Wpisy 4 132 399 – 4 132 498
27 marca 2021 18:27 → 27 marca 2021 19:44, 100 wpisów
@4 132 396Bolo22: ile liczb?moje też są
@4 132 399zgrywus: a podawales?
@4 132 399zgrywus: 7 liczb i 6 obydwa mini
@4 132 396Bolo22: no trudno zobaczymy jak tam dziś wylosuja
@4 132 401Bolo22: Gosia ode mnie wyłudziła

@4 132 402Bolo22: jakieś się powtarzają?
Pada, wieje i zrobiło się zimno.
@4 132 398Gosia__77: ale nastepnym razem nas juz nie zawiedziesz?
@4 132 405zgrywus: 7 i 18
Gosia.
@4 132 408Wędrowca netowy: myślałem, że nadajesz z Hawajów
@4 132 392Robal_36: nie nie musisz sie wcale pochylać nad moja cukrzyca, alergia ani innymi chorobami, bo to i tak nic nieda ale bynmnajmniej mnie nieatakujjcie boi napierw wszyscy prowokujecie mnie a kiedy wam napoisze prawde do skaczecie mi do oczu, taka jest prawda, a ja nic nierobie tu złego i nikogo nie wyzywam od pewnych czesci ciała, jak to zrobił makler którego kiedys polubilem i szanowałem,, ja sie jego nieczepiam tak jak on mnie, a damina z stronki obok i naszego admina daze szacunkiem, i wiem ze chcieli by zapewne aby te ich stronki, zapewne razem ludzi łaczyły a nie porózniały, wobec siebie, i chcieliby aby i tu i tu był spokój i, no chyba ze sie myle, mnikt u znas czy to ja czy to sebastian i nni jeszcze czatowicze nieprzychodza sie kłocić ze soba i ja tez tego nierobie,m przychodze tu w innym celu, aby typowac liczby, i nieraz z kims fajnym popisac anie wytrzasac sie na kogos, wiec nie atakujcie mnie aa ja niebede atakował was, proste i chyba logiczne co,
@4 132 412Bolo22: czyli jest mój wkład
W lotto nie grałam oni nie mogą trafić w moje
@4 132 404Biedroneczka1977: lotto na chybil wyslalem na 7 liczb ale takie bez sensu
Zgrywus.
@4 132 415zgrywus:
@4 132 415zgrywus:
@4 132 417Bolo22: Ale szalejesz
@4 132 420Bolo22: posadziłeś już ziemniaki
Dziś już nie idę jakiś tam mam Multi mini z maszyny I pensję jak ma być te będzie
Dzisiaj o godz. 14 w teście na Nie:
2/16.
2/16.
@4 132 421Biedroneczka1977: bedziemy po swietach grali 2 3 razy w tygodniu systemami tylko musimy zastanowic sie czy lotto czy mini
@4 132 423waldus: nie mam ziemniakow
@4 132 426Bolo22: mini łatwiej chyba można trafić
@4 132 423waldus: waldus Ty sie ze mnie nie smiej bo jak nie my to bys musial to drewno jesc
Ziemniaki niezdrowe cukier podnosza
@4 132 429waldus: dlaczego ?
@4 132 428Biedroneczka1977: ijak 8 liczb mini 84z a lotto chyba tez
Kiedyś to były ziemniaki Panie nie to co teraz
Potem pomyśle muszę do siostry tel.wykonać Ale nie o liczbach
Już miałam się nie odzywać,ale szlag mnie trafia.
Arczibalik73,przecież to ty zacząłeś dzisiejszy zamęt wpisem4132126.
Nie udawaj jak nim nie jesteś.
Żegnam.
Arczibalik73,przecież to ty zacząłeś dzisiejszy zamęt wpisem4132126.
Nie udawaj jak nim nie jesteś.
