Wpisy 403 244 – 403 343
19 lipca 2011 12:41 → 19 lipca 2011 13:28, 100 wpisów
i wszystko się dobrze skończyło
koniec pracy na jutro trzeba coś zostawić
głośniki naprawione
koniec pracy na jutro trzeba coś zostawić

głośniki naprawione

aniqa.....wiesz,że z Wrocka jest do Ciebie 90km,jak będę we Wrocławiu u komandosa to wparuję znowu,tak jak ostatnio

Lila tylko teraz nie pij tyle bo ostatnio musialam pod wiaduktem Cie szukać a to nie bylo mile 

aniqa...gdzie?? Pod wiaduktem??
to aż tak było??
jak ja tam wjechałam?

to aż tak było??
jak ja tam wjechałam?

Lila nie wiechalas wbieglas raczej. Bo samochodu do rana nie dostalaś 
. Widać ile wtedy wypilas hah
. Bo nic nie pamietasz

. Widać ile wtedy wypilas hah
. Bo nic nie pamietasz
a do 3,8 dopisze pozostałe parki wielokrotnosći liczby 7 akurat 10/10 wypada 

Lila mam nadzieje ze bellcia jako ze ze Śląska ma twardsza głowe do picia jak ty hah 

aniqa....he he he a czego ja tam szukałam bo nie rozumiem teraz za bardzo?
jubilera

jubilera

Lila a bo ja wiem 
. Wiesz jak to czlowiek po alkocholu cosik sobie ubzdura i koniec.
. Nikt mu nie przegada hah 

. Wiesz jak to czlowiek po alkocholu cosik sobie ubzdura i koniec.
. Nikt mu nie przegada hah 
aniqa...tak złamana,jasne,to nie noga była złamana tylko Twoje zacne nóżki co miały do Paryża jechać lekko się ugięły 

aniqa.....chcieliśmy Cię złapać ale się nie udało,wpadłaś pod stół i tam już zostałaś
na kilka godzin
na kilka godzin
aniqa...więc nie dziw się,że szukałaś mnie pod wiaduktem skoro Ty w międzyczasie spałaś a ja nie

Lila a to jush wiem skąd ta szrama na czole heh. Dlaczego nie powiedzieliscie mi odrazu tylko robiliscie z tego tajemnice 

aniqa....jakoś głupio było się przyznać do tego,że było nas tyle 0sób a nikt nie zdążył Ciebie złapać

zmarł moj ojciec czytam was na czacie to moja jedyna rozrywka jestem sama po rozwodzie i nie umiem nic wygrac

1- Ojciec - współczucie
2- rozwód - będzie lepiej
3- wygrać - będzie lepiej

2- rozwód - będzie lepiej
3- wygrać - będzie lepiej

dziekuje
aniqa....ja siebie czasami też,tak się zastanawiam jak nasi mężowie z nami wytrzymują

andro

lila

pozytywka

pozytywka

Gała

aniqa...jak tak dalej będzie nam świr dokuczał to też nas pewnie rozwody czekają.

cześć Jac11 

Widzę, że bonus się obronił znów... Niech ktoś już wygra, bo ja zbankrutuję na te dziesiątki!

Widzę, że bonus się obronił znów... Niech ktoś już wygra, bo ja zbankrutuję na te dziesiątki!

Mam 10 na 14 same pewniaki wygrywam i jade na wczasy tylko nie wiem gdzie
Liluś, ja tez tak myślałam... w zasadzie to od wieeeeelu losowań trwam przy tej myśli 

Jac11 jak ty mieszkasz w dołku na plaży, to jesli ja wygram... to jadę do Ciebie 
Będę sobie leżeć na leżaczku z drineczkiem, a jakiś miły pan mnie będzie wachlował liściem ... czy tam czymś innym, bez różnicy

Będę sobie leżeć na leżaczku z drineczkiem, a jakiś miły pan mnie będzie wachlował liściem ... czy tam czymś innym, bez różnicy

Andro, a jak się skończyła sprawa z psami? Wczoraj coś czytałam...
Lila, nie czepiaj się, najważniejsze, że leżę i jestem wachlowana, no
Lila, nie czepiaj się, najważniejsze, że leżę i jestem wachlowana, no

pozytywka no ja jednego biorę a reszta ajczzz nie wiem boje sie zapytać..jednego labladorka kazałam sobie zostawić...
pytałam znajomych ale nie chcą
pytałam znajomych ale nie chcą