Wpisy 4 037 796 – 4 037 895
22 grudnia 2020 17:38 → 22 grudnia 2020 20:10, 100 wpisów
dobra a próbowałes np werzykiem, jena po drugiej,np, 1,2,3,4,5 i drugi zaklad 6,7,8,9,10 itd az do 42lub np w pionie 3,13,23,33 i powiedzmy 34 do tego, .probowałes w ten sposób zagraćlub po skosie np .6,15,24,33,42
4 037 793. Forsami
dobra a próbowałes np werzykiem, jena po drugiej,np, 1,2,3,4,5 i drugi zaklad 6,7,8,9,10 itd az do 42lub np w pionie 3,13,23,33 i powiedzmy 34 do tego, .probowałes w ten sposób zagraćlub po skosie np .6,15,24,33,42
Arczi na małego tasiemca pt 1,2,3,4,5 to trochę bezsensowne..bo to nie hak u Ciebie w stałych w Mini że dajesz wszystkie 10 liczb z jednego działu..przedziału zwał jak chciał każdy po swojemu..
Arczi różne sposoby warianty..itp i nic..np masz 1,11,21,31,41. 2,12,22,32,42. Itd itp a wszystko to o kant rozbić
Arczi maszw stałych 21 zakładów i sobie zobacz że po wczorajszym losowaniu Mini nie masz nic tylko 1/5.''itd...sam widzisz jaka to jest kicha ze smolcem
4 037 799. Forsamia przecierz grajac w multiku np liczby 70 pod rzad mozna grac i w inne gry tez w ten sposób , to sie sprawdza wszedzie, moze na i tak i grac na koncówi jak podałes ale grajac w ten sposob nigdy niewiesz co w danym momencie padnie, a jesli wyslesz te sposoby na kilku kuponach zawsze masz wieksza szanse na trafienie czegos wiekszego tez, jak te 3/5 bo niewiesz jaki uklad liczb wpadnie mozesz np zagrac tak 1,2,11,12,21 czyli obstawiasz rogi,
Idę na przerwę kanapa MI mówi Forsami idź na przerwę bo leżysz i leżysz.. nawet System Totalizatora Sportowego wczoraj odpoczywał...
widzisz ja w mini wyczaiłem kiedys takie dwa uklady liczb, które co jakis czas mi sie powtarzaja i wchodza w te nie sposób,ale pada na nich głownie 4/5, nir 5/5 a le mysle ze jest to troche do dopracowania zeby była ta całe 5/5 , i to jest do zrobienia to samo mozna zastosować w lotto, i inne gry, tylko nalezy bacznie obserwować co i jak i zczym lubi wychodzić
forsami ja niezawsze to tez i wysyłam, bo nie zawsze mam kase na gry,ale jak mam to sobie tak kombinuje i tak to puszczam, nieraz sa zyski nieraz sa straty, ale jak to mowia to jest gra i nigdy niewiesz co moze sie wydazyc i co mozesz trafić
Gosia, to nie moja wygrana , Stawki: 1 zł, 2 zł, 3 zł, 5 zł, 10 zł, 20 zł
na razie coś im kuleją te gierki bo pojawia się komunikat "wygląda na to że nasz serwer poleciał w kulki"
Dlaczego niemoge zagrać w gierki na lotto.pl wyskakuje 6gier ale jak chce wybrać jakas to nic
Zgubiłem 10 zl.. Ale szukałem i w... Szufladzie z gaciami było... Bo szybcika wrzuciłem tam kupony i reszte
forsami a próbowałes grac w ten sposób w lotto na kolory, zaznaczasz sobie jakis uklad 6 liczb dany kolor i je wysyłasznp, 8ukladow i to wszystko wysyłasz na dane losowanie i wtedy kazda liczba bierze udział w grze, a co i jak wejdzie to juz kwestia szcz\escia jest

oczywiscie kazdy gra na takie uklady jakie sobie zaznaczy, sam, moze w ten sposob da sie cos i trafić, kombinacji jest wielei to wszystko zalezy od sposobu gry i ile kto mmoze zainwestowac na dane losowanie,
Dobra poprobuje do skutku
Umnie gierki nie działają na początku mam 6gier wchodze wktoras wyskakuje 5gier Idalej w zadna niemoge wejsc
Jestem zalogowany bo gram w lotto multi
Awaria była Gierki nie działay Gralem w demo i wygrałem max. 100zł Nie zamierzam w to grać
Ja ma Google
Android samsung
4 037 835. johno 2020-12-22 (18:54) ? Kkwdp ?
