Wpisy 4 191 633 – 4 191 732
11 czerwca 2021 11:49 → 11 czerwca 2021 14:07, 100 wpisów
Znowu referaty bez składu i ładu wg regulaminu pisz zwięźle i na temat a tyle było spokoju...
Arczi dostałeś bana bo twój sposób myślenia się niektórym nie podoba jest tolerancja czy nie chyba nie a Pasko banuje pod wpływem emocji i sugestii innych Witam Wszystkich jakieś dziwne mają myślenie ludzie tu na stronce że ma być tak jak oni chcą
A czat ma być taki jak kilka osób chce, szkoda pisać, żenada jednym słowem, co niektórzy myślą że są lepsi od innych
@4 191 638Myvictory: będę lepszy od innych i trafię 9/9 ..
@4 191 641Myvictory: szczegolnie jak jeszcze pasko osobe sebastiana m przywroci to już całkiem na dobre z czatu ....... brak słów ide
@4 191 636Myvictory: tak to co piszesz to tez prawda jest i jestem za tym aby teraz kto chce jesli ijesli chce domnie napisać to prosze pisac mi na prywatna wiadomość na KG, , tutaj na czacie teraz bedziemy tylko typować liczby, i nic pozatym,
@4 191 630arczibalik73: jak jedno taki drugie /bukmacherka/ to hazard, a i nawet ts,koszulki rozdaje
@4 191 642Mewa: a ograniczeń do czata niepowinien miec nikt, nikt niepowinien być blokowany, bo jesli dane osoby beda blokowane za byleco to zostaniesz tu sam jak palec, i czat wtedy moze zostać usuniety, bo im wiecej ludzi bedzie blokowanych tym mniej tu ludzi bedzie tez i zagladać , widzisz co było, i jaki tu był spokoj, bez nas sam ppisałes o tym jak tu fajnie jest i jaki spokoj gdy niema arczibalika73 i sebastiana M, czy niebyło tak?, widzisz my w porównaniu do ciebie gdy ciebie niebyło jakiś czas kiedyś nie pisaliśmy takich bzdetówi iniepisz do admina ze ja sie ciebie coś czepiam, ja do ciebie nic niemam, i niejjestem taka złośliwą osoba dla CIEBIE
@4 191 636Myvictory:
Ciekawe jest to co piszesz bo faktycznie niektórzy, z całkiem niedługim stażem bywa, piszą, co i jak ma być
Golanonim, dotam, waldus
...
Walduś - te wszystkie niechciane @ oznaczaj jako spam, za chwilę temu komuś, niezależnie od przyczyny, jaka nim kieruje, znudzi się widząc bezcelowość nękania
Ciekawe jest to co piszesz bo faktycznie niektórzy, z całkiem niedługim stażem bywa, piszą, co i jak ma być
Golanonim, dotam, waldus
...
Walduś - te wszystkie niechciane @ oznaczaj jako spam, za chwilę temu komuś, niezależnie od przyczyny, jaka nim kieruje, znudzi się widząc bezcelowość nękania
@4 191 648arczibalik73: skończ już z tymi referatami ...ciągle piszesz to samo ...już się wypowiedziałeś.
@4 191 649Robal_36:
@4 191 638Myvictory: dziekuje za słowa prawdy , tak to prawda , ja uwazam ze czat jest dla wszystkich a nie dla tzw, czatowiczów wybranych, którzy sie tu szaragęszą na czacie i gwiazdorza, teraz zbytnio, pomimo ze mnie i sebastiana tu niebyło i niemogliśmy wam tu nic odpisać w danym momencie to nieznaczy ze nieśledziliśmy czata, i kto i co tu pisze, wiec spokojnie, luz pełny
@4 191 653Forsami: ty szara gąsko
Jest praca mam swoje truskawki idę na drugą zmianę jest KUMULACJA w Lotto 16 Milionów dajcie że MI RAZ pierwszy w życiu wygrać
@4 191 655dotam: sitowie tatarak ominął i gęsiego sobie popłyną był chyba dawniej taki wierszyk w pierwszej klasie
@4 191 658Forsami: aż musiałem
forsami ale widze ze pod 2 i 4 wkretem jak ostatnim masz moje lczby w lotto mi lotto tipo
@4 191 659Mewa: Na Luzie... ILUSSION
@4 191 630arczibalik73: marudzsz
Bardzo rzadko czytam Twoje referaty ale tym razem przeczytałem
Nie tylko piszesz niezrozumiale ale widocznie nie wiesz tego że marka Lotto
jest oficjalnym sponsorem polskiego sportu w tym piłki nożnej a co za tym idzie
piszący i grający tutaj wspierają ową markę nie tylko finansowo.
