Wpisy 4 177 722 – 4 177 821
21 maja 2021 16:42 → 21 maja 2021 19:26, 100 wpisów
@4 177 720Mulag: miłego uprawiania ogródka niech ci tam wszystko dobrze rośnie poza chwastamidużo zdrówka też życze
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 5 000 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Powiedzcie mi kto przy zdrowych zmysłach na takich numerach zaczynający chhhhhhhh się w Lotto od 30 wygrał ponad 11 Milionów 6/6.... czasem sobie myślę komu oni składają..te pieniądze..albo na kogo MY grający się składamy.... takie cuda się teraz dzieją że Zmartwychwstanie Pańskie przy tym to jest nic
@4 177 677marc1978: za wygrana a to ze nietrafiłes tej 70 to spokojnie trafisz ja innym razem, , wazne ze trafiłes te 6/7 to tej jest pewien wyczyn, bo niektóre osoby nawet tego nie moga trafić, ja testuje pewne tez liczby w multiku , codzienie sa w grze, dzisiaj na 14 nie zagrałem wogole , niezdazyłem iść i wysłać ich i znów wpadły moje 3 liczby które sa naw tym ukladzie liczby 7/7, codzienie co losowanie praktycznie trafiam jakies liczby z tego kuponu, ale jak narazie tylko po 3, czyli sa zwroty,ale czekam ze niedługo wejda wszystkie, i wtedy bedzie te 7/7 grunt to sie niezałamywać i grać nadal,
Nie że się czepiam czy wietrze spisek...ostatnie Kumulacje w Lotto poza 10 Milionów .''losowane są wysokie numeracje...niby wszystko jest możliwe...tylko że dziwnie to wygląda...
@4 177 724Forsami: witajspokojnie niedługo trafisz w lotto , tylko musisz grac nadal, i sie niezałamywać ii wierzyć ze wkońcu CI sie uda trafić, ta wymarzaona 6/6 tego Ci życze z całego serca
@4 177 728arczibalik73: Arczibalik czym tu się załamywać to tylko rozrywka...mi raczej nie jest dane....
Cyganka też wróżyła będziesz bogaty będziesz miał mnoszko kasy i co wyszło ?
@4 177 725arczibalik73: Ja czasami z maszyny tylko ostatnio 4ka w mini za 1200 tez z chybiło...
@4 177 730lewy: bo to cyganka bez licencji
@4 177 727Forsami: spokojnie rozrywka rozrywka ala wygrana bedzie CI i dana tylko spokojnie
Przed chwilą padło 5 x 9/10 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Pelikan spożyty.. Tydzień zakończony...
Nadal nie jestem szczęśliwy..
Nadal nie mam zony
Nadal nie jestem szczęśliwy..
Nadal nie mam zony
@4 177 732marc1978: ja wczoraj gdyby zagrał w mini lotka tez bym przytulił 4/5 w mini, ale odpusciłem sobie gre w mini na jakiś czas poniewaz przeskoczyłem na tes pewnego ukladu liczb na którym w niedługim czasie chciałbym, troche zarobić, narazie sa na nim zwroty, tylko ale wazne ze sa i cos na tych liczbach wpada mi, wziołem pod swoja lupe wybranych okolo 17 liczb, z tego testuje narazie ich tylko 7, dlatego te liczby gram jako 7/7 7 szczesliwy numeer
dobra narazie uciekam bo musze iść pranie powiesić na dworzu
@4 177 740arczibalik73: Szkoda bo ładnie płaciła 4ka
@4 177 745lewy: Lewy jutro pobije rekord?
@4 177 741lewy: ta cyganka to jakaś musi być naciagarka , a nie cyganka, poniewaz za wróżbe niewolno cygance pobierać zadnych opłat , jeto nie jest zgodne z kodeksem cygańskim, i osobie wróż ącej, nie płaci sie za wróżbe, bo jesli sie zapłaci za taka wróżbe to przepowiednia sie nie spełni ani wrózba dlatego taka cyganke omijaj szerokim łukiem
Może jestem naiwny..
Ale kaskada trafię tę 11 na 12 i tysiaczek mój do końca roku
Ale kaskada trafię tę 11 na 12 i tysiaczek mój do końca roku
@4 177 741lewy miało być naciągaczka nie naciągarka
Lewy mnie nie obchodzi... Gra dla Niemca.. Tam niech umiera.. Ram my niech stawiają pomniki... Potem kremacja..
