Wpisy 4 026 788 – 4 026 887
11 grudnia 2020 14:05 → 11 grudnia 2020 15:52, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,08,10,12,14,19,20,21,23
GT slisgasz sie
Ststnio nic mi nie wlata
w multi jakby trafil 5/6 x np. za 100zl to 40 = 4800 to by bylo cos wielkiego, ale nie kazdy trafi
poza tym Damian i tak roznymi zakladami nic nie wygral, a potrzeba tylko 1 zaklad konkretny
poza tym Damian i tak roznymi zakladami nic nie wygral, a potrzeba tylko 1 zaklad konkretny
Blisko bylo na 5/6 z pluszem
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
to jak w kasynie kupuje bonus za tez okolo 100zł i mam 20 free spinow
co wygram to moje, czasami daje wiecej czasami troche mniej niz zainwestowane pieniadze
co wygram to moje, czasami daje wiecej czasami troche mniej niz zainwestowane pieniadze
Damian, prawie 90 % zwrotu, to już coś
Gdybyś miał jeden zakład z nich wybrać, to byłby to ten ?
Wiesz, jakieś ulubione, urodzinowe itd ?
Gdybyś miał jeden zakład z nich wybrać, to byłby to ten ?
Wiesz, jakieś ulubione, urodzinowe itd ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Cos tam zagram znowu
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 5 wygrane w wysokości 100 zł
zakład puszczony bez plusa, a w moich typowanych był ... byłoby 24 zamiast 4 ... ehh co na wieczór ?
Mewa p. Na w? {co masz
23 27 miałam wczoraj
Kuźwa już nie wiem gdzie paczec
03,06,08,11,22,26,29,35,39 isa wybierz z tego np 08,26 lub z tego 70,74,75,80,54,51,68 np 74,54,68
Jak myślicie jakbym zagrał 1000 kuponów 9/9 ch-t
Trochę ryzyko 2500
Trochę ryzyko 2500
13 w niedziele może tak zrobię przetestuję na sucho wygeneruje 1000 zakładów 9/9
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 614 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Do niedzieli przetestuję 1000 zakładów na 9/9 jak wpadnie choć jedna w niedzielę zaryzykuje w realu
Na 100 wygenerowanych zestawów w żadnym niema liczb 1,2,3,4,5
Prawdopodobnie dziś tasiemiec
Prawdopodobnie dziś tasiemiec
na 323 losowych zakladow to wpadnie 5/6 na bank + iles 4/8 i duzo 3/8
80% sie zwroci na bank, a jak dobrze pojdzie to ponad 100%
80% sie zwroci na bank, a jak dobrze pojdzie to ponad 100%
Nie będzie milionów dla graczy co i tak szansę były do zera teraz tym bardziej z granie z tego co pod suchałem za szczepionki trza zapłacić
Pinokio mówi że sukces jaki jak praworządność za pieniądze będzie tylko to odroczył oddalił komu te kity
mulag jego najnowszy tekst slyszalem jak jajusia mieli pozbawic mega ochrony za nasze odatki 100 smerfow go pilnuje czy tez jego kota by mu nie uciekł a mianowicie pinokio gadal ze mamy mega budrzet moga inwestowac i tu niechcaco powiedzial prawde ze moga inwestowac a my dalej mamy zacikac i maja nas doic
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
proszę nie zrozumieć mnie zle ho o sprawiedliwość choć w przypadku pisiu to takie prawo i sprawiedliwość jak jest wygodnie jak pasuje a mianowicie pomijając fakt durnych bezsensownych urodzin pewnego radyjka czemu tam pan minister sprawiedliwości dusił sie w masce a panowie nie wiem jak to sie nazywa habit suknia cos jak miał ten pan co mówił ze oni mogą mieć pokusy sa bez karni inni maja siedzieć byli bez masek blisko siebie czyżby w tych budynkach w radyjku nie ma wira czy mam naprawdę sie utwierdzić w przekonaniu ze zastąpili nazwę grypa na korono wirus który jest zdaje sie od 1965roku ale ok ok
Żywi umarłym będą zazdrościć czy to już teraz się dzieje czy jeszcze nie
W Polsce można gwałcić jak będą chcieli ciebie posadzić odwołasz się do słów dyrektora z Torunia
Kaganiec co oni z nami robią ale to robili by z PO i lewicy w sumie głosowania takie jak PiS no cóż zachód i Polska oszalała Szwajcaria jeszcze myśli pozytywnie
poczekaj niech te szpitale ktore tak szybko zbudowali jak szybko wynalezli na kolanie szczepioneczke beda sie zapelniac po jej podaniu juz pare osob umarlo pare osob sie bardziej zle czulo po niej niz po szczepionce na grypke poczekaj jak paraliz twarzy ciala bedzie doskwierał jak kobiety nie beda mogly zajsc w ciaze faceci sie o to postarac beda meki
nigdy sie nie dowiemy co lewica po czy konfederacja czy inni by zrobili na miejscu pisiu bo jak kazdy z nich gadaja a co innego robia
Lewica obowiązkowa szczepić głupota PiS w tych kwestiach PO i lewica nie oskarża razem grają w jedne skrzypce
4 026 869. Mewa niech nikt sie nieszczepi czytałem ostatnio ze szczepionka na covid 19 wywołuje alergie, udowodnione naukowo, przez instytut w stanach zjednoczonych, który pracuje nad ta szczepionka , i byla podana juz testowo kilku ludziom,mniestety wywołuje silne alergie, i niejest w 100% skuteczna, rxzadzacy jesli chca strzepic ludzi to najpierw niech sami na sobie wypróbója ten wynalazek , ja sie nieszczepie,
Mi siadlo 1
Jakie liczby takie sukcesy
Tylko praca a garb mi sam wyrośnie
Arczi Jakie sukcesy w grach ?
Zapomniał bym, przecież jest weekend trza jechać na rowerze po koziołki
Samochód mam zepsuty a wypić trzeba
Narka do potem
Samochód mam zepsuty a wypić trzeba
Narka do potem