Wpisy 40 555 – 40 654
14 lutego 2009 18:05 → 16 lutego 2009 11:04, 100 wpisów
Ludzie dla ktorych rozbicie 310 zeta na zaklady by zarobic wiecej o 60 groszy chyba nie powinni wogole grac,Trzeba miec wielkie poczucie humoru zeby wpasc na taka metode gry i zerowac na zaokragleniach.Proponuje w kazdym sklepie kupowac towar za 4,85 a w kasie powiedziec oj przepraszam mam tylko 4,80 i moze sie uda,jak tak to w ten sposob po co grac zaliczyc 200 slepow i juz sie ma te 10 zeta .Dodatkowo mamy towar i 10 zeta.Zyc nie umierac.To tez jest metoda zakupow.Polecam.
koguciku19 - lepiej zastanów się nad sobą , zważywszy bzdety jakie tu dziś wypisywałeś:
"40496. Druga tabela tez nie zapewnia opisanych zyskow bo 5 prog da zysk 43,80 a to nie jest 50 zeta.Pozdrawiam
kogucik19 2009-02-14 (09:57)"
Skąd ty takie kwoty , krakowski matematyku bierzesz????
"40496. Druga tabela tez nie zapewnia opisanych zyskow bo 5 prog da zysk 43,80 a to nie jest 50 zeta.Pozdrawiam
Witaj edi8 - podaję skrajne daty: 06.04.2008-03.05.2008. Trafienie w 28 dniu.Każda metoda doczeka się podobnej przerwy.
Kogucik19 - to Ty teraz próbujesz zepchnąć meritum sprawy na manowce. Przecież to tylko drukarka popracuje chwilę dłużej.
Pozdrawiam
Kogucik19 - to Ty teraz próbujesz zepchnąć meritum sprawy na manowce. Przecież to tylko drukarka popracuje chwilę dłużej.
Pozdrawiam
Zeby zakonczyc to napisze tak.Jedynym czlowiekiem nie mylacym sie jest nasz mistrz.Wszyscy co mysla inaczej niech nie przeszkadzaja w jego wywodach jedynie slusznych,i nigdy nie smia podwazac jego prawd i wywodow.Wszelkie sposoby udowadniania ze jest inaczej beda karcone,ma obowiazywac uleglosc,wszelkie sposoby dyskusji beda traktowane jako bunt przeciw ustalonemu porzadkowi.Wiec wybacz o wielki znawco systemow i wszelkich mozliwosci zarobienia 60 groszy za me nonszalanckie postepowanie i obiecuje ze juz nigdy nie bede sie tobie o wielki przeciwstawial,bo konczy sie to dla mnie sromotna porazka.Jezeli to jeszcze ci o wielki nie wystarcza to napisz co moge jeszcze dla ciebie zrobic.
koguciku19 - lepiej zastanów się nad sobą , zważywszy bzdety jakie tu dziś wypisywałeś:
..............................................................
Ciągle nie przedstawiłeś swojego "procesu myślowego" , który cię na takie manowce wyprowadził , jakie w efekcie w cytowanym wpisie zawarłeś...
..............................................................
Ciągle nie przedstawiłeś swojego "procesu myślowego" , który cię na takie manowce wyprowadził , jakie w efekcie w cytowanym wpisie zawarłeś...
Wiem o wielki ze chcesz podtrzymac korespadencje ze mna jako twoja niespelniona miloscia ale czy ty widziales madrego koguta ,wiec juz wrzuc na luz i ciesz sie ze bylem laskawy napisac to co napisalem.I to jest niestety ostatni moj wpis ,wiec juz nie placz bo nastepnego nie bedzie.Mam dzis wyjatkowe poczucie humoru,bo wszystko co zaplanowalem poszlo po mojej mysli i nie chodzi tu o gre tylko w zyciu prywatnym,wiec sobie moglem pozwolic na zarty,ale wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil.
Edi z kogucikiem - czy możecie się przenieść ze swoimi sporami na prywatne komunikatory? Chyba większość z nas jest już zmęczona czytaniem waszych wzajemnych słownych utarczek.
dziś i jutro powtórzy się następująca parka: 49,71
w pon. padną długo oczekiwane liczby 1,2 26
w pon. padną długo oczekiwane liczby 1,2 26
Allan , nie wierzę abyś - wbrew temu co piszesz - jednak czytał , bo gdybyś to robił , to byś nie napisał tego co napisałeś , a co w kontekście wpisu kogucika19 :
"wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil"
przyznasz , że brzmi wielce niepoważnie i źle o refleksie autora wypowiedzi powstałej w takiej systuacji jedynie świadczy...a sama wypowiedź jako odnosząca się do sytuacji już nie istniejącej ma charakter żartobliwy , żeby nie rzec niepoważny!
"wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil"
przyznasz , że brzmi wielce niepoważnie i źle o refleksie autora wypowiedzi powstałej w takiej systuacji jedynie świadczy...a sama wypowiedź jako odnosząca się do sytuacji już nie istniejącej ma charakter żartobliwy , żeby nie rzec niepoważny!
Koguciku nie rób Mu tego, bo jak On teraz będzie bez Ciebie żył ...
c.d.
Allan - sam zaś przebieg polemiki pomiędzy kogucikiem19 a mną , miał swoje podłoże ściśle merytoryczne , ponieważ oscylował wokół przedstawionego przeze mnie modelu gry i zastosowanych tam w załącznikach stawek , które to kogucik19 zakwestionował , a co kilku użytkowników oraz ja jako autor mu tłumaczyliśmy ( zgoda że dość długo ale w końcu do niego dotarło że totalnie pobłądził i oba jego zarzuty okazały się po prostu nieprawdziwe ) .
Tak więc dla wielu osób ta dyskusja wokół tego , czy te stawki są dobrze przedstawione , czy też jest tam zawarty błąd na błędzie - mogła mieć istotne znaczenie przy chęci gry w realu tą metodą na NIE.
A ta strona - jako tu świeżakowi Ci przypominam - poświecona jest właśnie WSZELKIM zagadnienieniom związanym z szeroko rozumianymi grami....
Allan - sam zaś przebieg polemiki pomiędzy kogucikiem19 a mną , miał swoje podłoże ściśle merytoryczne , ponieważ oscylował wokół przedstawionego przeze mnie modelu gry i zastosowanych tam w załącznikach stawek , które to kogucik19 zakwestionował , a co kilku użytkowników oraz ja jako autor mu tłumaczyliśmy ( zgoda że dość długo ale w końcu do niego dotarło że totalnie pobłądził i oba jego zarzuty okazały się po prostu nieprawdziwe ) .
Tak więc dla wielu osób ta dyskusja wokół tego , czy te stawki są dobrze przedstawione , czy też jest tam zawarty błąd na błędzie - mogła mieć istotne znaczenie przy chęci gry w realu tą metodą na NIE.
A ta strona - jako tu świeżakowi Ci przypominam - poświecona jest właśnie WSZELKIM zagadnienieniom związanym z szeroko rozumianymi grami....
Edi8 Rozpisałem tutaj system 5z20 x 4 zakł do ML .
W pierwszej dziesiątce dobiera się tylko nieparzyste, w drugiej parzyste.
Czyli:
pozycja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 & 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
system:
1 8 9 12 20
4 6 15 17 18
2 3 10 11 19
5 7 13 14 16
Po tym opisie kojarzysz zapewne źródło internetowe.Czy mógłbyś podać rozpis systemu 5z20x32zakł tworzonego wg podobnej metody-
o ile nie jest zastrzeżony? Wzory do systemu dostępne na "stronie" są dla mnie nieczytelne-niezrozumiałe.Interesujące jest że te systemy
dają stałą gwarancję zarówno dla liczb sortowanych jak i niesortowanych. Prezentowane rezultaty typowań są "oszołomiaste". Jakie masz zdanie n.t. tych systemów?
W pierwszej dziesiątce dobiera się tylko nieparzyste, w drugiej parzyste.
Czyli:
pozycja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 & 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
system:
1 8 9 12 20
4 6 15 17 18
2 3 10 11 19
5 7 13 14 16
Po tym opisie kojarzysz zapewne źródło internetowe.Czy mógłbyś podać rozpis systemu 5z20x32zakł tworzonego wg podobnej metody-
o ile nie jest zastrzeżony? Wzory do systemu dostępne na "stronie" są dla mnie nieczytelne-niezrozumiałe.Interesujące jest że te systemy
dają stałą gwarancję zarówno dla liczb sortowanych jak i niesortowanych. Prezentowane rezultaty typowań są "oszołomiaste". Jakie masz zdanie n.t. tych systemów?
rych - rozczaruję Cię , ale zupełnie nie wiem do jakiej strony w necie się w podtekście odnosisz jako do żródła...
Ponadto piszesz o stałej gwarancji dla liczb sortowanych i niesortowanych - też nie wiem o czym piszesz...bo dla mnie liczby sortowane to poukładane od najmniejszych do największych a niesortowane to podane w kolejności losowania.
Proszę Cię więc o nieco dłuższy wpis ( na forum w wątku z moim nickiem w tytule ) odnoszący się nieco szerzej do poruszonych kwestii.
Pzdr.
edi8
Ponadto piszesz o stałej gwarancji dla liczb sortowanych i niesortowanych - też nie wiem o czym piszesz...bo dla mnie liczby sortowane to poukładane od najmniejszych do największych a niesortowane to podane w kolejności losowania.