@4 177 748tomi77: szybciej bys trafil 5z5 lub 6z6 w multi
Raczej nie... Grałem na 5 i 7 i 10..uja daje nawet zwrotów.. Maszyny dwie.. Obie testowalem
kaskada to gra dla osób które chca szybko pozbyć sie pieniedzy z nastawieniem na przegrana a nie wygrana, , raz w zyciu w to zagrałem i wiecej juz nie gram, bo to jest jawne naciagactwo ludzi, tak samo jak i ten numerek
dobra lece z praniem
trzeba korzystać poki nie pada choć zapowiadali umnie opady deszczu i burze
siemka
@4 177 759Jutro: prawda
@4 177 748tomi77: prubój , do odwarznych świat należy ale dlamnie ta gra to strata kasy jest , wole mini i multika
@4 177 752tomi77: ja niegram z maszyny, niewierze w liczby z maszyny, raz zagrałem kkiedys kilka lokuponów a ni na jednym niewpadła mi zadna nawet 3, z 7 liczb, a jak askresle swoje liczby , hjakies tam, to zawsze sa jakies wygrane nieraz tez i tylko zwroty ,ale zawsze coś, dlatego gram tylko na liczbach które sam kreśle
4 177 757. biednystudent witaj
dziś EJP
@4 177 764tomi77: liczby trafione w profilu to zadna wygrana bo to jest wygrana wirtualna tylko a wazniejsza moim zdaNIEM jest wygrana a p;le realna taka np, jak dzisiaj wpadła u marc19778 takie sie coś liczy nie tutaj w, tutaj wirtualnie tylko mozemy sobie potypować, inic pozatym, tak jak ta gra tu w keno czy szybkie 600, to nic w nasz budzet niewnosi,
@4 177 768lewy: a próbuj prubuj, anóźżś widelec wygrasz
Profil mnie nie obchodzi.. Ważne bym trafił tysiaczek kaskada do końca rokugram skromnie 3 x w tygodniu po sztucetylko popoludnie
@4 177 768lewy: sory za błedy literowe ,
Nic nie wygramy, wszystko ustawione, śmieje się z nas tylko ochłapy
@4 177 770tomi77: prubój moze sie uda,
@4 177 724Forsami: dobra rada moja jest taka graj w lotto na duzych liczbach na nich czeste wpadaja wygrane, i nigdy sie niepoddawaj, graj opoto aby wygrać
@4 177 772Mulag: @4 177 772Mulag: czy ja wiem
500 zł najłatiwej wygrać w szybkie600
mulag nie mów ze niewygramy, bo wygramy tylko nalezy bacznie obserwować liczby w grach i wybrac sobie jakies liczby i nimi zagrać i wygrać, i tego tez Tobie zycze graj i wygrywaj, na przekór TSowi, jak sie dobrze złozy jakies liczbiy to wczesniej czy pozniej one wejda razem, zobacz jak sebastian, czy dzisiaj marc1978 trafiaja , sebastian, ostattnio 5/5 trafil a dzisiaj, marc1978 6/7 to było pieknei za to dla nich
@4 177 778arczibalik73: 6/7 jak dobrze pamiętam tyło wysłane na chybił trafił ???
Dla tego proponuje aby się składać na marzenia użytkowników z tym, że ja to pierwszy wymyśliłem to zacznie się odemnie każdy z użytkowników da mi 100 zł i mam wymarzony domek i później kolejny użytkowników i tak spokojnie każdy dostanie
@4 177 781Mulag: zauważyłem w swojej , że pewne zestawy liczb o zadanym stopniu 8 /10 są do wytypowania o określonych porach dnia i to tak dzień w dzień
Najważniejsze by nie napinać się... Sztuka i koniecjak nasz trafić to 1 trafisz... A jak lipa... To nie boli
@4 177 781Mulag: dobre, no niezły pomysł, to kto zacznie, juz tu widze las rak i tyle osób jest chetnych, no pomału prosze sie nie pchać kazdy, moze datek taki złozyć
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 177 783biednystudent: jesli zaobserwujesz liczby to zaówarzysz ze nieraz sie pewne ukladyu liczb co jakis czas i powtarzaja tez, dlatego pisze cały czas o obserwowaniu liczb w grach
@4 177 785arczibalik73:
Idź to swoje pranie powiesić, zamim Ci skiśnie & spleśnieje...
albo zacznie się deszcz.
