Wpisy 4 101 476 – 4 101 575
24 lutego 2021 10:42 → 24 lutego 2021 13:18, 100 wpisów
7,17,27,37,77,67,57
Stawka x 20
To dziś leci
Do zobaczenia wieczorem
Stawka x 20
To dziś leci
Do zobaczenia wieczorem
pisze na rządowych i w dziennik ustaw że to eksperyment medyczny szkoda pisać trzeba siedzieć w tym analizować każde słowo nic spadam obowiązki tylko wyniki sprawdziłem nic nie ma
Niech żyje Mamy najlepszy rząd od dziesięcioleci.Swiat nam zazdrości .
@4 101 442islandorka30,5: jeśli sąsiadka nie jest w szpitalu, pod respiratorem, to nie jest ciężko...
udanego dnia, prawie wszystkim
udanego dnia, prawie wszystkim
Do 3 razy sztuka.
Gazeta pl ---->> Wiadomości
>> Potwierdzono 12 146 zakażeń
.......................
Poczekam jeszcze na Radiową Jedynkę.
Gazeta pl ---->> Wiadomości
>> Potwierdzono 12 146 zakażeń
.......................
Poczekam jeszcze na Radiową Jedynkę.
Piękna pogoda - wiosna.
Wn racja uaktualniło sie
Duzo
@4 101 483Wędrowca netowy: wędrowca ja im nie wierzę chcą znowu pozamykać chcą znowu coś niezgodne z prawem narzucić tak jak maski które nieschodza zero przyłbic tylko te jedyne a taka pogoda a tu maski masakra czemu nie zakaza papierosów bo kasa dobra miałem iść
Robal ale ty głupi, zamień sie z nia
Skąd aż 100 % też im nie wierzę
Wn robisz coś na mm
Przed godz. 12 zrobię Test na N I E do MM.
leszek1919 typował(a) za 30 zł w Keno na losowanie nr 978178 i trafił(a) 4656 zł
Ponad rok temu grypa przeziębienie kichnięcie na zdrowie a dziś ktoś trędowaty .... dzięki ich maska więcej ludzi się zacznie dusić niszac non stop płuca mózg ale TVP rząd ma rację brak słów muszę być słowny się rozpisalem wasZe zdrowie ja im ich maska szczepionka mówię nie ps oni się nigdy nie zaszczepia a jest wśród nich paru seniorów ostatecznie
Otak piekna 6 w lotto odebrana przelewy na 5kont BANKI panstwowe
Islandorka
Kolega z pracy - 38 lat, 2 m wzrostu trafił do szpitala, po wyjściu musi wypożyczać butle z tlenem
sąsiadka 67, sprawna kobitka, przeszła w listopadzie, łagodnie, dwa tygodnie temu złapała zapalenie płuc, po trzech dniach w szpitalu [*]
Kolega z pracy - 38 lat, 2 m wzrostu trafił do szpitala, po wyjściu musi wypożyczać butle z tlenem
sąsiadka 67, sprawna kobitka, przeszła w listopadzie, łagodnie, dwa tygodnie temu złapała zapalenie płuc, po trzech dniach w szpitalu [*]
@4 101 488islandorka30,5:
Kiedyś w rozmowie ze znajomą stwierdziłam, że maseczki są symbolem zniewolenia, poddaństwa, posłuszeństwa. Zrobiła wielkie oczy. Nie wiedziała, o czym mówię. Maseczka była dla niej kawałkiem szmatki, niewygodnym, narzuconym, ale przecież tylko kawałkiem szmatki…
Nosząc te szmatki, wykonujemy polecenie zarządców naszego folwarku.
Niektórzy uważają, że w ten sposób chronią siebie przed czynnikami chorobotwórczymi. Ci pozostaną w maskach, nawet gdy rząd ogłosi narodowe odsłonięcie twarzy. Dlaczego przed rokiem 2020 ich nie nosili, skoro to taka świetna ochrona?
Nosząc te szmatki, wykonujemy polecenie zarządców naszego folwarku.
Niektórzy uważają, że w ten sposób chronią siebie przed czynnikami chorobotwórczymi. Ci pozostaną w maskach, nawet gdy rząd ogłosi narodowe odsłonięcie twarzy. Dlaczego przed rokiem 2020 ich nie nosili, skoro to taka świetna ochrona?
@4 101 499Myvictory: nie dotrze
No, ale Uni, to pewnie wydychają tlen w maseczki, przecież widać, że toto jakieś inne
Myślę że którzy czekają, żeby to się wszystko skończyło. I noszą maski. I zamykają lokale. I siedzą w domach. I podporządkowują się zasadom podawanym przez media. I tłumaczą, że zakrywają twarze tylko tu, tylko tam, tylko w wyjątkowych sytuacjach. To ci oburzeni, że rząd wprowadza nowe obostrzenia, nowe absurdalne przepisy. To ci, którzy bez sprzeciwu oddali kawałek swojej wolności, a dziś dziwią się, że ktoś żąda wciąż więcej i więcej. Tak to działa. Tak to działa. Tchórzostwo to najdroższy towar.
