Wpisy 4 006 329 – 4 006 428
18 listopada 2020 22:16 → 18 listopada 2020 22:58, 100 wpisów
Oby nie było 5 w Mini
dzisiaj arczi bierzesz chwilówkę, a jutro ją po wygraniu oddajesz
Rzut karny
Robal myślę że lotto i tak wypłaci kasę na jedne konto właściciela kuponu
A teraz kwestia jaką sumę Ci odeśle właściciel kuponu na Twoje konto
Jeśli będzie to spora suma to skarbowy się dowie o tym jeśli nieduża suma to możesz ich olać
A teraz kwestia jaką sumę Ci odeśle właściciel kuponu na Twoje konto
Jeśli będzie to spora suma to skarbowy się dowie o tym jeśli nieduża suma to możesz ich olać
4 006 319. Sebastian_M spokojnie jeszcze na mini cos wyskrobie gorzej z multikiem, bedzie, jak wyjda te liczby na jktore poluje, , ktos tu pisał ze wysyła liczby na 8/8 z plusem, aja skreslilem je na 10/10 ale bez plusa, ale zasugerowałem sie ze moze wysłac 8/8i tez tak zrobiłem, i to byl bład bo e tych 8/8 wpadło mi tylko 3/8, natomiast w tamtym , 10/10 bylo by 6/10 a tak lipa po całoasci bo w ostatniej chwili przed wysłaniem w kolrekturze zamieniłemn kupony nz 10/10 na 8/8
Nie strzelił ?
GTV a to nie jest tak, że skoro gra grupa to kupon należy do tej grupy osób?
i jak to mówia i multika i mini dupa blada i lipa z miodem
Zgrywus a co Ty Holender ?
Arczi było blisko
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
jeszcze 13 minut gry
sebastian było ale sie zbyło niesteety
Arczi spokojnie jak nie dziś to jutro
Natalia między sobą kupon należy do wszystkich ale wiadomo że jeden z nich pójdzie tylko po odbiór
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 146 775,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Panoramix 26.20 zł
Gra 10 osób systemem Natalia dla lotto jest tylko jeden właściciel kuponu
Panoramix masz kasę na 17 dni grania w Mini
Zgrywus gdzie ?
4 006 349. Sebastian_M nie to nA pewno tak to sie ma rozumieć, wyszła 40 , i 33 czyli teraz bedzie juz inaczej, i do tego juz 1 taz padła wiec teraz poleca juz ine dosc zaległe numery no chyba ze stanie sie cud i powtórza jeszcze raz 40 ale to raczej chyba niemozliwe jest
To trzeba się prawnika zapytać, bo to zależy jakie postanowienia zawarli w rejestracji syndykatu? Chyba że to wszystko "na gębę". Były przypadki ze np jak trójka przyjaciół trafiła kupon to trójka poszła po wygrana.
To jest tak samo jak Arczibalik gra z Sebastianem dla lotto niema dwóch właścicieli kuponu jest tylko jeden co ma go w ręku
Panoramix trafiłes to
Jedynie między sobą jak se nie ufają to pozostaje umowa cywilno prawna
No i najlepiej taką zawrzeć. Przyjaźn przyjaźnią ale papier lepiej mieć
4 006 366. GTV jeszcze jest cos takiego jesli w tym samym czasie wysyłamy ten sam kupon w dwóch wtedy trafiamy głowna wygrana razemui jest ona dzielona na nas 2
O czym Wy piszecie ?
Rob.. Ja to wiem I Ty to wiesz ale gdybamy przy struganiu dzidy
Jak jest duża wygrana to wszyscy idą do oddziału i razem odbierają wygraną .
Koniec tematu
Koniec tematu
Sebastian robal pytał o coś przewiń czat to będziesz wiedział o co nam chodzi
to mi się podoba piszemy o wygranej jak o zakupach pieczywa Nat jaka walizkę bierzesz na ?
