Wpisy 4 177 622 – 4 177 721
21 maja 2021 14:07 → 21 maja 2021 16:41, 100 wpisów
naprawiono problem z niemożliwością usunięcia przez księgę gości kont zablokowanych pod kątem funkcji społecznościowych
@4 177 618marc1978:
marc1978
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - odnotowano 4 x 100 zł
4 177 618. marc1978
Kaskada...8 na 12 sroda choc z pierwszych 5 mialem juz 4...kurka...gram dalej sztuke
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
W miejscowości Swarzędz padła wygrana 200 000 zł w zdrapce NA TROPIE KASY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 177 577Robal_36: jakie zablokowanie funkcji w południe? nie bardzo wiem o co chodzi.
Pasko - opisuję wczorajszy ciąg zdarzeń, kiedy nie bardzo dało się tu wytrzymać, kiedy nie bardzo było wiadomo o co temu komuś chodzi i kiedy zareagowałeś- zerknij do swojego tematu, tam nowy wkleił fotkę z info o blokadzie, wieczorem "odpuściłeś" i się zaczęło "od nowa"
zablokowaniem funkcji w południe, a po kilku godzinach- po odblokowaniu
witam wszystkich
ja uwazam ze jesli czat zostanie zamkniety to bedzie strzał w kolano Admina I nikt tu na stronke nie bedzie zagladał, ani na zadne fora inne też, bo i po co? wiem ze dużo osób by sie bardzo ucieszyło gdyby jednak czat został jednak zamkniety,szczególnie osoby które tutaj już z nami niesa bo zostały na stałe zablokowane i teraz przeszły na inna stronke i tam wszystko komentuja co tu sie dzieje,a pozniej pod innnymi nickami przychodza tu i burza atmosfere na czacie, myśle ze może nasz tu Admin powinien od czasu w wolnej chwiliod czasu do czasu przyjrzec sie czatowi, zaprzyjażninej naszej stronce , co tam sie pisze tu o nas o stronce i osobach tu przebywajacych, moze wtedy ADMIN bedzie wiedzial jaki jest problem z tym czatem i dlaczego chca go zniszczyć osoby z tamtad przychodzace, myśle ze chyba wsystkim, nam powinno zależeć aby jednak ta strona istniała i czat aby był prawda? i zeby tu można było miło spedzać czas w miłym gronie osób które tu chca przebywać i które razem coś chca zrobić , jeśli ktoś zaś niechce tu przebywać z nami i niechce milo spedzać czasu niemusi tu wchodzić poprostu nikt tu nikogo na siłę nie ciągnie,
ja uwazam ze jesli czat zostanie zamkniety to bedzie strzał w kolano Admina I nikt tu na stronke nie bedzie zagladał, ani na zadne fora inne też, bo i po co? wiem ze dużo osób by sie bardzo ucieszyło gdyby jednak czat został jednak zamkniety,szczególnie osoby które tutaj już z nami niesa bo zostały na stałe zablokowane i teraz przeszły na inna stronke i tam wszystko komentuja co tu sie dzieje,a pozniej pod innnymi nickami przychodza tu i burza atmosfere na czacie, myśle ze może nasz tu Admin powinien od czasu w wolnej chwiliod czasu do czasu przyjrzec sie czatowi, zaprzyjażninej naszej stronce , co tam sie pisze tu o nas o stronce i osobach tu przebywajacych, moze wtedy ADMIN bedzie wiedzial jaki jest problem z tym czatem i dlaczego chca go zniszczyć osoby z tamtad przychodzace, myśle ze chyba wsystkim, nam powinno zależeć aby jednak ta strona istniała i czat aby był prawda? i zeby tu można było miło spedzać czas w miłym gronie osób które tu chca przebywać i które razem coś chca zrobić , jeśli ktoś zaś niechce tu przebywać z nami i niechce milo spedzać czasu niemusi tu wchodzić poprostu nikt tu nikogo na siłę nie ciągnie,
Robal_36: myślę, że odpowiedzią może być dla Ciebie to, że ostatnio bardzo dorywczo jestem na czacie... czyli jestem tu może kilkanaście minut, czasem wybiórczo coś zadziałam, potem może ponownie weryfikuję. Tak, że chwilowo jestem bardziej zajęty innymi sprawami.
niechcesz tu wchodzić niewchodż!!!!!!! ta stronka jak i czat powinien byc przyjazny dla wszystkich, a nie wciaz powstaja tu jakieś niedomówienia, wciaz jakies zatargi sa , i prowokacje ze strony osób tu wchodzacych,, jesli tu nie zachowamy spokoju i milej atmosfery ta stronka nigdy nie bedzie przyjazna nikomu i niebedzie rozwojowa, bo jak niektuzi piszą tu nie chce im sie tu do nas zagladać a dlaczego tak jest? jak myślicie? ja uwazam ze wszyscy tu przebyewajacy i odwiedzajacy ten czat powini byc mili dla siebie i szanować sie wzajemniea nie wciaz jakies dogryzki ida w czyjas strone, i wcale sie nie dziwie ze duzo osób tu nie pisze na czacie i tez odchodzi z tej stronki ,bo ile można znieść , wchodze na stronke a tu wiecznie jakies zawirowania sa na stronce lub kłotnie i prowokowanie jeden drugiego, nikt tego niechce słuchać, i niewchodzi tu poto aby sie wkurzać i kłócić wciąż i prosić o spokój,
To trzeba skończyć z tematyką trudne sprawy i ukryta prawda ....tematyka gier lotto i to wszystko.
