Wpisy 4 036 468 – 4 036 567
21 grudnia 2020 12:22 → 21 grudnia 2020 13:56, 100 wpisów
RYCHFER
tomi77 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
blokady uwolnione ... niestety nie wiem czemu nie odblokował się nick Gosia_77 wcześniej
Forsami nie pisz proszę do mnie rozumiesz ?
Pasko coś dziś kombinują o godzinie ok 02.19 prądu nie było ze dwie trzy minuty
https://gry.lotto.pl/ uwięziło moje pieniądze przez przerwę techniczną i nie mam jak wysłać 5/5
jak pisałem wprowadzają nowe gierki, konkurencje dla zdrapek:
https://www.multipasko.pl/news209.html
https://www.multipasko.pl/news209.html
Forsami kupilem stawka dwa
dalej nie działa trzeba z buta do budy , a jak trafie 5/5 to trzeba bedzie jeździć i szukać bogatej kolektury żeby mieli na wypłate ale trudno , poświęce się dla wygranej
czego to sie nie robi zeby w kieszeni bylo........mniej
ale za to adrenalinka
ale za to adrenalinka
@4 036 516: kędzior u mnie w jednym z markerów jest duży salon lotto w nim można kase otrzymać przykładajac kartę płatnicza do tzw pudełeczka na drugi dzień kasa jest w tamtym tygodniu 1 raz tak odebrałem 700zl za 5/5 trochę się obawialem ale ostatnio 140 zł był problem a tak mam
makler to tak jak z rządem mają dla siebie pieniądze na nagrody przeznaczone i trzeba je wydać bo przepadną
się mu należy 100 złotych utopiłem a zajmuje 3 pierwsze miejsca
teraz czas >>Osób śledzących chat: 61
za 2 dni spadnie z parek i bedzie braz jak d
za 2 dni spadnie z parek i bedzie braz jak d
Pasko
W tym newsie pod czatem, w tabelkach podsumowujących "zdrapki", kiedy piszesz, sumujesz, kwoty na wygrane, to do czego odnoszą się te % wygranych ?
Przecież suma tej kwoty, to całość ?
W tym newsie pod czatem, w tabelkach podsumowujących "zdrapki", kiedy piszesz, sumujesz, kwoty na wygrane, to do czego odnoszą się te % wygranych ?
Przecież suma tej kwoty, to całość ?
Nastawcie SOBIE wszyscy zegarki Dziś kontrola Losowania Na Żywo
Robal..grzebali dziś przy systemie trzeba by to sprawdzić czy kulka się kręci
szczescie poczatkujacego proponuje po zdrapce 20 zl online jak tylko otworza
ale chamstwo jak promocja 5 blokowac wysylanie, wszystko maja obliczone
@4 036 529: Robal_36: pokazuję jaki odsetek kuponów jest wygrywających ... oraz jaki odsetek wygranych wraca do graczy w stosunku do kosztów.
Johno.. dokładnie ale kto by z tych lowelasów obiboków
Pracował w nocy jak to same Ę Ą..
Pracował w nocy jak to same Ę Ą..
jest milion losów, z czego łącznie wygranych jest 340 713 sztuk, więc 34,71%
Koszt zakupu wszystkich losów to 20 000 000 zł, a suma wygranych losów to 13 465 000, czyli 67,33% z tego.
Koszt zakupu wszystkich losów to 20 000 000 zł, a suma wygranych losów to 13 465 000, czyli 67,33% z tego.
banki własnie tak robią aby były jak najmniejsze utrudnienia i jeszcze dzieje się to w weekend
a może był jakiś atak hackerów i wprowadzają dodatkowe zabezpieczenia
Johno też czasem drogowcy powinni np w mieście robić pewne naprawy dróg gdzie jest mały ruch logiczne...typu malowanie pasów..itp..
a bedzie licznik ile losow jeszcze zostalo? wezme wszystkie jak zostanie 100
Zdrapki przez Internet to budy zamkną i zwolnią pracowników oszczednosci kolosalne
Wizard..końcówka na wiertarke i Ci zrobią 100 jak przy liczniku w aucie teraz się idzie do kicia za taki przekręt
Pozew złożony 25milionow mam w kieszeni juz
No to i czekam na te 5...wuecej nie chcetylko pewniakbo tylko tu mogę Zbyslawa dogonic
Cześć , jestem na kwarantannie, bo karetka była u taty i miał ponad 38°C. Ja dzisiaj 37.3°C.
Zaraz wezmę Fervexa.
Forsami