Wpisy 4 171 413 – 4 171 512
11 maja 2021 17:03 → 11 maja 2021 19:30, 100 wpisów
Nic się tu nie zmienia dalej łamanie regulaminu w trzech pkt na dodatek brak zrozumienia tekstu czasem lukne by sobie przypomnieć czemu tu ja i inni nie zaglądają nie piszą maskara admin po co ten regulamin wracam do Keno forum tam ciekawiej raczej nie ma szans by ufoludki zniszczyły te części?
@4 171 412dotam: tak emerytka zaczeła z sebastianem, nie ja ja sie tylko odniosłem do tego co przeczytałem na czacie i nic pozatym, wiec niewiem oco CI chodzi teraz, jatylko napisałem emerytce co o tym sadze i jak jest na prawde, i zechciałbym ani sie oni miedzy soba pogodzili, lubniewchodzili sobie w droge a kilka osób tu cały czas to drazy, niepotrzebnie,
ooo i Mewa sie pijawił znów witaj ponownie i widze ze jemu sie tu tez juz niepodoba, widzi jakies ufoludki które zniszczyły te czesśći choć niewiem o czym tu teraz pisze o zniszczeniu czego bo czat jak był to i nadal jest, no ale cóz niektuzi, tak maja jak nasz kolega widza ludzi z zaświatów z innej galaktyki, juz chyba szczepionki im zaszkodziły, Mewa przyjacielu tu nikt nie łamie zadnego regulaminu, tu wszystko jest ok, jak niema osób którym cały czascos ,lub ktos niepasuje, wracaj tu śmiało do nas spowrotem, nikt rtu ci niejest wrogiem a wracz przeciwnie
ooo i Mewa sie pijawił znów witaj ponownie i widze ze jemu sie tu tez juz niepodoba, widzi jakies ufoludki które zniszczyły te czesśći choć niewiem o czym tu teraz pisze o zniszczeniu czego bo czat jak był to i nadal jest, no ale cóz niektuzi, tak maja jak nasz kolega widza ludzi z zaświatów z innej galaktyki, juz chyba szczepionki im zaszkodziły, Mewa przyjacielu tu nikt nie łamie zadnego regulaminu, tu wszystko jest ok, jak niema osób którym cały czascos ,lub ktos niepasuje, wracaj tu śmiało do nas spowrotem, nikt rtu ci niejest wrogiem a wracz przeciwnie
jesteście tak zajęci konwersacją, że nawet byście nie zauważyli moich pewniaczków na dzisiaj
Dalej prowokujesz nie jestem nie byłem twoim kolega tym bardziej przyjacielem na głowę nie upadłem dla mnie jesteś nickiem i tylko choć i tak będziesz pisał innaczej by móc pisać banialukij i pa nie będę cię karmił byś bez ładu składu dalej trollowal żegnam cię nicku arczibaluku
mewa poprostu nie wchodz nikomu w droge z nikim sie nie przekomarzaj nie kłoc nieczyń swoich złych uwag, i bedzie dobrze, zawsze z nami moze sz popisac, my tego nikomu tu niebronimyy, ty uszanuj nasze poglady my uszanujemy twoje p[oglady i czuj sie tu na stronce jak u siebuie a nie bierz nas tiu za jakis tredowatych, bo wcale takimi osobasmi niejestesmy złymi , za jakich nas moze i uwarzasz i masz a le tak niejest sciag z nosa juz te rózowe okulary i zaówarz ze tu nikt nie jest Twoim wrogiem a wprost przeciwnie, nikt cie z taąd niewygania
4 171 180. Sebastian_M 2021-05-11 (12:58) Atakujemy Mini Lotto !!!
@4 171 177slawek: Czytaj że zrozumieniem to co piszę. Czytasz jak emerytka aż mało was nie pomyliłem
Tu masz czarno na białym kto zaczął prowokować.
@4 171 177slawek: Czytaj że zrozumieniem to co piszę. Czytasz jak emerytka aż mało was nie pomyliłem
Tu masz czarno na białym kto zaczął prowokować.
@4 171 418Jutro: masz rację, szkoda czasu
arczibalik
Dla mnie wielka trójka hejterów i stalkerów wyglądała następująco-
-Wulkan
-Sebuś M znany bardziej jako czak noris ''mydelniczka''
-arczibalik73
Ale chyba w dniu dzisiejszym awansowałeś na pierwsze miejsce pisaniem bredni i totalnych bajek.
