Wpisy 4 208 606 – 4 208 705
3 lipca 2021 00:00 → 3 lipca 2021 01:32, 100 wpisów
Co się dzieje ?
Gdyby tak było jak pisze Waclaw1 to by nie usuwał swojego konta tylko by to udowodnił i tyle w temacie
@4 208 607Sebastian_M: Czekaj moment
@4 208 610acios: Czekam
@4 208 612Wędrowca netowy:
Sebastian.
Przerwa.
@4 208 611Sebastian_M: Patrz jak działa Wackaw1.Wiemy kim jest i Admin też wie.Niech analizuje ten kupon.Wobec Wackaw1 muszą być wyciągnięte wnioski.

@4 208 613Sebastian_M: I takie Śląski i Johna przyklaskują oszustowi Niech wykona foto tego kuponu skoro go posiada z palcem
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
@4 208 617: Myślę, że Admin odniesie się do wpisu Waclaw1.My wiemy kto to jest
@4 208 620acios: sprawdziłem na szybko i użytkownik "Wackaw1" nie istnieje nikt taki na stronie.
Napisałem gdyby Waclaw1 miał dowody to by to udowodnił i nie kasował swojego konta.
Najłatwiej coś napisać na kogoś i schować się w cień.
Gdyby był troszkę dłużej to bym sprawdził kim jest.
A tak skasował konto i myśli że zrobił dobry uczynek
Najłatwiej coś napisać na kogoś i schować się w cień.
Gdyby był troszkę dłużej to bym sprawdził kim jest.
A tak skasował konto i myśli że zrobił dobry uczynek
@4 208 621Pasko: Ale napisał czyli istniał
4 208 598. Waclaw1 2021-07-02 (23:50)
Dziękuję za uwagę i proszę nie wierzyć temu panu
Dobranoc
Dziękuję za uwagę i proszę nie wierzyć temu panu
Dobranoc
4 208 597 Tu też pisał
Waclaw1 zlikwidował konto
@4 208 625Pasko: 4208597 to kosmita ?
@4 208 624Pasko: To są właśnie ich zagrywki.
A co by było gdyby taki acios wygrał 5 w Mini lub 6 w Lotto ?
Masakra.
Czy oni tak bardzo zazdroszczą jak ktoś wygra nawet małą kwotę ?
Masakra.
Czy oni tak bardzo zazdroszczą jak ktoś wygra nawet małą kwotę ?
@4 208 631Pasko: Panie Januszu , to literówka.Wystarczylo spojrzeć na wpis wyżej .

@4 208 634Sebastian_M: Zrobię niespodziankę.Dam im przelew wygranej z Oddziału na moje konto.Jest to niebezpieczeństwo bo niektóre osoby dysponują moimi danymi.
Skasował nick aby go nie namierzyć to jasne
przecież tego nie wiem, nie wiem co to za grupa o której pisze, czy blefuje czy to faktycznie prawda. To już pewnie Wy wiecie sami.
@4 208 638Pasko: Przecież my Pan mój kupon i potwierdzenie transakcji.Dziwie się, że Pan podchodzi do sprawy z takimi wątpliwościami Wykonam foto kuponu jeszcze raz z położona na nim moneta .
@4 208 640acios: Tak zrób i wszystko będzie jasne
@4 208 641Sebastian_M: Rano dam kupon uaktualniony i potwierdzenie wypłaty

@4 208 642acios:
I to jest potwierdzenie że ten Waclaw1 kłamał i chciał tu manipulować
@4 208 641Sebastian_M: Niech cwaniak z grupy tej osoby udowodni.Teraz należy się blokada dla niego bo ma wiele kont i dla tych, którzy mu przykladkiwali.
@4 208 645acios: On sam dał sobie blokadę bo wykasował swoje konto .
@4 208 644Sebastian_M: To jest jedna i ta sama osoba uzależniona od alkoholu.Dziwie się, i mam żal, że nie skarcono klakierów .
@4 208 604johno: I jak się czujesz zera klakierze?
@4 208 639Pasko: Teraz już wiesz kto pisał prawdę a kto kłamał
@4 208 648acios: Nie drążmy już tego tematu bo o to też mu chodziło. Chciał wywołać sensację i dobrze że sprawa szybko się wyjaśniła
@4 208 649Sebastian_M: To boli , bardzo boli, że Admin nie zajął odpowiedniego stanowiska.Admin się doskonale kto to jest i kto to ' kac ' który usunął konto a ' jutro ' zarzucał mi, że to moje .
no jakby to powiedzieć ... dzisiaj wielu próbuje oszukiwać
Ostatni mecz na Euro to również udowodnił ... warto zobaczyć cudowne uzdrowienie po golu ... filmik całe 38 sekund
Ostatni mecz na Euro to również udowodnił ... warto zobaczyć cudowne uzdrowienie po golu ... filmik całe 38 sekund
W gierce KOSTKI padła przed chwilą wygrana 7 100 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 208 652Pasko: Panie Adminie , jest Pan nadzwyczaj inteligentnym człowiekiem.Podiada Pan wiele nowości by natychmiast zdemaskować takiego oszusta i jego klakierów.Oni grają również Panu na nosie.Przeciez żaden nowicjusz nie może pisać na czacie jak : kac, GTV1, GTR i inni a oni pisza.Jak to jest ?
