Wpisy 4 006 429 – 4 006 528
18 listopada 2020 22:59 → 18 listopada 2020 23:57, 100 wpisów
Panoramix Ty dziś się zmierzyłeś z problemem wygranej. Teraz nasza kolej
Panoramix jak zlot to ma to coś wspólnego z lotem czyli samolotem prawda ?
wiecie co z tego ze nozemy trafic głowna wygrana jak moze nam zycia zabraknac abys my ta wygrana zrealizować i za nia lepiej pozyć
jak teraz
jak teraz
GTV tak właśnie będzie. Kilka takich samolotów i wszyscy tam polecimy
Arczi jak wygramy to przedłużymy sobie życie
GTV będziemy dobierać się w pary ?
4 006 438. Sebastian_M tak ale najpierw wygrajmy, a potem bedziemy mysleć co i gdzie zrobimy, i kogo zaprosimy na balie
GTV 442
A dlaczego panie proszą panów a nie odwrotnie ?
GTV 3 panie a dla nas co?
GTV to każdy będzie miał po 3 panie ?
Panstwo policyjne...psy otoczyly kobietu ze strajku i spisuja po czym wypuszczajato smutne ze Pis tyle policji azgazuje do Kaczynskiego i marszu pokojowegoba zwyklego porzadku nie ma kto pilnowac..ten rzad jest chory
Przegralismy choc gralismy..Placheta szacunekmlody szczawik a dal z siebie wiele na boisku
4 Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
4 006 451. GTV a które to panie bys wybrał tu z czata, ? mozesz zdradzić które ci tak wpadły w oko
No to teraz do liczb
Jutro ostatnia szansa..wygrać w Lotto Kumulacja 4 Milionów bo w innym przypadku w Soboty do pracy
4 006 466. GTV nie no bo ja bym wybrał 1 tylko
Arczi masz tu na czacie wybrankę ?
jak forsami piszesz fala to fala
Dajcie se spokój nie nie nie nie będzie wygranej ja gram dla zabawy bom ciekawy
arczibalik73 którą dziewczynę sobie upatrzyłeś ?
4 006 472. Sebastian_M 2020-11-18 (23:13) Atakujemy Mini Lotto !!!
no pewnie chyba do odstrzału ktora ty bardzo chyba nie lubisz
no pewnie chyba do odstrzału ktora ty bardzo chyba nie lubisz
Dzisiaj utopiłem 30 złotych w Multi Multi z Plusem..a mogło nauczyć się pływać
Forsami to Ty grasz tak grubo ?
Forsami byż miał na 20 dni gry w Mini Lotto a Ty przebimbałeś w jeden dzień
4 006 481. Sebastian_M no jest tu taka jedna damesa która bym z chcecia zaprosil na bali i tam ja zostawil na pozarcie krokodyli i aligatorów
Sebastian i tak chociaż by przyszło 1000 atletów i zjadło po 1000 kotletów to nie wygra taki to ciężar ja gram tylko dla zabawy bom ciekawy...
4 006 481
Forsami dziś wygrał Panoramix jutro może my
A dzisiaj mi Dwie osoby podały liczby do Lotto na jutro... już zagrałem
4 006 486. Sebastian_M bo forsami gra z głowa w chmurach, i dlatego na raz przewalil 30 zł, ale zobacz jak by np trafil za te 30zł, to by dopieroi było, my gramy skropmniejszym budzetem, nie na dane losowanie, no ale kazdy gra na ile go stac nikt nikomu z nas tu nienakazuje za ile ma grac i ile, ale wszyscy sie cieszymy tez i wygrana innych osób tu ze stronki
Sebastian grać można ale mi nie pisane..jak Mojżeszowi wejść do KAANAANU.. gram tylko dla zabawy bom ciekawy w wygraną nie wierzę
4 006 497. Forsami nie no ok, ale musisz uwierzyc ze trafisz w koncu, bo przecierz poto grasz aby wygraćmy trzymamy za Ciebie graj i wygrywaj,
Arczi bajki są poto by się uśmiechnąć..i lepiej poczuć w utopi...
Forsami jak grasz dla zabawy to graj za 1,50 zł dziennie i miesięcznie nawet jak nic nie wygrasz A w to wątpię to przegrasz 45 zł A nie dziennie 30 zł to miesięcznie 1000 zł
Za 1000 zł miesięcznie można przeżyć. Skromnie ale można
Sebastian. ..gram swoje...a Multi.. z doskoku...a i rak z tego wszystkiego jest..to...? a to co mam jechać do Holandii oddać się na podroby
Rocznie 12 000 zł to masz na 2 podróże zagraniczne w hotelu 4* AL
GTV pojechał i nie narzeka
Ale znam człowieka co mu komornik zajął wypłatę i naprawdę robi za 1 tysiąc złotych
Żeby zagrać systemem w Mini na 12 skresleń trzeba około 20 osób po 50 zł każda.
