Wpisy 4 171 313 – 4 171 412
11 maja 2021 14:36 → 11 maja 2021 17:01, 100 wpisów
arczibalik73
A co się dzieje u Korna ?
A co się dzieje u Korna ?
Ja dostałam takie wpisy:
A kysz z tej strony
Do mądrego kornusia
do joci
do sisia
do doktora leczyć się
To wpisy od Sebastiana M.
A kysz z tej strony
Do mądrego kornusia
do joci
do sisia
do doktora leczyć się
To wpisy od Sebastiana M.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Muszę wyjść,
@4 171 303Jutro: na ta sensacje czekaja wszyscy którzy graja w gry losowe, najwiecej jest tu takich czekajacych, ktorzy czekaja na pewne liczby które podamy jako pewniaki , na dane losowanie , ktorzy je zaraz wysla i zaraz nagle wygraja na nich, no ale niestety, pomiomo ze wspołpracujemy razem tu z kilkoma osobami, stworzymy taki uklad liczb, razem do gier, i tylkoosoby pracujace przy tym zestawie liczb, beda wtajemniczeni, i wtedy zagramy go wszyscy, i tez w tedy jak dopisze nam szczescie to wygramy ,
Hej hej
Strach tu już po wyniki wchodzić , człowiek nie wie, czy lecącym stołkiem w głowę nie dostanie
Strach tu już po wyniki wchodzić , człowiek nie wie, czy lecącym stołkiem w głowę nie dostanie
@4 171 319EstyMy: Witam proszę pani
Witam szukam czatu multipasko tam gdzie o liczbach piszą czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten czat o liczbach ??
@4 171 322Biedroneczka1977: www.czatmpdladoroslych.pl
@4 171 319EstyMy: spokojnie wchodz tu nic sie niedzieje takiego strasznego nikt nikogo bić niebedzie, wiec spokojnie
Wyjedzie sobie człowiek na weekend a jak wróci, to nie tylko remizę zastanie( która już była...) Ale i szopka już stoi
No brawo!
No brawo!
@4 171 322Biedroneczka1977:
@4 171 313emerytka 46: z tego co ostatnio czytałem , to sa jak zwykle leci kabaret z krzysiem, ktory pisze swojim jezykiem do korna, jest zbytnio zabawnie, niewidzetam nic teraz takiego gorszacego, ja tam lubie wpisy krzysia bo daje do pieca równo, miedzy typowaniem liczb na dane losowanie, widac ze macie tam na stronce wesolo
Db., widzę, że TS się nie nawrócił
4/10
O 0/5, 1/5 i 2/10 już nie wspominam nawet
4/10
O 0/5, 1/5 i 2/10 już nie wspominam nawet
@4 171 329arczibalik73: skoncz z tymi mądrościami życiowymi,popatrz na siebie,nie oceniaj ludzi bo to nieta strona.A Seba i ty nie jesteście wyrocznią.
Aa! & jeszcze jedno, na koniec.
Bardzo Mi się niepodoba, jak tu się emerytkę46 hejtuje i uprzykrza Jej życie.
Może jak ktoś jest mizoginem, to lepiej niech sobie wchodzi na czat t y l k o dla mężczyzn?/ bo po co te nerwy?
Bardzo Mi się niepodoba, jak tu się emerytkę46 hejtuje i uprzykrza Jej życie.
Może jak ktoś jest mizoginem, to lepiej niech sobie wchodzi na czat t y l k o dla mężczyzn?/ bo po co te nerwy?
@4 171 340EstyMy:
@4 171 340EstyMy: seba mógłby być jej synem i arcziego.
