Wpisy 4 132 299 – 4 132 398
27 marca 2021 16:24 → 27 marca 2021 18:25, 100 wpisów
@4 132 297Mulag: Jak jesteś uczciwym to możesz być
@4 132 300Angierski: Nie kupuj tam bo to się nie nadaje do jedzenia
@4 132 300Angierski: Angierski...dobre to suszii..nigdy nie jadłem..co to jest surowa ryba..tylko jaka
Angierski mało je
@4 132 305Forsami: Zamów sobie dużą porcję
@4 132 313Angierski: I różowy imbir
@4 132 310Mulag: do beczki na kapuste
@4 132 287Mulag: ja zawsze chciałem aby te 2 stronki i te 2 czaty razenm ze soba wspołpracowały zeby ludzie sie razem łaczyli, a nie zeby jeden drugiemu czymś dogryzał i jeden z drugiego robil wariata, przysłowiowego, , chciałbym aby wszyscy razem sie jednioczyli i sie razem polubili, razem typowali liczby bo wiadomo wszyscy gramy i dazymy do tego samego aby wygrać, i niepowinnismy zsie wzajemnie oczerniac nigdzie tylko, zyc razem wszyscy w zgodzie, ale tak sie widoocznie nieda jak wszyscy beda tu do nas z tamtad wcchodzic i nas tu atakować byle czym, ,niektórzy pisza ze ta stronka sie tu wyludnia ze coraz mniej osób tu zaglada , tak tak jest, bo przychodzi np , taki makler, cnp. czy tez inna osoba i tu robi zamieszanie czy np tu albo gdzie indfziej na stronce wyrabia nam jakas fałszywa opinie, wsród innych ludzi, czy to jest normalne, moim zdaniem niestety nie, czy ja np wchodze tutaj na naszego czata i krytykuje w jakis sposób np, krzysia za jego pisanie, czy wypowiedzi, nie nierobie tego , poniewaz goscia szanuje i wiem co przeszedł w zyciu , i bardzo mu wspolczuje , tego , wiem ze gosc jest wporzadku, , i dlatego go tez i lubie, , poniewaz stara sie tez i wypowiedziec pomimoze ma z tym trudnosci,ale według mnie jest ok, inna osoba po takim wypadku by sie napewno i załamała a on nie, on daje rade i wszystko robi aby to przezwycierzyć, i toio jest dlamnie ok, wazne ze gosc sie niepoddaje, i to w nim tez i cenie, a wiadomo kazdy ma jakies tam , wady i zalety, , nie kazdy jest zaraz idealny bo niema idealnych osób ,
@4 132 316Forsami: Mulaga do beczki ?
@4 132 317arczibalik73:
sushi jest dobre ale juz nie bede kupowal bo szkoda kasy
glownie za to ze duzo ryzu jest zamiast innych rzeczy
glownie za to ze duzo ryzu jest zamiast innych rzeczy
@4 132 321Gosia__77: jestem cały czas
@4 132 323zgrywus: zgrywus podaj trzy liczby do mini
@4 132 329Angierski: w biedronce dobra jest kukurydza prażona nawet duża paczka
@4 132 332Forsami: kto ma urodziny?
@4 132 330krzys225: Oczywiście...i to się opłaca..kwestia..jeszcze trafienia w ten dzień
@4 132 333Gosia__77: Babka z kotem?
@4 132 335Forsami: a tak serio
@4 132 326Gosia__77: 7,18i wystarczy
@4 132 337Wojtt: Babka z kotem piją wódkę tam i z powrotem a polowanie na myszy potem? ?
