Wpisy 4 002 563 – 4 002 662
15 listopada 2020 00:00 → 15 listopada 2020 08:03, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 211 wpisów
- Angierski - 71 wpisów
- Gosia__77 - 67 wpisów
- Blyskotka - 61 wpisów
- wizard - 55 wpisów
- waldus - 52 wpisów
- islandorka30,5 - 45 wpisów
- tomi77 - 39 wpisów
- Forsami - 34 wpisów
- zgrywus - 29 wpisów
- RT1 - 24 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- Robal_36 - 16 wpisów
- arczibalik73 - 12 wpisów
- lewy - 10 wpisów
- Mewa - 9 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- slawek - 8 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- Arab186 - 6 wpisów
- johno - 6 wpisów
- 191979 - 5 wpisów
- emeryt - 5 wpisów
- krzysztof 24 - 4 wpisów
- bardos - 4 wpisów
- doktor2p - 3 wpisów
- zbigniew g - 2 wpisów
- jchojnacki - 2 wpisów
- multilotek - 2 wpisów
Powiem tak luksósów też tu Niemam ale czy człowiek pójdzie do urzędu czy gdziekolwiek to traktowany jestem jak człowiek a w pl to na wstępie traktowany jestem jak intruz dlatego chcę tu już na stałe zostać
Gtv moze i masz racje ,pracowalem w Hiszpani,jak ludzie np.widzieli ,ze stoisz w kolejce przy kasie to Ci miejsca ustepowali
Jedynie to przyjadę odwiedzić rodzinne strony ale tak to już tu się przyzwyczaiłem i wiem że jako obcokrajowiec traktowany jestem lepiej niż w pl
Wojtt tak tu jest babcia 70 lat próbuje ustąpić mi kolejki bo myśli że do pracy się spieszę
Wojtt
To już cały czas tak jest.
A zDonaldem to racja.
To już cały czas tak jest.
A zDonaldem to racja.
Gtv ,a ja nie raz po bulki rano sie spiesze kolejka w jednym ,kolejka w drugim
Angiekski mial racje...jestem chytry i tylewiec poniedzialek 2 lotto i 3 multi swoje 6 liczb..tu widze luke tylko niech chociaz ten odpad wejdzie bo ...trace checi do multi
Wizard..to ladnie w kenonawet nie biore bo i tak nie umiem skreslic a z maszyny kiedy cos odpad wszedl i tyle
Nie no zapomnieć nie zapomnę
Ale muzułmankę przywożę i powinna być tolerancja
Przecież iza nie terrorysta
Ale muzułmankę przywożę i powinna być tolerancja
Przecież iza nie terrorysta
trzeba spelniac 2 warunki, miec kase i nie bac sie grac, jednego jeszcze nie spelniam
No turczynkę Europejską to nie muzułmanka już sama mówiła że w kwestii religii jest obojętna i terror dla niej to zbrodnia
Nie no chodzi normalnie ubrana dżinsy itp tylko zakłada ten hidżab na głowę jak wychodzi do miasta
Nie jak jakies leszcze koscioly w Polsce malowaly i pomniki bohaterow ,ktorzy zgineli w obronie ojczyzny
Wojtt tak czy to taka religia czy taka to każda sprowadza do jednego
Gtv w kraju islamu jak by meczet wymalowali to kara byla by tylko jedna
mialem kiedys awersje jak mi jedna panna z czarnym poszla ale juz ok slucham 50 cent dalej
Iza mówi że terrorysći nic wspólnego z religią nie mają to fanatycy
Byłem w Turcji i zwiedzałem nie jeden meczet i powiem tak że terror niema nic wspólnego z religią oni tylko tym się zasłaniają
ale juz sie rozeszli po paru latach i dzieciach razem, widocznie nie taki raj
znow jestem najlepszy
znow jestem najlepszy
Wizard w UK pełno jest Turczynek i syryjek bardzo porządni ludzie mówię ci
ja kiedys pracowalem na statku i delikatnie mowiac z turasami nie bardzo sie dogadywalem
No z turkami to różnie też miałem przypadki że trafiło się na hu...........