@4 171 314emerytka 46: niewiem skad dostałas takie wpisy i czy to akurat sebastian pisał to po 1, po 2 ja korna uzwżam za spoko admina jak i tutaj tez admina Pasko, których sobie cenie za to co robia na swoich stronkach, tylko ja bym jeszcze tu troszke pozmieniał na tych stronkach, a przedewszystkim bym wyrzucił opryskliwych i chamskich ludzi, którzy podsmiewaja i szydza z innych czatowiczów, i wszystko robia aby robic zadymy na stronkach zaprzyjaznionych, którzy dziela ludzi, i prowokuja, do róznych zeczy, pytasz czy sie dobrze czuje , tak dobrze sie czuje i wiem co napisałem CI wczesniej, dlatego prosze uspokój sie jesli chcesz nadal tu z nami przebywać na stronce, szanuj innych ludzi ja ioni CIE szanuja a z sebastianem niewchodzcie sobie w droge, najlepiej, niech kazdy z was zajmie sie soba i swoimi sprawami a nie czyimiś, i niewysmiewaj nikogo, z nas , i bedzie dobrze, duzo z tad odchodzi ludzi wlasnie dlatego bo sa tu wichrzyciele i obłudni ludzie którzy nieszanuja innych tylko wciaz na czacie zadymiaja coś, i próbója tu zabłysnac jako gwiazdy, a ni sebastian, ani ja, a ni nikt inny tu nie jest zadnym szeryfem ani gwiazdą, moze kiedys bedzie kiedy wtygra głowna wygrana powiedzmy w multiki ,mini czy nawet lotto, a narazie jesteśmy wszyscy tu równi, i jedziemy na tym samym wózku, wiec szanujmy sie i niedogryzajmy sobie wzajemnie bo to nikomu niejest do niczego potrzebne
@4 171 344Andreas3864:
@4 171 346arczibalik73: wyluzuj bo te twoje argumenty są Gó.o Warte
@4 171 340EstyMy: a szkodaze nie czytałas kiedys hejtów emerytki, pod adresem sebastiana i tego co ona pisała, tu trzeba poczytac co pisze jedna i druga strona a pozniej oceniac i wypowiadac sie w tej sprawie, to zawsze emerytka coś tu cierpi do sebastiana jakk i ii pare osób kttóre juz z stad odeszły bo dostały tez i bana na stałe, sa tu osoby, ktore trzymaja sie tez z emerytka i pod nowymi nickami na tej stronce szydza i wysmiewaja nadal , i sebastiana imnie i inne jeszcze osoby,
@4 171 348arczibalik73: a mnie interesuje
Cześć
Dla tych co wygrali .
Dla tych co wygrali .
Arczibalik73 witaj przyjacielu
@4 171 349: i jeszcze inne osoby
arcy szkoda, że masz pypcia pod okiem i slabo widzisz, ale to ten tfuj pszyjaciel miał tu misję - wkurzyc i wywalić stąd kilku użytkowników, i udając, albo i nie poziom umyslowy piaskownicy, bardziej, czy mniej skutecznie udal mu się ten plan
Co tu się znowu dzieje ?
Ci ludzie nie potrafią z pokorą wysłuchać o sobie prawdy ?
To już nie jest dobrze
Ci ludzie nie potrafią z pokorą wysłuchać o sobie prawdy ?
To już nie jest dobrze
@4 171 354Robal_36: A Ty odczep się ode mnie i przestań mnie w końcu prowokować bo naprawdę napiszę do Pasko jak się tutaj zachowujesz bezczelny prowokatorze
@4 171 344Andreas3864: wiesz dlaczego do Twojego wpisu dodałem usmiechy poniewaz nierozbawiłes mnie tym wpisem, o emrerytce , sebastianie i omnie, nigdy bym sie nie chajtnół z emerytka, bo niejest w moim typie, według mnie jest zawistna osoba i zbytnio zgryzliwa , która sama niewie co chce, a ja takich ludzi nie lubie, hwiejnych, tylko ludzi zawsze uśmiechnietych o dobrych cechach charakteru, i wesołych ,a nie szydzacych z kogoś, nigdy bym niechciał takiej żony jak emerytka, oczywiscie i bez obrazy i, co zas do sebastianat o niemógł by być mojim ani synem a ni emerytki, bo jest to starszy gosc a nie mały 16 letni chłopiec a z drugiej strony kto by chciał mieć taka mame jak emerytka46 podejrzewam bo ja nie razczej a sebastian niewiem ale chyba tteż i niewiec napewno rodzina nie zostaniemy
A tu w kółko to samo dwa obozy jeden i drugi nie odpuści ,. Obiad na zimno ? sałata jajko jogurt i inne jeszcze witam wszystkich
@4 171 361Mulag: przekonałeś mnie
@4 171 354Robal_36: I nie pisz o Arczibalik73 że ma jakiegoś pypcia pod okiem bo go nie widziałeś i jego też prowokuhesz do tego aby Ci nagadał ?