Proszę Cię więc o nieco dłuższy wpis ( na forum w wątku z moim nickiem w tytule ) odnoszący się nieco szerzej do poruszonych kwestii.
Pzdr.
edi8
Wymyśliłem sobie taki systemik: typuje sobie 3 liczby obstawiam je w FORTUNIE jak nie trafie to stawka x2 albo x3 w momencie wypadnięcia 3/3 lub 2/3 mam spory zysk i wybieram następne 3 liczby ale jak wpadnie 1/3 to sie nie martwie. Gram na pozostałe 2 liczby. W momencie trafienia 1/2 koszty tej dwójki "neutralizują się" a ja mam zysk z tego pierwszego trafienia 1/3.
Dzisiejszy dzień daje powody do świętowania nie tylko z okazji Walentynek - ale i wobec doniosłego jubileuszu kolegi "tomcia1972" , o czym aż huczy w necie na zaprzyjaźnionych stronach :)
Zatem drogi Jubilacie: życzę Ci abyś już ( choćby dziś ) zamknął etap dokarmiania bukmacherów i sam przeszedł na ich utrzymanie z godziwą a stałą i systematycznie wypłacaną rentierską dywidendą , oddającą z nawiązką wniesiony im dotychczas ten niemały przecież kapitał...choć tuszę , że i jednorazowym strzałem z ich strony typu 6/6 DL , też byś zapewne nie wzgardził.
Pozdrawiam
edi8
Zatem drogi Jubilacie: życzę Ci abyś już ( choćby dziś ) zamknął etap dokarmiania bukmacherów i sam przeszedł na ich utrzymanie z godziwą a stałą i systematycznie wypłacaną rentierską dywidendą , oddającą z nawiązką wniesiony im dotychczas ten niemały przecież kapitał...choć tuszę , że i jednorazowym strzałem z ich strony typu 6/6 DL , też byś zapewne nie wzgardził.
Pozdrawiam
edi8
Dzieki edi8.
Na chwile oderwalem sie od towarzystwa zeby zobaczyc co sie ciekawego tu dzieje.
Dzis koncze 37 lat.
Nie malo ale mysle ze i nie duzo.
Postaram sie mniej dokarmiac bukmacherow ale sam wiesz ze z liczbami nie tak latwo.
Pozdrawiam i dzieki za zyczenia.
Dzis nic nie gralem bo brak czasu.
Na chwile oderwalem sie od towarzystwa zeby zobaczyc co sie ciekawego tu dzieje.
Dzis koncze 37 lat.
Nie malo ale mysle ze i nie duzo.
Postaram sie mniej dokarmiac bukmacherow ale sam wiesz ze z liczbami nie tak latwo.
Pozdrawiam i dzieki za zyczenia.
Dzis nic nie gralem bo brak czasu.
tomcio1972
przyłączam się do życzeń edi8 i wszystkiego dobrego, dużo zdrowia do tych "piekielnych kulek"
pozdrawiam
przyłączam się do życzeń edi8 i wszystkiego dobrego, dużo zdrowia do tych "piekielnych kulek"
pozdrawiam
Edi8
Źle umieściłem wpis - bo na stronie głównej. Poza tym zajrzyj na "lotto.strona.pl" a wszystko się wyjaśni.
Źle umieściłem wpis - bo na stronie głównej. Poza tym zajrzyj na "lotto.strona.pl" a wszystko się wyjaśni.
Allan to ile świeczek na torcie bedziesz miał i chyba nas zapraszasz;p
Witam
Mam do was pytanie czy w milenium można grać online lub czy są inne buki u których można obstawiać przez internet multiego lub dużego lotka oprócz betgun.Za odpowiedz z góry dziękuję
Mam do was pytanie czy w milenium można grać online lub czy są inne buki u których można obstawiać przez internet multiego lub dużego lotka oprócz betgun.Za odpowiedz z góry dziękuję
aklim
Dzieki za zyczenia.
Oby starczylo zdrowia do tych kulek.
Dzieki za zyczenia.
Oby starczylo zdrowia do tych kulek.
Allan
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin.
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin.
Wczoraj znow mielismy ciekawa systuacje w ML.
Pare dni temu wylosowano 5/5 z uskokami o 8.
8.16.24.32.40 a wczoraj 5/5 z uskokami o 7.
7.14.21.28.35.
A tak wogole to 14 lutego DL i ML
wylosował nam liczbe 14.
Pare dni temu wylosowano 5/5 z uskokami o 8.
8.16.24.32.40 a wczoraj 5/5 z uskokami o 7.
7.14.21.28.35.
A tak wogole to 14 lutego DL i ML
wylosował nam liczbe 14.