@4 132 323zgrywus:
@4 132 319Forsami:
@4 132 328krzys225: oby
@4 132 339zgrywus:
@4 132 349Wojtt:
@4 132 357Bolo22: dziś nie ogarniam z liczb może wybierz dziś sam może z tych
4 14 19 28 39
4 14 15 19 25
1 19 31 35 37
1 19 27 29 35 41
4 14 19 28 39
4 14 15 19 25
1 19 31 35 37
1 19 27 29 35 41
@4 132 355Gosia__77: gram swoim..tego na razie nie
@4 132 361Forsami:
krzysio744 2021/03/27 14:50
emi arci ,,tak ma rok urodzenia 73 ,,tak daje banuje
krzysio 744 to nie jest mój rok urodzenia tylko szczęśliwe liczby i ja nikogo nie banuje,to moze zrobić admin, a ja nie jestem konfidentem i nikogo nigdzie nie kapuje, ale jeslli zostane zmuszony do tego to zapewne wtedy to zrobie, jesli ktos bedzie sie oto nagminnie prosił
emi arci ,,tak ma rok urodzenia 73 ,,tak daje banuje
krzysio 744 to nie jest mój rok urodzenia tylko szczęśliwe liczby i ja nikogo nie banuje,to moze zrobić admin, a ja nie jestem konfidentem i nikogo nigdzie nie kapuje, ale jeslli zostane zmuszony do tego to zapewne wtedy to zrobie, jesli ktos bedzie sie oto nagminnie prosił
@4 132 360tomi77: oby wyszły w koncu
Oby nie..bo nic nie wyslalem..a taki trop od 4 losowan mam a tu wielki uj wcxoraj byl
Sasiad
Sku
Je+×
Chorego udaje
A na dzialke to ma sile jezdzic 70 km w jefna strone...
By go szla@*!
Trafil...? ?
Sku
Je+×
Chorego udaje
A na dzialke to ma sile jezdzic 70 km w jefna strone...
By go szla@*!
Trafil...? ?
@4 132 366tomi77: te liczby o d jakiegos czasu czekaja na wejscie, choc tniestety nirwchodza ostatnio z byt czesto w całosci,lecz w rozsypce tak ze nigdy niewiesz kiedy wejda, itrzeba na nie czekaz zbyt długo, ale to ze niewysłałes ich akurat to nic nieszkodzi moze i sie tez jeszcze pare losowań nie pokaza, wiec spokojnie narazie wychodza inne całkiem, ja np, tez kilka dni tutaj niepodawałem liczb na czacie, i tez miałem niegrac juz w multika a zajac sie tylkomini lotkiem, bo oststnio zadko tu mcos tez ilapie, w multiku lub tylko 3/10 , wczorajszego dnia, tez poszedłem tak przed 14 do kolektury i wysłałem swoj stary uklad liczb na 10/10 puszczam go co jakis tam czas tak z 2 razy w miesiacu, i wpadło mi 5/10 , pozniej na wieczór tez wysłałem ale juz inne liczby, i tez 10/10 i 8/8 i 1 mini okienko, choc skresliłem 2 okienka mini, , ale musiałem z 1 z tych okienek, zrezygnować,bo w kolekturze kapnołem sie ze niestety ale braklo mi kasy na 2 okienko mini, i zrezygnowałem z 1 z tych 2 okienek, i to byl moj bład trzeba bylo tego multika nie puszczac na 8/8 a wto miiejsce wysłac te 2 okienka mini, poniewaz w tym okienku ktore odrzuciłem w mini wczoraj bym złapał 4/5 ale niestety, na wieczór w multiku wpadło mi ponownie ale juz tylko 4/10 w tym na 8/8 tylko 2/8 a w mini w 1 okienku nic a w 2 okienku bylo by te 4/5 no ale kto to wiedział ze akurat te 2 okienko w mini by mi przyniosło szczescie, i powiem tak sam na siebie wczoraj sie wkurzyłem,
@4 132 367Mulag: no pysznosci widze mniam
@4 132 372arczibalik73: ile cie mozna prosic o streszczanie sie? A poza tym skoncz juz temat bo jedziesz jak zdarta plyta
krzysio744 2021/03/27 17:27
arci ..po ty nie jest prawdy ,,prosz ..sie pokazac dowód osobisty i wstaw sie cholery sideways
krzysio ja nic nikomu nie musze udawadniać mozesz mi wiezyć lub nie ale niewiem cztyy wiesz ze jest cos takiego jak RODO i niewolno swoich danych nikomu podawać, i to jest tez zakazane, wiec nie pros mmnie o takie zeczy, bo i tak CI ani nikomu nie pokaze,