@4 208 654acios: czemu nie może pisać nowicjusz? może kiedyś było takie ograniczenie. Od jakiegoś czasu jest inne. Obecnie nowicjusze mogą oddać maksymalnie 20 wpisów dziennie, ale mogą od razu pisać.
@4 208 656Pasko: Tego nie wiedziałem Panie Adminie.
jak wiadomo przez stronę przewija się codziennie tysiące osób, w tym setki zupełnie nowych. Czasem ktoś odkrywa czat, chce zadać jakieś pytanie, itd. rejestruje konto i jest zaskoczony, że teraz musi tydzień czekać. Więc wyszedłem naprzeciw takim osobom ... chociaż dla większości stałych bywalców, nowicjusz to od razu strasznie podejrzana sprawa
@4 208 656Pasko: To jednak mają możliwości zakładania nowych kont jak ' jutro ' ?
@4 208 658Pasko: To dlaczego tchórze usuwają konta zakładając nowe ? Jeden może pisać na czacie ' gówno' , bot nie reaguje, jeśli ja piszę znak zodiaku ba r a n , bot każe przeredagować tekst .
@4 208 665Pasko: Panie Adminie , jednak to prawda, że nasz naród mądrzeje detalicznie a głupie hurtowo.Tak o ten wyraz chodzilo
no więc widzisz... jak pisząc o znaku zodiaku zwrócisz się "baranie" ... to właśnie jest różnica, że taki zwrot raczej na 99% jest obraźliwy i niedozwolony, a samo "baran" jest ok
@4 208 668Pasko: Z grzeczności nie chce przytaczać wulgaryzmów jakie się pojawiały.Jestem do nich przyzwyczajony.
ja niestety języka polskiego nie wymyślałem ... po angielsku np. nie ma z tym problemu
wszystko kwestia też kultury i oczywiście uwierzenia, że jakiś wyraz jest obraźliwy. Dawno temu "murzynek bambo" uczyliśmy się w szkole .... dzisiaj słowo "murzyn" jest uważane za obraźliwe i to bardzo.
Ktoś napisał, że mój skan to ' gówno ' .Chciałem mu napisać, że z ust sypią się mu ...jak bobry z tyłka bara na .Bot zablokował.Koncze już. Pozdrawiam szczerze.Pan jest wyjątkowym polonista .
@4 208 675acios: nie masz racji. Sprawdzałem i jedynie "baranie" jest wpisane w słowniku bota. "barana" by przeszło bez problemu.
@4 208 675acios: ja jestem umysł ścisły. Nie przywiązuję specjalnej uwagi do słownictwa, ale jak potrzeba to sprawdzam z ciekawości niuansiki
@4 208 677Pasko: Przytaczałem cytat Macieja Szt.Tam jest taki zwrot i był bot.
@4 208 678Pasko: Nie chciałem. Ale przecież jeden gostek stałe zwraca się do portalowicza ' ty ulungu ', drugi ' ty hu...' Bot przepuszcza te wyrazy.
wiecie juz czemu trzemu
uciekłem z tej strony
bo zazdrosc o wygranĄ PRZERASATAŁA mnie
kazdy cos chciał , komu pomogłem to pomogłem
ale nikt o tym nie wie
i nikt sie nie dowie
pozdrawiam
nawet nie wchodze pod innymi nikami
pozdrawiam szanuje te stronnę
co mi mogła dac to dała
szanujcie mapki w nich jest gruba wygrana
i szanujcie pasko stwórce zielonej strony
gdybym was nie poznał to bym nie szastał kasą teraz paaaaaaaaaaaaaaa
pasco
uciekłem z tej strony
bo zazdrosc o wygranĄ PRZERASATAŁA mnie
kazdy cos chciał , komu pomogłem to pomogłem
ale nikt o tym nie wie
i nikt sie nie dowie
pozdrawiam
nawet nie wchodze pod innymi nikami
pozdrawiam szanuje te stronnę
co mi mogła dac to dała
szanujcie mapki w nich jest gruba wygrana
i szanujcie pasko stwórce zielonej strony
gdybym was nie poznał to bym nie szastał kasą teraz paaaaaaaaaaaaaaa
pasco
@4 208 680acios: no powiem szczerze, że nie chce mi się dodawać co raz to kolejnych słów zakazanych do słownika i definiować tego... no po prostu szkoda zachodu. I tak nie będzie idealnie nigdy. Każdy powinien się liczyć, że za nadużywanie języka może dostać blokadę pisania na czacie, bo takie narzędzie blokady jest.