Żegnam.
narazie wszystkim, milego wieczoru wszystkim zycze i wysokich wygranych grajcie i wygrywajcie
aha i jesli jest tu gdzies sebastian M, to tylko kontakt przez @ , zchodze z czata moze tu kiedys jeszcze wróceco złego to nie ja
aha i jesli jest tu gdzies sebastian M, to tylko kontakt przez @ , zchodze z czata moze tu kiedys jeszcze wróceco złego to nie ja
@4 132 439doktor2p:
@4 132 442arczibalik73:
@4 132 445Bolo22:
W miejscowości Łódź padła wygrana 140 000 zł w grze Multi Multi (9 z 9 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 132 440Bolo22: graj systemami skróconymi
@4 132 437Bolo22:
Trzeba włączyc Fakty co może już godzina policyjna będzie ?
@4 132 452waldus: przeczytałam kompot
@4 132 454Biedroneczka1977: jajka wymocze
@4 132 455waldus: {{hahaha}
@4 132 457waldus: A jak Cię nie wpuszcza ? Bo za dużo ludzi na metr kwadratowy czy tam sześcienny będzie ?
Tam gdzie ziemniaki sadzisz
Teraz trzeba wszystko w domu świecić
3,18,22,37,46,14
5,17,27,34,43,15
2,16,25,33,48,42
8,19,20,31,40,44
O tak z gorących liczb
5,17,27,34,43,15
2,16,25,33,48,42
8,19,20,31,40,44
O tak z gorących liczb
Będzie chyba zakaz przemieszczania
@4 132 465kedzior13: W domu
W tamtym roku też nie było święconKi W kościele
@4 132 448zgrywus: a na czym to polega
Mulag teraz to przedszkole , gdzie te czasy gdy w sobotni wieczór po 100 osób było na czacie , wódka i piwo lały się strumieniami a w niedzielę po 5 osób zaczynało od bana
Ja to wszystko z przymrużeniem oka nie powiem dziś ciekawie na stronce duży plus
Mamy stan wojenny
tylko brak maseczki to 500 zł; kary
za otwarte okno 700 zł;
biznesmeni to lecą w tyśiącach ?? zł;
wirusik rządzi
tylko brak maseczki to 500 zł; kary
za otwarte okno 700 zł;
biznesmeni to lecą w tyśiącach ?? zł;
wirusik rządzi
Płacz i płać może czat Pasko mi sprzeda jak stronkę nie ale 300 tys już mu nie dam
Te konflikty są stąd że że inne podejście do życia mają te dwie grupy kłócące się ją dziś będę ekspertem z dziedziny grup społecznych
U mnie w uja leta wszyscy... Wiedza że nikt nie kontroluje.. Powstała ścieżka zdrowia jutro pokaże.. Na 10 chodników ów z rzędu obstawiam że maski.. Będą tylko 3prawidłowo założone
Pocieszę was każdy ma jakieś oschły nienormalności tylko że niektórzy więcej tego mają stąd razi innych bądźmy tolerancyjni a może raczej cierpliwi
Pasko dzieki za żółta kartke ale czy to jest normalny wpis pod czyimś adresem cytuje owy nick,,
OddajKebaba
2021/03/27 16:03
Arczibalik to gej na MP
tak pisze pod mojim adresem nie jaki oddaj kebaba , czy to jest normalne, raz ze gosc mnie wcala niezna a po 2 niewiem co na tym chce ugrać, ja ja akurat nie jestem zadnym gejem, choc jestem jeszcze kawalerem, i takich ludzi wpuszcza sie na czat,
OddajKebaba
2021/03/27 16:03
Arczibalik to gej na MP
tak pisze pod mojim adresem nie jaki oddaj kebaba , czy to jest normalne, raz ze gosc mnie wcala niezna a po 2 niewiem co na tym chce ugrać, ja ja akurat nie jestem zadnym gejem, choc jestem jeszcze kawalerem, i takich ludzi wpuszcza sie na czat,
dziekuje za zrozumienie wszystkim i narazie juz mnie tu niema
Arczi ale to jest inna stronka co ma Pasko do tego one może tylko tu robić swoje
Ale dziś na zielonej długo siedziałem Pasko mi i tak nie podziękuję tyle dziś tyle do następnego odcinka
arczibalik73
po 1. Już 9 lat jęczysz i miauczysz tu na zielonej; dla mojego znajomego i ciebie również nie ma pracy która by was zadowoliła, bo powinna być lekka, przyjemna i dobrze płatna i takiej nie możecie znaleźć