4 132 374. slawek nie wtracaj sie do tego , jesli CIE to niedotyczy a uwagi takie mozesz na swoim podwurku czynic a mi tutaj, czy ja sie ciebie tu czepiam, czy ja cos pisze z toba chyba raczej nie , co, to sie uspokój i niedraz tego tematu
Makler 2021/03/27 17:28
MAM ZASZCZYT - ZE TO PRZECZYTASZ I SWOJE GÓWNO WPISZESZ. JESTES >>POPAPRANIEC<< (zastaniec) i dla tego nie masz renty. Na dzis mam dosyc. ENTER dla zasranca biggrin
makler gorszego jak ty to chyba niema. a ja myslałem kiedys ze jestes w porzadku człowiekiem a ty pokazałes mi i wszystkim inyym jaka jestes kanalia i bezmuzgowcem, i przestań sie fafluftać bo niedobrze mi sie robi kiedy czytam to co piszesz,zacznij sie lexczyć na głowe bo na nogi juz chyba za pózno coi nie prowokuj nikogo bo cały czas to robisz, uciekles z tej tu stronki od nas i teraz zgrywasz chojraka bo jakbys tu był teraz z nami i takie teksyty bys tu pisał to bys dostał bana za takie wyzwisko kogos, a tak z podkulonym ogonem uciekłes z stąd, bo Cie wszyscy mieli juz tu dość poprostu i teraz udzielasz sie na stronce obok, a wydawałes sie takim sympatycznym gosiem, a tu taki zonk nagle , jak tam Twoja noga juz jest zdrowa
arci ..po ty nie jest prawdy ,,prosz ..sie pokazac dowód osobisty i wstaw sie cholery sideways
krzysio ja nic nikomu nie musze udawadniać mozesz mi wiezyć lub nie ale niewiem cztyy wiesz ze jest cos takiego jak RODO i niewolno swoich danych nikomu podawać, i to jest tez zakazane, wiec nie pros mmnie o takie zeczy, bo i tak CI ani nikomu nie pokaze,
4 132 374. slawek nie wtracaj sie do tego , jesli CIE to niedotyczy a uwagi takie mozesz na swoim podwurku czynic a mi tutaj, czy ja sie ciebie tu czepiam, czy ja cos pisze z toba chyba raczej nie , co, to sie uspokój i niedraz tego tematu
Makler 2021/03/27 17:28
MAM ZASZCZYT - ZE TO PRZECZYTASZ I SWOJE GÓWNO WPISZESZ. JESTES >>POPAPRANIEC<< (zastaniec) i dla tego nie masz renty. Na dzis mam dosyc. ENTER dla zasranca biggrin
makler gorszego jak ty to chyba niema. a ja myslałem kiedys ze jestes w porzadku człowiekiem a ty pokazałes mi i wszystkim inyym jaka jestes kanalia i bezmuzgowcem, i przestań sie fafluftać bo niedobrze mi sie robi kiedy czytam to co piszesz,zacznij sie lexczyć na głowe bo na nogi juz chyba za pózno coi nie prowokuj nikogo bo cały czas to robisz, uciekles z tej tu stronki od nas i teraz zgrywasz chojraka bo jakbys tu był teraz z nami i takie teksyty bys tu pisał to bys dostał bana za takie wyzwisko kogos, a tak z podkulonym ogonem uciekłes z stąd, bo Cie wszyscy mieli juz tu dość poprostu i teraz udzielasz sie na stronce obok, a wydawałes sie takim sympatycznym gosiem, a tu taki zonk nagle , jak tam Twoja noga juz jest zdrowa
Arczi serwując po necie jesteśmy narażeni na tego typu komentarze
@4 132 379arczibalik73: Pasko uspokuj goscia bo przesadza i podburza ludzi
Cóż mogę powiedzieć na to wszystko....Mi to Lotto dajcie mi 4 Miliony naprawdę w obecnych czasach będę bardzo..Zadoooooooowoooooloooony Zadooooooooooooooloooooony Zadooooooooooooooloooooony
@4 132 384waldus:
i jak tu mozna z kims sobie na spokojnie popisac jak takie różne chieny sie człowieka czepiaja i co chwila im coś niepasuje, tylko szukaja zaczepki, i chca sie popisac tu na czacie tylko niewiadomo czym, bo tez przychodza tutaj tylko po to aby sie kłócić i wszczynać awantury, a ja nie poto tu jestem abym sie z kims kłocił
