Wpisy 4 167 994 – 4 168 093
6 maja 2021 23:26 → 7 maja 2021 08:27, 100 wpisów
@4 167 993Wędrowca netowy: wróć jeszcze
Do Białegostoku przywieźli... Diabelski Młyn.
Ciekawe, czy Krasnalka skorzysta z tego wynalazku.
Ciekawe, czy Krasnalka skorzysta z tego wynalazku.
---> bialystokonline.pl
To też jest ciekawe.
---> Władysławowo - labirynt w kukurydzy.
---> Władysławowo - labirynt w kukurydzy.
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Arczi pracuje nad referatem.
Szpiegów tylko 9.
Mało.
Mało.
Cisza, to idę spać.
Cześć
Już jestem
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Andrzejd - 101 wpisów
- Gosia__77 - 50 wpisów
- Jutro - 45 wpisów
- krzysztof 24 - 35 wpisów
- Wędrowca netowy - 32 wpisów
- slawek - 28 wpisów
- 191979 - 27 wpisów
- waldus - 27 wpisów
- profesor1980 - 22 wpisów
- emerytka 46 - 21 wpisów
- Robal_36 - 20 wpisów
- Bolo22 - 18 wpisów
- tomi77 - 17 wpisów
- Sebastian_M - 17 wpisów
- EstyMy - 17 wpisów
- marc1978 - 13 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- zbigniew g - 10 wpisów
- GTV - 9 wpisów
- RYCHFER - 8 wpisów
- arczibalik73 - 7 wpisów
- multijune177 - 6 wpisów
- Marian303 - 4 wpisów
- zgrywus - 4 wpisów
- lewy - 4 wpisów
- islandorka30,5 - 4 wpisów
- Angierski - 4 wpisów
- dotam - 4 wpisów
- mala1438 - 3 wpisów
- wizard - 2 wpisów
@4 168 001Wędrowca netowy: nic z tych zeczy, poprotu probuje nie zasnac choć patrzałki sie zbytnio kleja
@4 168 008arczibalik73: Witaj przyjacielu
Byłem dziś nad Polskim morzem

4 168 009. Sebastian_M witaj przyjacielu{{
@4 168 014arczibalik73: Dobrej nocy
@4 168 015Sebastian_M: wzajemnie
iechca coś wpisy wchodzić
Jez jestesmy Waldusiu
Zaraz pojawi sie pan z Piekar ze sweet focią sniadanka
Milego dnia prawie wszystkim
Zaraz pojawi sie pan z Piekar ze sweet focią sniadanka
Milego dnia prawie wszystkim
@4 168 019slawek: witam rannego ptaszka

Piatek, piąteczek, piątunio!!!!
Waldus, Emi, Forsami Milutkiego Dnia!!!
Waldus, Emi, Forsami Milutkiego Dnia!!!
slawek
Robal_36
Robal_36
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 996921 i trafił(a) 2500 zł
@4 168 026Robal_36: Prawie wszystkim życzliwym wygranych w realu , nie na sucho.Dzisiaj 10.25.40.37.39 i....

EstyMy
Jakoś tak,samo od siebie.
Jakoś tak,samo od siebie.
Dzisiaj gramy z dodatkami , gramy o 100 000 w Super Szanse :
7838947....
7838947....
Jutro
Witaj
Witaj
@4 168 029Bolo22:

A Ty, Bolo22, której części polecenia z "nie pisz do Mnie jak mnie nie ma na czacie" nie zrozumiałeś??
Czy może " Spadaj", było mało wyraźne?
& tak w ogóle i przede wszystkim to do Kogo z takimi tekstami??
Hmm?
Krowy podojone?
To idź się mleka napij