Witam.Czy ktoś z Was moze orientuje się za jaką maksymalna stawkę mozna puscic kupon prosty na 3-4 zdarzenia w TOTO-MIXIE.Pozdrawiam
Z tego co ja sie orientuje to do 1000 zeta,potem jest telefon do centrali o pozwolenie na wiecej,ale nalezy nie przekroczyc wygranej zeby nie placic podatku a kwota to 2280 zeta.Na ogol centrala sie zgadza ale to tez zalezy na jakie zdarzenie ta kwota jest posylana.Pozdrawiam
Jak dzisiaj nie wypadnie coś z tego: 6,61,20 to już nigdy nie zagram w multilotka.
Ok.Dzieki za info.troche to malo jesli na progresji chcialoby sie zarobic konkretne pieniadze...
SRT nie jest tak zle tylko musisz sie zaprzyjaznic z paniami w kolektorze i uwierz ze mozesz wyslac nawet za 10.000 zeta one ci to wysla przez caly dzien a wieczorkiem wezmiesz kupony,i byle do 22.00,Chyba ze trafisz na taka jak ja w tipsporcie zadzwonila do centrali kazali przyjac,a potem chcialem zagrac dalej to nawet nie zadzwonila i powiedziala ze nie moze przyjac.A jak juz wyplacala wygrane to by cie wzrokiem zabila.Natomiast jej zmienniczka do rany przyloz.Zawsze cos wygralem jak byla bladyna,bo jak czarna kobra to ciezka bylo utrafic,takiego pecha przynosila.
regal i widzisz jednak czkawka po wczoraj.I co dziś za 300 a jutro za 900 itd .a jak nie będzie jeszcze kilka dni dalej będziesz zwiększał obstawianie ?
WALDUS czyzbys sie cieszyl ze ktos przegral to nie jest koniec swiata,nawet jak by mial zagrac za 300 ,600,900 to jeszcze nie tragedia,sa tacy co tylko kracza i ciesza sie z nieszczescia,i przegranej drugiego gracza,ja tez obstawilem wczoraj 20 i co tez sie bedziesz cieszyl ze nie wygralem,ale musze cie zmartwic rowniez obstawilem 14 i wyszla,wiec i REGAL moze miec dzis szczescie,i co wtedy napiszesz,nic bo sie schowasz jak strus .Taki to z ciebie kolkowicz wsyd ,zeby sie cieszyc z czyjejs porazki.
STS Informacje "LICZBY ŚWIATA"
6/49 - Niemcy,Grecja,Polska,Hiszpania
typujemy od 1-5 liczb,kursy te same jak Fortuna.
6/45 - Austria,Holandia,Irlandia,Szwajcaria
Wlochy 6/90 - tak samo jak Fortuna(kursy te same i typujemy od 1-4 liczb)
Węgry 5/90 - tak samo jak Fortuna (kursy te same i typujemy od 1-4 liczb)
Francja 5/49
1 liczba - kurs 7.25
2 liczby - kurs 85
3 liczby - kurs 1250
4 liczby - kurs 13.000
Losowania pon,środa,sobota.
Belgia 6/42 - kursy
1 liczba- 5.7
2 liczby- 40
3 liczby- 400
4 liczby- 4500
5 liczb- STS 40000/Fortuna 50000
Kursy od 1-4 liczb te same w STS jak i w FORTUNIE.
Finlandia 7/39- kursy
1 liczba- 4.5
2 liczby- 25
3 liczby- STS 175/Fortuna 125
4 liczby- STS 1400/Fortuna 1100
5 liczb- STS 12000/Fortuna 10500
1 i 2 liczby te same kursy
Euro Millions 5/50- kursy
1 liczba- 8
2 liczby- 90
3 liczby- STS 1500/Fortuna 1350
4 liczby- 17500
1,2,4 liczby te same kursy STS i Fortuna.
W STS mozna grac zaklady systemowo maksymalnie do 10 liczb.
Stawka minimalna za zaklad wynosi
1 grosz.
Natomiast minimalna stawka na jeden kupon wynosi 1zl.
NP:
System 5/10 w DL
252x0.01= 2.52zl - koszt nadania
5 liczb trafione to:
100000x0.01x0.9= 900zl
6 liczb trafione w systemie 5/10 to:
6x900= 5400zl
Minimalna stawka za kupon jest 1zl takze np: w przypadku nadania systemu
4/8 ktory posiada 70 zakladow prostych nie bedziemy go mogli nadac za 1 grosz za zaklad poniewaz kwota nadania bedzie 0.70gr a STS zastrzega sobie ze kwota musi byc min 1zl za kupon systemowy.