4 132 381. slawek i tu sie mylisz ja nikogo do nuiczego nie podburzam, ja własnie chce aby tu sie ludzie ze soba jednoczyli a nie skakkali sobie do oczu, ja tu niewszczynam zadnych awantur, jak inni z czata obok którzy wchodza tu na nowych nickach bo stare juz sa dawno spalone i próbuja tu zrobić zamieszanie, , a wszystko zaczeło sie tu od tego ze zapytałem emerytki dlaczego i tak postapiła jak zrobiła na czacie obok, według was tu wszystkich dobrze zrobiła, jesli tak to znaczy ze jestescie wszyscy tacy asami iniczym sie nieróznicie od siebie, bo gdyb bylo inaczej, to byscie tak niedrazyli tego tematu, , ja nikomunic niezrobiłem złego inikogo nie wyyzywam nigdzie a ale domnie sie zaraz wszyscy czepiahja, wielcy obrońcy sie wszyscy nagle zrobili, normalnie szok i masakra jak to sebastian tu napisał, w ktorys tam wpisie , biedna emerytka dostała bana , a dlaczego, ,przecierz nic nie zrobiłam, zrobila zrobila i to duzo, bo inaczej by bana niedostała,nikt za darmonic nie dostaje , jesli omnie chodzi to ta ppoani mnie najmniej interesuje , tutaj, ja wiemze ona mnie nielubi a wrecz nieznosi, jak i sebastiana i innych jeszcze pare osob ale mi to nieprzeszkadza wcale, i mnie to nierusza,
4 132 381. slawek i tu sie mylisz ja nikogo do nuiczego nie podburzam, ja własnie chce aby tu sie ludzie ze soba jednoczyli a nie skakkali sobie do oczu, ja tu niewszczynam zadnych awantur, jak inni z czata obok którzy wchodza tu na nowych nickach bo stare juz sa dawno spalone i próbuja tu zrobić zamieszanie, , a wszystko zaczeło sie tu od tego ze zapytałem emerytki dlaczego i tak postapiła jak zrobiła na czacie obok, według was tu wszystkich dobrze zrobiła, jesli tak to znaczy ze jestescie wszyscy tacy asami iniczym sie nieróznicie od siebie, bo gdyb bylo inaczej, to byscie tak niedrazyli tego tematu, , ja nikomunic niezrobiłem złego inikogo nie wyyzywam nigdzie a ale domnie sie zaraz wszyscy czepiahja, wielcy obrońcy sie wszyscy nagle zrobili, normalnie szok i masakra jak to sebastian tu napisał, w ktorys tam wpisie , biedna emerytka dostała bana , a dlaczego, ,przecierz nic nie zrobiłam, zrobila zrobila i to duzo, bo inaczej by bana niedostała,nikt za darmonic nie dostaje , jesli omnie chodzi to ta ppoani mnie najmniej interesuje , tutaj, ja wiemze ona mnie nielubi a wrecz nieznosi, jak i sebastiana i innych jeszcze pare osob ale mi to nieprzeszkadza wcale, i mnie to nierusza,
@4 132 379arczibalik73: Twoje dzisiejsze zachowanie jest wybitnie prowokujące, rzucasz się na każdego kto zwróci ci uwagę jak dzik na żołędzie .Po co non stop wklejasz wpisy z innych czatów? zrób sobie tam konto i prowadź konwersację gdzie ktoś do ciebie ma jakieś propozycje sercowo-chemiczne.Cały dzień dzisiaj tylko zaczepiasz i z całą swoją energią chcesz wywołać awantury. Ile razy było pisane jak już odnosić się do wpisu to po jego numerze a nie wklejać całą treść.
Napisałeś dziś masę wulgaryzmów ,i pytamy się dlaczego to nie przeszkadza panu Sebastianowi m? A dlaczego czepia się byle wyrazów od jednych i tych użytkowników...? Dlaczego brak donosów do wpisów Arczibalika,gdzie 99% jego fenomenalnych myśli i wylewanie ich na czat to łamanie regulaminu? Jak już bawi się w ''szerifia'' to podchodzimy do każdego tak samo.
