Wpisy 4 006 529 – 4 006 628
19 listopada 2020 00:00 → 19 listopada 2020 01:58, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 184 wpisów
- GTV - 169 wpisów
- Blyskotka - 70 wpisów
- arczibalik73 - 67 wpisów
- Forsami - 66 wpisów
- Angierski - 63 wpisów
- Biedroneczka1977 - 59 wpisów
- Gosia__77 - 55 wpisów
- waldus - 51 wpisów
- panoramix - 41 wpisów
- 191979 - 24 wpisów
- Mewa - 24 wpisów
- zbigniew g - 21 wpisów
- islandorka30,5 - 18 wpisów
- RT1 - 16 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- zgrywus - 14 wpisów
- krzysztof c - 11 wpisów
- johno - 10 wpisów
- tomi77 - 8 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- Vondeoff - 5 wpisów
- emeryt - 5 wpisów
- Arab186 - 4 wpisów
- damian1983 - 3 wpisów
- sony71 - 2 wpisów
- bogdan041 - 2 wpisów
- emerytka 46 - 2 wpisów
- marek33 - 2 wpisów
Tragedia będzie wówczas,gdy im się maszyny drukarskie zatną
...a,nie będzie pieniędzy na ich remont
...a,nie będzie pieniędzy na ich remont
4 006 526. Sebastian_M ja nielicze na zadna pomoc juz dawno, jakbym na to liczył to juz bym dawno w lunaparku lezał, tak mi pomogli, tu niema co liczyć tu trzeba zapierniczać jesli tylko jestes zdrowy i masz sile, ale umnie jest z tym róznie , i musze cos robic zeby przezyc, byl cvzas ze tez pracowałem jak inni i zarabiałem kase nagle zachorowałem , stracilem prace, i nikt od tamtej pory mna sie niezainteresował, zadna instytucja nikt niezapytał czy mam z czego zyc czy nie, i tak jest do dzisuiaj, ale to nic jest jak jest teraz nagle posredniakj dostal jakies dofinansowanie z Pefronu i po 8 latach sobie omnie przypomnieli ze ja zyje jeszcze i na gwałt teraz chca mi dac jakas ofertye niby, no zobaczymy w poniedziałek czy cos załatwie narazie jade po skierowanie do pracy, ciekawy jestem czy mnie przyjma do tej firmy, dopracy jakiejś, a kurat na czas pademi kiedyy to w kolo umieraja wszyscy,az strach cos gdzieś teraz zaczynać
Nowe rozdanie, nowy kajecik
3,9,13,11,27
9,1,11,19,21
1,7,19,15,23
35,31,47,49,59
31,39,49,45,57
39,37,45,43,55
3,9,13,11,27
9,1,11,19,21
1,7,19,15,23
35,31,47,49,59
31,39,49,45,57
39,37,45,43,55
Zakręcamy kurek z 700 mld euro
Niema demokracji niema euro
Musicie radzić se sami
Niema demokracji niema euro
Musicie radzić se sami
sebastian M tu niechodzi oto ze bym ja niechciał pracować, bo chciałbym pracowac jak kazdy iny człowiek pracuje tylko pytanie brzmi , czy mnie faktycznie przyjma czy lekarz podpisze mi zgode na ta prace i czy bede ja mógl wykonywać, ja suie niemigam od zadnej pracy, ale boje sie ze moge niedac rady tak jak kiedys było, teraz doszły mi jeszcze inne schjorzenia azus wszystkich ulecza , jak to orzecznicy zusowsy teraz robia, teraz chocbys przyniósłglowe pod pacha to ci powiedza ze mozesz nadal pracowac bo masz jeszcze zdrowe rece,a co tam głowa, czy nogi,akle to nic pozyjemy zobaczymy, co bedzie, moze bedzie dobrze a moze nie i tyle wtm temacie
Arczi wymyśliłem pracę dla Ciebie
4 006 539. Sebastian_M tak niby jaka?