Scenic
jaki masz WIN i przeglądarkę
Scenic
jaki masz WIN i przeglądarkę
Dobrze, że grałem wyłącznie w DEMO bo byłbym bankrutem chyba.
Nieda się wejść w grę żadna by grac
Pasko wie coś czemu
ten to zawsze masz utrudnienia, zrob dziure w systemie i wejdz
@johno - można grać na telefonie.
tak samo było online kulki, nie wszystko u wszystkich działało - PAMIĘTACIE?? pamiętamy
zauwaz ze to co ostatnie to poukrywane zeby ludzie pierwsze wybierali
na chrome nie działa u Mnie Na firefoxie dizałały Grałem wyłącznie w demo z 2h Nic ciekawego nie trafiłem
dobre wiesci troche telepatia i przeczucie dziala
kilka dni temu zastanawialem sie ktory z 5 moich wujow i ciotek bedzie mial problemy zdrowotne, wybralem nie najstarsza i zdrowa i dzis sie okazalo ze chyba wirus i wzieli ja do szpitala, taki power to jest
kilka dni temu zastanawialem sie ktory z 5 moich wujow i ciotek bedzie mial problemy zdrowotne, wybralem nie najstarsza i zdrowa i dzis sie okazalo ze chyba wirus i wzieli ja do szpitala, taki power to jest
wyczulem powazne problemy zdrowotne zdrowej ciotki co mieszka ode mnie 300 km
to jest power
to jest power
Wygrane po 1000 zł - pozostało 15 10 zl wydam a tylko 15 razy po kaflu
bieda
bieda
i pewnie jeszcze z opoznionym zaplonem wygrane, blokowane do samego konca
nie moga troche hjki doplacic do interesu tylko byle sie nachapac, na poczatek powinni z miliona wlozyc w gre
Lipa totalna z gierkami przez telefon się nieda albo cos nietak jest
4 037 86o3. wizard poniewaz kazdy człowiek ma jakies przeczucie, oraz moze sie łaczyxc sie z drugim człowiekiem telepatycznie, to sie dzieje czesto miedzy członkami rodziny np, lub osobami blisko zpokrewnonymi, to niedziala na zasadzie kolega kolezanka czy kolezanka kolega, duzo osób tez ma bardzo dobra intuicje, ktora np , mu cos podpowiada i nigdy niezawodzi, dlatego mogłes i wyczuć co jest ze drowiem twoich bliskich,
no mowie ci leze se i mnie nagle naszla taka mysl ze ta ciotka zagrozona
i zabrali ja ci od wirusa do szpitala dzis sie dowiedzialem, power po zboju
i zabrali ja ci od wirusa do szpitala dzis sie dowiedzialem, power po zboju
keno kurka zero animacji i melodyjek ale kaska najlepsza i pewna
Niemam kompa tylko telefon co nowe to kusi zgrywus
no tak dali w swiateczny beztroski czas, w tv zobaczy sie czerwonego dziadka popije whisky i bedzie topic kase bez konca
kevin ciekawe czy Majkel go ministrant
ja gram w kurki za 1440 1 kurka cala dobe co minute
ja gram w kurki za 1440 1 kurka cala dobe co minute
w statki dobrze grać trochę z auto trochę samemu tak zmieniać
nie ma sensu recznie to jest zdrapka i nic nie zmienisz, z gory ustalona gra
obojetnie ktora muszle nacisniesz , zawsze bedzie to samo, muszla klozetowa
monezuma myślę że owocki zależą od punktów jakie się zbierze i ilości zebranych napojów zręczność szczęście los
nie zalezy tylko od numeru zdrapki
muszlę wzięłam pierwszą z drugiego rzędu i miałam dodatkowe kręcenie sterem
obojetnie na ktora muszle klikniesz wszedzie bedzie krecenie sterem