Wpisy 4 101 376 – 4 101 475
24 lutego 2021 08:52 → 24 lutego 2021 10:41, 100 wpisów
@4 101 378RT1: Ja już po spacerku do szkoły i z powrotem jest cieplutko
191979
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 101 398waldus: Odważnie
Nie wiem czy to jest prawdziwa liczba zakażeń.
Trzeba poczekać do godz. 11 do wiadomości w Radiowej Jedynce.
>> 12 146 <<
Trzeba poczekać do godz. 11 do wiadomości w Radiowej Jedynce.
>> 12 146 <<
Ludzie otwórzcie oczy 3 fala 4 fala i tak dalej będą nas trzymać za gardło trzeba powiedzieć stop
Wn 6300?
w ministerstwie kolejne podatki są przygotowywane co robić jak uczciwie masz pieniądze wydać to też im na rękę wat trzymasz opodatkowane pieniądze to jest pomysł je jeszcze raz opodatkować to mamy piękne czasy kolejne podatki trzeba pokryć 500 plus 14 emeryturę szczepionki i te odszkodowania wymyślone i co tam jeszcze wirus to błogosławieństwo
6 300 to wczorajsze dane. /gazeta prawna/.
Witam czuję się super żadnych dolegliwości,ale z automatu sanepidu 10 dni obowiązkowego urlopu z powodu kowidka,jak tu żyć izolacja ,naj gorsze to że przez 10 dni zero grania
ile tego można słuchać i to akceptować kolega bez maski wyrok sądu w Tarnowie uniewinnienia za brak maseczki
ale w Polsce też takie wyroki są na tym polega wolność kto się boi nosić może ja dla szacunku mogę i ubieram maskę w urzędach w sklepach ale na dworze chore berety teraz se wymyślili bez objawowo
Mi się już zbytnio o tym nie chce pisać widząc hm zamknięte oczy uszy dobrze nastawione co TVP gada biznes maseczkowy kuleje to trza zakazać innych szmat podatki na podatku od podatku było na 500 plus
jeszcze te nie chce przeklinać chcą czy już weszło nie chce pisać nie sprawdzonych rzeczy że mają nie płacić za to że na kwarantannie jesteś gdzie sami ci do tego zmusili dotychczas płacili
Papierosy bardziej sZkodza czemu nie zakazać w powietrzu w żarciu więcej syfu
TVP propaganda jak coś z tym że inne stacje to samo tvn polsat radio razem w tym uczestniczą
Wn na WP są aktualne 6300?
na raka ile jest zgonów ho ho od marca 2020 nas trzymają i tak w kółko Macieja
Wn sprawdzaj cyferki

Ludzie umierają na brak dostępu do lekarza przez covid nie na wiedzą że nie każdego stać na prywatne ale składki biorą
z tym że czy to PIS czy to PO to samo by było tak jest ustalone wyżej i mamy się do tego stosować jedynie konfederacja mówi o tym resza to samo robi
Mam zdania jakie mam odnośnie pisząc grzecznie kościoła cały czas otwarty siedzą obok siebie wg sanepidu ok jak oni łamią co ustali li ook{
niech wprowadzą stan wyjątkowy lub klęskę żywiołowa bo te wszystkie obostrzenia są niezgodne z prawem odpowiedzą przed narodem w swoim czasie
MEWA przyjdą i zapukają do drzwi z ranka i znów nie będzie Teleranka ,a u drzwi będzie załoga dzii
@4 101 432Myvictory: oni wiedzą że niezgodne chcą za free wszystko
śmieszni są kasyna otwarta jeść można teraz zabronili jeść chyba im covid pod powiedział że teraz będzie zarażał kpiny
@4 101 438Myvictory:
a maseczki robi kto najbogatszy Polak czy w nas macie za idiotów i słowa tak tak
Moja sąsiadka właśnie przechodzi, dość ciężko, gorączka itp. ?
@4 101 441Myvictory: a ile w niej chemi
Grypy ani innych chorób nie ma jest corona na raka HIV tyle lat nic nagle na koronę
szkoda że nie robią śledztwa jak się to stało skąd wirus wuhan jest siedziba czy oddział fajzera a stamtąd wirus z tego co mówią się rozgonił powstał nie nie to przypadek
@4 101 442islandorka30,5: isa nie ma dziecięciu lat chyba to ciężko do tego chyba inne choroby
To nie forum o polityce
Może tak mm
@4 101 451islandorka30,5: 69
Tiger Woods miał wypadek.. Może bogaty... Ale głupi znaczy że kasa nie idzie wraz z rozumem... A jest dodatkiem
Mewa akurat oni są genetycznie bez chorób dozywaja do 100
polityka niestety o wszystkim decyduje i trzeba czasem o tym napisać lun nawet walczyć
Szukasz dziury
Ja węch mam ?? czuję także na razie nie jest źle gorzej z graniem i tu mogę się z tego powodu rozchorować
Szkoda wpisów i czasu
wkracza we wszystko czasem trzeba powiedzieć stop by nie było tak że karzą nam smarować się gówienkiem i też powiemy nas to nie obchodzi nie piszmy o polityce
48, i nie wiem czy 3...
@4 101 461jchojnacki: dla sanepidu ważne że w statystykach jesteś ich to inieresi nie że w sklepach po terminie papu czy z robalami robal wybacz
Wn zrób na nie
to że tak jest to wyłącznie nasza wina ogólnie piszę społeczeństwa nas jest miliony wychodzimy i mówimy dość pogonić ich a tak jak baranki na wszystko będziemy się zgadzać teraz już wiem jak mogło do tego dojść że był Hitler Stalin można można bierność ludzi mnie to nie dotyczy i mamy efekty ktoś za nas zrobi tak nie będzie i mamy co mamy
nic z ich nie mam
26 jo
Poczekam na Jasia
dobra koniec tematu ale w mediach w kółko ciężko odejść od tego