Pisanie o meczach, o Święcie Europejskiej Piłki Nożnej w pewien sposób dopinguje sportowców w osiąganiu sukcesów a kibicom grającym i nie grającym w "cudowne gry liczbowe" sprawia radość
Ahaa, zapomniałbym, Twoje słowa "grajcie tylko liczbami swoimi..."
Po co więc wchodzisz tutaj na czat jak przeczysz samemu sobie
BYE BYE
Bardzo rzadko czytam Twoje referaty ale tym razem przeczytałem
Nie tylko piszesz niezrozumiale ale widocznie nie wiesz tego że marka Lotto
jest oficjalnym sponsorem polskiego sportu w tym piłki nożnej a co za tym idzie
piszący i grający tutaj wspierają ową markę nie tylko finansowo.
Pisanie o meczach, o Święcie Europejskiej Piłki Nożnej w pewien sposób dopinguje sportowców w osiąganiu sukcesów a kibicom grającym i nie grającym w "cudowne gry liczbowe" sprawia radość
Ahaa, zapomniałbym, Twoje słowa "grajcie tylko liczbami swoimi..."
Po co więc wchodzisz tutaj na czat jak przeczysz samemu sobie
BYE BYE
koleżanka kupiła sobie fiata crossa za tydzien odbiera pikne autko
@4 191 650marc1978: przestań mnie pouczać to nie sa referaty tylko prawda a to ze któś zyje w zaklamaniu i niekieruje sie prawda bo wygodniejsze dla niego jest kłamstwo , to sie juz w tym bardzo gubii i fikkcja w jakiej żyje wydaje mu sie to prawda,i wprowadza innych w bład narzucajac im swoje myślenie, a to co ja tu pisze to nie zsa referaty tylko wyjaśnienie tego o co mnie ktosoś pyta, a to trzeba rozróznić, jesli ja np, chce komuś wysłać wiadomość prywatna, np, do danej osoby a ta osoba np, mnie blokuje w swojej KG, wtedy ja niemam mozliwosci jej tego napisać wtedy tylko wtedy pisze mu ta wiadomość na czacie, , ale ta wiadomoscia powinna zainteresować sie osoba do której ta wiadomość jest napisana ,a nie wszyscy w kolo, którzy zaraz wszystko tu komentuja na swój sposób, dla tego napisałem ze od wprowadzenia przez Pasko udogodnień prosze pisać domnie na KG, a nie tutaj, napewno kazdemu odpisze na wiadomość domnie,
@4 191 660Mewa: gdzieś to zobaczył moje liczby...o rety jeny jeny..teraz na moje 16 Milionów rzucą się wszystkie hieny
@4 191 665Forsami: forsami ja tylko wim nikomu ani mrum mrum
@4 191 667: no ok żonka będzie wiedziała
@4 191 667Mewa:
@4 191 656Forsami: forsami witaj graj i wygrywaj jak najwiecejzycze duzo zdrówka i miłej pracy
Dlaczego zielone tło
@4 191 670arczibalik73: Wzajemne
@4 191 669Forsami: nara spadam sie puscic itp itd..... a i też nie moge patrzeć na bezsens w kółko macieju
@4 191 660Mewa: Fiat Tipo cross-cena wyrąbana w kosmos ,za te pieniądze masz marki bardziej dopracowane,Jeżdziłem tydzień Fiatem tipo,z zewnątrz to jeszcze,twarde plastiki w srodku jakby nie ztego samochodu ,stary silnik paliwozerny 1,4 90km,mół
@4 191 676waldus: Waldus tylko Ci napiszę to nie mój długopis ja używam ołówka wiertła albo ...gwoździa do trumny TSa..