Obłudny i zgryźliwy człowieku opanuj się.
Idź na hulajnogę lub na spacer i rozładuj swoją złą energię
Nie wprowadzają tu nerwowej atmosfery i nie dokuczaj innym użytkownikom tego czata
Obłudny i zgryźliwy człowieku opanuj się.
Idź na hulajnogę lub na spacer i rozładuj swoją złą energię
Nie wprowadzają tu nerwowej atmosfery i nie dokuczaj innym użytkownikom tego czata
Za gorąco na obiad taki ciepły, zjem i idę odpoczywać, może pójdę spać na dworze już byłem kilka godzin wystarczy trzeba odpoczywać nocna praca czeka
@4 171 351Sebastian_M: witaj przyjacielu witaj, poxco TY jej piszesz co kolwiek przecierz ona i tak tego niezrozumie co jej piszesz, ona niewidzi tego co robi zle bo jest zbyt zafascynowana gwiazdorzeniem tu na stronce, ludzie tu pisza ze hejtujesz emerytke 46 nieznajac tematu wogóle, a prawda niestet boli , bardzo widac ja, ona nielubuii chyba prawdy o niej samej, , ja uwazam ze wy te sprawy powinniscie załatwić miedzy sobai nie tu na czacie tylko po za czatem, bo tu jest za duzo osób, podjudzajacych i szukajacych sensacji na czacie wprowadzajacych pewne trolowanie i szydzenie z nas obu tez, a tak niemoze byc, to musi sie raz na zawsze skonczyć, to jest czat oliczbach a nie wciAż jakiaś nienawisc miedzy jednymi a drugimi, ja bym chiał aby tu był spokój i czat był czatem, z normalnymi ludzmi, którzy wiedza poco tu sa razem, anie wciaz jakies zadymy i o co ?
@4 171 368dusia:
Chyba ten upał niektórym szkodzi no nic trzeba poczekać w piątek ma się ochlodzic
ze snu tylko 4/10 może na 21 wejdą pozostałe...
Walduś i tak w kółko ...Macieju,..
Mi by było głupio ,ale cóż poradzić .. trzeba to przełknąć ...te ich kłótnie /zwady/
Walduś i tak w kółko ...Macieju,..
Mi by było głupio ,ale cóż poradzić .. trzeba to przełknąć ...te ich kłótnie /zwady/
@4 171 374dusia: moja ty gwiazdeczko
@4 171 369arczibalik73: Masz rację
Ale zobacz emerytka sama mnie dziś zaczepiła i cały czas mi dogadywała i prowokowała. Dołączył do niej majpan jako trol i jeszcze inni jak lawina przybyli na odsiecz. I teraz ten Robal który piszę o Tobie takie bzdury tylko po to abyś się zdenerwował i napisał mu coś siarczystego A on powie że jest niewinny A Ty mu ubliżasz
To jest podłe i nikczemne zachowanie które musimy piętnować w zarodku
Z emerytka46 nie potrafię się dogadać w spokojny normalny sposób bo ona nie rozumie co się do niej pisze. Mało tego wszystkie moje wpisy kopiuje i wkleja jako swoje.
Nie dość że to mało eleganckie zachowanie to jeszcze bezczelne
A że gwiazdorzy to wcale się nie dziwię bo co jej pozostało?
My musimy tak jak do tej pory składać liczby i myślę że e niedługo wygramy
Ale zobacz emerytka sama mnie dziś zaczepiła i cały czas mi dogadywała i prowokowała. Dołączył do niej majpan jako trol i jeszcze inni jak lawina przybyli na odsiecz. I teraz ten Robal który piszę o Tobie takie bzdury tylko po to abyś się zdenerwował i napisał mu coś siarczystego A on powie że jest niewinny A Ty mu ubliżasz
To jest podłe i nikczemne zachowanie które musimy piętnować w zarodku
Z emerytka46 nie potrafię się dogadać w spokojny normalny sposób bo ona nie rozumie co się do niej pisze. Mało tego wszystkie moje wpisy kopiuje i wkleja jako swoje.