Ty jesteś jeszcze w gorszym świecie od tych dwóch w/w
Dla mnie wielka trójka hejterów i stalkerów wyglądała następująco-
-Wulkan
-Sebuś M znany bardziej jako czak noris ''mydelniczka''
-arczibalik73
Ale chyba w dniu dzisiejszym awansowałeś na pierwsze miejsce pisaniem bredni i totalnych bajek.
Ty jesteś jeszcze w gorszym świecie od tych dwóch w/w
@4 171 416Robal_36: reobal a TY znów tu podjudzasz i wklejasz tu niepotrzebne zeczy zachowujesz sie identyko jak kolega kopiuj wklej, którego ja tez i kiedys bardzo polubiłem, a on po jakims czasie zaczoł tu zemna koty drzeći sie kłocić a nastepnie mnie wyzywac od róznych, i odszedł tez na stronke zaprzyjazniona bo tutaj dostał bana na stałe choc i niewiem zaco, ale juz teraz niewnikam, było mineło, niezachowuj sie tak samo jak on kiedys tu, niewiem czy wiesz ale admin nielubi takich osób ktoire tu powielaja jkilkakrotnie co niektóre wpisy i blokuje tu takie osoby jak jednego z czatowiczów kopiuj i wklej kiedys wiec jesli bniechcesz byc nastepny to zaprzestań takich poraktyk bo nawetsie niespodziejesz kiedy zostaniesz tu zablokowany
@4 171 401emerytka 46: pisze no juz najkrócej jak potrafie, jesli niechcesz nieczytaj, udpuść to sobie i czytaj innych ,mnie nie musisz czytać, ja oto cie nieprosze i wyluzuj, , uśmiexchnij sie a bedzie wtedy dobrze
@4 171 428Jutro: a kto to jest tutaj na czacie
@4 171 379arczibalik73: Wyłącz czat i daj odpocząć oczkom to i zaraz będziesz lepiej widział,jak masz problem z oczkami to siedzenie na laptopie po 18 godzin na pewno ci pomoże
Zaproś sąsiadkę Lucynę na spacer , czyż to nie lepsze od pisania pierdołek? Daj jej kwiatka a ona ci buzi,humor będzie lepszy
@4 171 430Jutro: i widzisz znów sie mnie czepiasz, mnie oczy nie bola, tylkocos mi sie robilo przy lewym oku , ale juzx tego niema, widze juz lepiej, 2dni kuracji przyniosło efekt, od komputera wcale mnie niebolo oczy , i nie pisze na laptopie wcale tylko na 26 calowym monitorze, nie slepie jak inin na komórce czy laptopie, ja takich małych gadzetów nieuzywam mam do kompa podłaczony duzy monitor, inigdy niesiedze po 18 godzin przy kompie , a krócej, dlatego tez i kiedys pisałem ze jestem tu na czacie z doskoku tylko, jesli chodzi o sasiadke lucyne to niemam takiej sasiadki, moje sasiadki to juz sa starsze osoby po 60tce a mlodsze sa na zachodzie, tam teraz mieszkaja, wiec tutak nikomu niedasz kwiatka ani kwiatkiem,
Pasko-do Lochu na Miesiąc zadymiarzy
arczibalik-
arczibalik-moim zdaniem taka pani 60 lat do ciebie by pasowała,obiadki by ci ugotowała a lubisz jajeczko na boczku pewnie
brawo a tu przytocze teraz kilka wpisów pod moim adresem osób któtre czesto i jawnie tocza tu wojne i robia zamieszamnie na czacie brawo dla konfidentów bedacych tu na czacie a pozniej jak cos to oni nie sa niczego winni
OddajKebaba 2021/05/11 14:47
Witam,pozdrawiam analfabetę arczibalika z MP i jego bliskiego towarzysza od sytuacji intymnych
krzysio744 2021/05/11 17:21
arci ,,a ty po co przyjechołes w raju zyjesz tak zwariujom ,,lululu wez sznurek isc tam na dzrewe ..juz koniec do boju wink
krzysio744 2021/05/11 17:18
arcibala ..skoncz sie czata ,,,kop sie w dupie bierz do roboty ,,pomoze zmeczyć whistling
krzysio744 2021/05/11 17:16
emi ,,widzisz ..arcibala ..zawsze sk***iony ludzie ,, andy jeszcze robił bzdura rozum ze masz zmienione iin
Makler 2021/05/11 16:45
ARCZIBALIK
Lepiej weź się za porządne typowanie jak chcesz wygrać kase
A NIE stękasz że miałbym TO lub TAMTO
Masz KOTA W WORKU
