Wpisy 403 144 – 403 243
19 lipca 2011 12:03 → 19 lipca 2011 12:41, 100 wpisów
krysieńka jak miło ujrzeć sympatyczną kobietkę wreszcie--opowiadaj co tam u Ciebie

andruś u mnie dalszy ciąg urlopu do 15 sierpnia....ale co to za urlop jak trza walczyć z ogórkami hahahah
a w grze mm kiepściutko ...ciagle same oboki....jak tak długo ma trwać????

krysieńka do słoików ich i zakiśić niech siedzą spokojne w słoikach

lila czy bedzie gol to sie jeszcze okarze. haha. Narazie to mam
bo dzisiaj kolejny dzien meki z instruktorem 

bo dzisiaj kolejny dzien meki z instruktorem 

andro właśnie to skończyłam robić
...ale mam też takie ogromniaste ze szok i tylko sałatki z nich porobię
...ale mam też takie ogromniaste ze szok i tylko sałatki z nich porobięLila raczej na odwrót. Ale jak to mowia cos za cos hah. Ale duzo jush mi nie zostalo. zaledwie 20 godzin 

aniqa...dasz radę,będzie ok
a jak nie zdasz to się pofatyguję znowu do tej Twojej NYSY i tak dostaniesz w dupsko
,że zobaczysz

a jak nie zdasz to się pofatyguję znowu do tej Twojej NYSY i tak dostaniesz w dupsko
,że zobaczysz

Lila znajoma mi powiedziala ze jak nie zdam to jej codziennie piwo bede kupować. I to te Desperados 

ja muszę zmykać
pozbyłam sie syna na jakiś czas ale za to mam na głowie siostrzenicę

pozbyłam sie syna na jakiś czas ale za to mam na głowie siostrzenicę
aniqa.....to się ciesz,że jej tylko piwo bo jak nie zdasz to szorujesz mi bryczkę przez cały miesiąc aż miło

aniqa ty mądra kobietka jesteś...i na pewno nie będziesz tak długo zdawać jak moja była kumpela...20 razy...kiedyś jej pomagałam,jeździłam z nią do Piły a obecnie już sie do mnie nie odzywa...taka zrobiła sie z niej koleżanka

aniqa...spokojnie,nie dopuszczam nikogo do swojego samochodu
wszystko siama,wtedy mam pewność,że nic się nie stanie
ale szlakiem barów piwnych pojeździmy następnym razem
potrzebny mi będzie tylko kierowca zapasowy,który utrzyma się w pionie

wszystko siama,wtedy mam pewność,że nic się nie stanie
ale szlakiem barów piwnych pojeździmy następnym razem
potrzebny mi będzie tylko kierowca zapasowy,który utrzyma się w pionie

aniqa...nasza kochana bellunia wyjechała chyba na urlop,zatypowała do końca lipca i jej nie ma

reszta ok,oprócz dzisiejszego koszmaru nocnego..śniło mi się że umarł mój teść i miał być w środe pogrzeb..masakra...całą noc...
aniqa....to trzeba zrobić prywatkę jakiej nie widział nikt,niech sąsiedzi walą do drzwi,zimne ognie niech się palą a Ty tańcz i wino pij,niech cały wiruje świat

hanusia...co Ty masz kochanie za sny jakieś zboczone
mnie się dzisiaj śniło czerwone autko
jakiś krzykliwy głupek,ogród i tato

mnie się dzisiaj śniło czerwone autko
jakiś krzykliwy głupek,ogród i tato

Lila haha dobre. To mi bedzie wirowało ale w głowie jak tylko bellcie zobacze. Wie gdzie ma sie zjawic. Gdzie pracuje