Wpisy 4 063 024 – 4 063 123
15 stycznia 2021 17:49 → 15 stycznia 2021 19:13, 100 wpisów
W.Net
...996Ja miałem mieć
...ale zrezygnowałem kiedy mi wyjaśniono,że na zmienny nie ładuje
...996Ja miałem mieć
...ale zrezygnowałem kiedy mi wyjaśniono,że na zmienny nie ładuje
@4 063 030: c zytaj ze zrozumieniem
ale z Ciebie kumaty Już wczoraj Admin dał ku temu wyraz
ale z Ciebie kumaty Już wczoraj Admin dał ku temu wyraz
Wzięłam jedno euro
6 zakładów lotto plus
Dostałam talon
Dopłaciłam 1 zł do z plus
6 zakładów lotto plus
Dostałam talon
Dopłaciłam 1 zł do z plus
I co odzywał się do kogoś Seba
SUPER TATA typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 967846 i trafił(a) 3000 zł
Może chory chyba se znalazł kucharkę
Że mną za młody, z by walczył
Zb...
Szofer
Gosia jeszcze nie sezon
Może Sebastian poszedł w prochowcu i zamarzł...
Zazdrościł sikorek zb
Nie amory, Gośka co ty o jednym...
Gosia masz chopa w domu?
Nie, mam swojego
Tak pytam bo Ty o jednym..
Idę bo gościa mam zaraz
Nie Seb
Nie Seb
...
że sztucznym śniegiem sypnęli, to nie dziwi - wiadomo chemitrailsy, ale, że noc była zimna ? {{myśliciel}} Widocznie składy za mało wungla sprzedały i nadmuchują zimne
że sztucznym śniegiem sypnęli, to nie dziwi - wiadomo chemitrailsy, ale, że noc była zimna ? {{myśliciel}} Widocznie składy za mało wungla sprzedały i nadmuchują zimne
___ P A S K O!!!!!!!!!!!!!
nick: Wulkan nadaje się na 25 lat bez wyroku sądu!!
a na czacie: ban
nick: Wulkan nadaje się na 25 lat bez wyroku sądu!!
a na czacie: ban
Zmarła babka u mnie na parafii... Nawet blisko kosciolaczai się smiercnie wiem czy cos pic
milenium2005 typował(a) za 10 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 91184 i trafił(a) 1250 zł
Za 2 godziny losowanie Eurojackpot ... ma nadzieję, że wiadomo kto zgarnie kumulację
raz jeden informatyk powiedział: "Nie po to studiowałem informatykę, aby pracować z ludźmi" i coś w tym jest.
@4 063 094: Ja tez mowie nie poto grac w lotto cale zycie by byc na koncu niespelnionym
@4 063 082: Daj Boże by nie jeden trafił coś większego. Oby znów w Polsce padła główna.
Pasko,
zapewne wiesz, że ser topiony w plastrach wymyślono dla informatyków, którzy pracują nad projektem ? Można go podać pod drzwiami i nie zawracać im gitary
zapewne wiesz, że ser topiony w plastrach wymyślono dla informatyków, którzy pracują nad projektem ? Można go podać pod drzwiami i nie zawracać im gitary
Bator
wpis - moim przyjacielem
Jednak nie jesteś Moim przyjacielem
Tamten wpis był testem na Twoją inteligencję
Niestety, stwierdzam, ze nie zdales egzaminu
wpis - moim przyjacielem
Jednak nie jesteś Moim przyjacielem
Tamten wpis był testem na Twoją inteligencję
Niestety, stwierdzam, ze nie zdales egzaminu
jakie testy co po tych testach jakaś lepsza praca uprawnienia
uprzedzic - podpowiedziec
stwierdzam definitywnie ze Jestes Qbraczkiem
stwierdzam definitywnie ze Jestes Qbraczkiem
jakieś problemy piszcie do mnie będę rozstrzygał te spory odwołujcie się do mnie
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Makler
Domniemuję, że wypisywałeś/kopiowaleś sobie do notatnika Nicki i odgadywałeś, które to trollkonta ? Uhuhu, to postawiłeś przed sobą trudne zadanie
Domniemuję, że wypisywałeś/kopiowaleś sobie do notatnika Nicki i odgadywałeś, które to trollkonta ? Uhuhu, to postawiłeś przed sobą trudne zadanie
@4 063 094: Dobre , ale Lema powiedzenie nadal aktualne i prawdziwe.
ale patrzcie z drugiej strony dzięki wulaknowi czy jak tam miał jeszcze inne nicki coś się dzieje na zielonej są emocje