Wpisy 4 132 499 – 4 132 598
27 marca 2021 19:46 → 27 marca 2021 21:47, 100 wpisów
Zapomniałam zatypowac keno
Mało ludzi na zielonej 27 sztuk , dziennik telewizyjny oglądają ide i ja popatrzeć jak rząd z wirusem wygrywa
Biedroneczka jeszcze 5-6 lat temu było wesoło , ale nie ma juz tych ludzi na zielonej , częśc pozmieniała nicki ... albo przestała pic bo wątroba wysiadła
idę na lolacyjką
Biedroneczka jeszcze 5-6 lat temu było wesoło , ale nie ma juz tych ludzi na zielonej , częśc pozmieniała nicki ... albo przestała pic bo wątroba wysiadła
idę na lolacyjką
@4 132 496emeryt: 132 496. emeryt rozumie co napisałes i wybaczam ci to , a prymitywem ty jestes raczej ty ,nie ja, niechcesz nieczytaj mojich wpisów nikt cie do tego
niezmusza i powiem ci teraz tak grzecznie jak ty odpierdol sie odemnie raz na
zawsze i tyle w tym temacie, zegnam cie, widze ze nie jestes tym za kogo sie
podajesz a taka milo czytalo sie twoje kawały tu na stronce, i myslałem ze
jestes w porzadku gosc ,tylko wszyscy od tak na ciebie najerzdzali, a tu okazało
sie ze reprezentujesz ta sama wioche co inni, i tobie podobni,, wiesz co dam ci
dobra rade, zajmij sie swoim zyciem i soba ,a nie oiceniaj tu mnie ok, bo ja w
stosunku co do ciebie to nigdy cie tu niczym nieobraziłem, a ty mnie teraz tak, i prymitywem jestes TY a nie ja , leć teraz do Pasko i sie poskarz, ze cie
obraziłrem,
niezmusza i powiem ci teraz tak grzecznie jak ty odpierdol sie odemnie raz na
zawsze i tyle w tym temacie, zegnam cie, widze ze nie jestes tym za kogo sie
podajesz a taka milo czytalo sie twoje kawały tu na stronce, i myslałem ze
jestes w porzadku gosc ,tylko wszyscy od tak na ciebie najerzdzali, a tu okazało
sie ze reprezentujesz ta sama wioche co inni, i tobie podobni,, wiesz co dam ci
dobra rade, zajmij sie swoim zyciem i soba ,a nie oiceniaj tu mnie ok, bo ja w
stosunku co do ciebie to nigdy cie tu niczym nieobraziłem, a ty mnie teraz tak, i prymitywem jestes TY a nie ja , leć teraz do Pasko i sie poskarz, ze cie
obraziłrem,
@4 132 496emeryt: aha juz wiecej nic nieprzecztasz odemnie, i uwazaj na słowa jakie domnie piszesz bo zadzierasz z niewłasciwa osoba i mozesz strasznie sie natym przejechac
@4 132 484Mulag: skąd żeś wytrzasnął "dwie grupy" ? Podziałów jest o wiele więcej więcej,
bajopisarze i bez ściem piszący, grający realnie i na sucho, zwolennicy PO i przeciwnicy, koronasceptcy, antyszczepionkowcy, wierzący w kuleczki na drucikach, specjaliści od programów do rozwalenia TS, grający na śpiochy, na ciepłe, na z sufitu, senne itd itd itd
bajopisarze i bez ściem piszący, grający realnie i na sucho, zwolennicy PO i przeciwnicy, koronasceptcy, antyszczepionkowcy, wierzący w kuleczki na drucikach, specjaliści od programów do rozwalenia TS, grający na śpiochy, na ciepłe, na z sufitu, senne itd itd itd
Cóż to za mecz w życiu tylu żółtych kartek nie widziałem ktoś tu gra w rugby
@4 132 509Mulag: Mulag..próbuje zrozumieć co Ci dwaj goście mówią..ale nie jestem w stanie...czy Ci dwaj ten brunatny i ten ciemny..aby wcześniej nie spożywali Mamrota w dużej ilości
@4 132 514Robal_36: Fajnie jest poczytać..też jest taka grupa...
trza poskrolować troszeczkę na zat bo widzę że jasnoparapsycholog coś sapie a nie chcę dzieciny nakrzyczeć bez podstawnie
sama jestem ciekawa co w mini dziś wyjdzie bo nie lubie takich układów liczby od 3 do liczby 21 potem od 1 do 27 początek
przepraszam szanowne towarzystwo ale po przeczytaniu dwóch linijek wypocin arcicośtamcośtam dostałem oczopląsu i odpuściłem dalsze czytanie
Wujek
I dziś, przynajmniej, w którymś momencie , nie jak zazwyczaj mlamluśny , a był szczery
I dziś, przynajmniej, w którymś momencie , nie jak zazwyczaj mlamluśny , a był szczery
Lotto grajcie niskie. Kolejny kupon ch/t daje wysokie więc wybór należy do Was.
