Wpisy 4 178 460 – 4 178 559
22 maja 2021 13:14 → 22 maja 2021 14:02, 100 wpisów
@4 178 454marc1978: Ale Wy poruszacie tematy
Dopóki nie ma nic konkretnego szkoda o tym pisać.
Nic takiego nie będzie a podnosić ciśnienie emerytom po co ?
Dopóki nie ma nic konkretnego szkoda o tym pisać.
Nic takiego nie będzie a podnosić ciśnienie emerytom po co ?
@4 178 458arczibalik73: Marc już zaszczepiony
@4 178 462Forsami: Pracuj i sprawdzaj dziś liczby w Lotto
Nie da się poruszać po świecie bez szczepienia a testy niedługo będą kosztować ponad 1000 zł
@4 178 466dotam:
@4 178 467marc1978: Pożyjemy zobaczymy .
Niedługo wybieram się do Turcji i wszystko sprawdzę
Niedługo wybieram się do Turcji i wszystko sprawdzę
@4 178 468dotam: jaki preparacik
witam jestem po 2 szczepionce fajzer jest ok
@4 178 473krzysztof 24:
@4 178 474dotam: moderna rządzi
A ja jestem po szczepionce na przyszłą teściową i też jest ok
@4 178 463Sebastian_M: moim zdaniem, to czy ktos sie zaszczepi, czy nie to powinna byc jego indywidualna decyzja , i nie przymuszanie narodu, do szczepień a rzadzacy to robia, wmyśl temu,, jesli, beda to nadal robić i wymyślać durne ustawy i durnr postanowienia i to wcielać w zycie stawiajac kazdego polaka pod ściana to gwarantuje im ze długo juz nie porzadza, niech robia tak dalej, niedługo skonczy sie wszystko im, rzad do dymisji
Tak miało być. Ale kasa rządzi i wszystko zamieniło
@4 178 452Sebastian_M: @4 178 451Sebastian_M:
A teraz przemowię Twoim językiem: Posłuchaj bezczelny prowokatorze, którego tu większość unika jak śmierdzącego jaja , JAK nie rozumiesz CO BYŁO napisane po polsku, to się nie wtryniaj i PRZEDE WSZYSTKIM - Nie Zaczepiaj.
A na pewno nie Mnie, Słodziaszku , bo co do mnie - to nawet na bylejaką Sekretarkę się nie nadajesz.
Śmieszki...śmieszny
A teraz przemowię Twoim językiem: Posłuchaj bezczelny prowokatorze, którego tu większość unika jak śmierdzącego jaja , JAK nie rozumiesz CO BYŁO napisane po polsku, to się nie wtryniaj i PRZEDE WSZYSTKIM - Nie Zaczepiaj.
A na pewno nie Mnie, Słodziaszku , bo co do mnie - to nawet na bylejaką Sekretarkę się nie nadajesz.
Śmieszki...śmieszny
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 60 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 178 485EstyMy: aleś. mnie zaimponowała
To, że nie reaguję na Twoje bezczelnie zaczepki i przytyki, to nie znaczy, że ich nie wiedzę
Zrozumiałeś??
Zrozumiałeś??
A teraz idę sobie, bo mam wolny weekend i lubię go spędzać miło, a Ty mam nadzieję, że masz tyle godności (w szczątkowej formie), że nie będziesz pisać do Mnie/ o Mnie pod moją nieobecność - tylko gdy jestem na czacie i mogę odpowiedzieć!!
@4 178 483dotam: moj kkolega z pracy też miawiał zawsze że najwspanialsza teśćiowa pod słońcem, nawet jego żona taka nie jest jak jego teśćiowa, niewiem co to miało oznac\zać bo zawsze przewaznie, kazdy z chłopakow w pracy narzekał na swoja tesciowa, i mu sie d\ziwili ze on bardziej uwaza swoja tesciowa niz własna żone, kiedys nawet sie śmiali ze karol powinien sie chajtnąć z tesciowa chyba a nie z jej córka, ale nie karol kochał swoja żone a le teśćiowa wychwalał az ppod nienbiosy wiec jak to jest z tymi tesciowymi, bo niewiem czy jesrt sens sobie szukać jakiej żony, bo nigdy niewiesz na jaka tesciowa tez i trafisz
o widze ze chyba juz niedzaze posłac kuponu wiec odpuszczam sobie godz9ine 14 w grach wysle dopiero na wieczór swój testowy y kupon
@4 178 485EstyMy: Jesteś bezczelna i chamska.
Jakim prawem mnie tu zaczepiasz na tym czacie ?
To że brak Ci kultury to już wiem ale teraz biegasz dna. Nie chce8z tobą rozmawiać i wbij to sobie do głowy
Jakim prawem mnie tu zaczepiasz na tym czacie ?
To że brak Ci kultury to już wiem ale teraz biegasz dna. Nie chce8z tobą rozmawiać i wbij to sobie do głowy
No witam wszystkich serdecznie ponownie
Jestem po 1 dawce pfizer
Źle się czułam trzy dni
Nie chcę zapeszac ale te szczepienia chyba guzik dadzą ...