Dwie osoby, znam doskonale.Nawet staliśmy blisko siebie.Mialem się zapytać ' jak się ci żyje bez mózgu ?' Dzisiaj pewien kolektor ( nie powinien );wyraził opinię o pewnej osobie.Macieja Aż.znam osobiście Moja siostrzenica jest aktorką.
pasco
uciekam moze kiedys
uciekam moze kiedys
@4 208 683Pasko: I słusznie Panie Adminie.
@4 208 682wasyl-piaski: jako ludzie mimo wszystko z dużej perspektywy wszyscy jesteśmy równi
@4 208 685wasyl-piaski: Miło Cię widzieć.Wiem, że lubisz duże liczby w Mini.Pozdrawiam Zagłębie .
żyjemy sobie wszyscy na tej samej planecie, kręcimy się wokół tej samej gwiazdy, wszyscy się starzejemy, każdy może ciężko zachorować w każdej chwili ... no jakby nie ma specjalnie nikt forów
a reszta... no najkrócej mówiąc jak sobie pościelisz tak się wyśpisz ... przykładowo ten co regularnie biega na pewno ma większe szanse na zdrowsze życie, niż te co codziennie wypija 2 litry coli i siedzi przed telewizorem. Ale to wciąż tylko większe/mniejsze szanse
4 208 687. Pasko 2021-07-03 (01:21)
@4 208 682wasyl-piaski: jako ludzie mimo wszystko z dużej perspektywy wszyscy jesteśmy równi
obys miał rację
bo w zyciu
jest innaczej
pozdro z wyrazami szacuku
obys miał rację
bo w zyciu
jest innaczej
pozdro z wyrazami szacuku
pozdrawiam
4 208 688. acios 2021-07-03 (01:22) ToksycznymNie
@4 208 685wasyl-piaski: Miło Cię widzieć.Wiem, że lubisz duże liczby w Mini.Pozdrawiam Zagłębie
oby tak dalej
niech moc bedzie z wami
4 208 688. acios 2021-07-03 (01:22) ToksycznymNie
@4 208 685wasyl-piaski: Miło Cię widzieć.Wiem, że lubisz duże liczby w Mini.Pozdrawiam Zagłębie
oby tak dalej
niech moc bedzie z wami
@4 208 689Pasko: Smutny temat.Za dużo widziałem osób umierających, grupow ( ponad 150 ) .Trzech odratowalem.Przyjazniny się.Nawet mają profile na tej stronce.(;Żona i członkowie rodziny też mają ).
a mój system działa 12345
bo po 14 tys wygrywam rzekomo
bo po 14 tys wygrywam rzekomo
@4 208 691wasyl-piaski: dzisiaj jest tak, że patrzysz na kogoś i myślisz, ale ma fajnie, jaki szczęściarz, a za 2 tygodnie się dowiadujesz, że zginął w wypadku samochodowym. Jakby to, że ktoś dzisiaj ma fajnie, niczego nie gwarantuje co będzie za miesiąc. No właśnie na tym polega ta równość.
@4 208 690Pasko: 1.07 byłem na pogrzebie biegacza w Radomiu .
@4 208 694wasyl-piaski: Co jest z Argus90 ?
3 dni temu znany Bitcoinowy miliarder utopił się lat 41 - https://www.money.pl/gospodarka/bitcoinowy-miliarder-utonal-u-wybrzezy-kostaryki-jesli-tylko-on-znal-hasla-fortuna-przepadnie-6656144964721216a.html
@4 208 699Pasko: To już czwarty
a różnica między miliarderem, a milionerem jest podobno dużo większa niż pomiędzy biedakiem, a milionerem
acios uwiez mi zadna kasa nie da zycia
mój przyjaciel umiera
rak jelito grube martwica
okreznica padła
przerzuty na prostate itp itd
dzis odebrałem go ze szpitala w 14 dni
schudł 20 kg na oko wrak człeka
mój przyjaciel umiera
rak jelito grube martwica
okreznica padła
przerzuty na prostate itp itd
dzis odebrałem go ze szpitala w 14 dni
schudł 20 kg na oko wrak człeka
@4 208 700: Znałem rodzinę Kania , też zginął w katastrofie.
ale ledwo wyszedł ze szpitala to za fajke złapał
a obiecywał ze nie zapali