Wpisy 4 167 029 – 4 167 128
5 maja 2021 19:42 → 5 maja 2021 21:31, 100 wpisów
@4 167 025Biedroneczka1977:
@4 167 001zgrywus:
Ty, zgrywus, jak już zjesz tę kurę- to wracaj liczby podać, bo Ludzie czekają
Wziął się za jedzenia a naród czeka
Ty, zgrywus, jak już zjesz tę kurę- to wracaj liczby podać, bo Ludzie czekają
Wziął się za jedzenia a naród czeka
zaraz znajdzie się źródło że się już zaszczepił byle nie było jakiś niepewności
@4 167 034Mulag:
...tak, źródła się na wszystko znajdą
TAK, że nie ma Ci wierzyć co kto tam sobie plecie ( na piśmie albo nie)
...tak, źródła się na wszystko znajdą
TAK, że nie ma Ci wierzyć co kto tam sobie plecie ( na piśmie albo nie)
czytam naukowców, czytam, uczę się, myślę i wiem że nas robią w balona, chociaż moja wiedza jest mała, ale najważniejsze jest to że szukam prawdy, i dostrzegam kłamstwo. Ale szkoda już na ten temat pisać polecam książki które sobie kupiłem jak na razie jedna tylko przeczytana a dwie części są do czytania
Witam wszystkich
Precz ze szczepionkami precz z fałszywą pandemią
Precz ze szczepionkami precz z fałszywą pandemią
ale nie tylko te książki. Polecam kupić poczytać inny obraz się pojawi inne myślenie
@4 167 039Mulag: Gdzie ją kupiłeś?
Nie ufam żadnej teorii która ma dość natrętny sposób przedstawiania faktów ( tych rzeczywiście faktów i tych tylko, które chce się za takie uznać) więc i do hurra-szczepionkowców i do antyszczepionkowców podchodzę z podobną chyba nawet niechęcią.
Ogólnie, obie te strony, są natrętne jak mój kot o 04 nad ranem.
Ogólnie, obie te strony, są natrętne jak mój kot o 04 nad ranem.
zacząłem czytać drugą część, na razie to raczej jest tylko jedna strona w mediach
nie było debaty za i przeciw skoro to takie dobre czemu się boją przeciwników obalić ich i wyśmiać i pokazać że szczepienia są okey niestety tego nie ma to daje do myślenia
@4 167 032Bolo22: witaj
@4 167 046EstyMy:
Ale, co do zasady, od początku istnienia szczepionek było lobby antyszczepionkowe & co ciekawe: podobne argumenty, podobne " powołania się na..." ( tu autorytety różnego kalibru)I nawet podobne przedstawiania graficzne ( aby tylko wspomnieć choćby tzw. krowiankę).
Tak, że...Kto rozsądny niech z rozsądku korzysta a kto nie - niech robi co chce.
Na razie mamy wolność.
Korzystajcie z niej, nie w każdej części Świata jest tak dobrze.
Tak, że...Kto rozsądny niech z rozsądku korzysta a kto nie - niech robi co chce.
Na razie mamy wolność.
Korzystajcie z niej, nie w każdej części Świata jest tak dobrze.
Kończę ten bardzo ważny temat niech każdy robi co uważa za stosowne, kto się chcę szczepić i uważa że to dobrodziejstwo niech się zaszczepi, ja mam już wyrobione zdanie na ten temat tego całego cyrku i zamykania gospodarki.
Polecam poczytać, miłej lektury, szukać prawdy, myśleć samodzielnie.
@4 167 052Mulag:
No i fajnie, że czytasz. Jasne, że czytaj
Tylko...zainteresowałabym się kto napisał te książki ( wiarygodność autora/ autorów, dorobek naukowy, badania w których uczestniczył etc.etc)
?️ ?
No i fajnie, że czytasz. Jasne, że czytaj
Tylko...zainteresowałabym się kto napisał te książki ( wiarygodność autora/ autorów, dorobek naukowy, badania w których uczestniczył etc.etc)
?️ ?
