Wpisy 4 101 276 – 4 101 375
24 lutego 2021 00:13 → 24 lutego 2021 08:50, 100 wpisów
@4 101 275GABRIEL:
Isia Noszą gacie ale na lewą strone bo dziewczyny lubiom brąz jak śpiewał ten no....
Ta chyba pampersy albo nocniki
@4 101 270islandorka30,5:
Ci pa to mi z jednym się kojarzy, ...
Ci pa to mi z jednym się kojarzy, ...
Przy tobie {to i Chaplin wysiada
Rychfer nie jesteś w druzynie
A na prawo...
Fajnie z wami, ale
ci pa
Ty cholero idę
Amen
Gabryś-Znam tragiczniejszy przypadek:
Podczas I-wsze światowej rozpieprzył się Zeppelin...
bo Niemcy w pikelhaubach przekłuli powłokę
Podczas I-wsze światowej rozpieprzył się Zeppelin...
bo Niemcy w pikelhaubach przekłuli powłokę
A przez naszą wieś lotniarz leciał i przwalił centralnie w urząd Skarbowy Józek do Czeska pod sklepem mówi..Pa Czesiu JP jaki kraj takie terrorysty
@4 101 300GABRIEL:
Wieża się zawaliła?
Wieża się zawaliła?
Rychfer Wieża przetrwała ale został na niej po dziś dzień Cięń Lotniarza
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Ok Dobranoc szanownym, od jutra dmuchamy od nowa balon kumulacji
Dziękuję za wspólnie spędzony wtorek w doborowym towarzystwie.Wiecej takich wtorków.Sroda też może być miła z miłymi ludźmi.

Już w sieci kłócą się z losem ' dlaczego tylko jedna osoba rozbiła kumulacje?".Taka nigdy nie wygra.
@4 101 325Doktormax: Co tak w środku nocy prowadzisz ze sobą dyskusję?
Mogę dołączyć?, bo normalnie spać nie mogę
Mogę dołączyć?, bo normalnie spać nie mogę
@4 101 326Madras:
Dzień dobry, chociaż jeszcze ciemno i brak
Dzień dobry, chociaż jeszcze ciemno i brak
@4 101 329RYCHFER: Witam.Wlasnie wróciłem z pieskiem z biegow.Teraz prysznic, śniadanko. Miłego
@4 101 327RYCHFER: Może gościu rozmawia sam ze sobą według zasady, że " warto porozmawiać z kimś inteligentnym ".
@4 101 331lewy: Trafiła w dobre ręce, a nie rebelianta.Przeciez oglaszales strajk, byłeś wrogiem gier
JUŻ NIE ZASNĘ, za dużo rozmyślań tą całą plandemoniczną sytuacją.
Jestem samotnym ojcem, 12 latki i mam niepokój,
Wyjęto jej już 10 m-c z normalnego życia, to jak dla starszych parę lat proporcjonalnie do długości przeżycia. Czym skorupka za młodu ... jak to się odbije...?
Jestem samotnym ojcem, 12 latki i mam niepokój,
Wyjęto jej już 10 m-c z normalnego życia, to jak dla starszych parę lat proporcjonalnie do długości przeżycia. Czym skorupka za młodu ... jak to się odbije...?
Nadal nie działa poprawnie strona gry.pl, nie można zawrzeć zakładów online. Gierki działają, właśnie przetestowałem statki, po 1 zł i przejebałem 40 zł...
24 Środa 55 dzień roku, do końca pozostało 310 dni.Dzień trwa 10 godz. 32 min, jest krótszy od najdłuższego o 6 godz. i 14 min. i jest dłuższy od najkrótszego o 2 godz. i 49 min.
Znak zodiaku urodzonych 24 lutego to Ryby
Znak zodiaku urodzonych 24 lutego to Ryby
Imieniny
Bogurad, Borzygniew, Ermegarda, Flawian, Jan, Julian, Józefa, Lucjusz, Maciej, Marek, Modest, Montan, Sergiusz, Wieledrog
Bogurad, Borzygniew, Ermegarda, Flawian, Jan, Julian, Józefa, Lucjusz, Maciej, Marek, Modest, Montan, Sergiusz, Wieledrog
RYCHFER stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
W gierce KOSTKI padła przed chwilą wygrana 820 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 101 342lewy: jak nie jak tak miłość 69 moc 66 krzesło 04 nieskończoność 08 kosa 07 kosa na krześle 47 i xx

Emerytka ano miłego dnia i wieczora i o ile pykasz dziś Ala promo 7/7
Mewa
Skan 6 w lotto po odbiorze wygranej dam
Kto potrzebuje kasy chetnie przeleje na konta
Koniec... zimy.
Przedwiośnie się zbliża.
Przedwiośnie się zbliża.
dusia
waldus
waldus
Dusia.
3 zakładziki w multi już mam co ma być to będzie tera mini wiosna idzie eh te dziewczyny nogi i mini i slonce byc na miejscu promieni sloneczka
Achtung:
Promocja aż 4 dni.
Promocja aż 4 dni.
Zaq
Sprawdzę kilka zestawów.
Sprawdzę kilka zestawów.
Mewa.
witam
@4 101 366krzysztof 24:
@4 101 367waldus: coś w tym jest w ostatnim losowaniu nie było lub nie dowidze końców 03,04,07 patrząc na ostatnie trzy losowania końce 03 były 04 tak se gorzej z 07 mam końce 07 porozrzucane lecz tylko cztery liczby z końcami 07
Dobra lecę na wieczór 69 na 14h 37 dziś hm dziesiątki siedemdziesiątki będę zioral