Wpisy 4 003 163 – 4 003 262
15 listopada 2020 19:08 → 15 listopada 2020 20:50, 100 wpisów

Smażę naleśniki
Emeryt A jednak ludzie wygrywają w keno I to nawet dość duże pieniądze tym tokiem myślenia nie warto grać w nic
Uważam że warto zagrać na większą ilość losowań i można trafić
4 003 161
tak jak keno czy gry i wyścigi u buków
TAK SAMO jest w KASKADZIE
gra się tam tylko systemem CH-T
czyli sam komputer wyświetla liczby i na tej podstawie komputer zapamiętuje liczby, które poda
i w NIBY losowaniu
wyświetla liczby najbardziej korzystne dla totalizatora
czy ktoś słyszał kiedykolwiek aby ktoś wygrał w KASKADZIE najwyższą wygraną ????
NIEEEEEEEEEEE
bo jej nie było
a ludzie tak jak tu podniecają się trafnymi 6-7 trafnych, które nie dają wygranych
bo wiadomo nam wszystkim od ilu trafnych są wygrane w KASKADZIE
tak jak keno czy gry i wyścigi u buków
TAK SAMO jest w KASKADZIE
gra się tam tylko systemem CH-T
czyli sam komputer wyświetla liczby i na tej podstawie komputer zapamiętuje liczby, które poda
i w NIBY losowaniu
wyświetla liczby najbardziej korzystne dla totalizatora
czy ktoś słyszał kiedykolwiek aby ktoś wygrał w KASKADZIE najwyższą wygraną ????
NIEEEEEEEEEEE
bo jej nie było
a ludzie tak jak tu podniecają się trafnymi 6-7 trafnych, które nie dają wygranych
bo wiadomo nam wszystkim od ilu trafnych są wygrane w KASKADZIE
4 003 164. Biedroneczka1977
zgadza się
ale słyszałaś o najwyższych wygranych w KENO ???
bo ja nigdy
zgadza się
ale słyszałaś o najwyższych wygranych w KENO ???
bo ja nigdy
Emeryt wpisy sobie najwyższe wygrane w keno I przeczytaj
Bo już teraz to bajki piszesz tempie spiskowe normalnie
Teorie
ts czyta w myślach wczoraj kreśliłam do lotto plus i nawet nieźle mi poszło a trzy liczby wylosowali w mini niestety nie wysłałam mini 6 jeszcze z tych liczb bo mi to nie przyszło do głowy
4 003 164. Biedroneczka1977
dlatego nie gram w gry losowe, a tym bardziej NIGDY kiedy komputer wylosowuje Ci liczby
wierz mi, byłem świadkiem gdzie facet w fortunie grał 4.5 godziny w grze on-line na wyniki piłkarskie, grał na REMISY, wydał 400 zł i możesz sobie wyobrazić, że przez 4.5 godziny nie padł ŻADENwynik remisowy, wyobraź sobie przez 4,5 godziny ani jednego remisu
gdyby mi ktoś opowiadał taki fakt w życiu bym nie uwierzył, ale sam to widziałem, facet miał wszystkie typy i wyniki z tych godzin
GRAM u buków, gdzie ja decyduję o typowaniu wyników spotkań,meczy, o stawce, która decyduje o wielkości wygranej
dlatego nie gram w gry losowe, a tym bardziej NIGDY kiedy komputer wylosowuje Ci liczby
wierz mi, byłem świadkiem gdzie facet w fortunie grał 4.5 godziny w grze on-line na wyniki piłkarskie, grał na REMISY, wydał 400 zł i możesz sobie wyobrazić, że przez 4.5 godziny nie padł ŻADENwynik remisowy, wyobraź sobie przez 4,5 godziny ani jednego remisu
gdyby mi ktoś opowiadał taki fakt w życiu bym nie uwierzył, ale sam to widziałem, facet miał wszystkie typy i wyniki z tych godzin
GRAM u buków, gdzie ja decyduję o typowaniu wyników spotkań,meczy, o stawce, która decyduje o wielkości wygranej
zawsze jak multi multi wysyłam to rzeczywiście jest tak jak emeryt pisze liczby komputer wykreślone omija i losuje jak chce bo dziwnym trafem nigdy nie trafiam czyżby ciągle pech mi to śmierdzi
Tak wszyscy kłamią to po co grac położyć się i czekać na Gwiazdke
jeśli ktoś myśli że wygra z komputerem to niech nadal MYŚLI
hihhihihihihihi
hihhihihihihihi
4 003 165. Biedroneczka1977 2020-11-15 (19:09)
Uważam że warto zagrać na większą ilość losowań i można trafić tak popieram to wystarczy skreslic jeden jakis uklad liczb i puscić go na kilka losowań, nie zwiekszac stawki , wcale tylko podstawowa stawka, i nic pozatym, i wuiielokrotnosc losowań tego samegoliczby sie niestety ale powtarzaja dosc czesto i liczby sie tez i róznie ukladaja, nalezy skreslic taki kupon i wysłac i czekac , przyjdzie dany dzien i dane losowanie i te wasze liczby wpadna wszystkie wtedy bedziecie wygrani
jesli zas codziennie bedziecie zmienac liczby i je wysyłac to nigdy nietraficie głownej wygranej tylko tzw, oboki i grosze
Uważam że warto zagrać na większą ilość losowań i można trafić tak popieram to wystarczy skreslic jeden jakis uklad liczb i puscić go na kilka losowań, nie zwiekszac stawki , wcale tylko podstawowa stawka, i nic pozatym, i wuiielokrotnosc losowań tego samegoliczby sie niestety ale powtarzaja dosc czesto i liczby sie tez i róznie ukladaja, nalezy skreslic taki kupon i wysłac i czekac , przyjdzie dany dzien i dane losowanie i te wasze liczby wpadna wszystkie wtedy bedziecie wygrani
jesli zas codziennie bedziecie zmienac liczby i je wysyłac to nigdy nietraficie głownej wygranej tylko tzw, oboki i grosze
Oki wszyscy kłamią to po co wszyscy tu całymi dniami myślą co skreślić dobranoc
4 003 173. Wojtt 2020-11-15 (19:20) ND
znam goscia co wygral 300 tys. W keno
zobacz ile wynosi najwyższa możliwa wygrana w KENO ????