Tak to było tydzień temu:
8 691.
12 146 - ostatnie dane.
Mają zamiar wprowadzić nowe ograniczenia.
Koniec tematu na dzisiaj.
8 691.
12 146 - ostatnie dane.
Mają zamiar wprowadzić nowe ograniczenia.
Koniec tematu na dzisiaj.
Miałam zasłoniętą twarz kilka razy: trzy, może cztery. Chciałam ją odsłonić, ale bałam się. Wtedy zrozumiałam, że jeśli od razu nie pokonam tego lęku, to później będzie dużo trudniej. Że nikt nie ma prawa powiedzieć: możesz ją zdjąć/założyć i nikt tego nie powie. Na początku przemykałam się bocznymi dróżkami, robiłam zakupy na kasach samoobsługowych, unikałam większych skupisk ludzkich. Potem już miałam to w nosie: byłam bez maski w sklepach, urzędach, przychodni, nawet na policji.
Któregoś dnia jakiś człowiek w Lidlu skoczył do mnie z gębą. Ale ta gęba nie miała siły przebicia, bo była zasłonięta. Spojrzałam na niego i wzruszyłam ramionami. Nic mnie to nie obchodziło. Nic mnie nie obchodziło, że on chciał chodzić w tej szmatce. To był moment, w którym przestałam się bać.
Któregoś dnia jakiś człowiek w Lidlu skoczył do mnie z gębą. Ale ta gęba nie miała siły przebicia, bo była zasłonięta. Spojrzałam na niego i wzruszyłam ramionami. Nic mnie to nie obchodziło. Nic mnie nie obchodziło, że on chciał chodzić w tej szmatce. To był moment, w którym przestałam się bać.
Robal mimo wszystko
Powiem tak gdybym nie miał mieć zabiegu to bym nie wiedział że mam cowida ,w takim przypadku są SETKI TYSIĘCY LUDZI KTURZY Nie WIEDZĄ ŻE Mają BO SĄ NIEPRZEBADANI,A ONI DOBRZE OTYM WIEDZĄ TYLKO Nie INFORMUJĄ ŻEBY LUDZIE NIE WPADLI W PANIKĘ
Islandorka, jak spotkasz kogoś, kto m u s i a ł wylądować pod respiratorem - pogadamy
Może właśnie dlatego że maja takie geny, przechodzi tak a nie gorzej
Robalu a tu byłeś
A ty..
Wiesz po sobie
Dobrze się mówi, ale jakby nie było to i tak nic milego ci pa
,
.
Chciałem uratować... Islandorkę.
Chciałem uratować... Islandorkę.
Przerwa.
wczoraj tyle ....dzis nie wiele jeszczeCo tu gadać o zdrowiu? Kto się urodził umrzeć musi.Porzadek musi być.
Do końca tego tygodnia od dnia 7 stycznia przekroczą 800 km
@4 101 523zbigniew g: zachwile bedą za tobą wołali szkieletor-153 58kg
Pan Prezes Olgierd powitał już na Targowej 25 wczorajszego szczęśliwca ?
@4 101 530Wojtt: Biga do Bielska i z powrotem
Mój rekord 41 km zapora tresna prawie żywiec
@4 101 523zbigniew g: -tyle zysku co w pysku
Ja z buta
@4 101 532zbigniew g: Ziazia ci sie zrobiło co tak biegasz jak Po....y,tak po chłopsku ci powiem
@4 101 536zbigniew g: Z TS na buty raczej nie zarobisz
Nie biegam tylko spacerki długie
@4 101 534Wojtt: na rowerze to spoko 50 km to nic
to mój rekordPlanuje za nie długo 60 km.
@4 101 542zbigniew g: lepiej byś sobie pukanie w miejscu zamieszkania wycził ,lepiej byś na tym wyszedł
Idę
@4 101 545zbigniew g: gdzie cie oczy poniosą dzisiaj

umni tez
Glupoty gadaja rmf bo u mnie 13 stopni...odczuwalne z 8czyli czapa i polar

@4 101 548Scenic: Poprzednia kumulacja Białobrzegi , ale nie te k.Warszawy.Teraz Łosice , dawne woj.biaalskopodlaskie.Gdzie Krym a gdzie Rzym.
ciekawe z maszyny czy swoje trafil
Białobrzegi
Rzemieślnicza 15
Z czego co pokazuje mapa to te koło Warszawy
Rzemieślnicza 15
Z czego co pokazuje mapa to te koło Warszawy
Dla zainteresowanych.
Wpisałem Test do MM na godz. 14.
---->> rozwazaniaolotto.wordpress.com/
Wpisałem Test do MM na godz. 14.
---->> rozwazaniaolotto.wordpress.com/
Przerwa.

Pewole na 14tą.
A. 1-3/7.
D. 1-3/7.
Ja mam nowy system w Multi typuje do 30liczb pewnym kluczem wyglada fajnie 3razy zagrane i dalo 5-8 4-8 4-8
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 10 000 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Waldi wolisz żeby ściemniał