@4 167 056EstyMy: dobrze piszesz
do mojej córki przychodzą do sklepu lekarze jeden jej mówił że nie ma żadnego covida
@4 167 054Mulag: nie bądź jak Świadek Jehowy ze tylko Twoja prawda jest prawda
@4 167 055Gosia__77:
Zaraz ktoś wpadnie z tekstem o szkodliwości TYCH tłuszczy, trans, wypyta jak długo smażyłam ( a czy olej zmieniany i JAKI przede wszystkim i czy " w Twoim wieku" aby na pewno można?)
Luuudki. Luz...?️
Zaraz ktoś wpadnie z tekstem o szkodliwości TYCH tłuszczy, trans, wypyta jak długo smażyłam ( a czy olej zmieniany i JAKI przede wszystkim i czy " w Twoim wieku" aby na pewno można?)
Luuudki. Luz...?️
Jakby tak było zamknęli by przecież granice żeby ludzie się nie przemieszczali i nie wwozili wira a tak wyjechać pracować wolno śmiech na sali
Tak statysci W szpitalu leżą Gosia do mnie też przychodzą lekarze i mówią coś innego idę stąd bo mi ciśnienie rośnie . I cały świat się umówil ludzie pomyślcie
@4 167 060EstyMy: mam wyszorowany garnek z poprzednich frytek olej nowy rzepakowy najzdrowszy pilnuje by nie jeść zesmażonego
@4 167 064Gosia__77:
Gosia , Ja osobiście nie wchodzę nikomu do garków.
Spokojnie
Napisałam to, bo na niewinną zdałoby się informację " zaraz " ( z marszu i z buta) wpada tu Grono Ekspertów... I dobrotliwe doradza.
Raczej o to Mi chodziło
Gosia , Ja osobiście nie wchodzę nikomu do garków.
Spokojnie
Napisałam to, bo na niewinną zdałoby się informację " zaraz " ( z marszu i z buta) wpada tu Grono Ekspertów... I dobrotliwe doradza.
Raczej o to Mi chodziło
@4 167 063Biedroneczka1977: bo tu jest dalej ciemnogród a będzie jeszcze gorzej wszyscy tylko się przepychają swoimi myślami a większość jest nie na swoich stanowiskach
Wszystko po to aby skłócać doprowadzić do wojny
Ciekawe czemu dzieci biegają bez maseczek ludzie nowi się rodzą
Wszystko po to aby skłócać doprowadzić do wojny
Ciekawe czemu dzieci biegają bez maseczek ludzie nowi się rodzą
@4 167 066EstyMy: tak wiem o co tobie chodziło
Idzie burza ( przynajmniej u mnie), ludzie są poddenerwowani ; a niektórzy bardziej niż zazwyczaj, a jeszcze inni - " tak mają".
Co do granic, to żyjemy w Europie i nie ma władzy ( zwierzchniej) która miałaby uprawnienia zrobić coś takiego ( przynajmniej póki co, thanks God); traktaty, umowy międzynarodowe etc etc etc.
& przy nawet największych obostrzeniach zawsze będą grupy uprawnione, które ja przekraczą- to normalne
Co do granic, to żyjemy w Europie i nie ma władzy ( zwierzchniej) która miałaby uprawnienia zrobić coś takiego ( przynajmniej póki co, thanks God); traktaty, umowy międzynarodowe etc etc etc.
& przy nawet największych obostrzeniach zawsze będą grupy uprawnione, które ja przekraczą- to normalne
@4 167 068Gosia__77:
Ok.
Ok.
A nie wydaje wam się że nagle tyle firm wynalazł te szczepionki .
Dajcie mi spokój, az w stopy przez Was zmazłam .
Idę po skarpetki
Idę po skarpetki
Dobra napije się martini I idę spać ewentualnie jakiś kabaret obejrzę
Zależy im aby przez media jak najwięcej ludzi popadło na choroby psychiczne bo wtedy można takimi ludźmi sterować ociemniały naród im na ręke dla swoich celów
A problemy służby zdrowia można było inaczej rozwiązać a nie posówać się do tak drastycznych scen
A problemy służby zdrowia można było inaczej rozwiązać a nie posówać się do tak drastycznych scen
Dzwoniłam w pandemi na początku do sanepidu z pytaniami to tylko się śmiały czyli to nie poważny wirus
@4 167 076Biedroneczka1977:
Weź Nam coś zalinkuj fajnego
Weź Nam coś zalinkuj fajnego
@4 167 077Gosia__77: madre i prawdziwe slowa
@4 167 078Gosia__77: na logike pandemia jest nie moga leczyc a prywatnie nie ma problemu
Nie rozumie ludzi ktozy wieza w te wymysly .przeciesz w te ich wymysly Nie da sie juz uwiezyc
na początku były takie przekazy myj dezynfekuj siedź w domu wypoczywaj wysypiaj się zorganizuj zabawe swojej rodzinie
może tak na stałe zostawić praca to nie przymus a jeleni nie znajdą
Wróciłam
Bolo22, powiedz to Mojej Siostrze, która umarła na wirusa, którego nie ma.
