Wpisy 4 168 094 – 4 168 193
7 maja 2021 08:30 → 7 maja 2021 10:50, 100 wpisów
No cóż,czas oddać kupony a potem datę zakryć...pochwalić się na czacie i czuć się spełnionym?
Wulkan - miedzy wszystkimi twoimi nickami, między ufo-samolot, a triset - jestem jest, co najmniej jedna zasadnicza różnica
I - nie, nie chodzi bynajmniej o relatywizm - typu - u jednego nie zauważyć nikczemnego błędu u innego czepić się o przecinek
I - nie, nie chodzi bynajmniej o relatywizm - typu - u jednego nie zauważyć nikczemnego błędu u innego czepić się o przecinek
@4 168 097Robal_36:
@4 168 074EstyMy:
@4 168 098dotam:
Zdaje mi się że to stronka o grach i liczbach a nie o ,
To warto przeczytać:
1. Uciekł ze szpitala na szczepienie... .
2. Informacja o bombie na maturze... .
---> 4lomza.pl
1. Uciekł ze szpitala na szczepienie... .
2. Informacja o bombie na maturze... .
---> 4lomza.pl
@4 168 101jchojnacki: Ty się nie denerwuj , rób swoje, skub TSa
Zaq.
Wieczorem wpiszę Test do Loterii:
> Eurojackpot <
To info dla zainteresowanych.
> Eurojackpot <
To info dla zainteresowanych.
@4 168 106Wędrowca netowy:
Podobno idzie ocieplenie
Podobno idzie ocieplenie
co tu sie znów dzieje ??/?? znowu na czacie jakies niedomówieniai kłłótnie, ludzie przestańcie tu szumieć na stronie
witam wszystkich
Za 2 dni zmiana w pogodzie.
Będzie trochę... cieplej.
Będzie trochę... cieplej.
Arczi.
hawran typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 120166 i trafił(a) 2500 zł
@4 168 112Wędrowca netowy: witaj
za kłotnie i podrzeganie do nienawisci jeden do drugiego beda bany na czacie{starzec}}
@4 168 114dotam: dzisiaj nie wchodza senne tylko wymydślone
zapraszam wszystkich obecnych do typowania liczb do multilotka na godz 14 i o zachowanie spokoju na stronce i miłej atmosfery
@4 168 101jchojnacki: nie denerwuj się człowieku przecież tu jest o wszystkim, o wygranych pana X z Y, o pogodzie, ciekawostkach z lomza, fotki z tras, o wunglu i dziwnej kobiecie śledzącej uzytkownika, który ma klawiaturę z umlaudami
4 168 121. Robal_36
Robal_36
Arczi.
Dobrze jest.
Dobrze jest.
tu mozna pisac o wszystkim, ale nie wyzywac jeden drugiego i czepiac sie kogos i jego rodziny, takich zeczy tu na czacie niepowinno być, takie coś bedzie karane odpowiednio
tu na stronce wszyscy jesteśmy równi, niema tu lepszych i gorszych, wiec prosze o zero jakis kłotni i niedomówień oraz przygryzania sobie, i szerzenia, nienawisci jednych do drugich, badzmy dla siebie milsi, bo zycie zbyt szybko ucieka nam ,przez palce, i niewiadomo co kogoo kiedy i spotka, wiec bedzmy dla siebie bardziej wyrozumiali, i zakopmy topór nienawiśći zapraszamy tu wszystkich normalnych ludzi którzy tu chca byc i typowac z nami liczby, życze wszystkim miłego dnia i wysokich wygranych w grach liczbowych
Żeczy ? jak piszesz rzeczy ? Aaaa, zapomniałem przeczież masz pozwolenie od jasnowidza
Witojcie
Maseczki na otwartym powietrzu od 15 maja przestaną być obowiązkowe.
Nadal jednak zakrywać usta i nos należy w środkach transportu publicznego,
Od 8 maja przywracana będzie działalność hoteli, z limitem 50 proc. obłożenia i bez otwartych stref spa.
Maseczki na otwartym powietrzu od 15 maja przestaną być obowiązkowe.
Nadal jednak zakrywać usta i nos należy w środkach transportu publicznego,
Od 8 maja przywracana będzie działalność hoteli, z limitem 50 proc. obłożenia i bez otwartych stref spa.
Od 15 maja działalność będą mogły wznowić restauracje i kawiarnie w ogródkach zewnętrznych, otwierane zostaną teatry i kina (z limitem 50 proc. obłożenia), dozwolona będzie organizacja imprez okolicznościowych z limitem do 25 osób. Ponadto obiekty sportowe będą mogły przyjmować widzów (z limitem 25 proc. obłożenia) oraz powróci nauka w formie hybrydowej dla klas 4-8 szkół podstawowych i szkół średnich.