A Ty, Bolo22, której części polecenia z "nie pisz do Mnie jak mnie nie ma na czacie" nie zrozumiałeś??
Czy może " Spadaj", było mało wyraźne?
& tak w ogóle i przede wszystkim to do Kogo z takimi tekstami??
Hmm?
Krowy podojone?
To idź się mleka napij
@4 168 033EstyMy: Tak tylko zdanie do twojego wczorajszego wpisu na temat pewnego użytkownika.... a dlaczego on pojawia się zawsze jak na czacie jest AndrzejD?
@4 168 042Jutro: Piszemy o liczbach, nie o ludziach.
Dlaczego Andrzejd zaczepia tych których nie ma na czacie....widzisz podobieństwo w działaniu
"RZeczywiście" pisze się przez "rz", Ty... wiejski " znawco" I ekspercie pożal się Boże- od wszystkiego.
Mogę Ci wyjaśnić dlaczego "rz" i od jakiego łacińskiego słowa pochodzi, ALE do pasienia krów i flancowania sałaty się chyba nie przyda??
Czy może jednak...?
Mogę Ci wyjaśnić dlaczego "rz" i od jakiego łacińskiego słowa pochodzi, ALE do pasienia krów i flancowania sałaty się chyba nie przyda??
Czy może jednak...?
Bolo22, Ty chyba nie bardzo rozumiesz, że wszedłeś na PUBLICZNY ( zaznaczam) czat a nie wpadłeś do swojej remizy.
Ergo: Nie ma tu kumpli do picia zachwyconych Twoimi rewelacjami wiejskiego cherszta ( być może) & koleżanek/ kobiet pobłażliwoście bądź z zachwytem ( znowu) na to patrzących.
Serio to nie remiza w Twojej wsi!
Ergo: Nie ma tu kumpli do picia zachwyconych Twoimi rewelacjami wiejskiego cherszta ( być może) & koleżanek/ kobiet pobłażliwoście bądź z zachwytem ( znowu) na to patrzących.
Serio to nie remiza w Twojej wsi!
@4 168 046EstyMy: Uważam Cię za najbardziej inteligentna Osobę nie tylko na portalu.Mimo, że wspomniany osobnik wielokrotnie używał w swych wypowiedziach słów, które zaliczane są do łaciny podworkowej, wklejanie ich uważam za nie potrzebne.Ale to jest tylko moje zdanie.
@4 168 044Jutro: Przeczytaj wpisy osoby , która pozdrawiasz.Dotycza właśnie osoby nie będącej na czacie.Godzi się zaznaczyć, że ni kto inny jak Ty przodujesz na czacie w...
@4 168 053Jutro: Najpierw trzeba się umyć.
Będę czytać co ja chcę i na co mam ochotę,możesz sobie nakarmić ptaszki na drzewie obok twojej kamienicy

( na samej górze )
Bolo22, grzecznie Informuję Cię, że każdy element ( twierdzenia
tam zawarte) tego wpisu są monstrualnymi kłamstwami, które publikujesz PUBLICZNIE ( znowu zaznaczam) na a temat osoby, której w ogóle nie znasz ( i oczywiście nie poznasz, a to tak btw.).
- nigdy nie przwchdizlam covidu,
- od kilkunastu lat( co najmniej) nie " oglądam TV", więc nie muszę jak Ty ( I podbni) bić się z mediami. Wybieram sobie źródła info., w językach której chcę ( o części z nich nie słyszałeś, że istnieją)
Reasumując: Publikujesz publicznie kłamstwa na mój temat ( w formie dość bezczelniej)
@4 168 057Jutro: Już nakarmilem tego przyjemniaczka.