Nie dość że to mało eleganckie zachowanie to jeszcze bezczelne
A że gwiazdorzy to wcale się nie dziwię bo co jej pozostało?
My musimy tak jak do tej pory składać liczby i myślę że e niedługo wygramy
@4 171 354Robal_36: widzisz i tu jestes w błedzie bo niemam zadnego pypcia pod okiem, pisałem ze niewidze na lewe oko i ze mnie bardzo boli oczodół i niewiem z czego to było, ale juz jest pok z okiem wideze juz lepiej na oko i juz mniej boli, jesli chodzi zas o misje o jakiej tu piszesz to nic nie wiem o zadnej tu misji, sebastiana i oniczym takim aby sebastian, czy i ja abysmy chcieli sie tu kogos pozbywać, z tego czatu, no a jesli juz drazysz zbytnio ten temat, to fajny pomysł nam tutaj poddałes i adminowi tej stronki, moze faktycznie admin dojrzy tu takich kila osób które wprowadzaja tu na stronce pewien tzw. haos, którzy bedac tu znami wwprowadzaja pewne zawirowania na czaciei usunie ich sam, np, wspomniana emerytke, moze jeszcze kilka innych osób np, jutro, moze i ty w tych osobach bedziesz , moze ja, i jeszcze ktos inny, tego nikt niewie, dla tego jesli niechciałbyś sie znależć w tej grupie czatowiczów do \zaprzestań hejtowania tutaj, róznych zeczyna czacie zajmij sie swoimi sprawami a nie podjudzaj innych, , i dostosuj sie do regulaminu tej stronki, bo takim zachowaniem tu na stronce niczego dobrego niezyskasz wśród ludzi na czacie a tylko sobie pysporzysz wrogów a chyba ci to nie jest dso niczego potrzebne co? tu nikt niko niechce denerwowac ani wkurzac, nie poto tu przychodzimy aby drzec ze soba przysłowiowe koty, tylko w celach przyjemniejszych
@4 171 380player32:
Zaraz cos6z tego wykombinuję
Zaraz cos6z tego wykombinuję
@4 171 349dotam: JAK cIE to interesuje to popytaj emerytke46 nie mnie bo ja ci nic niebede na ten temat pisał, to nie moja sprawa jest, ja tylko pisze co obserwuje i widze na czacie, i tez mi sie to bardzo niepodoba co oni wyprawiaja,
Tak się zastanawiam czy Ty Arczi dałbyś sobie rękę za tą {przyjażń} ...
Emerytkę, to ty dzisiaj zaczepileś, a udawac przyjaznego i zyczliwego, to wiesz, przed kim możesz, tylko takich, to coraz mniej
@4 171 360Mulag: awitajo jakich obozach piszesz bo ja tu niewidze zadnego obozu tylko kłocace a rczej prawdujace sie dwie osoby
Dziecinada,rozprawianie kto cos napisał i maglowanie wkoło Macieja jedno i to samo
@4 171 388Andreas3864: dopóki taki wrzód się pod Ciebie nie podczepi, to możesz i tak sądzić, jak się podczepi - punkt widzenia trochę się zmienia
A plewić na działce nie ma kto mi żółć się ulewa zaraz by się odechciało głupich komentarzy, wsiadać w pociąg autobus i rekreacyjnie robić u mnie zupa ze słoika będzie i chłodnego w lodówce a teraz idę spać bo na stronce w kółko to samo jak by płyta się zacięła
@4 171 389Robal_36: szkoda se cztery litery zawracać. Gry Liczbowe -na tym sie trzeba skupić
@4 171 390Mulag:
dziś
kto ma jakieś propozycje liczb do lotto
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 171 378Sebastian_M: tak to prawda zaówarzyłem co pisza, i jak pisza, widze ten hejt i tez pod swoim adresem tez zaczepki i prowokacje innych osób w moja strone, iTwoja wiem ze nie umiecie sie dogadac z emerytka a to szkoda no ale cóz zrobić , czy nik jutro to jest majpan, czy to ten sam, człowieczek którego ja żartobliwie kiedys nazwałem majowymchłopcem, oczywiscie nie ublizajac mu, tym zartobliwa nazwa, poprostu mi sie tak skojarzył z jakiejs bajki, chyba kiedy w dzieciństwie ogladałem o majowym chłopcu, ale oczywiscie bez obrazy w kierumku tego człowieczka,