Systemy ktore posiadaja min 100 lub wiecej zakladow prostych moga byc nadawane ze stawka 1 grosz za zaklad.
Tyle co sie dzis dowiedzialem.
6/49 - Niemcy,Grecja,Polska,Hiszpania
6/45 - Austria,Holandia,Irlandia,Szwajcaria
Wlochy 6/90 - tak samo jak Fortuna(kursy te same i typujemy od 1-4 liczb)
Węgry 5/90 - tak samo jak Fortuna (kursy te same i typujemy od 1-4 liczb)
Francja 5/49
1 liczba - kurs 7.25
2 liczby - kurs 85
3 liczby - kurs 1250
4 liczby - kurs 13.000
Losowania pon,środa,sobota.
Belgia 6/42 - kursy
1 liczba- 5.7
2 liczby- 40
3 liczby- 400
4 liczby- 4500
5 liczb- STS 40000/Fortuna 50000
Kursy od 1-4 liczb te same w STS jak i w FORTUNIE.
Finlandia 7/39- kursy
1 liczba- 4.5
2 liczby- 25
3 liczby- STS 175/Fortuna 125
4 liczby- STS 1400/Fortuna 1100
5 liczb- STS 12000/Fortuna 10500
1 i 2 liczby te same kursy
Euro Millions 5/50- kursy
1 liczba- 8
2 liczby- 90
3 liczby- STS 1500/Fortuna 1350
4 liczby- 17500
1,2,4 liczby te same kursy STS i Fortuna.
W STS mozna grac zaklady systemowo maksymalnie do 10 liczb.
Stawka minimalna za zaklad wynosi
1 grosz.
Natomiast minimalna stawka na jeden kupon wynosi 1zl.
NP:
System 5/10 w DL
252x0.01= 2.52zl - koszt nadania
5 liczb trafione to:
100000x0.01x0.9= 900zl
6 liczb trafione w systemie 5/10 to:
6x900= 5400zl
Minimalna stawka za kupon jest 1zl takze np: w przypadku nadania systemu
4/8 ktory posiada 70 zakladow prostych nie bedziemy go mogli nadac za 1 grosz za zaklad poniewaz kwota nadania bedzie 0.70gr a STS zastrzega sobie ze kwota musi byc min 1zl za kupon systemowy.
Systemy ktore posiadaja min 100 lub wiecej zakladow prostych moga byc nadawane ze stawka 1 grosz za zaklad.
Tyle co sie dzis dowiedzialem.
TOMCIO to bardzo cenne informacje sa dzieki,tylko dlaczego tego nie ma na stronie STS to nie wiem.Pozdrawiam serdecznie i zycze wygranych.
Dzięki tomcio1972 za ten wpis a co do pytania kogucika może nie chcą by ludzie przegrywali u nich kaskę. hehehe
mam super system do dl chcecie? wczoraj 2 4 trafiłem i tak jest co losowanie
kogucik
Mysle ze z czasem bedzie mozna na stronie STS miec wglad w LICZBY SWAIATA tak jak w FORTUNIE.
Trzeba im dac troche czasu.
-----------------------------
lamictal
1 grosz za zaklad to mysle ze wiecej ludzi sie skusi na taka gre.
W slad za tym ida wieksze zarobki dla nich.
system 5/10 musisz w Fortunie nadac za 13zl a w STS za 2.52 juz mozna.
Wiadomo ze w przypadku trafienia tych 5 liczb wygrana bedzie mniejsza ale ja mysle ze to jest lepiej dla nas grajacych bo przegramy mniej kasy.
Majac rowniez do wyboru gry za 1 grosz za zaklad mozna budowac wieksze systemy bo wiadomo ze koszty nadania beda mniejsze.
Mysle ze z czasem bedzie mozna na stronie STS miec wglad w LICZBY SWAIATA tak jak w FORTUNIE.
Trzeba im dac troche czasu.
-----------------------------
lamictal
1 grosz za zaklad to mysle ze wiecej ludzi sie skusi na taka gre.
W slad za tym ida wieksze zarobki dla nich.
system 5/10 musisz w Fortunie nadac za 13zl a w STS za 2.52 juz mozna.
Wiadomo ze w przypadku trafienia tych 5 liczb wygrana bedzie mniejsza ale ja mysle ze to jest lepiej dla nas grajacych bo przegramy mniej kasy.
Majac rowniez do wyboru gry za 1 grosz za zaklad mozna budowac wieksze systemy bo wiadomo ze koszty nadania beda mniejsze.