po 2.nie masz zielonego, nawet mglistego pojęcia o ludziach tu na zielonej, a przy każdej okazji uzurpujesz sobie prawo do oceniania i wydawania opinii na każdy temat jakbyś był alfą i omegą zarazem
po 3.twoje teksty, raczej elaboraty przydługie nic tu nie znaczą, bo ty piszesz to o czym każdy tu z zielonej wie to, ba niektórzy wiedzą lepiej od ciebie i po co im te rady, opinie do niczego nie prowadzące, nie wnoszą żadnych wniosków, poza tymi że na twoje wymysły, domysły i rady to ludzie u siebie przy kompie kiwają tylko głowami nad twoim prymitywizmem
4.twoje prymitywne tłumaczenie na temat błędów, których kiedyś naliczyłem 72 w jednym twoim wpisie świadczą tylko o tym, że zamiast tu udzielania prymitywnych rad i opiniowania powinieneś sięgnąć do słownika ortograficznego i 2-4 razy przeczytać tekst aby dopiero wpisać, co za głupoty ludziom wypisujesz z takimi błędami ucznia klasy 4-5 szkoły podstawowej, w tym może do ciebie równać niejaki kaskader kubica który ukończył 3 klasy podstawówki i skasował podczas wyścigów i rajdów około 70 procent samochodów
Po 5. to tylko sprawa, że ciebie chcącego zaistnieć na tej stronie zielonej PO PROSTU NIE WSTYD produkować błędy na błędach w twoich elaboratach nikomu tu niepotrzebnych, bezsensownych i do włożenia między bajki
po 1. Już 9 lat jęczysz i miauczysz tu na zielonej; dla mojego znajomego i ciebie również nie ma pracy która by was zadowoliła, bo powinna być lekka, przyjemna i dobrze płatna i takiej nie możecie znaleźć
po 2.nie masz zielonego, nawet mglistego pojęcia o ludziach tu na zielonej, a przy każdej okazji uzurpujesz sobie prawo do oceniania i wydawania opinii na każdy temat jakbyś był alfą i omegą zarazem
po 3.twoje teksty, raczej elaboraty przydługie nic tu nie znaczą, bo ty piszesz to o czym każdy tu z zielonej wie to, ba niektórzy wiedzą lepiej od ciebie i po co im te rady, opinie do niczego nie prowadzące, nie wnoszą żadnych wniosków, poza tymi że na twoje wymysły, domysły i rady to ludzie u siebie przy kompie kiwają tylko głowami nad twoim prymitywizmem
4.twoje prymitywne tłumaczenie na temat błędów, których kiedyś naliczyłem 72 w jednym twoim wpisie świadczą tylko o tym, że zamiast tu udzielania prymitywnych rad i opiniowania powinieneś sięgnąć do słownika ortograficznego i 2-4 razy przeczytać tekst aby dopiero wpisać, co za głupoty ludziom wypisujesz z takimi błędami ucznia klasy 4-5 szkoły podstawowej, w tym może do ciebie równać niejaki kaskader kubica który ukończył 3 klasy podstawówki i skasował podczas wyścigów i rajdów około 70 procent samochodów
Po 5. to tylko sprawa, że ciebie chcącego zaistnieć na tej stronie zielonej PO PROSTU NIE WSTYD produkować błędy na błędach w twoich elaboratach nikomu tu niepotrzebnych, bezsensownych i do włożenia między bajki
@4 132 494Mulag: wiem, ale powinien porozmawiac z kornem748 aby uczulil swoichtam czatowiczów aby nikogo nieobrazali i niewyzywali bo to wszystko podchodzoi pod prawo karne, imoge za taka obraze kogos pozwac, jesli ja niewyzywam kogos i nieobrazam w jakis tam sposób to ta osoba niepowinna mnie wyzywac jesli niewie kim jestenm naprawde, napewno nie jestem gejem, jak to jakis ludek napisał, nie preferuje ruchu gejowskiego,
@4 132 477kedzior13: to Kiedy to było ? Wtedy pewnie byłam śledziem jeszcze albo i nie