jeskli chodzi , o czatowicza robala46 , to obserwuje go jakis czas,a raczej jego wpisy tu na czacie i faktycznie troche sie tu zagalopował, ale tonic jest pod stała obserwacja, tez i innych osób, i admina tez, wiec spokojnie widze ze wymyśla głupoty pod mojim adresem aby tylko mnie zaczepić tak tak wiem o co chodzi, to jrest ich wszystkich taka juz natura ze bez sensacji niemoga normalnie zyc, ale mnie to wali, po całosci, tak ja mu ublizam niewiewm czym, chyba tym ze powiem mu prawde onim samym, i tyym co zaobserwowałem, w jego zachowaniu, np. , a jesli chodzi o emerytke 46 i wpisach twojich które kopiuje i wkleja jako swoje , to juz dawno zaówazłem tak robił kiedys tez tu taki jeden nick, którego ktos tu kiedys nazwał zartobliwie kopiuj i wklej, mi sie to tez podobało bo pasowało toi do niego, bardziej, jak jego obecny nick, choc goscia tez i bardzo polubiłek=m kiedys inieraz ci onim pisałem ze jest fajnty i pomocny nieraz to on sie strasznie namnie pogniewał, i tez tu zemna ostatnio darł koty, ale uciekl z stad od nas i pozniej nagle dostal za jakis wpis bana stałego oczym niewiedziałem a zawsze mu powtarzałem ze go lubie ijest tu
mile widziany, no ale cóz odszedl gdzie indziej to odszedł , a widze ze nasza kolezanka ze stronnki emerytka idzie tez w jego ślady i zaczyna sie upodabniac do wielu osób którzy juz z stąd odeszli, na swoje własne życzenie, ale to ich sprawa jest mnie to nie obchodzi wcale, szkoda bo przez takie osoby odchodza tez inni fajni czatowicze, lub przestaja tu cokolwiek pisac,
arczibalik73
Odczep się ode mnie.
Nie wymieniaj mojego nicka w swoich referatach.
Odczep się ode mnie.
Co do czata oraz forum strony, to przede wszystkim:
Pisz zwięźle i na temat.
Pisz zwięźle i na temat.
Wygram lotto i jutro Nie idę do roboty liczby mam pewne podane od Jarka samego co karze to jest
@4 171 384dusia: odpowiem CI tak, ja sebastiana jakj i wielu tu inych tez fajnych czatowiczów których tez lubie, uwazam za swojich przyjaciól, jesli chodzi o sebastiana akurat, to tak, jest to soba która mi okazała kiedys wiele zrozumienia i i tez pokazała z e swojej strony wiele dobrego, wiem ze jest to soba pomocna iwrazliwa na ludzkie nieszczescia, a takich osób mało tu jest, na czacie, jest to osoba która kiedys chciała mi pomóc bardzo, choć tej pomocy odmówiłe,m, bo ja nielubie np, kogos wykorzystywać, w jaki kolwiek sposób, jestem człowiekiem skromnym ale normalnym, niepatrze na to aby mi ktos tylko cos dał za darmo, lubie uczciwych ludzi i prawdomównych, i przewaznie tez uczynnych, takich jakim sam jestem, rozumisz,