Arczi właśnie szukam produktów na tę działalność
Mała inwestycja a właściwie każdy to potrzebuje
Aż dziwne że wcześniej na to nie wpadłem
bogdan041 napisałem że to dla przeciętnego człowieka a nie tylko dla prezydenta
Ale prezydent ma już swojego dostawcę długopisów
sebastian jak wygram cos to i bedzie tego troche to dopiero zainwestuje cos w cos narazie to musze cos sam wymyslec co by niezginac na dobre, zobaczymu co mi przyniesie poniedziałek i kolejne dni, , sebastian, nie bawie sie w takie zeczy jak chałupnictwo, typu skrecanie długopisów to bylo kiedys juz dawno, inieprawda dobry bajer na naciagannie luidzi, praca maslo dochodowa, pierwszy miesiac jest okej, a na drugi mozesz zapomniec o jakiej kolwiek wyplacie, to jest dobre dla tych w sejmie posłow którzy gadaja głupoty z mownicy przy uchwalaniu nastepnych głupich ustaw oni tam sie nudza wiec moga zajac sie dodtatkowa praca, dla porezydenta
Sebastian wiem co będziesz robił
Stringi będziesz przerabiał na maseczki
Stringi będziesz przerabiał na maseczki
Grunt to znalezć coś niszowego
Proponuję Pralnię Papieru Toaletowego
Proponuję Pralnię Papieru Toaletowego
Ale macie pomysły
Te pomysły to utopia
Ja wczoraj wymyśliłem ale coś konkretnego a nie jakieś dziwolągi
4 006 535. GTV i vondeoffoi , bogdan041 takie zeczy to mozecie sami wykonywac kiedy sie nudzicie,
Arczi masz rację niech oni wykonują sobie swoje wymyślone plany a my będziemy mieli swoje
Pomyślałem nawet gdzie można to sprzedawać
Trzeba dać dobrą cenę i będzie szło jak woda
ja poszukam sobie cos innego, , ja na brak zajec nie narzekam bo zawsze w domu jest cos dpo zrobienia, ale szukam pracy , takiej która bede mułł wykonywac i za która mi ktos zaplaci, fajnie jest sie śmiac z kogos jak sie samemu pracuje i zarabia, coś , a ja zwsze popowtarzam ten sie śmieje co sie śmoieje ostatni, spokojnie sebastian niedługo wygramy głowna wygrana w mini i juz niebedziemy musieli pracowac tylko bedziemy wydawac i sie smiac z tychrzadzacych ze beda musieli pracowac za nas
4 006 568. Sebastian_M co chcesz sprzedwać wode w proszku , czy wode w granulacie
To nie żadna utopia-Tylko propozycje dla prawdziwych biznesmenów (milionerów in spe z multipasko)
Trzeba mieć wyobraznię
Trzeba mieć wyobraznię
Arczi jesteś blisko . To co wymieniłeś właśnie tego szukam
Napiszę Ci na @
4 006 571. Vondeoff ja niezaliczam sie narazie do biznesmenów a wrecz przeciwnie do bankrutów raczej, do biznesmena to jeszcze daleka droga mi jest, jak wygram w mini loto 5/5 to wraz z sebastianem otworzymy taki biznes ze bedziemy tylko siedziec i licztyć kasiorke, ale naajpierw musimy wygrac a plany narazie odłozyć na bok
Ja otworzę produkcję kanapek będę dostarczał do zakładów pracy
10.000 dziennie kanapek na każdej 0.5 euro zysku =5000 euro dziennie
10.000 dziennie kanapek na każdej 0.5 euro zysku =5000 euro dziennie
Przecież wyraznie napisałem,że wszyscy jesteśmy milionerami "in spe"
W każdym razie o tym marzymy
W każdym razie o tym marzymy
sebastian M jak tak dalej bedzie na tym świecie i w tym kraju to niedługo bedzie nam potrzebne powietrze w kostkach zebyśmy dallej mogli zyć, zobacz juz coraz wiecej osób przechodzi na ta energie z kosmosu, to tylko patrzec jak bedzie zaopatrzebowanie na powietrze w kostkach i wode w granulacie lub wode w proszku,