mi sie juz nie chce nikogo poznawac, bede grzmocil slowianskie nasze panny
U nas jeszcze robią z indonezjii w gatce ok ale pupy takie wielkie że Wacka by utopił
ale to tez zalezy od sytuacji bo jak sama by sie wciskala to bym nie mial sily odmowic
No ja na izę pół roku się gapiłem aż sama zagadała i tak się zaczęło
ja koziorozec bardziej samotnik, potrzebuje troche swobody
zebym mogl spokojnie planowac i ukladac strategie na lata
zebym mogl spokojnie planowac i ukladac strategie na lata
Ja mam w robocie bułgarke taka nachalna że przy Izie na kolana próbuje wskoczyć nawet masakra
kieds mialem isc do liceum do klasy gdzie bylo z 25 dziewczyn i 3 chlopakow
ale by mnie gwalcily szok
ale by mnie gwalcily szok
W robocie mam na zmianie 70 kobiet różne narodowości i z 15 chłopa
5 szt na jednego przypada
5 szt na jednego przypada
Syria, Indonezja, Korea, Chiny, Turcja, i Polacy do wyboru do koloru do wzrostu
dziewczyna daleko nie szuka, bedziesz pod reka akurat to bedzie jazda
Przed Izą podobała mi się strasznie syryjka ale niska strasznie jedynie do pępka mi sięgała
Ale z twarzy normalnie miss
Ale z twarzy normalnie miss
niektorzy to trafia na takie niunie, jaka jest niesprawiedliwosc na tym swiecie to szok
kto nie ma szczescia w milosci to ma szczescie w grze i pieniadzach
oby oby
oby oby
Widzę,że jest dylemat,czy przywrócić Sebastiana czy nie,proponuję zrobić sondaż zrobiony przez Pasko,wtedy będzie sprawiedliwie,ja jestem za przywróceniem,
Dzień dobry
Aniu jak zdrowie Twoje ?
Walek z tym covidem jak nic
We wtorek zadzwonilam do przychodni po lek na zapalenie spojowek bo czulam ze sie cos dzieje Pani doktor nie bedac okulista oczywiscie teleporada przepisala mi krople z antybiotykiem, kod dostalam krople kupilam, no cóż okazaly sie za silne, kupilam zwykle jest ok. Pojechalam dzisiaj do pracy a tam info z ZUS ze mam kwarantannę. Na 10 dni. Pytam na co, i tłumaczę glupiej babie na infolini ze nie robilam testu i nie zrobie obecnie, ponieważ nie ma testu na covid jest test na wirusy, który w tej chwili na pewno wyjdzie pozytywnie, bo tak jak pisalam mam jakies zapalenie spojówki. A ona mi to ze nie ma to wpływu wyjdzie covid posiedzi Pani w domu, a przy okazji skorzystam bo mam możliwości zrobienia testu za darmo.
K...U...R..de co za kraj
We wtorek zadzwonilam do przychodni po lek na zapalenie spojowek bo czulam ze sie cos dzieje Pani doktor nie bedac okulista oczywiscie teleporada przepisala mi krople z antybiotykiem, kod dostalam krople kupilam, no cóż okazaly sie za silne, kupilam zwykle jest ok. Pojechalam dzisiaj do pracy a tam info z ZUS ze mam kwarantannę. Na 10 dni. Pytam na co, i tłumaczę glupiej babie na infolini ze nie robilam testu i nie zrobie obecnie, ponieważ nie ma testu na covid jest test na wirusy, który w tej chwili na pewno wyjdzie pozytywnie, bo tak jak pisalam mam jakies zapalenie spojówki. A ona mi to ze nie ma to wpływu wyjdzie covid posiedzi Pani w domu, a przy okazji skorzystam bo mam możliwości zrobienia testu za darmo.
K...U...R..de co za kraj

No i dalej
Z domu mam nie wychodzić tu pytam jak mam zrobic test
A ona mi niech Pani taksowke wezmie
Jak zaluje ze nie nagrywalam tej rozmowy
No nic posiedzę trochę w domu ZUS zapłaci, test zrobie za darmo
Tylko uwaga
Moze byc kolejny objaw covida
Zapalenie spojówek
Wpisze sie do historii
Z domu mam nie wychodzić tu pytam jak mam zrobic test
A ona mi niech Pani taksowke wezmie