Przecie oni są śmieszni i nie poważnie już kupili a przecież nie zatwierdzone ale wiedzą że będą zatwierdzone
W Anglii już rząd zwolnił producentów od odpowiedzialności i siebie samych na fajzer i tych innych kupionych przez Polskę wyraźnie pisze że nie ponoszą odpowiedzialności
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 614 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Kogo skarżyć nikogo śmierć to na pewno nie przez szczepionkę
Po za tym każdy lekarz czy profesor będzie zastraszony reszta pod komisję i etykę lekarska także koniec z jakimiś krytykami tak już się dzieje tylko jedna słuszna droga
jakiś procent przeżyje , ludzi jest mnoszko
Nie nikt nie będzie umierał odrazu to by było za proste
Bierność to też akceptacja tego co jest niestety podejrzewam że jak by kazali nosić kaski na głowie metalowe też by ludzie nosili mają nie zły ubaw z ludzi gdzie jest granica naszych praw wolności których nie można przekroczyć chyba takich nie ma
mam co mam 7x6/6 1x10 i 4x mini napewno wezme na 2 losowania z plusem 1x6 z chybika oraz 4x6/6 dumałem czy nie zagrac ejacka nie pamietam kiedy grałem moze wejdzie 26 35 38 lecz zrezygnowalem wole pare mini lub multi wyslac dobra ide po whyski i sie puszcze 2 dni pracy przedemna i weekend
No tak można umierać na raty idąc np do kołchozu dzień w dzień łeb do podłogi drewniane buty kamienny kapelusz tony normy..niecza fahzera szczepionki można se samemu szczepić
Szczepią nas od dawna komunizm socjalizm pseudo niby demokracja to za mało teraz trzeba dziobać
forsami a wystarczy jak ja szpinak jesc pic szałwie meliske rumianek zagryzac cebule z czosnkiem odpukac zyczac zdrowia wszystkim i tym co niby mieli korone a siedzieli obok mnie stali mi nic nie było i nie jest
Mulag ja w pracy chodzę w czapko chełmie. A co mam se łeb rozje...albo stuc...czy to brak wolności czy BHP taka pasta do podłogi milczeć pracować robić tony normy łeb do podłogi drewniane buty kamienny kapelusz ryż na przerwie dwa ziorka..nie wiecyj..
To i wszyscy mogą mieć kask może jest szansa dla wszystkich
mulag cos w tym jest zobacz na zarcie z czasow prl z czasow kiedy zimy były mrozne bylo pelno sniegu z czasow kiedy dziadek miał swinke ubil zrobił kielbaske czy inny dziadek upiek chleb czy buleczke z serem km czuc było nie tylko smak ale zapach a dzis musisz jesc cos nie zbyc czesto z umiarem bo pelno chemi kto wie co tam siedzi za chipik
Ale trochę rozumiem te szczepienia obostrzenia czas się zmienia wchodzimy w nową epokę ludzie tego nie rozumieją
Mewa... jak zaczne jeść czosnek i cebule jak Ty to każdy zachowa zdrowy dystans ode mnie z dala bo z paszczy nawala
nie wazne zdrowie najwazniejsze naturyzm i baska ma czy miała goracy biust samo zdrowie
Taaa i patelnia do czerwoności
Bo chodzi oto by nikt nic samemu nie robił nie miał tak jak ropa na przykład ma być kontrola jedzenia jak produkt gaz a nie że ktoś sobie robi mięsko czy warzywa zwykli ludzie nie mają już prawa mieć i robić takie coś pełne uzależnienie od koncernów to się właśnie dzieje tylko nie odrazu
co sie nie robi dla kobiet/y
Mulag jaki znowu gaz..babka ma z butli bo kot nie płacił rachunków
Mewa 5 dla zwierząt do świnki mozna się tylko przytulic
Do butli ładuj gaz od babki jak ma zdęcia
kedzior wyskakuj z pewoli bo ide zaraz sie puscic no za 30 minut
Teraz w TV więcej świń sie promuje niz u chłopa w zagrodzie
4 026 884. Biedroneczka1977 2020-12-11 (15:46)
Arczi Jakie sukcesy w grach ?
