Wpisy 4 036 368 – 4 036 467
21 grudnia 2020 10:52 → 21 grudnia 2020 12:22, 100 wpisów
Ja kieruje sprawę do sądu niemoge zagrać 25milionow bende sie domagal
Ja wnoszę sprawę do sądu o zwrot poniesionych kosztów
Wszystko mam udokumentowane
Wszystko mam udokumentowane
po swietach zajme sie magia kreowania wlasnej rzeczywistosci, napisze o tym ksiazke, zbiore cala wiedze do kupy, i dojade multi
Ja tam byłem zagrać w kolekturze i wszystko gra..huuuuraaaa ole. Wam ..granie online zawsze mogę zagrać na kilka losowań albo wcale nie mu sze grać ale online nigdy poco mają mnie szpiegować ile kiedy za ile a że to czy tamto... idę do Kolektury jestem jak ANONIMUS
Ostatnie podrygi roku ciekawe czy się coś trafi czy kolejny rok do tych z cyklu porażka roku
Mewa..jak tak..to graj tasiemca ze stawką..6/10=12 złotych a stawka robi piniądz...
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Forsami dziś promocja 5/5
Forsami 5/5 z plusem i koniec roku zajefajny by był w tej promocji
Mewa...ja już sam myślę co tu robić w to Lotto..swoje mam do końca roku..ważne..Twoje Gosi i Kolegi z pracy..mam Dylemat..Ostatnio nic trochę wtopa kasa topnieje...myślę czy Grać Wasze czy nie..mam czas do jutra...
idę na spacer i puścić to co mam zapisane w stałych zestawach w Multi na 14sta
Zbigniew i co... byłem już w sklepie i się mocno zawahał. Em..utopić kolejne 50 złotych a pieniądze mi się nie kocą
Kupię 1/1 za 1400
Mewa..mam dwa zakłady Multi Multi z Plusem na 10 z 10 i 6/6 z Plusem do jutra do 14:00 ważne...
A 5/5 Nie masz jak promocja
Idę
Forsami zobacz mini m0je z wczoraj dziś je też mom wysłałem wczoraj te same w mini i multi że wskazaniem na mini w multi wpadło 4/5 ja
W miejscowości Kraków padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
podaje szybka pione
promocja, wojna, dopoki wlaczysz, chce za to 54 zl i mamo ratuj
promocja, wojna, dopoki wlaczysz, chce za to 54 zl i mamo ratuj
przepraszam Państwa wiecie może co to się dzieje ze stroną lotto ,że nie można się zalogować?
Gosia__77 Zablokowano funkcje społecznościowe dla tego użytkownika. tuż po północy na 8 h, dlaczego nadal blok
Jak mają przerwę Techniczną..coś Firma Obsługująca maszyny losujace wprowadza jakieś zmiany może kontrola maszyn sprężarki powietrze tu gra główna role śmieszne ale kuleczki fruwają dzięki powietrzu..
Gienady.. z tego co tu się pisze to podobno wprowadzają zdrapki online..do tego trzeba pewnie przystosować system..a to schodzi...no bo zdrapek on line jeszcze nie grali
pasko wypowiedział sie we wpisie 4 036 345 nizej pod czatem jest art gierki onlajn
Google,też kombinuje:nie można wysyłać wiadomości,piszą że są jakieś problemy, będą naprawiać
4 036 345. Pasko 2020-12-21 (10:14)
czekamy co się pojawi na gry.lotto.pl
Prace techniczne mają z pewnością związek z wprowadzeniem nowych produktów, o czym więcej można przeczytać TUTAJ
https://www.multipasko.pl/news209.html
czekamy co się pojawi na gry.lotto.pl
Prace techniczne mają z pewnością związek z wprowadzeniem nowych produktów, o czym więcej można przeczytać TUTAJ
https://www.multipasko.pl/news209.html
Mewa jesteś dziś promocja na 5'...tak.to może by tak dziś 50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
jak mają problemy z powietrzem w bębnach maszyny losującej, chętnie użyczę swojego ciśnienia
P A S K O
Bardzo Proszę odblokować Gosia__77
Kto jest za - rączki do góry
Bardzo Proszę odblokować Gosia__77
Kto jest za - rączki do góry
Rozprawa po świętach
dobra i sie zbieram sie milego i powodzenia i trafnych i samych naj i wogule sylwester nie dlugo
Robert...co Ty znowu chcesz się procesować jak to doktorka ze Żdżar od lat
Znaczy się hakerą ruskim się udaje: w USA pokopali z wyborami i to kolosalnie,nie mogą ich namierzyć
25 milionów zadam jak mają problem techniczny trudno ja się mogę sądzić latami
@4 036 414: gienady: Tutaj artykuł na temat dzisiejszej przerwy na gry.lotto.pl
Mewa
Wczoraj miałeś w mini 4 ż 5 ?
podaj nie ze trzy dobre do mini dzisiaj dziękuję
System się posypał, Gosia__77 zablokowana, bankomaty wypłacają więcej miż nam potrzeba
Biedroneczka Mewa miał w Multi Multi 4/5 z liczb z Mini rozumiesz
To dzisiaj się posypie dużo wygranych
4 036 416. RYCHFER bo ma drugie konto Gosia 77 = meganka
Forsami
Naturalnie na sucho
Naturalnie na sucho
emerytka 46 ale jak, do budy nie chodzę bo mi nie po drodze online nie można na https://gry.lotto.pl/