Wpisy 4 003 063 – 4 003 162
15 listopada 2020 17:44 → 15 listopada 2020 19:06, 100 wpisów
Mialem małą przerwę ele teraz pomogę Wam wygrać coś grubszego
Gośia
Biedroneczka
Biedroneczka
Już się zaczyna.
Nie wiem gdzie to kupią ? Bym miała na granie w Multi ha ha
Sebastian_M trzon 6 7
na 14.00 było u mnie 11 to wylosowali obok 12
na 14.00 było u mnie 11 to wylosowali obok 12
Sebastian.
Gosia powiem Ci że masz dobre liczby i jak razem usiądziemy to można z nich wykombinować niezłą wygraną
Widziałam Twój gruby portfel ma keno podaj parę pewnych pójdę zagrać w realu
Ktoś chyba był z siekierą u Admina.
Gosia na 14 miałem niezły Trzon ale nie miałem jak go podać. Co prawda weszło 3/5 Ale dobre i to
Dawaj teraz póki kolektura czynna
Pewniak na wieczór 80
Gosia tak będziemy typowali liczby tak aby każdy mógł wygrać
Błyskotka
Dziękuję wszystkim
Biedroneczko zaraz sprawdzę Twoją 80
Proponuję dać 6,7,80 I do tego coś dobierzemy
Gosi Trzon 6i 7 i Biedroneczko 80
Gosi Trzon 6i 7 i Biedroneczko 80
Panoramix
Arczi nic nie pisze jest w szoku ?
Pasko
Blyskotka 22 36 38 44 46 50 Ale czy. ts da wygrać ?
Arczi halo napisz coś daj znak
Takie wpadną tylko pytanie kiedy ?
bez referendum.
Gosia idziesz na Orlen ?
Hmm właśnie, kiedy.. Tutaj ktoś raz pisał że można się pobawić i skreślić 80 liczb po kuponach 1/1 z stawką x10
6,7,10,42,80
Lub
6,7,10,56,80
Do wyboru
Lub
6,7,10,56,80
Do wyboru
Liczą się głosy jednostek,a wolę większości ma się (delikatnie mówiąc) w tyłku.
Teraz Błyskotka do przeglądu
Czyli jej liczby ?
Czyli jej liczby ?
Błyskotka to za duży koszt
Policz proszę ile by to było wygrana minus koszt gry ?
Tylko cierpliwości bo tych liczb jest dużo A ja poważnie podchodzę do tematu
Jak trafimy plusa to 880 zł a reszta to 40 zł.. Ogólnie będziemy na minusie.
Czyli zły biznes
Czyli zły biznes
4 003 048. slawek nie pisze referatu zadnego tylko obieram ziemniaki, musze przygotowac obiado kolacje i niemam czasu teraz pisać
Arczibalik73 witaj przyjacielu
Arczibalik73 jak już jestem to musimy to wykorzystać i wykombinować liczby którymi wszyscy zagramy i oczywiście wygramy.
Co do Mini to w dalszym ciągu walczymy i czekamy na całe 5/5
Blyskotka
PASKO dziekuje za doblokowanie Sebastiana M, teraz prosze jeszcze a by maakler tu mugł wrócić, gosc nie jest zły choć troche nnazbyt nerwowy ale trzeba mu to wybaczyć, bo jest chory, tez bardzo, i moze byc nieco z tego powodu zgryzliwy, ale jako człowiek jest wporzadku zawsze kims sie opiekował z tego co wiem i zawsze miał pod górke , jest sam , i na codzien musi sie jakos sam i ratowaćdla tego tez uwazam z\e powinien tu wróci ć iibbyxyć z nami , niewolno go pozostawiać samemu sobie, bo moze coś sobie i tez zrobić, a zszkoda by było go jako człowieka jeszcze raz dziekuje za mozliwosc uwpolnienie sebastiana M

wyciete z losowo wybranych liczb metoda klikania ciekawe co wpadnie
Patrzcie jakie cudo ktoś na fb sprzedaje za 3700
Turmeliny i diamenty ?

Turmeliny i diamenty ?
Jak ta osoba znowu zacznie szydzić pisać kto ma co robić narzucać komuś cokolwiek przekręcać słowa nicki wyśmiewac udzielać się do wpisów nie do siebie ani osób które nie znosza tej osoby mam nadzieję że pasko zablokuje ta osoba i ciebie na zawsze
4 003 119. Sebastian_M witaj przyjacielu, niewiem czy juz czytałeś @ odemnie, bardzo miło cie tu widzieć ponownie z nami, fajnie ze juz jesteś co do liczb na spokojnie wykorzystamy ten czas odpowiednio, niema sprawy, tylko teraz uwazaj na słównictwo, i to co piszesz na czacie, bo jedno słowo za duzo i loch murowany,i niedaj sie nikomu niczym zprowokować, juz wiecej, pamietyaj ze wszyscy razem mozemy wiele w pojedynke juz niekoniecznie
Angierski
Forsami
Forsami zaczynamy grać naszymi liczbami
Forsami
Forsami zaczynamy grać naszymi liczbami
4 003 124. Blyskotka no piekne widac w koło kamienie swaworskiego zamiast rubinów i co to jest w środku jamkis opal ?czyu jaki inny kamień widziałem juz takie cos tylko z niebieskim kryształem w srodku , piekny pierscionek na zareczyny dla jakiejs wybranki
4 003 124 to nie są kamienie swarowskiego, to są diamenty, inaczej na grupie "Złoto, srebro, diamenty, platyna" Nie miałby racji bytu bo admin by posta nie zatwierdził
Forsami A co Ty taki cichy ostatnio ?