Forsami Ty też wygrasz
Z nieśmiałością zauwazę iż i już mają partnerki
lewą i prawą
w dowolnej kolejności
lewą i prawą
w dowolnej kolejności
4 006 502. Sebastian_M moze za 1000zł przezyjesz jesli np nie bedziesz placił zadnych mediów, bedziesz miał wszystkow ogródku i bedzie ci ktos pomagał z rodziny to wtedy za takie pieniadze przezyjesz gorzej jest zas jak masz oplacić wszelkie media, i z tego tysiaca kupic sobie np, leki i jeszcze wyzyc samemu bez pomocy nikogo, , i zadnej pomocy z nikad to wtedy niestety ale nieda rady,
Arczi ja miałem na myśli 1000 zł na jedzenie.
sebastian chciałbym miec 1000zł tylko na jedzenie, miesiecznie, ja takie cos z mama mam na cały miesiac na wszystko
Za 1.000zł miesięcznie można przeżyć...
...zwłaszcza gdy mamusia da papu
...zwłaszcza gdy mamusia da papu
4 006 515. Vondeoff 2 tak i jak jeszcze masz ta mamusie bo gorzej jak niema juz tej mamusi jestes sam, chorujesz nikt ci niechce nigdzie przyjac do pracy i dac ci zarobić a renty tez ci niechca dac ani zadnego zasilku, to nie jest wcale smieszne, takimi ludzmi sie nikt w tym kraju nieprzejmuje, tylko patrza idaja tym co maja i jeszcze placza, ze niemaja , w polsce niebierze sie pod uwage tych osób które niemaja zadnych śrtodków do zycia tylko pomaga sie tym co maja i jest im jeszcze za mało
dlatego moim zdaniem cały rzad jest do wymiany, pomimo tego co teraz robia
ale jak to mówia nic niema dla nas i musimy zyc dalej,i sobie jakos sami dawac rade, zeby przezyć bo rzad nic nierobi w tym temacie, tylko duzo obiecuja i gadaja anic nierobia kiedys cos słyszałem o szlachetnej paczce, i o pomocy ludziom biednym, pytanie komu pomnagaja i gdzie, chyba tylko w warszawie na wiejskiej, i w swoich rodzinach albo na wschodzi poza granicami kraju,
ja tu usiebie w rejonie czy miescie nigdy jeszcze nie widziałem jakiej kolwiek pomocy komus bez srodków do zycia i schorowanym, a trabia o tym niertaz w TV,
vondeoff piszesz ze najlepszym rozwiazaniem jest zrobić sie kilkoro dzieci, juz niedługo niebedzie tak słodko jak było tadad, juz sie to pomału konczy , i bardzo dobrze bo za duzo bylo tego rozdawnictwa, juz chca to zmienic i niedawac tej kasy na dzieci tylko zamieniac to na inne rzeczy, teraz doszła jeszcze pandemia, czesc ludzi zachoruje i umrze, i zostana maluchy które zaraz zamiast do szkoły pojda odrazu do pracy, i juz za miske ryzu bo rzad nie bedzie za niedługo stac na nic aby pomagac innym ludziom, ja juz czarno widze ten kraj
vondeoff piszesz ze najlepszym rozwiazaniem jest zrobić sie kilkoro dzieci, juz niedługo niebedzie tak słodko jak było tadad, juz sie to pomału konczy , i bardzo dobrze bo za duzo bylo tego rozdawnictwa, juz chca to zmienic i niedawac tej kasy na dzieci tylko zamieniac to na inne rzeczy, teraz doszła jeszcze pandemia, czesc ludzi zachoruje i umrze, i zostana maluchy które zaraz zamiast do szkoły pojda odrazu do pracy, i juz za miske ryzu bo rzad nie bedzie za niedługo stac na nic aby pomagac innym ludziom, ja juz czarno widze ten kraj
niedługo faktycznie bedziemy wszyscy pracować za miske ryzu, jezeli nadalbedzie takie rozdawnictwoo, jak dotad jest, juz teraz jest zdalna nauka, niedługo beda zdalne pensje itd itd
Eurokołchoz sypnie kasą-jeden warunek...
...jak będziemy grzeczni
...jak będziemy grzeczni
arczibalik73 pomyśl co możesz zrobić aby zarobić
Nie licz na pomoc tylko weź się sam do pracy
Nie licz na pomoc tylko weź się sam do pracy
arcziprezes Glapiński mówił, że NBP ma nieprzebrane ilości gotówki