@4 168 129Robal_36: nie czepiaj sie , i niewytykaj nikomu błedów jakiś, bo sam tez mozesz poełniac błedy a inteligentni ludzie nie wytykaja nikomu ich błedów, wiec też tego nierób, i badz inteligentny za jakiego cie uwarzam
Taka ciekawostka, ale... .
W sobotę mogą spaść na Ziemie części chińskiego satelity.
W sobotę mogą spaść na Ziemie części chińskiego satelity.
od 29 maja restauracje i kawiarnie mogą przyjmować gości również wewnątrz (z limitem osób 50 proc. i dystansem między stolikami),
Super inteligentny wytknął błąd (spacja)
Wybrańcom wolno wszystko.
Wybrańcom wolno wszystko.
@4 168 131multijune177: fajnie wiadomosci dobrze usłyszec, a niesłyszałeś kiedy obecny rzad sie poda do dymisji moze, i kiedy rzadzacy zaczna myslec o normalnych polakach a nie tyllko o sobie i swoich rodzinach, i tzw, człowieku wybranym,podciagajacym, go pod jakis ich durny program spolecznosciowy
@4 168 134multijune177: jakie wspaniałe wiadomości
polska miała być dla wszystkich polaków a nie tylko dla wybrańców,i iśrodowiska rzadzacych panów na stołkach
Witam wszystkich
Co robicie ?
Słuchajcie zaraz składamy liczby tak aby każdy mógł wygrać
@4 168 147waldus:
A co pada grad ?
A co pada grad ?
@4 168 147waldus: tak jest i.
@4 168 148Robal_36: A ty co znowu zaczynasz prowokować i rozwalać tę stronę ?
Nie podoba ci się jak składamy razem liczby ?
Szukasz zadymy ?
Nie podoba ci się jak składamy razem liczby ?
Szukasz zadymy ?
Sebastian zadajesz niewygodne pytania na które ciężko odpowiedzieć
@4 168 138zgrywus: witaj tak chyba tylko na wiejskiej obecnie bo tam ich nixc nie doświadcza i nagle pojawia sie niedługo pieniadze z uni, wiec z dniem, przelania na konto im pieniedzy oglosza ze niema pandemijuż, i jest wszystko dobrze
@4 168 153waldus: Ja nie uciekam od niewygodnych pytań i chętnie odpowiem nawet na najmniej wygodne
Pytaj o co chcesz nie krępuj się
Jak masz jakiś problem to też pisz może będę w stanie pomóc
Pytaj o co chcesz nie krępuj się
Jak masz jakiś problem to też pisz może będę w stanie pomóc
@4 168 155Sebastian_M: witaj przyjacielu
@4 168 154arczibalik73: Witaj przyjacielu
arczibalik73 Możemy przystąpić do typowania liczb i niech nam nie przeszkadzają ci którzy nie chcą tego robić
@4 168 158wujek74:
4 168 148. A KTO to taki jest , o kim piszesz, bo ja tu nikogo takiego niewidze, teraz bynajmniej, i uwarzam ze szefem i załozycielem tej tu stronki to jest tutaj tylko nasz admin któregomozna nazwać tu szeryfem tego portalu
@4 168 160Sebastian_M: sparing?
@4 168 158wujek74: bobrze pisze
rano rzadzi inny obóz
po południu znów inny
wieczór ....
w nocy znów inny
czyli dyżury są
rano rzadzi inny obóz
po południu znów inny
wieczór ....
w nocy znów inny
czyli dyżury są
Najpierw pokażę Wam okazałe płody Polskiej ziemi a później przystąpimy do składania liczb
@4 168 162wujek74: Na papierosy ?