200 000
znam goscia co wygral 300 tys. W keno
zobacz ile wynosi najwyższa możliwa wygrana w KENO ????
200 000
4 003 183. Biedroneczka1977
bo wiesz czemu KURA DZIOBIE PIASEK ???
bo myśli że to ziarno
bo wiesz czemu KURA DZIOBIE PIASEK ???
bo myśli że to ziarno
Emeryt to bylo za czasow ,gdy w keno placili 100 tys za glowna wygrana
gra kaskada według mnie to jest gra która ma nabijac kase, wygrywaja tylko nieliczni, , pytanie dlaczego kaskady nie mozna samemu typowac liczbyi dlaczego dopiero placa za trafienie liczb zaczynajac o 8 liczb a nie np od 3 liczb?
teraz pytanie ktoi trafia w innych grach odrazu 8 liczb, i wygrywa z poziomu 8 numerów,
teraz pytanie ktoi trafia w innych grach odrazu 8 liczb, i wygrywa z poziomu 8 numerów,

To też był slup ?
we wszystkie prawie gry mozna wygrac głowna wygrana tylko jest jedna zasada trzeba dobrac odpowiednie numery , które kreslimy na kuponie i wysyłamy, i onich zapominamy, nliczb i ukladsów nie przekobinowujemy, na wiele innych bo wtedy, robi sie tzw. zamieszanie i po chwili nic juz niewuiiemy co skreslic i naco mozna liczyć, podstawowa zasada kreslimy te liczby jakie uwarzamy ze moga wyjsc zawsze 1 myśl sie liczy, i najpewniej to tez i szybko wejdzie nam, a nie kombinujemy jakies parki , i które z czym tam wychodza wtedy p[ozbywamy sie tego jednego czyli szczescia, i przynaleznosci liczby pierwszej zamyslonej, ,
Nie ma co na siłę szukać teorii spiskowych. Nieoficjalnie się mówi że w Polsce jest 20 tysięcy kolektur..ZADAJ SOBIE PYTANIE..ile w twojej kolekturze ludzi gra w keno..ja mam kolekture pod domem..blisko..i mogę powiedzieć że prawie nikt niegra..czasem widzę takiego kierowce autobusu starszy Pan..wiem nie info z palca..tylko czesto robię zakupy niemal codziennie..to mogę powiedzieć..to sklep spożywczy a w nim kolektura..i jeszcze trzeba by grać na określone ilości skreśleń liczb stawka itd itp..czy w takim miejscu u mnie ktoś wygra w Keno znaczną kwotę..WĄTPIĘ
4 003 181. emeryt komputer to tylko maszyna sterowana przez człowieka, komputer zawsze tez i moze sie pomylić, i mozesz z nim wygrac , niestety mózg człowiewka jest najlepszym komputerem , którego zadna maszyna niezłamie, i jesli uzyjesz odpowiednio swojego mózgu to wygrasz o wiele wiecej niz tylko myslisz tylko uzyj odpowiednio swojego muzgu, i nigdy nie idz na łatwizne bo to nigdy niedakje zadnego zamierzonego efektu
Co u was ? Co zrobić, żeby dziewczyna chciała być ze mną ?