@4 177 643Robal_36: fotka z info o blokadzie, przejrzałem temat i nikt fotek z informacjami o jakiejś blokadzie nie wklejał.
O niejaką Szeryfową, która mocno, a dość bełkotliwie, się udzielała i której uniemożliwiłeś te "występy"wczoraj w południe i dziś ponownie "zablokowaniem funkcji społecznościowych", a wtedy chat ożył, przecież dziesiątki z wypowiedzi tego nicka są absolutnie niejasne, jakby ze swojego własnego świata ...
Pasko w wolnym czasie wejdz na stronke typujemy parkami, i poczytaj sobie na czacie co tyam sie pisze o onaszej tu stronce i oswobach tu cokolewiek piszacych i tu przebywajacych, i dlaczego wtedy zobaczysz dlaczego ten nasz tu czat jest taki zawirowanyi sa tu pewne niedomówieniai wciaz jakies zatargi, zobaczysz komu bardzo zalezy abny tu czat został zamkniety , tam jest dużo takich osób które komentuja wszystko co tiu sie dzieje, i jakie podejmujesz działania
Naprawdę Pasko
coraz tu dziwniej, od momentu, kiedy wjechał ufo/ samolot/ sebastian "wyciskający wrzody", pewna osoba robiąca Ci reklamę w net'cie - z hasłem - "uwaga na stronę mp" iwszystkie wcielenia wulkanisty, czy to działania zespołowe ? Nie wiem...
coraz tu dziwniej, od momentu, kiedy wjechał ufo/ samolot/ sebastian "wyciskający wrzody", pewna osoba robiąca Ci reklamę w net'cie - z hasłem - "uwaga na stronę mp" iwszystkie wcielenia wulkanisty, czy to działania zespołowe ? Nie wiem...
Niemogą 2ie osoby robić z siebie wyrocznie,i byc najmądrzejszymi pod słoncem.Strona promuje gry Liczbowe i taka ma być,a nie stękanie i pisanie laboratów i pouczanie wszystkich dookoła
Tolerancja lub akceptacja brak czatu spowoduje że stronka spadnie zainteresowanie i wejścia tyle z tego będzie
mi zawsze zalezało na tym aby te 2 stronkibyły przyjazne miedzy soba , aby osoby z stąd jak i z stamtąd, razem żyly w zgodzie i ludzie ,nie kłocili sie miedzy soba , ale niestety tak sie nieda widać bo osoboby które sa tam na stronce przychodza tu i zakłocaja tu spokój, uzywaja tu tez i innych nicków niż tam, PASKO poczytaj moze sobie wypowiedzi takiego nicku jak Oddaj kebababa, BOba marleja, i innych jeszcze osób co piszą tam na stronce, wtedy bedziesz wiedział dlaczego tu u nas na czacie sa taklie zawirowania, iwciaz jakies kłótnie, i kto tak naprawde chce aby tu został zamkniety czat na dobre, aha i anjwazniejsze, moim zdaniem, kazdy czatowicz powinien tu kna stronce klkorzystac tyllko z jednego niku, wtedy byłby tyu porzadek, jeśli bedzie kazdy mial po kilka ników wtedy robi sie tu zwykły syf, kazdy moze miec jeden nik i zniego np, pisać i typować liczby czego ja np, moge a inni niemoga, ostetnio czytałem tu na forum, jednego ludka który prosil o usuniecie 1 z 2 nicków które posiadał i mi sie to bardzo spodobało ze ten ludek, wkońcu zrozumiał ze tez ze poco mu 2 nicki, jak moze mieć jeden do wszystkiego, bardzo mi sie spodobałoa jego postawa, i uważam ze bardzo dobrze zrobił , przynajmniej wiemy ze to on jest z nami tutaj, anie ktoś inny podszywający się pod niego,
Co do kłótni na czacie może ludzie potrzebują się po obrażać by zeszło z nich stres i agresja trzeba im to umożliwić tworząc drugi czat i napis wchodzisz na własną odpowiedzialność
@4 177 665arczibalik73: zawsze te monstrualne wpisy ...
@4 177 667marc1978:
@4 177 664Mulag: a co u Tediego
@4 177 671marc1978: dla nawiedzonych max 10 wpisów
Mojsza racja jest najwazniejsz
Każdy będzie swoje propozycje dawał bezsensu, jest czat wolny co do wypowiedzi w pewnych ramach współżycia społecznego na granicy prawa i tyle
Problemy to tu niektórzy mają...a ja dziś przez liczbę 70 nie trafiłem 7z7 razy 2 i to dopiero jest gigantyczny problemas.
miało byc najwazniejsza,moja racja,jest ważniejsza niz inne racje-Jak w filmie dzień Świra polecam ten film
Info dla Panoramy:
Wpisałem Test do EJ.