kiedys sebastian tu zasugerował niby o jakiejs pomocy dla mnie, a nasza emerytka zaraz sie tym oburzyła zaraz mi napisała ze cos tam costam, i zasugerowała ze admin sie by nizgodzil i td, ale niebede tu drazył tego tematu, ja zaraz odpowiedziałem sebastianowi aby nic takiego tu nierobil bo nieprzyjme zadnej tu pomocy od nikogo, , ja wiem ze on chciał dobrze dlamnie ale ja mu odmowiłem tej pomocy, i tez tak sie stało, ja nikogo tu nieprosze o zadna pomoc mi, bardzo bym sie żle czól z tym , rozumisz? jesli zas chodzi o sebastiana, to tak , jest pomocnym i dobrym człowiekiem wiele juz razy chciał mi pomóc i dlatego tez i razem znalezlismy wspolny jezyk, i sie mozna powiedziec zaprzyjaznilismy, bo tez podjelismy razem taka decyzje ze razem bedziemt typowac liczby do gier, i tez tak robimynadal, kiedys sie donas tez tu przyłaczyło kilka osób, chcielismy aby z nami typowali, ale po jakims czasie im sie odwidziało i odeszli, zostalismy sami, w 2, i teraz tylko w 2 typujemy liczby do gier wymieniajac sie przez @, sebastian poza tu czatem jest dobrym człowiekiem i przyjacielem według mnie, i za to go tez sobie cenie i szanuje,te osoby co go tu znaja tylko z czata niewiedza z kim tak naprwde maja do czynienia, w sensie człowieka
4 171 400. emerytka 46 2021-05-11 (16:20)
arczibalik73
Odczep się ode mnie.
juz jesteś ale sie tu nikt Ciebie nie czepia tylko wspomniałem o tobie i zawsze bede cie miło wspominał jesli tu tylko bede, i to nie sa referaty zadne tylko krótkie odpowiedzi innym na zadane pytania, wiec wyluzuj nikt tu CIE nichce obrazić a ja tym bardziej
arczibalik73
Odczep się ode mnie.
juz jesteś ale sie tu nikt Ciebie nie czepia tylko wspomniałem o tobie i zawsze bede cie miło wspominał jesli tu tylko bede, i to nie sa referaty zadne tylko krótkie odpowiedzi innym na zadane pytania, wiec wyluzuj nikt tu CIE nichce obrazić a ja tym bardziej
@4 171 405dusia: ok nic nie szkodzi zapytałas ja odpowiedziałem, a widzisz emerytka juz zaczyna sie burzyć bo jej zdaniem ja sie niby jej cos czepiam, znów, a ja nic takiego nierobie bo i poco mam sie jej czepiać iniby o co
moze poprostu nie piszcie do siebie i na koniec, zobacz kto zaczął, a to istotne
@4 171 408dotam: dotam ja sie nie włanczam w sebastiana i emerytke ale obserwuje od jakiegos juz czasu co emerytka pisze pod adresem sebastiana i mnie to tez wkurza nie tylko innych czatowiczów, i jesli nieraz moge to i zwroce uwage czy to emerytce czy tez sebastianowi, tez, ja zawsze chciałbym aby oni sie dogadali mi3edzty soba aby tu był spokój, jesli zas Emerytka nie bedzie tu podjudzała sebastiana i go opoisywała czu interesowała sie nieswoimi sprawami i niepublikowała tu pewnych wiadomosci, jakie opublikowała o pewnej firmie, na czacie, ktora jej niedotyczy to niza taka informacje powina zostac nie tylko zablokowana a usunieta zczatu, na dobre,nikt pod zadnym pozorem niepowinien tu publokowac zadnych danych firmy bo to podlega pod kodeks karny poprostu, i dziwie sie ze admin ja tylko zablokował a nie całkowicie usunoł z czata, bo jakby ktos sie z tej firmy dowiedzial ze ktos tam gdzies na jakims czacie wyjawił taka tajemnice to by sie odpowiednio do tego odniusł i zrobił z tego uzytek, odpowiedni i wtedy osoba o tym nicku, ktora rozpowiada takie zeczy byla by pociagnieta dio odpowiedzialnosci karnej, no szkoda ze jeszcze adresu firmy tu niepodała i nazwisk, zarzadu, ale to jest karygodne zachowanie z jej strony, i tu sebastian ma duzo racji, widac
@4 171 411arczibalik73: czy ty rozumisz kto zaczął