Cisza przed burzą a wszystko to dla Umiłowanej Ojczyzny...to najnowsze zawołanie..
4 003 126. Mewa myśle i uwarzam ze nie bedzie juz z nikogo szydził i nikomu nie bedie pisał co ma i jak robić, uwarzam ze kazdy powinien zajac sie swoimi rzeczami , wiec spokojnie mniemna co wyprzedzac faków, i sie martwić na zapas, wiec badz spokojny o to, i sie niczym niemartw bedzie dobrze xzpobaczysz
4 003 133. Blyskotka to zo jest do sprzedazy na tej stronie jubilerskiej, nieznaczy to ze musi tak byc jak mmówisz, jesli sa to prawdziwe diamenty a ja twierdze ze toi sa jednak kamienie swawaorskiego, wygladajace jak diamenty, to ten pierscionek nniebył by taki tani, diament oszlifowane sa drozsze same bez platyny czy złota do tego dochodzi jeszcze robocizna wtedy taki piewrścionek by nie kosztował jedyne 3.700zł a znacznie wiecej gdzies okolo 100 tys, zł prawdziwe kamienie szlachetne sa bardzo drogie i znacznie przewyzszaja wartosc tego całego pierscinka, a tu niestetttety cena jest mniejsza zobacz sobie jescze do teko jakaś kolie czy tez bronsoletke z kamieniami szlachetnymi
Forsami
Zamiast szaleć z radości,to Ty idziesz spać ?
Zamiast szaleć z radości,to Ty idziesz spać ?
kamiennie swaworskiego tez sa drogie dosc i nieznaczy ze nie wygladaja w pierscionku polaczonym z biasłym złotem lub platyna złe, i sa bardziej dostepne tez u jubilerów które tez pieknie wygladaja
Aparat itd mają bardzo wysoka marżę. Po za tym, 100 tys za diament to tylko ogromny. A to są małe naturalne diamenty 0,41 ct si/h z naturalnym turmalinem 0,95 ct
a kazdy kamien szlachetny jest o wiele drozszy kiedy ma wiecej szlifów i jest tez dobrze wypolerowanym, osadzony w jakims jeszcze pierscieniu czy to ze złota, czy białego xzłota lub platyny, to szlify kamienia sa wyceniane i gramatura zawarta w obreczy
Z złota próby 585 więc cena jest na najbardziej adekwatna i uczciwa. Tylko wygrać i kupić
Złoto platyna diamenty
U jubilera jesteśmy
tak kazda kobieta napewno chciała by miec takie cudenko w sród swoich klejnotów w domu, tylko fakt troche to kosztuje i trzeba by nato miec troche tej kasiorki , zewby spełnic to swoje marzenie, wiec trzeba grać i wygrać czego wszystkim paniom zyczei Tobie tez, Grajcie i wygrywajcie aby spełnić swoje najskrytrze marzenia, i jesli wasi menowie wam tego niekupia to kupcie sobie sami, , grajcie i wygrywajcie
Seba puścili cie z klatki? no to może szybciej tego browca otworze
4 003 144. zgrywus nie jestem jubilerem, ale kiedys interesowałem sie kamieniami szlachetnymi i ołszlachetnymi, mam tez kolege jubilera, , który dysponuje takimi tez zeczami, i on mi duzo tez róznych zeczy, kiedys przekazał mi troche informacji na temat jubilerstwa i kamieni uzywanych do produkcji pierscionkow i koli wszelkiego rodzaju, to zemiosło artystyczne pracochłonne niestety, i tez jest i drogie, , w sensie ze ze nie kazego tez i na to stać,oto mi chodzi
Obserwuje keno Ale ten komputer miesza
Przed chwilą padło 2 x 1350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nie a tak na serio to dla testow wyslalem zobacze jak stronka wycina liczby
keno
jest tak oszukańcze
jak gry on-line u buków
po prostu program komputera przed wylosowaniem liczb w keno czy kto kto ma wygrać u buków w grze on line
analizuje typy graczy klientów
i wybiera, czyli NIBY WYLOSOWUJE najbardziej korzystne liczby dla totalizatora
a BARDZO NAIWNI GRACZE myślą, że to LOSOWANIE NORMALNE
hihihihihihihihihihihihihihihihihiihhihiihhihihi
jest tak oszukańcze
jak gry on-line u buków
po prostu program komputera przed wylosowaniem liczb w keno czy kto kto ma wygrać u buków w grze on line
analizuje typy graczy klientów
i wybiera, czyli NIBY WYLOSOWUJE najbardziej korzystne liczby dla totalizatora
a BARDZO NAIWNI GRACZE myślą, że to LOSOWANIE NORMALNE
hihihihihihihihihihihihihihihihihiihhihiihhihihi