Wpisy 4 063 124 – 4 063 223
15 stycznia 2021 19:14 → 15 stycznia 2021 20:17, 100 wpisów
Jeszcze raz przypominam dziś wpadnie 9/9
31,51,63,23,15,55,77,17,29
31,51,63,23,15,55,77,17,29
myślę że to niczyja wina to wina ts nie daje wygranej i ludzie mają flustracje myślę że nikt nie jest winny wszyscy są okey nawet wulkan to wina ts nie daje wygrać jego wina
2 zaklady euro
Wygram napewno
ja mam 7 klas szkoły specjalnej i siedzę w biurze pisać umie czytać coś tam myślę jak by nie patrzeć 7 klas szkoły a 5 lat to chyba więcej ja mam proste jak drut
@4 063 133: dzis otrzymalem rente
zaległy sylwester i N R piję Jack Daniels
Paśkowicze na Wasze zdrowie
gardło .... moje guuull guull
zaległy sylwester i N R piję Jack Daniels
Paśkowicze na Wasze zdrowie
gardło .... moje guuull guull
Hej
Bator-Tyś taki pobtrzaskany-pewnie mieszkasz w pobliżu Uniwersytetu?
Do której można wysyłać EJ ?
ja znam gościa ma Mgr tylko ale pracę pisął ludziom co robili dr i dr hab
To zaspałam A wyśle za tydzień
@4 063 140: Tak, masz rację, sąsiaduje z Uniwersytetem Jagiellonskim im.Adama Mickiewicza w Poznaniu.
ja widzę w każdym coś pozytywnego z tych co tu piszą u każdego widzę coś fajnego problem jest taki że każdy ma inny świat i jest problem bo nie każdemu to odpowiada i stąd te zaczepki
@4 063 142: Nie stety Etna, mam hamulec%%
a dzis wypłata renty... szkoda ze dopiero teraz
a dzis wypłata renty... szkoda ze dopiero teraz
@4 063 148: Ty wykonujesz dobra pracę, i życzę Ci wykonania normy o 1000%
@4 063 146: Biedroneczka, ale nie jestem pewien w 100 %, jeśli masz jakiś stały zbiór, to może jeszcze w
każdego ma inne fundamenty życia czasem ciężko tyra drugi ma z górki życie pewna złość a także styl myślenia nie każdemu pasuje brakuje to nie wiem sam tolerancji nie wiem może czegoś innego myślę że nie narodził się taki by wszystkim dogodzić zawsze ktoś komuś nie będzie pasował pada słowa ja tego gościa nie trawię jest takie coś nawet jak by ta osoba nic nie zrobiła
@4 063 148: Myvictory
nic NIE mówiłem
ale Ty , Mulag, gonzo i WIEELU INNYCH WARTOSCIOWYCH NA MP
CHWAŁA WAM ZA TO
nic NIE mówiłem
ale Ty , Mulag, gonzo i WIEELU INNYCH WARTOSCIOWYCH NA MP
CHWAŁA WAM ZA TO
nikim specjalnym nie jestem zwykły użytkownik również zakręcony a czasem lubię głupoty pisać
żeby patafiany wiedziały co wyprawiały trafki się najarały i nie wiedziały co robotały
ostatnio często mnie nie było jak mam czas to wtedy piszę jak nakręcony
@4 063 121: Myvictory, mówisz emocje ?
A słyszałeś o wydzwanianiu na firmowy telefon użytkownika, bo w naiwności podał ? Albo o fotkach genitaliów na @ do pań uczestniczek ? Brzmi jakoś dziwacznie ? A było takich... wydarzeń...
A słyszałeś o wydzwanianiu na firmowy telefon użytkownika, bo w naiwności podał ? Albo o fotkach genitaliów na @ do pań uczestniczek ? Brzmi jakoś dziwacznie ? A było takich... wydarzeń...
nie wiem jak się do tego odnieś, przychodzi mi myśl że piszesz to o użytkowniku multipasko ale to co napisałeś nie jest mi wiadomo
tyle co mogę powiedzieć to czat poza nim nie ma takich informacji
GONZO, To Mój prawdziwy Przyjaciel
Masz Gonzo w Przyjazni >>> od serca
Masz Gonzo w Przyjazni >>> od serca
Popaprańców nigdzie nie brakuje
Był TU taki jeden,który na własnym profilu-prezentował się jako penis
Był TU taki jeden,który na własnym profilu-prezentował się jako penis
Gdzie Sebastian znowu w Turcji
Zawsze jakaś Perła Mozambikunsie trafi na MP
Przed chwilą padło 1 x 1750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

@4 063 170: Przecież wśród nas jest taki, już pod 87 nickiem, który prezentowal na czacie i swoim profilu jak to będzie robił wymienionym przez Ciebie organem.
@4 063 182: ALE JESTEŚ ZŁOŚLIWY
PASKO daj wulkanowi bana za...dawne co było a nie jest (k30)
PASKO daj wulkanowi bana za...dawne co było a nie jest (k30)
4 063 182. Wulkan 2021-01-15 (19:49) Essen/Mülheim
@4 063 170: Przecież wśród nas jest taki, już pod 87 nickiem, który prezentowal na czacie i swoim profilu jak to będzie robił wymienionym przez Ciebie organem.
Gonzuniu
Jesteś niezastąpiony

Jesteś niezastąpiony
@4 063 187: A dlaczego ty stale wracasz do innych? Miałeś przecież słuszna blokadę.
@4 063 193: O ile dwa poldupki zawsze tworzą całą du...O tyle dwa pogłowki nie tworzą całej głowy.
3 480 637. Basztard 2019-01-31 (23:28) Karma wraca Robalu
Prowadzę statystykę idiotow na portalach spolecznosciowych i medialnych.
Najwiecej jest ich
3 480 638. Basztard 2019-01-31 (23:28) Karma wraca Robalu
tutaj
proszę mnie wpisać do statystyki idiotow
no koment
Prowadzę statystykę idiotow na portalach spolecznosciowych i medialnych.
Najwiecej jest ich
3 480 638. Basztard 2019-01-31 (23:28) Karma wraca Robalu
tutaj
proszę mnie wpisać do statystyki idiotow
no koment
@4 063 199: Gorące pozdrowienia od A.L., który już dawno temu przesyłal prywatna korespondencję do osób trzecich, które się przedostała do ....
Dopisano wyniki Eurojackpot - 10,19,32,36,46 oraz dodatkowe liczby 4,6
Na 18 zakładów EJ składanych w stale zestawy, a są to chybiki online brak nawet najniższej wygranej.
@4 063 210: Oby była główna wygrana w Niemczech, Hiszpanii, Finlandii i Polsce .