gtv to dobry masz pomyslna kanapki, tylko pytanie czy ktokolwiek bedzie chciał kupowac te twoje kanapki tam, i jak długo utrzyma sie ta jednostka monetarna w danym kraju gdy rozleci sie unia ewropejska, a cos mi sie zdaje ze juz jej tez i duzo niezostało, , ja niechce nic krakac ale to co teraz dzieje sie w unii co niemcy chca zrobic, to o do niczego dobrego niedoprowadzi,ale pozyjemy zobaczymy
gtv to dobry masz pomyslna kanapki, tylko pytanie czy ktokolwiek bedzie chciał kupowac te twoje kanapki tam, i jak długo utrzyma sie ta jednostka monetarna w danym kraju gdy rozleci sie unia ewropejska, a cos mi sie zdaje ze juz jej tez i duzo niezostało, , ja niechce nic krakac ale to co teraz dzieje sie w unii co niemcy chca zrobic, to o do niczego dobrego niedoprowadzi,ale pozyjemy zobaczymy
Najlepiej wygrać w mm powoli dochodzę jak to się podmienia te liczby
Któregoś dnia je podmienimy, wygramy i
Któregoś dnia je podmienimy, wygramy i
Dla mnie 5 cyfr
4 006 579. Vondeoff oczy wiscie wszyscy jestesmy milonerami dopoki gramy i marzymy o wygranej, ale wkoncu musimy to zrealizowac i nietetylko wierzyć ze w końcu trafimy cos tylko musimy ta wiare zamienić na czyni wygrać, to oczy m marzymy, isie niepoddawać a grać
gtv ja juz dawno wiem jak to sie robi poniewaz juz miałem kiedys te 9/10 i kilka razy 8/10i 7/10 ale teraz ostatnio to za bardzo niewychodzi mi , oni w tych bebnach za bardzo mieszaja cos ze nieidzie złapac nic w tym zakresie liczb, , wychodzi nato ze trzebba by było codziennie na kazde losowanie grac wszystkie liczby , razem na wielokrotnosc kuponów i ukladów wtedy napewno cos gdzies by wpadło i by sie trafiło ta cała 10/10 ale nato trzeba worek kasiorki juz, bo losowania sa 2 razy dziennie
gtv ja juz dawno wiem jak to sie robi poniewaz juz miałem kiedys te 9/10 i kilka razy 8/10i 7/10 ale teraz ostatnio to za bardzo niewychodzi mi , oni w tych bebnach za bardzo mieszaja cos ze nieidzie złapac nic w tym zakresie liczb, , wychodzi nato ze trzebba by było codziennie na kazde losowanie grac wszystkie liczby , razem na wielokrotnosc kuponów i ukladów wtedy napewno cos gdzies by wpadło i by sie trafiło ta cała 10/10 ale nato trzeba worek kasiorki juz, bo losowania sa 2 razy dziennie
DLACZEGO W WENEZUELI NIE MA BENZYNY
Dlaczego w kraju o największych złożach ropy naftowej na świecie brakuje benzyny?
Dlaczego w kraju o największych złożach ropy naftowej na świecie brakuje benzyny?
wiecie co trzeba by było wymyslec takie 6 liczb na multika co by wychodziły co 2 dni np, i zeby zawsze dawały nam, głowna wygrana, tzw uniwersalne liczby , które by choc raz w tygodniu nam dawały powiedzmy wygrac te 1300zł, na tydzień co wy nato? lub chocuiarz 5 liczb co by w ttygodniu kazdy na nich mógł trafić cociarz po te 700zł
przepraszam za dzielenie niektórych słow w tekscie niewiem co jest grane ale cos widze klawiatura mi tu szwankuje, i wychodza takie pierdoły ze szkoda gadać
4 006 583. GTV spokojnie ja przedchwila tez wróciłem z posiedzenia rady ministrów
Sytuacja w Wenezueli wcale mnie nie dziwi
Przecież wiadomo,że gdyby na Saharze zapanował komunizm-zabrakło by tam piasku
Przecież wiadomo,że gdyby na Saharze zapanował komunizm-zabrakło by tam piasku
kurcze gdzie mój zaczarowany ołówek , czy ktoś go nie widział, gdzieś mi się zapodział, a już jest znalazł się
Ja widziałem ołówek. Tylko nie wiem czy to jest ten Twój zaczarowany
Gdzie jest GTV ?