A po 2) z 3 razy już o tym było + fotka a Ty swoje: wygraną marca1978 była z chybił trafił (sic!) a Ty swoje o typowanych liczbach (tylko) i jeszcze podajesz tę wygraną, jako przykład na ww.
Idź to swoje pranie powiesić, zamim Ci skiśnie & spleśnieje...
albo zacznie się deszcz.
A po 2) z 3 razy już o tym było + fotka a Ty swoje: wygraną marca1978 była z chybił trafił (sic!) a Ty swoje o typowanych liczbach (tylko) i jeszcze podajesz tę wygraną, jako przykład na ww.

@4 177 787arczibalik73: ja nie obserwuje tylko zdaję się na mój program , minusem gry w keno jest problem za typowania liczb co 4 minuty a nie łatwo w żabce na konkretną godzinę puścić los
a konta online nie zakładam - jakoś brak przekonania
, a w ogóle pimkolicie dziś, jak...potłuczeni
( )
Tak, że : Miłego weekendu &
( )
Tak, że : Miłego weekendu &
@4 177 788EstyMy: witaj juz pranie jedno wyschło powiesiłem drugie i tez schnie umnie nigdy nic nie kiśnie wszyastko jest w nalezytym porzadku,, , nic nie szkodzi ze przypomniałem o tych wygranych, i akurat je tu przedstawiłem jako przyklad tylko, , nie lubie i jak ktoś pisze nie da rady wygrać nic , bo to nieprawda jest, da rade wygrać jesli sie wybierze odpowiednie liczby i nimi zagra, , kazde losowanie jest inne inne liczby sie pojawiaja też i raz sie wygrywa, a raz przegrywa, ale jesli odpowiednie liczby np skreslisz i zagrasz nimi na kilkas losowań to w którymś losowaniu one wejda wszystkie i wtedy jestes wygrany, ja wiem ze kazdy by chciał byle co wysłac i odrazu trafić głowna wygrana, no ale niestety tak niema
Cześć
Już jestem
@4 177 797arczibalik73: Witaj przyjacielu
@4 177 800Sebastian_M: witaj przyjacielu ponownie
można wziąć wynik losowania w przyszłość albo fart albo mi się raz tak udało kilka dosłownie chwilę przed wylosowaniem w keno
chyba TS ma buga w kodzie
@4 177 802biednystudent: ja niegramj w keno w realu gram tylko tu w wirtualnie tak dla rozrywki
177 797 arczibalik73: Masz rację można wygrać tylko trzeba na to czasu
@4 177 804arczibalik73: wziołem wynik z przyszłości to jest ciekawe
? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ?
@4 177 802biednystudent:
Podobno nie jesteś już biedny ?
Podobno nie jesteś już biedny ?
@4 177 807Sebastian_M: @4 177 807Sebastian_M: jestem wygrałem tylko 180 zł ostanio w keno
@4 177 809biednystudent: Ale początek jest
nadal cierpię na niedostatek mamony
@4 177 812biednystudent: Bo powinieneś wygrać około 10 000 zł
@4 177 813Sebastian_M: to na razie nie możliwe póki nie znajdę punktu lotto nie będącego jednocześnie żabką czy innym sklepem w mojej okolicy
To mi ale moja wiocha dalej 37baniek niedopobicia chyba bedzie
@4 177 812biednystudent: no ja tez na to cierpie, ale nie moge sie załamywać z tego powodu tez i dlatego tez wierze ze przyjdzie czas odpowiedni i cos w koncu wygram, jesli tylko bede grał, pamietyaj jedna zasade ze pieniadz zawsze robi puieniadz, to w odwrotna strone nie działa,
wiecie co miałem niepodawac liczb tu juz na czacie ale musle ze dzisiaj w multiku moze się pojawią pewne liczby i widza mi sie np, 13,14,,16,17 22, i jeszcze inne ale czy beda na pewno tego niewiem ale cos przezemnie przemawuia ze moga wejsc, ja oczywiscie nimi niegram bo mam swoje testowe liczby które bewda przez jakis czas w obiegu, i nimi tylko narazie gram