witaj skcesy , chyba porażka raczej nic nie idzie trafić, dziasiaj pusciłem na 14 jednego multika na 10/10 bo 6/6 to nie dlamnie bajka, i z tego co tu widze z trafień to tylko 1/10 to jest gorzej niz zle
Mulag nooo Rzeszowa czywiście
swoje niepewne dałem po losowaniu ale nie wiem co TS na to
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
kedzior pewnie jak na lato a wiadomo jak latem goło i wesoło
ja dałem pare powtorek zmieszalem z ewentualnymi pewolami powtorki dalem same ewentualne pewole do losowania
kedzior o ile ziorasz co sadzisz o zerach czy ich nie ma po za wyjatkami
10, 50 ,60 może bym obstawił
1 mam no i ostatnia ktorej nie masz
pamietaj o dwóch krzesłach oraz dwoch kosach nie wspominajac o polowie krzesel
Znowuż wygrana w Keno 5/6 Szybkie 600:4/6, MM 2/6,jeszcze mam na 3 losowania
rt1 hey i narazie miłego............ i brawo za keno i szybkie
4 026 905. Forsami czosnek jest bardzo wspaniały własnie przedchwila zjadłem 2 zabki z chlebem i masłem, uwielbiam czosnek, a ze by niebyło nim niewoniało qwystarczy wypic barszczyk czerwony i odrazu zapach nim zniwelujesz, czosneczek to najlepsze jec co moze być, tylko nie twolnoz nim za bardzo przecholowac bo bardzo szybko obniza cisnieniei wywołuje nadmierne pocenie sie,, ale jest bardzo zdrowy, ja sobie niewyobraza zebym dziennie nie zjadł choć 2 zabków czosnku
polecam wszystkim jesc duzo czosnku, jesli zalezy wam na zdrowiu

To na wieczor mam
Dlaczego w Lotto jest tak mało do wygrania?
Arczi W profilu miałeś dobre ten ciąg 70 Ale już chyba masz inne mogłeś mini grać
Za lat to były kwoty po 40.000.000 mln. Co się z stało z Lotto?
Nikt już nie chce grać w Lotto?
Gdzie się podziały wielkie kumulacje?
4 026 941. Biedroneczka1977 ja teraz wylacznie gram tylko mini lotka, multika wysyłam os czasu do czasu
hades: jeszcze w tym roku może być taka
na czasie
47 48 56
15 35 68
Waldus tak A Jakie zimy były za Po

Tym razem przegram czuje to
18,28,36,47,48,50,64,69,77
33,34,35,36,37,38,39,40
32,50
18,28,36,47,48,50,64,69,77
33,34,35,36,37,38,39,40
32,50
liczby do MINI
16,35,X,X,X
4 026 955. Biedroneczka1977 te liczby 62 i 63 sa dzisiaj na tak potwierdzam to na 1000%
4 026 957. damian1983 w tym kuponie który tu opublikowałes widze juz 3 x 3/6 i jedna 4/6 patrzac po liczbach jesli wyjda te licxzby które tu widze i sa według mnie na tak
No chcialbym chociaz 5/6 trafic dla satysfakcji ze idzie trafic
Na blogu wpisałem Test na NIE do EJ.
Liczby są na dwa losowania.
Damian,
a gdybyś z tych swoich zakładów, miał wybrać tylko jeden i zagrać go
na mocnej stawce z plusem, decydowałbyś się na któryś ?
Placilem karta w sklepie 91zl i kazała mi kod wpisać a przecież 100zl mozna zbliżeniowy wie ktoś oco biega?
Tak, co któraś, bodaj trzecia, transakcja dla bezpieczeństwa Twojej kasy wymaga weryfikacji
Może teraz trochę rzadziej, jednak to nie jest takie głupie - zgubisz kartę i degustatorzy "lepszych" mają r a j
Pasko czy wiesz o problemie na forum zwanym error
Liczby do Keno i Szybkie 600 ustawione,można iść grać?
Siem, doktor2p
coś grubiej posłane, czy bez napinki ?
Robal siema jak promocja to wtedy cieniutko się gra
Damian ok rozumiem, pytam hipotetycznie, czy z tych, co już masz któryś pasi Ci bardziej ?
doktor, bo wtedy wygląda, na to, że inaczej los turla kulki ?
dla mnie promocja to po prostu "golenie f**jera"
tzn - czy w ogóle nie grasz na te promowane ilości skreśleń ?
Witam
doktor2p
Czy forum tylko u mnie ?
doktor - jeden na 6/6 niezależnie, czy promo, czy nie i nic więcej ?
w kwestii "erroru" - prawdopodobnie Pasko w tej chwili przywraca do starsze tematy, cierpliwości Panowie
golanonimgeneralnie to chyba przepadło nagła i niepodziewana zmiana kompa i fona trochę się pogubiło mdz.innymi adres forum