Może lepiej zamilknąć, jak się nie wie o czym się mówi/pisze, czy mam to WYRAŹNIEJ powiedzieć??
I Kim są Ci "ONI" (tajemniczy), którym to zależy...etc. jak w obklaskanym wpisie.
Koszmar- Wasze myślenie + kojarzenie faktów i umiejcawianie w rzeczywistości.
Bolo22, powiedz to Mojej Siostrze, która umarła na wirusa, którego nie ma.
Może lepiej zamilknąć, jak się nie wie o czym się mówi/pisze, czy mam to WYRAŹNIEJ powiedzieć??
I Kim są Ci "ONI" (tajemniczy), którym to zależy...etc. jak w obklaskanym wpisie.
Koszmar- Wasze myślenie + kojarzenie faktów i umiejcawianie w rzeczywistości.
rozmawiałam z lekarzem im naprawde mało płacą za pacjenta z nfz
@4 167 089EstyMy: ale skad wiesz ze to byl ten wirus?lekarze powiedzieli?a na zwykla grybe ludzie nie umieraja a nie teraz juz nie
Witom wos
EstyMy ja mam tylko jedno pytanko dlaczego liczy się tylko wirus dlaczego
inne choroby nie są leczone ?
inne choroby nie są leczone ?
@4 167 089EstyMy: jestes tak covidowa i przez media opentana ze Tobie nieda sie juz nic wytlumaczyc i powiedziec.szczep sie wiez w co chcesz ale nie wmawiaj ludziom glupot jak Tobie wmuwili
ciekawe jest gdzie są te pieniądze ze składek jak ogół pracuje
Kto kradnie?
Kto kradnie?
Czyli na inne choroby można spokojnie umierać ? na wira nie można ?
@4 167 097Gosia__77: to juz ludzie zapomnieli nic teraz nie jest wazne tylko covid
@4 167 098Aya:
@4 167 098Aya: za kase przyjmują wszedzie
Bolo
Wiem trzeba tylko wór pieniędzy bo momentalnie prywatnie podnieśli za wizyte
Wiem trzeba tylko wór pieniędzy bo momentalnie prywatnie podnieśli za wizyte
Bolo wyobraź sobie 2 lata temu byłam u profesora na wizycie prywatnie
400 zeta poszło wizyta 20 minut
to aż boję się pomysleć ile teraz bierze
400 zeta poszło wizyta 20 minut
to aż boję się pomysleć ile teraz bierze
@4 167 104Aya: @4 167 103Aya:
@4 167 104Aya: 400 to dużo i ma£o w dzisiejszej dobie pieniądz nie ma wartości stówy idą dziennie
Witam Wszystkich
Macie jakiś problem ?
Może w czymś pomóc?
Może w czymś pomóc?
Cześć dziś pierwszy dzień w pracy super było jak siedziałem w domu to schizofremi dostawałem
@4 167 108Sebastian_M:
Dziś pewniak
@4 167 110GTV:
80
@4 167 113GTV: a ja nie
@4 167 113GTV: A ja bez pracy wcale się nie nudzę
@4 167 117Sebastian_M: @4 167 116Bolo22: ja rozumiem ale jak się pracę lubi to jest super
@4 167 118GTV: jak sie jechalo
Najważniejsze jest zdrowie
@4 167 121Sebastian_M:
Ja w pracy lubię swoich przyjaciół, przyjaciółki czuję jak bym na grillu, imprezie był
@4 167 123Gosia__77:
@4 167 125Bolo22: tylko nie ma systemu
@4 167 120Bolo22: dobrze trochę iza trochę Kasia jak sam jeździłem to męczące