Faktycznie kto wymyślił super dobra szczepionkę. W Rok.
Jestem po 1 dawce pfizer
Źle się czułam trzy dni
Nie chcę zapeszac ale te szczepienia chyba guzik dadzą ...
Faktycznie kto wymyślił super dobra szczepionkę. W Rok.
Musiałam taka praca ...nie popieram
Syn ma 16 lat i kazałam się nie szczepić jak nie musi.
Syn ma 16 lat i kazałam się nie szczepić jak nie musi.
@4 178 499191979: witam cię tylko ciebie
@4 178 498Sebastian_M: Jesteś żenujący
@4 178 501Mewa: mewa słodkości moje
@4 178 501Mewa:
witaj Aniu Oby wszystko było dobrze, u Ciebie, kto wymyślilłszczepionke własnie kto? to wymyślil i wdrozył, do zabijania ludzkośći
@4 178 502dotam: Nie wtrącaj się w rozmowy bo to nie twoja sprawa
@4 178 500191979: Aniu
Skoro jesteś przeciwna szepieniu to musiałaś to zrobić?
Skoro jesteś przeciwna szepieniu to musiałaś to zrobić?
@4 178 505arczibalik73: nie szczep się twoja wola ale daruj sobie teksty o zabijaniu ludzkości...znam trochę medyczne sprawy i w rodzinie i zawodowo i aż oczy bolą od tych bzdur.
@4 178 510191979:
@4 178 505arczibalik73: Jak to kto ?
Poczytaj sobie o firmach które to produkują a będziesz wiedział
Poczytaj sobie o firmach które to produkują a będziesz wiedział
@4 178 513191979: To nie jest w porządku. Szczepienia miały być dobrowolne A nie przymusowe
@4 178 511marc1978:
@4 178 513191979: Moj znajomy pracuje w PLL LOT
Powiedział że jak to przynoszą do szczepienia to się zwolni. A pracę ma bardzo dobrą i jest tam cenionym pracownikiem.
Powiedział że jak to przynoszą do szczepienia to się zwolni. A pracę ma bardzo dobrą i jest tam cenionym pracownikiem.
@4 178 516waldus: takie życie ,jedni umierają,drudzy się rodzą,świata nie zmienisz
@4 178 513191979: Masakra Anna
@4 178 509dotam: Ogarnij się
Jaką kobietę obrażam?
Jaką kobietę obrażam?
Najpierw były grupowe odmówiłam
Później musiałam rocznikowo
Albo nie mogłam pracować z osobami które nie życzą sobie osób nie zaczepionych
A że w hotelu to miałam przestój
Podjęłam pracę na umowę zlecenie w drugim zawodzie i musialam
Później musiałam rocznikowo
Albo nie mogłam pracować z osobami które nie życzą sobie osób nie zaczepionych
A że w hotelu to miałam przestój
Podjęłam pracę na umowę zlecenie w drugim zawodzie i musialam
@4 178 518Sebastian_M: pewnie się przez przypadek nadzieję na igłę...
@4 178 511marc1978: Nie chcę się wtrącać ale bardzo się mylisz i nie masz racji. Po prostu nie znasz prawdy
@4 178 485EstyMy: witaj, czy mozesz nie kłocić sie tu na czacie i nieprowokować sebastiana i nnych ludzi, tu ma być spokój jesli bedziesz wyzywała oi prowokoowała tu kogokolwiek, na czacie to zaraz przekazrze adminowi, zeby cie stąd usunoł, nam tyu prowokatorzy i trole nie sa doniczego potrzebni, tu ma byc miło i przyjaznie dla wszysrtkich,
a i uwaga do sebastiana, prosze Cie przyjacielu abys niewszczynał tez tu jakiś awantur , na czacie , olej to co ktos do ciebie pisze w przexciwnym razie czat moze zostać zamkniety jesli nadal bedzie tu dochodziło do jakiś kłotni i sprzeczek kiedyś tu pasko napisał ze jaby mu napisać jak bedzie sie cos działo, ja niejestem konfidentem, ai nikogo niepodpierniczam, alr jesli bedzie trzeba to złamie swoje zasady , i to zrobie , sebastian, wyluzuj, poprostu, chyba niechcesz aby czat został zamkniety przez jakas pierdołe co?olehj ta prowokacjebadz soba i traktuj to z lekkim przymróżeniem oka
a i uwaga do sebastiana, prosze Cie przyjacielu abys niewszczynał tez tu jakiś awantur , na czacie , olej to co ktos do ciebie pisze w przexciwnym razie czat moze zostać zamkniety jesli nadal bedzie tu dochodziło do jakiś kłotni i sprzeczek kiedyś tu pasko napisał ze jaby mu napisać jak bedzie sie cos działo, ja niejestem konfidentem, ai nikogo niepodpierniczam, alr jesli bedzie trzeba to złamie swoje zasady , i to zrobie , sebastian, wyluzuj, poprostu, chyba niechcesz aby czat został zamkniety przez jakas pierdołe co?olehj ta prowokacjebadz soba i traktuj to z lekkim przymróżeniem oka
@4 178 522191979: Oni właśnie w ten sposób zmuszają.