Miłego wieczru... that's the way it is
Napisałeś dziś masę wulgaryzmów ,i pytamy się dlaczego to nie przeszkadza panu Sebastianowi m? A dlaczego czepia się byle wyrazów od jednych i tych użytkowników...? Dlaczego brak donosów do wpisów Arczibalika,gdzie 99% jego fenomenalnych myśli i wylewanie ich na czat to łamanie regulaminu? Jak już bawi się w ''szerifia'' to podchodzimy do każdego tak samo.
Miłego wieczru... that's the way it is
@4 132 388Jutro:
@4 132 379arczibalik73:
Widze ze ktos tu 14 ksiege Pana Tadeusza pisze bo takie krutkie wpisy
@4 132 379arczibalik73: piszesz do człowieka, gdzie, co uważniejszy czytacz wie /.../
jak tam Twoja noga /.../ ?
I dobrze ci z tymi słowami ?
I mam/y się troskliwie pochylać nad twoją cukrzycą, alergią, astmą, tudzież innymi chorobami ?
makabra
jak tam Twoja noga /.../ ?
I dobrze ci z tymi słowami ?
I mam/y się troskliwie pochylać nad twoją cukrzycą, alergią, astmą, tudzież innymi chorobami ?
makabra
@4 132 388Jutro: i tu sie mylisz bardzo co domnie, a dlatego ze mnie wogóle nieznasz, ja sie do nikogo tu nieczepiam, to po 1 po 2 dlatego tu przytoczyłem kilka wpisów ze stronki obok, poniewaz te osoby nie sa tylko tam na czacie ale tutaj tez siedza na tej stronce i wszystko co np, ja tu napisze to nie komentuja tutaj tego tylko tam u korna 748, bo tutaj jakby tak zrobili toio by dostali odrazu bana za takie wyzwiska jakimi np makler tu sie posługiwał, a ja tam teraz niema juz mozliwosci sie zalogowac i zreszta tez niechce, bo i poco jak tam sie ludzi wszystkich z stą oczernia na kazdym kroku o jakich wulgaryzmach piszesz , bo ja tu nieporzeklinam tylko zacytowałem wpisy waszych kolegów ze stronki, inic pozatym, to wy tam łamnmiecie regulamin nie ja to wy piszecie takie domnie teksty, ja za sebastiany gafy nieodpowiadam, tylko za to co ja pisze, ja niejestem tu nikogo szeryfem i sie w nic niebawie, wiec niewiem oco domnie te zale,
4 132 392. Robal_36 juz CI odpowiadam, to ze zapytałem maklera jak tam jego noga, niemiało nic złego oznaczac ale, to n mnie pierwszy sprowokowałtym co napisał, wiem i pamietam ze kiedys mi pisał o swojej bolacej nodze, i ja mu bardzo wspolczólem tez bo to co mi napisał to mnie zrazilo, od pewnego czasu makler stał sie dlamnie bardzo niemiły, zawsze mu cos umnie niepasowało i zaczoł mnie atakowac bez przyczyny, dzisiaj cos tam pisal o jakiejs rencie mi tu, itd, i zaczol pomnie jezdzic wiec zapytałem w prost a jak tam jego noga chodzilo mi oto czy juz jest zdrowy, anic zlego niemiałem na mysli
4 132 392. Robal_36 juz CI odpowiadam, to ze zapytałem maklera jak tam jego noga, niemiało nic złego oznaczac ale, to n mnie pierwszy sprowokowałtym co napisał, wiem i pamietam ze kiedys mi pisał o swojej bolacej nodze, i ja mu bardzo wspolczólem tez bo to co mi napisał to mnie zrazilo, od pewnego czasu makler stał sie dlamnie bardzo niemiły, zawsze mu cos umnie niepasowało i zaczoł mnie atakowac bez przyczyny, dzisiaj cos tam pisal o jakiejs rencie mi tu, itd, i zaczol pomnie jezdzic wiec zapytałem w prost a jak tam jego noga chodzilo mi oto czy juz jest zdrowy, anic zlego niemiałem na mysli
aha, życzliwość ? Po Heine Medina ? Noga na nowo urośnie ? takie pitu pitu, to, z przyjacielem, naiwnym wciskaj
@4 132 396Bolo22: przepraszam dziś nicnie wymyśle mało mam danych