TOMCIO oczywiscie masz racje z tym daniem im czasu.Dobrze ze zaklad bedzie za 1 grosza bo w moim przypadku gram na 120 zakladow w fortunie musze dac min 6 zeta a tu bede mogl zagrac te 120 zakladow za 1,20 .Wyprostuj mnie jak sie myle.Pozdrawiam
I będę tam chodził sobie pogrywać. Dobrze mam że Fortuna i Sts są koło siebie. Ostatnio obczaiłem przez przypadek jak poszedłem sobie zagrać i skręciłem kolano (tzw. losowy wypadek;D . Nie wiesz może czy można gdzieś znaleźć mapy losowań od 3z21cz?? bo zrobiłem tylko 3 miesiące w stecz i nie chce mi się robić.
Wcale wczoraj nie postawiłem 100 zł na 20. Nie ma głupich! Postwiłem po 30 zł na 47,20,6 czyli w sumie 90zł wygrana to 81 zł za marne trafienie 1/3 więc straciłem tylko 9 zeta a jak wpadnie dzisiaj coś z 20,6 to będe wygrany. A więc wszystko jest możliwe póki kulki w grze!
kogucik
Zgadza sie.
Tylko musisz sobie znalezc oplacalna gre tym sposobem.
W STS nie ma 3z21 ani ML i losowan z Ameryki lub Azji.
Sa narazie tylko te co podalem.
Jedyna oplacalna gra systemem 3/10 - 120 zakladow to Wlochy.
Koszt 1.20 a wygrana jesli trafisz 3 liczby(bardzo ciezko) to:
4500x0.01x0.9= 40.50zl
DL juz wypada slabo tym systemem bo zaplacisz owszem 1.20 ale wygrasz tylko 550x0.01x0.9= 4.95zl.
Takze jak sam widzisz ta stawka 1 grosz za zaklad daje dopiero dobre wygrane przy bardzo duzych kursach.
Najbardziej takie w miare osiagalne zyski to mozna sobie grac progresja w
DL lub Hiszpanie systemem 4/10 za 2.10zl(210zakladow) bo jak trafisz te 4 liczby to masz 7000x0.01x0.9= 63zl.
5/10 lub 6/10 to zyski sa juz duze.
Jedyne co jest dobre w tych stawkach za 1 grosz to ze mozna sobie ulozyc system z 20-24 liczb rozpisanych na kilkanascie zakladow po 10 skreslen i kazdy z nich nadac na DL systemem 5/10 za 2.52.
Mozliwosci jest wiele ale bez trafnych liczb to i te systemy nie pomoga.
Mozna poprostu sie bawic za mniejsze pieniadze.
Zgadza sie.
Tylko musisz sobie znalezc oplacalna gre tym sposobem.
W STS nie ma 3z21 ani ML i losowan z Ameryki lub Azji.
Sa narazie tylko te co podalem.
Jedyna oplacalna gra systemem 3/10 - 120 zakladow to Wlochy.
Koszt 1.20 a wygrana jesli trafisz 3 liczby(bardzo ciezko) to:
4500x0.01x0.9= 40.50zl
DL juz wypada slabo tym systemem bo zaplacisz owszem 1.20 ale wygrasz tylko 550x0.01x0.9= 4.95zl.
Takze jak sam widzisz ta stawka 1 grosz za zaklad daje dopiero dobre wygrane przy bardzo duzych kursach.
Najbardziej takie w miare osiagalne zyski to mozna sobie grac progresja w
DL lub Hiszpanie systemem 4/10 za 2.10zl(210zakladow) bo jak trafisz te 4 liczby to masz 7000x0.01x0.9= 63zl.
5/10 lub 6/10 to zyski sa juz duze.
Jedyne co jest dobre w tych stawkach za 1 grosz to ze mozna sobie ulozyc system z 20-24 liczb rozpisanych na kilkanascie zakladow po 10 skreslen i kazdy z nich nadac na DL systemem 5/10 za 2.52.
Mozliwosci jest wiele ale bez trafnych liczb to i te systemy nie pomoga.
Mozna poprostu sie bawic za mniejsze pieniadze.
TOMCIO serdeczne dzieki za tak obszerna odpowiedz i mysle ze duzo ludzi skorzystalo przy okazji.No i przyjmij spoznione ale serdeczne zyczenia,samych trafnych typowan.Pozdrawiam.
Dziekuje bardzo kogucik.
maju, w typowanich nie widzę czwórek co losowanie,widzę ciemność.Nie wierzę.