@4 168 058:
...reszty obalać nie będę, bo mi się nie chcę. Tak samo jak poprawiać Twoje błędy ortograficzne ( a już to jest brakiem szacunku do rozmówcy i niechlujstwem co najmniej)
...reszty obalać nie będę, bo mi się nie chcę. Tak samo jak poprawiać Twoje błędy ortograficzne ( a już to jest brakiem szacunku do rozmówcy i niechlujstwem co najmniej)
@4 168 059Andrzejd: Szukaj siana z redbulem
@4 168 060EstyMy: W 100 proc.podzielam Twoje zdanie, jednak - jeśli wolno - nie wklejaj tych wpisów.
@4 168 062Andrzejd: Lepiej wklejać to co ty? a dlaczego cię bolą wklejki Bolo22?
@4 168 063Jutro: Wybacz, twoje pytania nie zasługują na odpowiedź, a a wpisy na reakcję.Takimi uwagami można się dzielić na priv, lub telefonicznie.
@4 168 066Andrzejd: Podaj nr telefonu do twojego zakładu
Dziś nad ranem /ok. 5.00/ byłem jedynym obserwatorem... i tak sobie dumam, czyżby cel założony przez wulkana, wodzireja i, zdaje się, fałszywych analfabetów był prawie osiągnięty ?
@4 168 041: Bolo22
Co do tego, że rzekomo nie pisałeś o Mojej " jakiejś rodzinie", to informuję, że Moja Siostra jest Moją Rodziną, najbliższą ( może masz rodzeństwo, które nie jest Twoją Rodziną- jeżeli masz już im współczuję- Ja mam takie, które JEST Moją Rodziną).
Więc...bezczelnie twierdzisz, że nie wiesz o jakiej rodzinie mowa.
ALE TO i tak NIC, bo...TY rzekomo lepiej ode Mnie, mojego otoczenia i wszystkich innych ( o lekarzach przecież nie wspomnę , bo to dla Ciebie żaden autorytet - do remizy nie chodzą, nie??) "WIESZ" NA co Ona Zmarła.
Serio??
SERIO!?
Nie czujesz granic, nie tylko tych, które nie powinieneś przekraczać, ale i tych do których, z całą pewnością, nie powinieneś się nawet zbliżać.
Co do tego, że rzekomo nie pisałeś o Mojej " jakiejś rodzinie", to informuję, że Moja Siostra jest Moją Rodziną, najbliższą ( może masz rodzeństwo, które nie jest Twoją Rodziną- jeżeli masz już im współczuję- Ja mam takie, które JEST Moją Rodziną).
Więc...bezczelnie twierdzisz, że nie wiesz o jakiej rodzinie mowa.
ALE TO i tak NIC, bo...TY rzekomo lepiej ode Mnie, mojego otoczenia i wszystkich innych ( o lekarzach przecież nie wspomnę , bo to dla Ciebie żaden autorytet - do remizy nie chodzą, nie??) "WIESZ" NA co Ona Zmarła.
Serio??
SERIO!?
Nie czujesz granic, nie tylko tych, które nie powinieneś przekraczać, ale i tych do których, z całą pewnością, nie powinieneś się nawet zbliżać.
@4 168 069Robal_36: Kilka lat na to pracują,przez tych dwóch setki normalnych ludzi uciekło z MP -Jakieś sukcesy mają
Andrzejd ,poczytaj sobie co EstyMy napisała i zastanów się nad swoim życiem i stylu pisania na czacie.
@4 168 072Jutro: Napisz coś z zablokowanych 200-tu nickow.
Tak więc: biorąc to i inne pod uwagę.
ALBO, Bolo22, ładnie, grzecznie i z całą stanowczością ( a wszystko musi być spełnione łącznie)Przepraszasz publicznie.
Nie będę Ci wybaczone, ale będę Cię traktować jak powietrze ( wprawdzie trochę smrodliwe, ale jednak...)
ALBO, 2) Nie robisz ww. i wówczas zbierasz ( wiesz, takie żniwa i dożynki) i ponosisz konsekwencje wszystkiego co robisz i piszesz i Ja osobiście Cię wypunktuję ( choć a i ochoty ani przyjemności z tego nie mam).
...& co tam będzie w trakcie nie wiem, ale w efekcie będziesz miał...jesień średniowiecza ( sprawdź w WIKI w czym rzecz)
Tak, że przemyśl to sobie wez na chłopski rozum i - tym razem - zdecyduj rozsadnie.
ALBO, Bolo22, ładnie, grzecznie i z całą stanowczością ( a wszystko musi być spełnione łącznie)Przepraszasz publicznie.
Nie będę Ci wybaczone, ale będę Cię traktować jak powietrze ( wprawdzie trochę smrodliwe, ale jednak...)
ALBO, 2) Nie robisz ww. i wówczas zbierasz ( wiesz, takie żniwa i dożynki) i ponosisz konsekwencje wszystkiego co robisz i piszesz i Ja osobiście Cię wypunktuję ( choć a i ochoty ani przyjemności z tego nie mam).
...& co tam będzie w trakcie nie wiem, ale w efekcie będziesz miał...jesień średniowiecza ( sprawdź w WIKI w czym rzecz)
Tak, że przemyśl to sobie wez na chłopski rozum i - tym razem - zdecyduj rozsadnie.
@4 168 072Jutro: Pisz dużo, odczytam około 22:00.
@4 168 075Andrzejd: Oddaj pokrowiec z auta do czyszczenia
@4 168 074EstyMy:
@4 168 074EstyMy: Pamiętam, i mam inne jego naganne treści, ale pzytaczac nie warto.
A teraz żegnam Miłych Państwa , dobrego &Udanego dnia!!
Mi się o 09:30 konfa zaczyna i tak pewnie aż do wieczora
Powodzenia ?️
Mi się o 09:30 konfa zaczyna i tak pewnie aż do wieczora
Powodzenia ?️
@4 168 079EstyMy: Miłego dnia
@4 168 071Jutro: dokładnie ze dwie setki nicków wulkana, z ufo -szeryfem robią swoje
@4 168 076Jutro: Wpis nr 4168074 jest napisany , że z całą stanowczością można wstawić tam Twój Nick.
@4 168 084Andrzejd: Włącz audio i słuchawki na uszy
EstyMy.
Jak kogoś tępisz za nieznajomość ortografii to sama robisz ciągle ten sam błąd.
Po nawiasie rozpoczynającym tekst nie wstawiamy spacji.
( sprawdź). Źle.
(sprawdź). Dobrze.
Jak kogoś tępisz za nieznajomość ortografii to sama robisz ciągle ten sam błąd.
Po nawiasie rozpoczynającym tekst nie wstawiamy spacji.
( sprawdź). Źle.
(sprawdź). Dobrze.
@4 168 083Robal_36: Przypomnij to " jutro " poprzez " Triset " i 201 innych tutaj i tle samo gdzie indziej.
@4 168 087Wędrowca netowy:
@4 168 085Jutro: A teraz pozostawiam Was samych.