itd ,poczytajcie sobie i powiedzcie czy to sa normalni ludzie jak tak pisza i komentuja bo mi sie wydajeze ze cos maja pod deklem nierówno
OddajKebaba 2021/05/11 14:47
Witam,pozdrawiam analfabetę arczibalika z MP i jego bliskiego towarzysza od sytuacji intymnych
arci ,,a ty po co przyjechołes w raju zyjesz tak zwariujom ,,lululu wez sznurek isc tam na dzrewe ..juz koniec do boju wink
krzysio744 2021/05/11 17:18
arcibala ..skoncz sie czata ,,,kop sie w dupie bierz do roboty ,,pomoze zmeczyć whistling
krzysio744 2021/05/11 17:16
emi ,,widzisz ..arcibala ..zawsze sk***iony ludzie ,, andy jeszcze robił bzdura rozum ze masz zmienione iin
Makler 2021/05/11 16:45
ARCZIBALIK
Lepiej weź się za porządne typowanie jak chcesz wygrać kase
A NIE stękasz że miałbym TO lub TAMTO
Masz KOTA W WORKU
itd ,poczytajcie sobie i powiedzcie czy to sa normalni ludzie jak tak pisza i komentuja bo mi sie wydajeze ze cos maja pod deklem nierówno
Jutro
Daj spokój.Nie warto
Daj spokój.Nie warto
Ale tu kuźwa nuda
Monotonia i mam jakieś dziwne (problemy) wrażenie, że was nie rozumiem.
Nie tego nie da się pojąć jak byście byli co najmniej lekko pół śmieszni.
Nie urazajac nikogo, ale niestety tak to wygląda.
Np.jesli a nie lubi b to nie pisze do niego o nim itp. Jeśli b nie lubi c to polecam zastosować ta sama praktykę
Monotonia i mam jakieś dziwne (problemy) wrażenie, że was nie rozumiem.
Nie tego nie da się pojąć jak byście byli co najmniej lekko pół śmieszni.
Nie urazajac nikogo, ale niestety tak to wygląda.
Np.jesli a nie lubi b to nie pisze do niego o nim itp. Jeśli b nie lubi c to polecam zastosować ta sama praktykę
@4 171 444191979:
@4 171 446dotam:dotam
@4 171 414Mewa: Mewa
@4 171 435Jutro: mnie takie osoby nie interesuja w tym przedziale wiekowym bo jestem mlodszy, ty jak sobie chcesz to mozesz sobie taka zaprosić, ja sobie sam umie ugotować obiad i wiele innych zeczy zrobić mi nikt niejest do tego potrzebny, wiec niemartw sie zbytnio oto,
4 171 433. Andreas3864 jestem za tym jak najbardziej zadymiarzy którzy tutaj robia zadyme bo ja nic takiego tu nierobie a podjudzaczy i juz dawno powinno sie z tej strony nie tylko banować a kasowac bezpowrotnie z czata ale to juz jest dzialka i decyzja admina nie moja
4 171 433. Andreas3864 jestem za tym jak najbardziej zadymiarzy którzy tutaj robia zadyme bo ja nic takiego tu nierobie a podjudzaczy i juz dawno powinno sie z tej strony nie tylko banować a kasowac bezpowrotnie z czata ale to juz jest dzialka i decyzja admina nie moja
dobra narazie wszystkim ide sobie juz , aby nie byc na 1 mijscu na liscie do odsrzału jaka co dzienie robi admin niemoge tu przebijac wpisami sebastiana,niechce mu zabierać 1 miejsca, aha za pamieci, 4 171 450. 191979 witaj Aniu, a i zgrywus gdzie podałes swoje typy bo nic takiego nie widziałem na czacie
krzysio744 2021/05/11 18:02
arcci ,,nie wszyscy majo kota worku ,,po co ty zyjesz tak dajesz podatek czujesz biedne ,,bierzesz do roboty ,,i jak na koncu
krzysio744 2021/05/11 18:05
triso ..pózniej wyrzuci w lesie ..997 nie złapie nie bedzie szukał triso morderca lol
krzysio744 2021/05/11 18:04
triso ,,ty masz zarpszycz arci bala na grila nie zapomnij wez ppistolet strzel w głowie w nocy
OddajKebaba 2021/05/11 18:01
Miłego wieczoru życzę,zwłaszcza arczibalikowi,ma pypcia pod okiem od Sebusia....już nie lubią się "_ smile biggrin A arczi lubi lizaki krzysio od seba,często szaleją razem na grila smile
arci ,,a ty po co przyjechołes w raju zyjesz tak zwariujom ,,lululu wez sznurek isc tam na dzrewe ..juz koniec do boju
