 787dusia:
Jeśli ktoś faktycznie jest nowy jak buty z metką z CCC to nawet nie ma pojęcia o tym,że jest taka opcja \\ usunięcia sobie konta // po wpisaniu w KG odpowiedniego zdania więc na chłopski rozum robi to stary zatwardziały osobnik znający produkcję nickowania od podstaw
@4 208 790marc1978: nie, nie wszystko, np.kac, to nie musiał być wulkan , to mogła być pewna pani i być może stąd pozostały wpisy od 3,7 mln
Ale, jeśli o "rozpracowaniu" mowa, to z nocnego - bardzo bardzo ciekawy jest wpis - hakowanie - informacji o każdym /?/ uczestniku strony...
Gdyby waclaw1 się szybko nie usunął posiadałby o nim pełne informacje...
I w tym nie jest najważniejsze, czy to prawda, czy fałsz, co napisał...
Gdyby waclaw1 się szybko nie usunął posiadałby o nim pełne informacje...
I w tym nie jest najważniejsze, czy to prawda, czy fałsz, co napisał...
@4 208 796Jutro:
jutro też to zauważyłam ..i ostatnie zdanie Pasko -chyba że WY wiecie....ktoś się dobrze zabawił....
Jutro
...bez adresiku /?/ umieć "wejść" na czyjś komp, znaleźć wolne porty...
Fiu, fiuuu, tyle, że TO podchodzi pod paragrafy
Fiu, fiuuu, tyle, że TO podchodzi pod paragrafy
dusia
@4 208 798dotam: 🍻