Arczi siedzę teraz nad liczbami do Mini na jutro
sebastian juz mam ten ołowwek, popatrz niewiem czy pamietasz ale pisałem dzisiaj przed wieczornym losowaniem aby pilnowac liczbe 44 i 45 ze beda w któryms z losowan multika i zobacz wyaszly wieczorem t dopiero teraz przyuwazyłem, prosilem aby ich pilnowac a sam ich nie przypilnowałem aone jednak wyszły juz teraz
4 006 596. Sebastian_M poszedł na tron
Arczi musisz być konsekwentny. Jak pisałeś o tych liczbach to trzeba było je skreślić i dodać też inne i byś miał minimum 5/10
Arczi to on siedzi godzinami na tym tronie ?
Arczi dziś byliśmy blisko wygrania 5 w Mini
Teraz mamy Mini w kieszeni tylko nie możemy odpuścić bo podążamy dobrym śladem i niewiele brakuje w każdym losowaniu
no ja teraz spisuje dopiero multika z wieczoru do swoich zapisków i bede cos probowal zrobić moze jakas wizje na multika na jutro, a raczej juz na dzisiaj a potem wezme sie za mini lotka tez, co do tych liczb, to wiedziałem ze wejda te 44,45, bo mi sie wczoraj juz ukazały ale niestety ich nie skreslilem i to byl mój bład ,nie mowie ze nie, ale jak to mowia człowiek uczy sie zawsze na błedach co do GTV to niewiem moze tam usnoł, co domini to tez gfakt wydawało mi sieze trzeba by obstawic ta 1 i te 20tki, z liczba 33 i 40ale ja poleciałem z tymi ukladami troche inaczej jak TY, , i troszke odbiegłem od tych naszych typów ale spokojnie nie teraz tto jutro, nie nie nic nieodpuscimy w mini gramy dalej, az do skutku dopoki nie trafimy tego co zamierzamy
Do końca tygodnia wysyłaj mi te liczby które byś skreślił i ja będę to puszczał
4 006 605. Sebastian_M
Kiedyś już Ci pisałem że bez rozpiski nie da rady wygrać i to się sprawdza.
Odkąd daję rozpiskę wygrana jest dość często.
I wcale nie trzeba wysyłać dużo zakładów, Tylko rozpiska musi być.
Testowałem to kiedyś na Lotto i się sprawdzało. Teraz na Mini wychodzi podobnie.
Odkąd daję rozpiskę wygrana jest dość często.
I wcale nie trzeba wysyłać dużo zakładów, Tylko rozpiska musi być.
Testowałem to kiedyś na Lotto i się sprawdzało. Teraz na Mini wychodzi podobnie.
3,13,27,35,41,57,65,79
Na tronie przysnąłem i takie senne miałem
Jutro je puszczamy
Na tronie przysnąłem i takie senne miałem
Jutro je puszczamy

Taki masz ten tron ?
GTV zawsze dasz coś takiego że całość nie chce wejść
Testuje tylko nieparzyste bo 40 liczb jest a nieraz 13 nawet losują
4 006 608. GTV z tych liczb jestemm na tak na 3 liczby ktpore jutro moge wejsc 2 z nich jestem pewny ze beda no ok narazie smacznego i miłych snów,
Kolację o tej porze ?
no u GTV sa inne godziny i tam pewnie dopiero jest wieczór, i pora kolacji
Nie bo rano śniadania wtedy niejem dopiero o 12:00 obiad że śniadaniem
Przesiew wyszedł negatywnie
Wstanę rano lepiej numery będą wchodziły jak przesiew negatywny no to lipa
Rano pomyślę
Dobrej nocy wszystkim
Rano pomyślę
Dobrej nocy wszystkim
Podpowiedź jest taka
27,35,79 8 25 42
27,35,79 8 25 42
4 006 622. GTV dzieki wzajemnie, jutro beda powtórki liczb z wieczora i uwaga na 70 tki,
4 006 625. Sebastian_M z tego co tu widze 2 liczby sa na tak
4 006 625. Sebastian z tego co tu widze 3 sa na tak reszta niestetety na nie