@4 191 680Forsami: jest lotto jest zabawa
@4 191 662golanonim: marudze powiadasz, to jesteś w błedzie, ja wiem ze totalizator sportowy jest oficjalnym sponsorem polskiego sportu i zakladów, tez o tym wiem, ale mnie osobiśćie to nieinteresuje czy polacy wygraja jakiś mecz czy nie, i ja rozumie że inych to interesuje, ale ile mozna czytać o tych zakladach bukmacherskiich imeczach, pytasz dlaczego wchodze tu na czat wiec odpowiadam, juz wchodze tu bo lubie ta stronke i wchodze tu aby milo spedzić czas z wieloma znajomymi i aby typować liczby, , a jesli chodzi oto co pisze zeby grać tylko swoimi liczbami, to mam na mysli ze tylko Twoje liczby beda wygrane ,a nie zaczerpniete z czata, ja wiem sam po sobie, ze gdy gram tylko swojimi liczbami to one mi przynosza jakies efekty, a jak mieszam liczby to wychodzi na zero, oto mi chodzilo, a to jak kto i gra i czym gra to jest jego sprawa, mi nic do tego,ja moge komuś coś podpowiedzieć w liczbach ale tez i niemusze tego tez robić i powiedzieć jak ktos tu kiedys powiedział, radż sobie sam, i niedzielić się swoimi przemyśleniami
@4 191 665Forsami: forsami ja tez widze pomimo tego wiertła iśruby, pierwsza cyferka to 7,dryga to zapewne 5
@4 191 674Forsami: dzieki
@4 191 687Angierski:
ja podziwiam osoby które na czacie pokazują kupony nie zakrywajac numeru identyfikacyjnego
@4 191 694Telesfor: a cóż to jest za tajemnica jak przecież wygram to będzie wiadomo że wygrana była w mieście Honolulu...na wyspie Honsiu

Ale jak wygrasz 4 np.240 zła ja cię wyprzedze i wypłacę sobie wprowadzajac 19 cyfowy numer to ty nie dostaniesz nic
@4 191 696Forsami: sonda. Możesz sobie wybrać i coś zabrać za darmo. A) kupony B) wiertło. Co wybierasz? Już wkrótce się dowiemy co było więcej warte
Te 2 zestawy ze zdjęcia można zezłomować.
Są na NIE.
Są na NIE.
Dla zainteresowanych.
Na blogu jest Test na NIE do EJ.
Przerwa.
Na blogu jest Test na NIE do EJ.
Przerwa.
Jak jest słońce to nic nie widzę bo pisze na tym zielonym tle
Na ostatnie losowanie lotka zawarto 3158147 zakładów...
wygranych /różnych stopni/ czyli zestawów, mniej lub bardziej, na tak jak rozumiem było 55227...
... noooo, to rzeczywiście trzeba być
wielkim jasnowidzem, żeby TO zobaczyć , w przyszłości
Wyjdzie jakiś taki jasnowidz , rzuci "złym okiem" i pozamiatane
wesołego popołudnia
wesołego popołudnia
Janowidz postępowy z duchem czau leci... wali srednią statystyczną.
@4 191 706Mulag: jezeli osoba ma kupon w reku który juz został przez kogos wypłacony to TS musi dokonac wypłaty. Od osoby wyplacajacej nalezy zawsze zabrać kupon.
Składa sie wtedy reklamacje a TS szuka oszusta ewentualnie sa kamery w kolekturach i sklepach itp.
Losowanie na żywo
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3202113
Wylosowany numer to: 3202113
Dopisano wyniki Multi Multi
06, 08, 12, 13, 18, 22, 24, 27, 30, 34, 37, 43, 44, 45, 47, 62, 65, 66, 71, 78
Plusem jest liczba: 43
06, 08, 12, 13, 18, 22, 24, 27, 30, 34, 37, 43, 44, 45, 47, 62, 65, 66, 71, 78
Plusem jest liczba: 43
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13081 zestawów od 1732 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 21 612 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 33 717 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- szpaku20 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 6 012 zł = 120,24 x koszt gry
- Zurawik22 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 450 zł = 45,00 x koszt gry
- macio - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 282 zł = 37,60 x koszt gry
- bozon - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 708 zł = 28,32 x koszt gry
- janto - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 214 zł = 21,40 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 05,06,07,09,10,12,14,15,16,19,21,23
za 2 tygodnie bede mial buka czynnego to pogram troche
ale juz nie blokuje konta
ale juz nie blokuje konta
dzieki temu ze zablokowalem TSa tez zaoszczedzilem jakies 3-4 stowki
@4 191 729Angierski: ja dodatkowo nie palę papierosów i nie jeżdżę TAXI ... sporo stówek wpada

Witam Wszystkich również zagrałem cóż dam zarobić złodzieją