@4 132 537Robal_36: pan parapsycholog odnusł się do strony korna że tam ludziska dostają baana za najmniejsze wykroczenia.tam.Nie obrażam konkurencji multipasko ale jak tam trzy osoby zostaną zbanowane to nikogo do pisania nie będzięoprocz bidnego krzysia
Dla mnie strona Multipasko jest stroną poświęconą gier liczbowych a nie kulinarną więc kucharzy zapraszam na inne fora.
pyry pyrki placki ziemniaczane ale sobie smaku narobiłem
jutro na obiad placki
jutro na obiad placki
Jednak kulinarna. Jutro Obiad : pyry z gzikiem. Podwieczorek kawa z szneka z tańcem.
że co ? To nie można jakiegoś schabowego zarzucić ? A ta kawa ?
Szneka z glancem (niem. Schnecke - ślimak) - okrągła, „zawijana” drożdżówka w kształcie ślimaka (szneka) polana lukrem (glancem).
4 132 506. arczibalik73
ty mnie nie wybaczaj
wybacz swojemu rozumowi i rozumowaniu
pisałem ci że nie masz oceniać ludzi, a ty coooo ?
znowu o mnie jakąs niewymowną opinię???
człowieku opanuj się
policz sobie co ty piszesz na temat MM na której apelujesz do ludzi ?
na 179 linii w ciągu 24 godzin
piszesz 3 linijki o MM
i 779 błędów i może jeszcze kolejny raz dowiedziesz swojej i tylko swojej prawdy, że komputer ci nie poprawia /
a ty masz przed pisaniem tu na zielonej najpierw napisać sobie na dokumencie
przeczytać, poprawić błędy i potem wpisać na zieloną, a nie żebyśmy odczytywali twoje wieści z kosmosu
nie możesz przez 9 lat znaleźć pracy
to nie jęcz tu, nie miaucz i zamiast pisać elaboraty
pisz mało, pisz na temat, a nie o ludziach, pisz na temat a nie do ludzi swoje nieprzemyslane mądrości
pisz mało, ale bez błędów, żebyśmy nie musieli sylabizować twoich kolejnych wypocin w elaboratach bezsensownych i bez tematu
pisz na temat, a nie o ludziach i do ludzi i nie wydawaj opinii, bo nie masz mglistego pojęcia o nich
a reszta to stek bzdur adekwatnie do wykształcenia
ty mnie nie wybaczaj
wybacz swojemu rozumowi i rozumowaniu
pisałem ci że nie masz oceniać ludzi, a ty coooo ?
znowu o mnie jakąs niewymowną opinię???
człowieku opanuj się
policz sobie co ty piszesz na temat MM na której apelujesz do ludzi ?
na 179 linii w ciągu 24 godzin
piszesz 3 linijki o MM
i 779 błędów i może jeszcze kolejny raz dowiedziesz swojej i tylko swojej prawdy, że komputer ci nie poprawia /
a ty masz przed pisaniem tu na zielonej najpierw napisać sobie na dokumencie
przeczytać, poprawić błędy i potem wpisać na zieloną, a nie żebyśmy odczytywali twoje wieści z kosmosu
nie możesz przez 9 lat znaleźć pracy
to nie jęcz tu, nie miaucz i zamiast pisać elaboraty
pisz mało, pisz na temat, a nie o ludziach, pisz na temat a nie do ludzi swoje nieprzemyslane mądrości
pisz mało, ale bez błędów, żebyśmy nie musieli sylabizować twoich kolejnych wypocin w elaboratach bezsensownych i bez tematu
pisz na temat, a nie o ludziach i do ludzi i nie wydawaj opinii, bo nie masz mglistego pojęcia o nich
a reszta to stek bzdur adekwatnie do wykształcenia
Niedziela poniedziałek... Wtorek środa.. Chcę 7 na 10 do portfela.. I uj mnie obchodzi... Co będzie losowane
w agregatach tynkarskich jest taki główny moduł retor-stator zwany potocznie szneką
teraz bendę go nazywał bułka z glancem
teraz bendę go nazywał bułka z glancem
@4 132 558tomi77: Tomi pisz n temat żadna kasia krysia
@4 132 557emeryt:nic juz nie napisze bo szkoda mi ciebie jest wiesz, ja nikogo nie oceniam i z nikogo sie niewysmiewam, , kiedys pisałem wiele razy ze nie uzywam polskiej czcionki,, i dlatego pisze jak pisze, moge i robic tez błedy niemowie ze nie, ale nikomu tego nie wytykamn wszyscy robicie bkledy w wyrazach, ale ja nikomu tego niewytykam inikogo nie wysyłam do szkoły podstawowewj , i tez nikogo tu nieobgaduje, ja nie oceniam ludzi poniczym, a tym bardziej po tym co mi ktos przekazuje, co do mojej pracy nikogo to niepowinno zbytnio interesowac niech kazdy patrzy na siebie, a nie sie drugiej osoby czepia ocos coi jej niedotyczy
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 986427 i trafił(a) 500 zł
@4 132 565Gosia__77:
4 132 506. arczibalik73 2021-03-27 (19:57) Magia,Ezoteryka,Parapsychologi
ty jesteś magikiem, ezoterykiem i arapsychologiem jak ja góralem
rae to możesz sobie najpierw dać i nie życzę sobie, abys ty akurat mnie rady dawał
robisz to ludziom tu przez 9 lat i powinno wystarczyć
znowu wydałeś kompletnie złe opinie, a pisałem ci już nie jeden raz, że nie masz oceniać ludzi tu na zielonej i wydawać opinii
ile tu wydałeś opinii ? to wszystko niżej o mnie
prymitywem ty jestes
nie jestes tym za kogo sie sie podajesz
- a kim ja jestem skąd ta opinia ??? bo napisałem o tobie prawdę, a PRAWDA MUSI BOLEĆ i ma boleć ?