...nie chcialbym was dolowac...ale zauwazcie ile osob typuje DL z 12liczb i jakie sa efekty...trafic 4/12 to bardzo trudna sprawa...a wy tu piszecie o 5/10 lub 6/10...zastanowcie sie:)))
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
miałem sen, śniły mi się 2 liczby w ML
parka na dziś 49,71
szkoda,że mi się cała 20 nie przyśniła, ale tą parke gram już 4x z rzędu i narazie 7.50 w plecy
parka na dziś 49,71
szkoda,że mi się cała 20 nie przyśniła, ale tą parke gram już 4x z rzędu i narazie 7.50 w plecy
Witam czy wy też dzisiaj macie problemy z testowaniem liczb ? czy u mnie się coś nie tak porobiło?
witam wszystkich dzisiaj mam nadzieję że padną któreś z tych cyferek
[5]3,14,26,37,75
6,19,46,47,57
[6]19,22,53,60,63,66
[7]ch/t3,10,31,43,45,62,65
[5]3,14,26,37,75
6,19,46,47,57
[6]19,22,53,60,63,66
[7]ch/t3,10,31,43,45,62,65
Witam mam pytanie po wygranej w dużego lotka do jakiego banku najlepiej wpłacić gotówkę
nigdy niewygrasz bo jestes za chytry tutaj nikt niewygrywa tylko pchaja kase zeby lotto niepadlo
Stary pytam się o bank jaki jest najlepszy , a czy ja jestem chytry ? Chyba nie .
maks158 zadałeś głupie pytanie ,co za różnica.Depesz zgadzam się z tobą ,ale tak to już jest marzenia kosztują .
Pierwszy raz słyszę, że marzenia kosztują.
To jest towar na szczęście darmowy.
Można marzyć o wszystkim, tylko niewiele się z tego zrealizuje, tak samo jak w totolotku.
Maksiu jak wygrasz, to Bank ci sam zaproponuje bardzo korzystny procencik.
To jest towar na szczęście darmowy.
Można marzyć o wszystkim, tylko niewiele się z tego zrealizuje, tak samo jak w totolotku.
Maksiu jak wygrasz, to Bank ci sam zaproponuje bardzo korzystny procencik.
maksiu tak naprawdę każdy bank jest dobry .....tylko ważne jest to co ty chcesz zrobić z tymi pieniędzmi , czy wrzucić na lokatę czy chcesz zainwestować ?
Czy wczoraj ktoś wygrał jakąś konkretna kwotę ?
MYSIA PYSIA jaka kwota jest dla ciebie konkretna,bo taka kwota dla kazdego bedzie inna wiec wyraz sie raczej konkretnie.Pozdrawiam
I w taki sposób powstaje plotka moje liczby na ml dzisiaj; 5,13,15,18,22,26,48,52,64,74
3,10,15,22,26,58,68,69,72,79
1,11,16,19,30,33,35,48,74,78
7,12,17,33,35,55,59,60,74,79
9,17,20,24,28,29,36,50,64,67
1,11,16,19,30,33,35,48,74,78
7,12,17,33,35,55,59,60,74,79
9,17,20,24,28,29,36,50,64,67
Ja chce dzisiaj prezent od lotto - mam urodziny i proszę dać mi wygrać...Z góry dziękuję.
Śpieszę z informacją, że dzisiaj ..
34-52
14-68
Na jutro podam .. jutro.
34-52
14-68
Na jutro podam .. jutro.
Allan wszystkiego co dobre i wkońcu szczodrości od TS,i co dali coś?
Mój system działa! Wygrałem w 2 dni 123 zł inwestując 210 zł trafiając beznadziejne nie dające ŻADNEJ wygranej w TS zdarzenia tj. 1/3 a teraz 1/2 i co na to walduś?
REGAL gratulki a WALDUS sie zakopal ze wstydu ,i niech tam zostanie.Pozdrawiam.
hm dla mnie to co ty piszesz jest nie wiarygodne piszesz że wczoraj grasz za 100 nie ma tej liczby to piszesz ze niegrałej i ze wczoraj strata wiec za ile dziś zagrałeś że wyszło ci tyle ile piszesz ale miejsza oto gratuluje
tylko że nie wiem czego
KIEROWNIKU myślę , że przez aklamację mianujemy Cię DYREKTOREM . Dziś kolejne trafne typy. Tym razem 4/7 Wystarczyłoby je tylko rozpisać sposobem ediego .
Życzę Ci dalszych sukcesów a tym co narzekają, że NIC radzę baczniej obserwować ruchy "Towarzysza DYREKTORA";)
pozdrawiam wszystkich cieplutko
Życzę Ci dalszych sukcesów a tym co narzekają, że NIC radzę baczniej obserwować ruchy "Towarzysza DYREKTORA";)
pozdrawiam wszystkich cieplutko
40592. Jak dzisiaj nie wypadnie coś z tego: 6,61,20 to już nigdy nie zagram w multilotka.
regal 2009-02-15 (12:00)
Myślę Regal , że się śmiertelnie w dErEkcji wystraszyli ;D
pozdrawiam ;
regal 2009-02-15 (12:00)
Myślę Regal , że się śmiertelnie w dErEkcji wystraszyli ;D
pozdrawiam ;
czy ktos przyjrzal sie blizej zamieszczonym nan systemom?sprawiaja wrazenie innowacyjnych i odmiennych od wszystkich dotychczasowych "złotych" sposobow. prosze o odpowiedz osoby ktore te systemy kupily badz mialy stycznosc z podobna metoda. dziwia mnie i frapuja przynalezne im gwarancje, jak dla mnie mocno zawyzone. prosze o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
www lotto strona pl
chodzi mi o systemy zamieszczone na tej stronie.
chodzi mi o systemy zamieszczone na tej stronie.