znowu foty
dawać liczby do multi,
liczby do mini lotka
ekstra pensji
i liczby do Kumulacja Eurojackpot: 215 000 000 zł
dawać liczby do multi,
liczby do mini lotka
ekstra pensji
i liczby do Kumulacja Eurojackpot: 215 000 000 zł

@4 168 159Sebastian_M: alez oczywiscie ze tak,poto tu sie spotykamy chyba nie, aby razem z soba wymieniac sie swoimi spostrzezeniami, dotyczcymi liczb w poszczegołnych grach, oczywiscie i luznymi gadkami tez o wszystkim, ale nie kłotniami, wyzwiskami, i naruszaniu punktów regulaminu ,
Coś takiego dziś kupiłem
mam doś fotek pola rolniczego
ufo na polu
śniadań i obiadów
ufo na polu
śniadań i obiadów
chcę liczby jakie padną w totolotku przynajmniej
10\10 to 50% czyli 5 liczb trafnych
10\10 to 50% czyli 5 liczb trafnych
@4 168 170multijune177:
Spokojnie
Ta strona jest po to aby podać liczby ale też po to aby się zrelaksować i miło popisać z
fajnymi ludźmi
Podzielić się informacjami i poglądami
Spokojnie
Ta strona jest po to aby podać liczby ale też po to aby się zrelaksować i miło popisać z
fajnymi ludźmi
Podzielić się informacjami i poglądami
dlatego tez prosze ze swojej strony o zachowanire tu nalezytego porzadku na stronie, bez jakichś kłótni i niedomówień ,jestesmy tu poto aby miło spedzić z soba czas i typowaniu lub dzieleniu sie przemysleniami dotyczacymi liczb, badzmy wszyscy jednoscia i dorzmy razem wszyscy do wygranych i spełnienia swoich marzeń, tego zycze wszystkim grajacym, w gry losowe
@4 168 171multijune177: Będą i liczby ale w swoim czasie
Na samym wstępie napisałem że za chwilę przystępujemy do typowania liczb więc troszkę cierpliwości i będzie o tym co dziś wylosuje TS
Na samym wstępie napisałem że za chwilę przystępujemy do typowania liczb więc troszkę cierpliwości i będzie o tym co dziś wylosuje TS
@4 168 172Sebastian_M:
ale Sebastian odkąd zajmujecie się tematami nie zwiazanymi z totolotkiem jest lipa
- mało wygranych
- ludzie nie grają tak często
ale Sebastian odkąd zajmujecie się tematami nie zwiazanymi z totolotkiem jest lipa
- mało wygranych
- ludzie nie grają tak często
Nie ma promocji do multi multi
Słuchajcie coś Wam powiem
@4 168 167Sebastian_M: co to są za owoce?
@4 168 178Sebastian_M: strona wstrzymała odech
@4 168 175multijune177: @4 168 175multijune177: Zajmujemy się też problemami tej strony
Sam widzisz że tylko wszedłem a już zaczęli mnie prowokować . Na takie zaczepki trzeba powiedzieć stanowcze NIE
Robal_36 Na drugi raz zanim coś napiszesz uszczypnij się mocno w ucho może przejdzie ci ochota na prowokacje
Sam widzisz że tylko wszedłem a już zaczęli mnie prowokować . Na takie zaczepki trzeba powiedzieć stanowcze NIE
Robal_36 Na drugi raz zanim coś napiszesz uszczypnij się mocno w ucho może przejdzie ci ochota na prowokacje
Dobre pytanie - "kto rozwala ?", dodałbym i jakimi sposobami , w jakich grupach "wsparcia" , szkoda, że wpisy z całej działalności o "misji" zniknięte
Powodzenia - szeryfie wodzireju razem z wulkanistą i pozostałymi analfabetami
Powodzenia - szeryfie wodzireju razem z wulkanistą i pozostałymi analfabetami
⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡
Że Was jeszcze nie je... pokarało
Takich bzdur od kilku dni od "mądrych i mądrzejszch" dawno nie czytałam.
Że Was jeszcze nie je... pokarało
Takich bzdur od kilku dni od "mądrych i mądrzejszch" dawno nie czytałam.
@4 168 167Sebastian_M: chińska rzodkiewka
@4 168 185Robal_36: Za swoje prowokacje w dniu dzisiejszym otrzymujesz
4 168 163. multijune177 o jakich obozach piszesz bo ja tu niewidze zadnych obozów tylko ludzi, którzy uczestnicza na czacie, wiadomo ze nie wszyscy sie może i lubia, ale uważam ze nie darzenie kogoś sympatia moze zaraz prowadzić do skonpensowanej nienawiści jeden do drugiego, pamietajcie jestesmy tylko ludzmi, a nie omylnymi jaakimis robotami, , kazdemu z nas nalezy sie należyty szacunek, wiec nie sprzeczajmy sie ze soba tylko, sprubójmy sie tu wszyscy razem zjednoczyć, i wymieniac swoimi spostrzezeniami i typami liczb, spróbójmy obalić mit ze sie nieda wygrać nic, razem moze my wiecej, a wiec zapraszam do dzielenia sie swoimi liczbami na dane losowania gier,przestanmy prowokowac jedni drugich, jakimis głupimi tekstami a zajmijmy sie liczbami,
Sebuś kilka chwil na stronie a już padło ileś razy ''prowokacja'' ''problemy'' i rozwalić stronę...wszyscy widzą co ten czlowiek tu wyprawia
Hejterom i stalkerom mówimy NIE!!
Hejterom i stalkerom mówimy NIE!!
Ponieważ dziś jest piątek to zaczniemy od EJ
Skupmy się najpierw nad liczbami do tej gry
Skupmy się najpierw nad liczbami do tej gry
@4 168 189191979: witam wszystkich niewitanych wczesniej i Cibie aniu tez,