Po co mi walizka? No chyba żeby jakiegoś trupa schować to zawsze jakaś walizka legitna
Błyskotce włożą do bagażnika Lexusa
Nie, wpłacą mi na konto i sobie odlecę helikopterem na jakąś wyspę pognębić tam ludzi
GTV, możesz zadysponować wypłatę na kilkanaście kont, to nie problem, pytanie, jeśli to nie twoje konta, to jak potraktuje skarbówka ?, czy trzeba by zawierać notarialne zapisy do każdej gry, czy / a to już chyba trochę mniej legalne / pisać jakiś papier u notariusza po )
Błyskotka polecisz helikopterem na wyspę?
4 006 374. GTV no to wtedy odbiera ten ta wygrana kto ma kupon w takim przypadku ale jesli gramy razem i sobie na wzajem ufamy,to i tak sie dzielimy, chyba ze jedna osoba sie zrzeknie wygranej na czesc drugiej to wtedy osoba która ma kupon zabiera kase, tylko dla siebie, qw innym przypadku
No właśnie robal tu rozumiem oco chodzi ale to raczej pytanie do prawnika
Błyskotka do Honolulu pociągiem nie dojedziesz
Przegraliśmy z Holandią 1-2
4 006 393. GTV tylko ze najpierw musimy to trafic ale z trym narazie jest problem , bo niewchodza nam tak liczby jakbysmy chcieli, a wpadaja czesto jakies rtzw ochłapy np, 3/5 i jest to na gre dalsza tego miedzy soba niedzielimy kto wygra ten ma
Jeśli dostaniesz od kolegi 1mln to podejrzewam że potraktują to jako podatek od wzbogacenia bo jak piszę dla lotto jest tylko jeden właściciel kuponu
a kto jest taki chojny ze rozdaje po milionie?
Błyskotka jeśli wygrasz to zawiozę Ciebie helikopterem jak oczywiście będziesz chciała
4 006 404. GTV no rozumie , ale jak ci kolega da milion to wcale sie tymm niemusisz chwalić i zarazgłaszać to do skarbówkki, zawzsze mozesz to podzielić na 2 i wlacić w 2 bankach na osobne konnta, chyba nie co by duzego podatku nieplacić
Arczibalik i Sebastian wygrywają 5mln
Sebastian odbiera wygraną i odciągają mu 10% i jest czysty
Arczibalik dostaje od Sebastiana 2 mln
Przychodzi skarbówka i pyta skąd ma Pan 2 mln jak w lotto Pan nie grał bo niema tam Pana danych tylko Sebastiana
Sebastian odbiera wygraną i odciągają mu 10% i jest czysty
Arczibalik dostaje od Sebastiana 2 mln
Przychodzi skarbówka i pyta skąd ma Pan 2 mln jak w lotto Pan nie grał bo niema tam Pana danych tylko Sebastiana
Podatek od darowizny to trzeba jeszcze ustalić grupę podatkową. Jeśli kolega to grupa III z kwotą wolną 4902 zł
4 006 408. GTV w tedy odpowiadam, prałem piebiadze i handlowałem bronia jak i ini w rzadzie,a z tego co pamietam, to oni tez podatku niepłacili jak nadal sa w rzadzie jeszcze,
Niecałe 5 tysięcy kwoty wolnej to kuźwa żart, no ale ogólnie kwoty wolne od podatku w Polsce to żart
Arczi powiesz że za komuny handlowałeś walutą i się wzbogaciłeś
le co skarbówke obchodzi skad ja mam te pieniadze, to moja sprawa wazne jest ze mam cos, teraz z drugiej strony kto na,m da sebastian po te 5milionów, wygrać, zebysmy chociarz te 2 miliony wygrali to bym byl szczesliwy, juz a w drodze wyjatku no choc po 100 tys to juz bedzie coś a nie odrazu 5 mil.
A najlepiej to do mnie przywieźcie tą kasę kupimy tysięce koziołków i melanż aż do śmierci
Błyskotka samolot Cię zawiezie na wyspę

wiecie co ja bede szczesliwy jak trafie choc te 100tys zł cio ym miał na leki, dla siebie, i na zycie , oraz na dalsza gre w gry lotto, mi duzoaz tak niepotrzeba do szczescia moze na jakiegos jeszcze mercedesa z lat do tyłu,
nie pozostaje nic innego jak zmierzyć się z problemem wygranej
GTV no przecież muszę się jakoś pokazać na tym zlocie