Persinho1
Znalazłem na forum mnóstwo materiału na temat tych systemów. Znajdziesz je wpisując w tutejszej przeglądarce hasło: onopiak - (to autor systemów). Po przeczytaniu opinii forumowiczów wszystko będzie jasne.
Znalazłem na forum mnóstwo materiału na temat tych systemów. Znajdziesz je wpisując w tutejszej przeglądarce hasło: onopiak - (to autor systemów). Po przeczytaniu opinii forumowiczów wszystko będzie jasne.
Systemy Onopiaka to jedna wielka kicha kupiłem w listopadzie ten najtańszy 25x5x20 za 30zł i do tej pory nic same trójki.Na szczęscie testuje go tylko na sucho Napisałem autorowi co mysle o jego systemach to się tłumaczy nieznajomoscią tematu z mojej strony Podsumowując moim zdaniem to jedno wielkie oszustwo.Czekam na opinie innych lotkowiczów Pozdrawiam
Zaraz maju da nam pewny sposób na 2 x 4/6 w DL co losowanie więc to jest wystarczające jak dla mnie. 6 x 150zł na tydzien extra to jest super. Maju czekamy na ten sposób bo juz zrobiłem liste zakupow.
Kierownik to może dziś podasz piąteczke ,bo moje typowania są doniczego,,,,,
WALDUS musze przyznac ze w tym co piszesz jest duzo racji,bo jak ktos pisze ze zagra a potem pisze ze nie zagral zwlaszcza po losowaniu,budzi to i we mnie mieszane uczucia,mialem do ciebie zastrzezenia co do formy,wyrazonej w tekscie co sugerowalo twoja radosc z przegranej,jednak co do meritum to chyba masz racje.Pozdrawiam
macie tu ten system do DL po pierwsze trzeba wytypować 36 liczb w których padnie 6
a}1,2,3,4,5,6
b}7,8,9,10,11,12
c}13,14,15,16,17,18
d}19,20,21,22,23,24
e}25,26,27,28,29,30
f}31,32,33,34,35,36 w miejsce od 1-36 podstawiany swoje liczby{nie mogą sie powtarzać} nasza upragniona 6 pada zazwyczj tak że w a} bedzie 1 liczba trafiona w b} 2 i tak dalej
system składa sie z 36 zakładów
1,7,14,21,26,31
5,11,15,23,28,36
4,8,16,21,29,33
6,9,16,24,26,34
6,7,18,21,25,36
4,10,15,22,30,33
1,10,13,23,26,35
1,12,16,20,28,33
2,11,14,24,28,31
2,9,16,22,29,36
5,9,17,24,29,34
5,10,18,22,25,33
4,12,14,23,27,34
4,11,17,22,27,31
5,7,18,23,30,34
5,8,14,22,26,36
4,9,16,23,27,32
3,12,15,20,30,31
6,11,14,20,29,32
3,9,16,19,26,33
4,7,18,20,25,31
3,8,18,19,25,34
2,8,17,20,26,32
2,10,17,21,28,32
3,11,17,23,25,35
2,7,18,24,27,35
1,11,17,19,28,35
1,8,13,21,27,33
1,9,13,22,29,31
2,12,13,19,30,36
3,7,13,20,30,33
3,10,13,24,25,32
5,12,14,19,27,36
6,8,15,24,28,34,
6,12,15,21,30,35
6,10,15,19,29,35
a}1,2,3,4,5,6
b}7,8,9,10,11,12
c}13,14,15,16,17,18
d}19,20,21,22,23,24
e}25,26,27,28,29,30
f}31,32,33,34,35,36 w miejsce od 1-36 podstawiany swoje liczby{nie mogą sie powtarzać} nasza upragniona 6 pada zazwyczj tak że w a} bedzie 1 liczba trafiona w b} 2 i tak dalej
system składa sie z 36 zakładów
1,7,14,21,26,31
5,11,15,23,28,36
4,8,16,21,29,33
6,9,16,24,26,34
6,7,18,21,25,36
4,10,15,22,30,33
1,10,13,23,26,35
1,12,16,20,28,33
2,11,14,24,28,31
2,9,16,22,29,36
5,9,17,24,29,34