Wpisałem Test do EJ.
Kilka tematów powinno być....trudne sprawy ,dlaczego ja , bzdury , pitu pitu , gry liczbowe .
Uważajcie na burze i ulewy na północnym zachodzie Polski.
Ten czat jest bez sensu gdyby gry były tanie mogłyby się pojawiać systemy,a tak niczego tu niema jak wygranych tez na lekarstwo
@4 177 661Andreas3864: tu nikt z siebie nie robi zadnych wyroczni, a ni ja ani sebastian, nie nakazujemy wam, innnym uzytkownikom co macie robić i jak macie robić, to jest wasze błedne odczucie i wasza interpretacja, tu nikt nikomu niczego niebroni ani nie nakazyuje, tu wszyscy jestesmy tacy sami, to nie jest nasza stronka czyli moja i sebastiana ,a Admina, badzcie bardziej tolerancyjny, dla innych , wszyscy co tu jesteśmy na takich samych zasadach , nikt tu nikogo też nie przetrzymuje na siłę I nie mówi ze nie wolno wam tu nic pisać, niewiem o jakichh elaboratach opiszesz, ja tu nikogo nie pouczam, to po 1 a po 2 te teksty jakie pisze sa to moje krótkie wiadomosci, poniewaz nieraz chciałbym przekazać tu od siebie coś wiecej, i niechce pisać tysiaca informacji jednozdaniowych tylko pisze jedna wiadomośc a porzadna, kto niechche nich ni e czyta tego co pisze, jq nikomu nie każe tego czytać,
Arczi.
Biorę przytulankę i jadę do auchan wydać trochę kasy ...miłego dzionka dzieci bawcie się grzecznie.
Myślę że problem w tym że jedno chcą poważnie wyroki poziom na czacie niektórzy wolą bardziej śmieszny lub dziecięcych i w tym problem chyba jest
@4 177 688arczibalik73: jedyny plus z twojego pisania jest taki że poprawiłeś ortografie
@4 177 658Robal_36: mam takie pytanie ,możesz mi wyjaśnić kto to jest ufo,samolot,wulkanista , itd, bo ja nieraz kiedyś tam, widziałem na czacie te niki, ale nigdy niewwiedziałem i do dzisiaj niewiem, kto to jest, bo z tego co wiem, to mój tu kolega akurat Sebastian M .używa tylko jednego nicku, Naporawde niewiem kto to wystepuje pod tymi nickami, naprawde,wiem ze bywał tu ktoś kto podawał sie za ufo i podawał jakies tam swoje nieraz typy liczb, ale po jakimś czasie szybko z stąd znikł podejrzewam ze za zbyt szsybko odleciał z tej stronki, dlaczego niewiem, co do jego typów liczb, które podawał, nie zawsze wchodziły, to zalezało od losowania i od jego szczescia tez, ja tam nigdy niegrałem jego ukladami liczb które tu podawał, ale wiem ze takie tu były
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
witam
4 177 691. Wędrowca netowy witam ponownie dawno CIE tu niewidziałem, , ale fajnie że jesteś tu znami ponownie, i bąż tu znami kiedy tyklko mozesz, bo jesteś tu mile widziany i niektórym też i potrzebny, a pisze to dlatego ze widzialem wpisy co niekturych tu i tez czatowiczów ze byli wprost załamani ze CIE tutaj z nami niema
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 20.05.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 20.05.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 20.05.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 20.05.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Zespół lotto.pl
cos wpadlo
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 12.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 12.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
i tradycyjnie 2 zl
@4 177 683Mulag: witaj,
@4 177 709krzysztof 24:
@4 177 707krzysztof 24:
@4 177 689marc1978: nic zadne pitu pitu, , niechesz nie czytaj mojej wiadomosci, przejdz dalej opuść moja dłuzsza wiadomość
@4 177 692marc1978: o jakich tu dzieciach poiszesz bo z tego co tu widze to widze dorosłye tu osoby, , chyba ze TY jestes dziecko jesli bierzesz swoja przytulanke i jedziesz znia do sklepu
4 177 704. krzysztof 24
dzieki wszystkim
Inne poglądy na życie, na postrzeganie tego świata i życia, myślenie, inny świat zrozumcie to w końcu nigdy nie będzie tak jak część chce trzeba się z tym pogodzić
Oczywiście nie znaczy że ktoś ma to akceptować, tolerancja akceptacja pozostaje, tyle tu ktoś chce chwasty czatowiczów wyrwać a ja muszę chwasty na działce wyrwać tu niestety tolerancji akceptacji nie będzie
@4 177 720Mulag: tu masz racje badzmy wszyscy tolerancyjnie dla siebie, i spubujmy sie z soba dogadywać a nie walczyć ze sobą, bo to niejest nikomu potrzebne

witam wszystkich