Wpisy 4 037 696 – 4 037 795
22 grudnia 2020 15:43 → 22 grudnia 2020 17:36, 100 wpisów
i dzisiaj 

Damian oczywiście rób jak chcesz twoja sprawa wyrażam tylko swoje zdanie..
Forsa musimy trafic w koncu te miliony w lotto
Damian oczywiście tylko pamiętaj daj skana a jak się karki zjadą to ich poczęstujemy karkówką
Dlaczego sklepy które mają Lottomaty nie chcą wysyłać kuponów Totalizatora .Pani powiedziała że coś jej się maszyna zawiesiła i nie wysyła ...nadmieniam że to tak wyglądało jakby nie chciała ażeby do TS szły pieniądze bo wolała sprzedawać spożywcze artykuły.
Takie cwane te prywatne sklepy które mają lottomaty a nie każdy gra online
Takie cwane te prywatne sklepy które mają lottomaty a nie każdy gra online
@4 037 704: multijune177, niestety, nie ma się, co złościć na pracownika sklepu, to - cały schemat sprzedaży produktów lotto, jest po prostu źle rozwiązane
I tak np. pewne franczyzowe sklepy mają lottomaty narzucone odgórnymi umowami, i gdy ktoś zobaczyłby, co się dzieje, kiedy w sklepie pojawia się wielce szanowny pan Edward, ze swoim:
to może powtórzę, żeby się pani nie pomyliła, 70, 71, 72, 73,...,79 ,
a to nie cała p Edwarda to jasnym staje się lekka niechęć
to może powtórzę, żeby się pani nie pomyliła, 70, 71, 72, 73,...,79 ,
a to nie cała p Edwarda to jasnym staje się lekka niechęć
A dzisiaj jest Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł napije się kawy i też pojadę ale na stację paliw puścić
Cześć
W co gracie ?
W co gracie ?
15 tyś wygranej czy przegranej ?
koniec gry w multi biore się za gierki fajne bonusy są dziś dwa za kasiorke
Rt1 moje dzisiejsze to 42 zł 33 zł i 25 zł i jakieś po 6zł i 3 zł i 5 zł więcej razy gram po 3 zł nie kusze się narazie te po 10 zł i 20 zł
gierki maja sens jesli beda do konca i beda sie zmienialy ilosci wygranych i prawdop trafienia bedzie roslo
placki ziemniaczane pycha ja wczoraj robiłam śledzie i farsz na krokiety z kapusty i grzybów gdybym wiedziała że tak się napracuję to bym gotowce kupiła
Forsa ma 9 i 10 na w żadnych promo
Mam..
Ja już zrobiłam i zamroziłam pomysle nad pasztecikami
O jakich gierkach gadacie, to wsio wirtualne?
4 037 157. Pasko 2020-12-21 (22:26)
Uwaga wchodzimy !
https://gry.lotto.pl/pl/gierki.html
Islandorka tylko musisz mieć konto gracza na lotto.pl i zasilać konto jak byś chciała zagrać
Można spróbować w demo
Jest do wyboru 5 gier po 1zł 2zł 3 zł 5 zł 10 zł 20 zł wybierasz w jaką chcesz zagrać
Uwaga wchodzimy !
https://gry.lotto.pl/pl/gierki.html
Islandorka tylko musisz mieć konto gracza na lotto.pl i zasilać konto jak byś chciała zagrać
Można spróbować w demo
Jest do wyboru 5 gier po 1zł 2zł 3 zł 5 zł 10 zł 20 zł wybierasz w jaką chcesz zagrać
Robal jakaś aluzja..do tych numerów wiem są znane nawet Białej Damie wszak z kosą chodzi 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 po tego Edwarda też przyjdzie ja chcę osobiście..tylko same kosy wiadomo ilość kosy = ilość kokosy ów...
Forsami ano jestem wczoraj tak tylko zerkałam od czasu do czasu widziałam ,że mnie witasz
Gosia zagrałem wiesz co te wcześniej szeee i te z choinki i Mewy jeden Kolegi z pracy jeden razem cztery w Lotto Kumulacja i te swoje wciąż ważne do końca roku to razem 5 zakładów chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Gosia a urwały by się jak z choinki całe 6/6 i wczasy spa relax i
Gosia no bo przecież jest takie powiedzenie urwał się jak z choinki
Forsami A po co ci te miliony powiedz po co ci te miliony ?
Gosia to Kolega dał numery ja zagrałem od 5/6 i 6/6 umowa..taka między nami że dzielimy się Fify Fifty...
Forsami ty puściłeś tak dużo zakładów Lotto na jedno losowanie?
witam wszystkich obecnych
Gosia no dobrze..tylko żeby takie coś obserwować to trzeba by mieć izolatke bo kto wie czy to nie szurnięte..
Arczibalik73
Gosia jakie to są gry skreśleniwe ?
Sebastian ołówek do ucha i kreślisz..chyba że chcesz gdzieś indziej
4 037 769. Sebastian_M , forsami, , witajcie przyjaciele
w tej krzyżówce online trzeba zatrzymywać liczby i jeszcze w tym kole kręci się diament jak się go zatrzyma do tych zatrzymanych liczb się odkrywa litery z bonusu trzeba trzy diamenty wyłapać
Arczi grałem w Mini tym sposobem na wszystkie liczby i wiesz co
sebastian pamietasz liczby które ostatnio trafiles w mini lotku , powtórz je dzisiaj, koniecznie na losowanie
Arczibalik73 jak się czujesz ?
Nie trzeba Ci czasem puścić Multi lub Mini ?
Teraz ide do sklepu
No sorry.. Padało śmiało ale nie złamałem się.. Rowerkiem od 8 dnia z powrotem przyjemnie...
4 037 777. Forsami i co CI wyszło?
4 037 780. Sebastian_M do poludnia czułem sie bardzo żle ,niedawno sie ubudziłem, cały dzień praktycznie od rana przespałem, teraz troche zjadłem, , tu wskoczyłem tez na troche a pozniej musze isc jeszcze cos kupic, ijutro tez bo to sa juz ostatnie dni przed swietami zeby cos jeszcze załatwić
4 037 780. Sebastian_M do poludnia czułem sie bardzo żle ,niedawno sie ubudziłem, cały dzień praktycznie od rana przespałem, teraz troche zjadłem, , tu wskoczyłem tez na troche a pozniej musze isc jeszcze cos kupic, ijutro tez bo to sa juz ostatnie dni przed swietami zeby cos jeszcze załatwić
sebastian mam bardzo wysoku cukier nieschodze ponizej 470 mg, pomimo ze biore insuline i tabletki, , przy tym tez odzywaja sie mi inne choroby, najgorsze jest to ze nieraz gdy sie kłade wieczoremn spac czuje jak mi dretwieja nogi, od ud po same palce u astopy nieraz jest tak ze nieczuje własnych nóg, i czuje tylko bol w klatce piersiowej i bole w okolicach serca, , nigdy \z sercem niemiałem kłopotów, i zadnych tam kłoc a teraz odkad mam ta cukrzyce to mam czesto takie dolegliwosci, wiec niejest dobrze, nogi czesto rozcieram zeby było dobre krazenie,ale czuje np podczas spania jak mi mdleja
Arczi nic tylko tyle 1/5 1/5 2/5 1/5 reszta wiadomo 0/5 już wszystkich sposobów próbowałem i wiadomo że nic z tego....
forsami a jak je grasz, w jaki sposob? podaj przykladowy 1 uklad liczb
Arczi po kolei jak leci np 2,8,16,29,32....itd..by w nowym zakładzie nie powtórzyła się ta liczba co już jest rozpisana...