reprezentujesz ta sama wioche co inni,
nigdy cie tu niczym nieobraziłem,
a co zrobiłeś w tym wpisie ? nie obraziłeś?
przecież ja w niczym cię nie obraziłem, wykazałem ci co ronisz żle i niepotrzebnie zajmujesz swoimi elaboratami nie na temat tej strony miejsca i strony
to tylko twoje błędy w jednym wpisie
niechcesz
nieczytaj
mojich
cie
niezmusza
sie
odemnie
zegnam
cie,
ze
sie
taka
milo
sie
myslałem
ze
jestes
gosc
najerzdzali,
sie
rade, z
sie
soba
oiceniaj
cie
nieobraziłem,
jestes
sie
poskarz,
cie
obraziłrem,
ty jesteś magikiem, ezoterykiem i arapsychologiem jak ja góralem
rae to możesz sobie najpierw dać i nie życzę sobie, abys ty akurat mnie rady dawał
robisz to ludziom tu przez 9 lat i powinno wystarczyć
znowu wydałeś kompletnie złe opinie, a pisałem ci już nie jeden raz, że nie masz oceniać ludzi tu na zielonej i wydawać opinii
ile tu wydałeś opinii ? to wszystko niżej o mnie
prymitywem ty jestes
nie jestes tym za kogo sie sie podajesz
- a kim ja jestem skąd ta opinia ??? bo napisałem o tobie prawdę, a PRAWDA MUSI BOLEĆ i ma boleć ?
reprezentujesz ta sama wioche co inni,
nigdy cie tu niczym nieobraziłem,
a co zrobiłeś w tym wpisie ? nie obraziłeś?
przecież ja w niczym cię nie obraziłem, wykazałem ci co ronisz żle i niepotrzebnie zajmujesz swoimi elaboratami nie na temat tej strony miejsca i strony
to tylko twoje błędy w jednym wpisie
niechcesz
nieczytaj
mojich
cie
niezmusza
sie
odemnie
zegnam
cie,
ze
sie
taka
milo
sie
myslałem
ze
jestes
gosc
najerzdzali,
sie
rade, z
sie
soba
oiceniaj
cie
nieobraziłem,
jestes
sie
poskarz,
cie
obraziłrem,
4 132 540. wujek74 2021-03-27 (20:49) zadupie dolne
@4 132 537Robal_36: pan parapsycholog odnusł się do strony korna że tam ludziska dostają baana za najmniejsze wykroczenia.tam.Nie obrażam konkurencji multipasko ale jak tam trzy osoby zostaną zbanowane to nikogo do pisania nie będzięoprocz bidnego krzysia
@4 132 540wujek74: odnosnie twojego tu wpisu, to czytaj ze zrozumieniem , ja nic niepisałem ze u korna na stronie ktos , dostaje bany, tam wpisy które sa niewygodne adminowi sa odrazu kasowane, a tutaj na tym czacie gdzie teraz jestes bys dostał za to bana, jesli bys tak sie zachował wyzywajac kogos oto mi chodziło, i niewprowadzaj tu na czacie ludzi w błąd i nie szydz z nich ,bo ja nie szydze z nikogo
@4 132 540wujek74: odnosnie twojego tu wpisu, to czytaj ze zrozumieniem , ja nic niepisałem ze u korna na stronie ktos , dostaje bany, tam wpisy które sa niewygodne adminowi sa odrazu kasowane, a tutaj na tym czacie gdzie teraz jestes bys dostał za to bana, jesli bys tak sie zachował wyzywajac kogos oto mi chodziło, i niewprowadzaj tu na czacie ludzi w błąd i nie szydz z nich ,bo ja nie szydze z nikogo
Witam Wszystkich Czy można wiedzieć co tu się do jasnej ciasnej dzieje
@4 132 575arczibalik73: niewygodne=cenzura
wiosna będziemy więcej na świerzym powietrzu przytulamy się do drzewa w lesie parku chodzimy boso po trawie i wracamy na zieloną uspokojeni
4 132 564. arczibalik73
co to za tłumaczenie, że uzywasz innej czcionki ?