arcci ,,nie wszyscy majo kota worku ,,po co ty zyjesz tak dajesz podatek czujesz biedne ,,bierzesz do roboty ,,i jak na koncu
krzysio744 2021/05/11 18:05
triso ..pózniej wyrzuci w lesie ..997 nie złapie nie bedzie szukał triso morderca lol
krzysio744 2021/05/11 18:04
triso ,,ty masz zarpszycz arci bala na grila nie zapomnij wez ppistolet strzel w głowie w nocy
OddajKebaba 2021/05/11 18:01
Miłego wieczoru życzę,zwłaszcza arczibalikowi,ma pypcia pod okiem od Sebusia....już nie lubią się "_ smile biggrin A arczi lubi lizaki krzysio od seba,często szaleją razem na grila smile
arci ,,a ty po co przyjechołes w raju zyjesz tak zwariujom ,,lululu wez sznurek isc tam na dzrewe ..juz koniec do boju
oto sa wpisy ludzi z podrzeganiem to złych czynow i sugerowania tu przez jedna osobe abym sie powiesil , czy według państwa to sa normalne zachowania tych czatowiczów bo mi sie wydaje ze powini sie leczyć na głowe bo na nogi juz chyba za pózno,
ide sobie z stad i niewiem kiedy znów wróce
Problem w tym ,że ta strona nic nie wnosi,ani w typowanie, ani wygrywanie
@4 171 460dotam daj zestaw a Jasnowidz prawde Ci powie
Jeszcze taki czarownik ani jasnowidz się nie narodził, żeby przewidział, jakie liczbyędą strajk pełny z graniem
@4 171 390Mulag: tu masz racje, po czesci, ale ja na brak zajecia w domu nienarzekam zawze mam cos do roboty, gdybym mieszkał blisko Ciebie gdzies gdzie tam mieszkasz to bynm napewno CI pomugł bo dobry jest z ciebie chłop, z tego co wiem, ale ze mieszkam zbyt daleko to CI niestety niepomogeale bede CIE wspiewrał duchowo, trzymaj sie tam ciepło i nieszalej zbytnio na działce , czego niezrobisz dzisiaj zrobisz jutro czy pojutrze, oszczedzaj sie wiecej, jeszcze nikt nigdy zadnej roboty nieprzerobił do końcazyćze duzo zapałudo pracy, oraz duzo zdrówkai wygranych w grach jesli tylko grasz w cosik,
@4 171 464lewy tu jest mag starej daty ktory sie z Toba nie zgodzi
@4 171 457. Kurde zapomnial co napisal
@4 171 469player32
@4 171 464lewy: powiem tylko tyle ze beda ciekkawe liczby których sie nikt niespodziewa, niepodam tu jakie albo i podam tylko najpierw cos sprawdze dobra spróbój takich liczb które sie mi dzis śniły tj, 4,64 moze one ci przyniosa szczescie powodzenia ja i tak dzisiaj niegram, wiec wyprubój te 2 liczby
@4 171 458dotam:problem tu jest taki ze nikt tu nie podaje pewniaków na dane losowanie i nikt tu niemoze zerznac gotowych numerów aby zaraz wygrać na nich coś, a wszyscy graja poza czatem, a tu nikt niepodaje prawdziwych pewniaków, i wygrane jedynie padaja poza tym tu czatem itak bedzie dopoki tu nie bedzie spokoju, i i beda tu fałszywi ludzie
4 171 467. slawek nie zapomniałem nic pamietam,
4 171 469. player32 nie chcesz to nieczytaj opusc ten mój wpis przejdz dalej
4 171 467. slawek nie zapomniałem nic pamietam,
4 171 469. player32 nie chcesz to nieczytaj opusc ten mój wpis przejdz dalej
a teraz kukniemy co tu wyszło o 14 i wczoraj w mini co by tu zatypowac pózniej i jutro wygrac moze jakies 8/8 by przytulić
dobra jest juz 46 wpisów i bedzie ok
Witka 3/4 płotu umalowane.. Jutro resztaTera kolacja rower na budę do toskadla Kasi
@4 171 476arczibalik73: taka moja rada
Raz moze odpukac bedziesz potrzebowal pomocy np. zakrztusisz sie kawalkiem sera , i tylko kontakt ze swiatem bedziesz mial przez czat na MP, napiszesz tu ratunku pomocy wezwijcie pogotowie!(oczywiscie to skrocona wersja wolania pomocy przez ciebie bo ty bys napisal kartke a4), ale nikt Ci nie pomoze bo nikt nie czyts twoich wywodów.