jeśli komputer się pomyli to oznacza, że został źle zaprogramowany przez człowieka
1
Logo Kaskada
250 000 zł
14 listopada 2020
Żnin
Śniadeckich 16
2
Logo Kaskada
250 000 zł
11 listopada 2020
Częstochowa
Irzykowskiego 12
3
Logo Kaskada
250 000 zł
9 listopada 2020
Słupsk
3 Maja 43
to tylko 3 ostatnie wygrane
Logo Kaskada
250 000 zł
14 listopada 2020
Żnin
Śniadeckich 16
2
Logo Kaskada
250 000 zł
11 listopada 2020
Częstochowa
Irzykowskiego 12
3
Logo Kaskada
250 000 zł
9 listopada 2020
Słupsk
3 Maja 43
to tylko 3 ostatnie wygrane
4 003 204. krzysztof c daj jej czas na przemyslenie, tego czy chce być z Toba czy nie, poprostu zapytaj , jej jakie masz uniej szanse, czy wogóle masz szanse, jesli powie ze niemasz szans poprostu odpusc ja sobie i, zapamietaj ze widac nie jest warta Twojej osoby, , powiedz jej dziekuje i odejdz,i powiedz i tak niejestes mi do niczego potrzebna nie ty to inna, zobaczysz co sie stanie, po kilku dniach, dziewczyna ta przemysli to i przyjdzie do ciebie sama w podskokach, i powie ze chce byc z toba, tylko niewyjezdzaj jej ze stopkami,
czyli jednak ktoś wygrywa nawet o wiele częściej niż 10/10 w multi
No widzisz Emeryt twierdzi ze dużych wygranych nikt nie wygrywa musiałam się melisy napić normalnie
przewaznie wygrywa ts
u mnie lipa
A ja wierzę ze wygram w mini tylko nie dzisiaj bo nie wysłałam
tak jak pisałem ludzie wygrywaja w grach tylko nieliczni,nie wszyscy choć graja wszyscy dlatego nie nalezy czekac na czacie na liczby które ktos poda i nimi grac tykllko , wymysklić swoj uklad liczb i nim zagrać tylko tak bedzie mozna wygrac coś
Alkoholu jej dać. Bo lubi.
Przecież wszystkich liczb które zostały wysłane maszyna nie ominie chyba jeszcze tak nie było żeby napisali wygrane w Multi 0zł nikt nie trafił nawet 3\3
gdyby wszyscy wygrywali to ts poszedłby z torbami ts ma zyski zapisane w regulaminach
W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
No wiadomo ze wszyscy nie mogą wygrać zysk musi mieć ale nie snujmy teorii spiskowych ze tylko po 4 zł ludzie wygrywają
od tego momentu co wkleilem screenshota juz przegral 2000 euro
- Kochanie, jak wrócisz z pracy będę leżała nago w łóżku.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
4 003 214. krzysztof 24 a wiesz dlaczego tak jest ze wygrywa ts? bo popatrz np , podaje tu na czacie pewien uklad liczb, który mowie ze jest pewny, , wiekszość osób które sledzi czat kresli ten sam uklad i wysyła na dane losowanie,niektuzi tez i zwiekszaja stawke , bpo o niby ten uklad który ja tu podałem jest niby według mnie wygrany, , i wszystcy robia blad bo wysyłaja to samo co ja, i graja tym samym ukladem, a nie kresla innych ukladów, które moga byc faktycznie tez i wygrane, nikt z nas noiewie na 100% jakie numery moga sie pojawić na wet jasnowidzdze nie mówia o tym, , macie przyklad pana Krzysztofa jackowskiego, on niechce przewidziec co np , wyjdzie w takie lotto, mowi to wprost ze on nigdy niepróbował robic jakiejs wizji liczb, i on tez niegra w gry losowe, podejrzewam ze nierobi tego i specjalnie tez bo jeszcze by przewidział liczby i by wygrał, a on niegra w to , ma wazniejsze sprawy i jak odnajdywanie ludzi, i pomaganie rodzinom, i to jest gosc na poziomie znany na całym juz świecie ze swojjej profesji, i tego co robi, , a ts wygryewa wtedy gdy wlasnie gracze nie kresla innych ukladów tyklko ten np. jeden który ja czy kto inny tu poda na czacie, jako ten wygrany, , dlatego tez uwazam zeby TS nie był wygrany to twórzmy nowe uklady sami, i wysyłamy je, nie spisujemy z czata czyichś, gramy tylko własnymi ukladami, , te z czata mozemy brac nieraz i pod uwage, i laczyć je ze swoimi
Chciałbyś puknąć taką ładną Murzyneczkę?
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
Mama: Jak mu powiemy?
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
- Tato, a skąd ja się wziąłem?
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
No Pasko właśnie miałam zrobić zrzut ekranu I umieścić
Emeryt jak nie śpisz to zobacz te wygrane w Keno
W multi słabo,może się coś skubnie w Mini Lotto
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
Ten piękne z 13 latką, choć nie ma podane. To nie moja wina prawda ? Eeeeeeee
4 003 238. zgrywus ok moze sa i tu tez i wyjatki, ale ja pisze to ogólnie
Niech piszą na profilu a nie, szukają fraje, a potem krzyk i płacz.