co to ma wspólnego, że NIE z czasownikami piszesz razem przez 9 lat tu
co to ma wspólnego z czcionką ?
bo szkoda mi ciebie jest
znowu kolejna opinia
dlaczego ci szkoda mnie ?
ja wytykam błędy tylko tobie, bo tego nie mozna czytać normalnie
tym bardziej że tyle elaboratów nie na temat
kompletnie bigos, żenada
co to za tłumaczenie, że uzywasz innej czcionki ?
co to ma wspólnego, że NIE z czasownikami piszesz razem przez 9 lat tu
co to ma wspólnego z czcionką ?
bo szkoda mi ciebie jest
znowu kolejna opinia
dlaczego ci szkoda mnie ?
ja wytykam błędy tylko tobie, bo tego nie mozna czytać normalnie
tym bardziej że tyle elaboratów nie na temat
kompletnie bigos, żenada
czy na tej stronie mogą pisać tylko ludzie nie robiący błędów ortograficznych obiady słyszę nie, a ja myślałem że to czat o dowolnej tematyce luźnej, jedynie łączących to że lubimy grać, ale na każdy temat kulturalnie można popisać, czy jestem w błędzie
@4 132 575arczibalik73: a niby z kogo szydzę, jak nie widzisz różnicy między ironią a szyderstwem to twój problem,po za tym jak jesteś parapsychologiem to powinieneś wyłapać te niuanse
@4 132 576Myvictory: witaj nic sie niedzieje takiego złego tylko pare osób tu szumi na stronce i wytyka mi błedy , tyle razy juz pisałem ze nie uzywam polskich znaków w komputerze, i wiem ze to wyglada jako bład ale pisze tak jak pisze, niemam wlaczonego edytora tekstu i poprawiania błedów, iniezwazam na to, a inteligentna osoba nigdy drugiej osobie takiego czegos niewytknie,, natomiast ludzie prymitywni beda drugiej osobie to wytykac własnie, ja niewytykam nikomu nic amiodomnie cały czas ktos cops pije, jak nir e wujek 74 to emeryt , jak nie emeryt to jeszcze ktos inny i tak sie toczy to kolo,
emeryt nie czepiaj sie mnie gdy ja sie ciebie nie czepiam nierozumisz prostych słow , napisałem CI juz wczesniej ze niemusisz czytac moich tekstów jesli nie sa skierowane bezposrednio do Ciebie,
emeryt nie czepiaj sie mnie gdy ja sie ciebie nie czepiam nierozumisz prostych słow , napisałem CI juz wczesniej ze niemusisz czytac moich tekstów jesli nie sa skierowane bezposrednio do Ciebie,
@4 132 584Myvictory: oczywiście że mogą,ale nie dwadzieścia razy w jednym zdaniu,jak nie które wypowiedzi się czyta to więcej zajmuje poprawne przeczytanie niż zrozumienie treści, ps.też popełniam błędy ale staram sieje korygować
@4 132 584Myvictory: w tym wypadku niestety nie jest to czat , taki jak myslisz tu nic niewolnio nikomu napisac i musisz uwazac co bys jakiegos błedu niezrobil gdzies w jakims wyrazie bo zaraz cie wszyscy znienawidza iopiprza, tu niema wolnosci słowa, tu musisz sie im podporzadkowac albo poprostu niewdawac sie tu z nikim w konwersacje, tu kazdy jest postrzegany za głupka przez przebywajace tu osoby z innych czatów, uwazaj co myslisz o tej stronie, bo cie beda tu zaraz prubowali zniszczyć jakj cos napiszesz czy nawet pomyslisz nie tak, od disiaj musisz uwazac co do kogo tez i piszesz bo zaraz bedziesz zadenucjonowany u admina i dostaniesz żólta kartke i pozniej bana, bo jakis konfident to doniesie, a pozniej jak cos nie tak to on niewiny jest on nic niezrobił tu nikomu a bana dostał, i poznie j placz jest na stronie i skamlanie innych osób , które tesknia za tym zbanowanym bo niema cyferek na czacie inikt niemoze w nic wygrac
Może losowanie będzie szczęśliwe dla któregoś z użytkowników multipasko
@4 132 588bolek31: hej Bolek
@4 132 592wilkor:
@4 132 595bolek31: Oby