Nie musisz ale ....
I nie masz wyboru lub musisz się zwolnić
Czy tak powinno być?
Nie musisz ale ....
I nie masz wyboru lub musisz się zwolnić
Czy tak powinno być?
Pasko-znowu to samo co było,te same osoby robią zadyme
@4 178 528Andreas3864: ja obrażać kobiety , nie pozwolę i tyle
Chyba by było lepiej gdyby pasko ten chat zamknął bo naprawdę osiwieć można od agresji i innym pierdół...pozdrawiam wszystkich i życzy zdrowia .
@4 178 522191979: czyli musiałaś uczestniczyć w eksperymencie medycznym który będzie trwał tak jak szczepienia na grype były teraz na koronowirusa który jest od lat teraz na całego zastąpił grype na jesień zimę znowu każą zbroje zakładać bo będzie sezon będą zgony zakazenia multu a brak dostępu do służby zdrowia dalej a składki ciągną eh tozpisalem się z wyrażeniem zdania tylko co konstytucja na papierze mają ja gdzieś nikt nie może zmuszać ws eksperymenctow medycznych czy masek ..muszę lecieć
@4 178 526arczibalik73: szanuj inny punkt widzenia i oceny,nikt nie musi mysleć tak jak ty,chyba że twój Klon
@4 178 526arczibalik73: Ta EstyMy i Dotam atakują mnie bez żadnych powodów.
Masz rację nie będę wdawał się w dyskusje z osobami które dążą do usunięcia stąd czatu
Masz rację nie będę wdawał się w dyskusje z osobami które dążą do usunięcia stąd czatu
@4 178 528Andreas3864: co zrobić może wkoncu raz a porządnie bo szkoda zamykania czata choć te osoby uważają że to inni nie oni niszczą
przerzuciłem się na Mini lotto i od razu jest efekt 

@4 178 537multijune177:
@4 178 537multijune177:
@4 178 529dotam: przecież to prowokacja żeby zrobić zadyme,matolstwo do potęgi entej
@4 178 536Sebastian_M: 2ie osoby przekonują do swoich racji
@4 178 540Andreas3864:
@4 178 537multijune177:
@4 178 541Andreas3864: Nie będę z Tobą dyskutował bo i tak nie zrozumiesz
Idę będę ziorał
Tolerancja,szacun dla drugiej osoby o innych poglądach,a nie moja racja najwazniejsza
@4 178 547Andreas3864:
@4 178 547Andreas3864: Arczibalik73 nie pisał Ci co masz robić tylko powiedział co uważa A to jest różnica.
Losowanie na żywo
@4 178 549marc1978: to po stawce pociagnal
@4 178 551Sebastian_M: co uważa to niech to zostawi dla siebie,bo mnie i pozostałych na stronie MP -nie interesuje
@4 178 511marc1978: tak niezaszczepie sie i to co tu pisze to nie sa wcale zadne bzdury, tylko prawda, tez znam sie na medycynie i jeszcze innych zeczach,a program szczepień od śledze od od samego poczatku kiedy to wybuchła ta pandemia coronovirusa 19, oraz to co podaja z tego WHU ,od samego poczatku śledze to co pisza poszczegołne paśtwa z zktórych wychodza dane szczepionki na corone 19, ii to nie co tu pisza unas w polsce , i mowia nasi celebrycii ludzie z rzadu którzy chca sie podporzadkowac uni europejskiej, bo tak w brukseli chca, sama ciocia angelina MEerkel powiedziała w jednym ze swojich oświadsczeń, ze jak to jest ze szczepionka pfaizer jest produkowana unich, w emiratach niemieckich, i wszyscy sie ta szczepionka szczepia a oni w swoim państwie maja utrudniony dostęp do tej szczepionki, w swoim kraju i ze beda musieli siegnąć po szczepionke chyba zz rosji, wiec pytam , jesli emiraty niemieckie, nimaja tego co produkuja dla siebie, to jaka jest pewność ze ta szczepionka jest skuteczna i pozwoli nie zachorować na covid-19 a z tego co wiadomo tez, to jaka szczepionka gwaratuje ci ze, jest tym antidotum własciwym,na ta choroba jesli wiadomo ze w kazda ta szczepionka zawiera przeciwciała jak i zarazki tej własnie choroby, przecirerz od lat wiadomo ze szczepionki te zawieraja rózne wirusy,
@4 178 554Andreas3864: A mnie i innych wczasowiczów to interesuje. I nie patrz tylko na siebie bo nie jesteś tu sam
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9208271
Wylosowany numer to: 9208271
Typowania Super Szansy
*BK* 1874771 - wygrana 10 złryszardz12 7865371 - wygrana 10 zł
grzegorzg75 7865371 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 02, 05, 11, 13, 16, 17, 19, 30, 34, 41, 42, 43, 48, 54, 58, 63, 71, 73, 78
Plusem jest liczba: 16
01, 02, 05, 11, 13, 16, 17, 19, 30, 34, 41, 42, 43, 48, 54, 58, 63, 71, 73, 78
Plusem jest liczba: 16