Raz moze odpukac bedziesz potrzebowal pomocy np. zakrztusisz sie kawalkiem sera , i tylko kontakt ze swiatem bedziesz mial przez czat na MP, napiszesz tu ratunku pomocy wezwijcie pogotowie!(oczywiscie to skrocona wersja wolania pomocy przez ciebie bo ty bys napisal kartke a4), ale nikt Ci nie pomoze bo nikt nie czyts twoich wywodów.
No pochwalne dostałem..
Przypadkiem śpiewałem do podkładu Voy Anuszkiewicza ta jedyna.. Dziewczyna podsłuchała pprzez okno
Przypadkiem śpiewałem do podkładu Voy Anuszkiewicza ta jedyna.. Dziewczyna podsłuchała pprzez okno
Sorry.. Ciebie jedna Tera mnie się przypomnialo taki tytuł tego kawałka... Chyba po weselach to śpiewają
Oczy już bolą od czytania tych głupot przez cały dzień jakie tu wypisują niektórzy na ty chacie . Wszystko tu jest tylko nie tematyka gier lotto.
@4 171 479slawek: spokojnie jesli bedzie sie cos zemna działo napewno tutaj niebede prosil nikogo o pomoc, sa jeszcze ine portale gdzie moge poprosic o o pomoc w trudnie potrzebie tam znajomi moji wiedza zgdzie mnie szukac i napewno mi pomoga, a jesli nie to najwyżej odejde z tego świata wczesniej i tak po mnie nikt niebedzie wtedy płakał, wiec niema sie oco martwić za wczasu
dobra lerce juz w numery , sorki ale juz nic nikomu nic nie odpisuje narazie bywajcie wszyscy zdrowi miłego wieczorku wszystkim
1,11,7,10,21,75,80
1,7,40,44,48,73,74,77
1,3,9,13,23,24,73,77
3,6,11,21,32,36,51,52
to zagrałem
1,7,40,44,48,73,74,77
1,3,9,13,23,24,73,77
3,6,11,21,32,36,51,52
to zagrałem
@4 171 483Gosia__77: Witaj
No nareszcie liczby się pojawiły do gry
bo już myślałem że to portal typu "Trudne sprawy "
bo już myślałem że to portal typu "Trudne sprawy "
4 171 495. player32 2021-05-11 (19:14)
ja mAM 1,6,27,73
niema szans na zadna z nich dzisiaj wszystkie sa na nie
ja mAM 1,6,27,73
niema szans na zadna z nich dzisiaj wszystkie sa na nie
Cześć
69 do powtórki
Witam wszystkich wysłałam dziś małe liczby i z końcówką Czy to był dobry wybór okaże się po losowaniu
Stawiamy na 25 i 26
Z końcówką 7
@4 171 508Biedroneczka1977:
Tak Może masz rację że dzisiaj będą małe liczby ale jak będą małe to będzie ich ze 4 przynajmniej
Tak Może masz rację że dzisiaj będą małe liczby ale jak będą małe to będzie ich ze 4 przynajmniej
@4 171 510Biedroneczka1977: ja jakoś do małych liczb nie mam szczęścia jak dam Małe liczby to zawsze jest tak że nam 3 moje oni losują tylko jedną Wolę zagrać w wyższymi bo wtedy szybciej trafiam