Wpisy 4 000 305 – 4 000 404
11 listopada 2020 22:01 → 11 listopada 2020 22:34, 100 wpisów
4 000 288. johno to nieprawda co piszesz samochodzik to niejest samolot, z tego co słyszałem to prawdopodobnie jest zablokowany ponownie za sprawa zbigniewa, i maklera i oni dwaj tez do niego doołaczyli wiec prosze o odblokowanie tych nicków
Brawo golllllll !!!
odblokować samolota
odblokować samolota
Moje wczorajsze z chybił wpadły tym razem wszystkie sześć a wczoraj tylko pięć było nie gralam ponownie no trudno widocznie tak miało być
Marc
odblokować samolota
dla wygranych

4 000 317. dusia
Dziś Rogale zamiast wygranej jutro też jest dzień
4 000 314. marc1978
odblokować samolota
odblokować samolota natychmiast
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Przecież marc ma zagrane na 10.11,a nie na 11.11.
Arczibalik73 samolot vel Sebastian m ma to na co zasłużył i kropka Piszcie sobie meile lub strone dla siebie załóżcie ewentualnie jedz do niego do wawy jak taki przyjaciel tęsknisz to da ci prace cos wyduma patrząc na twe dolegliwości zdrowotne no chyba że taki przyjaciel na niby
No właśnie niezdolności ze to mój kupon marc grałeś go ?
Jutro sobie zagram swoje w Lotto z Plusem odrazu na 10 losowań..
Niektórzy bili
Kurczę wszystko przemoc te rogale na grałam na wieczorne
Bukiet nie miał być
biedronaczka pamiętałem twoje wczorajsze 5/6 wiec jak dzis padło 6/6 to takie info dałem.
Forsami
Przez te rogale bo byłam w gościach I już nie poszłam do żabki
Już W tej promocji nie wejdzie można te liczby wyłączyc
Biedroneczka1977
Szkoda,że nie zagrałaś.
Szkoda,że nie zagrałaś.
A ja myślałam że wysłałeś te same dzisiaj i masz 6 /6
Natychmiast.
Rozkaz został wydany.
Rozkaz został wydany.
No emerytka bo jak byłam w gościach wróciłam to musiałam odpocząć
4 000 338. Mewaok zrobie tak jak napisałes tylko wczesniej załatwie ci to samo u Pasko, zebys niemugł juz sie tu nigdy logowac pod zadnym nickiem tak jak kolega samolot, powiedz mi dlaczego jestes takim nienawistnym człowiekiem? co TY chcesz od tego sebastiana czy jakieiego kolwiek nicka jakiego on uzywał, TY tez jestes niewporzadku tutaj a nikt na ciebie s tad nieusówa, a ty pałasz az taka nienawiscia domnie czy tez do sebastiana, co TY do nas cierpisz
A nie wiadomo czy jakbym wysłała to by wpadły
Maszynka jest dobra trzy minuty od domu tylko tam będę wysyłać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 62 wygrane 6/6
Multi Multi - odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Arczibalik73 to jest zbyt oczywiste proste by tłumaczyć ale to nie ważne ważne ze jest normalnie i pa tobie
Podziwiać proszę zdjęcie rogali które umieściłam powyżej
A wczoraj Gabriel pisał że przyjedzie i śrubokrętem ją podkręci na 6/6
Czyli wniosek taki że był
Czyli wniosek taki że był
No musiał być gdzie on dzisiaj jest ?
mnie to już nikt nie pochwali dałam nastki z przesunięciem dałam dwudziestki z plusem 28
I mini system 7 3/7
I mini system 7 3/7
Wiecie kto się kryje pod nickiem bardos ?
wpis 4000000.
wpis 4000000.
Trzeba te powtórki obejrzeć na mapach i grać jeszcze dwa dni zostały na promocji
4 000 379. dotam 2020-11-11 (22:23) Poza TSem i ich grami
arczi brzydko się bawisz
bawie sie tak jakjk tu gryks76 i mewa w jednej osobie, koles za takie teksty powinien byc odrazu zbanowany
arczi brzydko się bawisz
bawie sie tak jakjk tu gryks76 i mewa w jednej osobie, koles za takie teksty powinien byc odrazu zbanowany
Gosia mówiłam ze dobrze typujesz
4 000 379. dotam nie jestem takim konfidentem jak merewa zawsze był i jest nadal, ale jesli bede to musiał zrobic to zrobie to tak jak tu wiele ludzi robi,
Gosia ile weszło nastek bo nie chce mi się czatu cofać ?
Tommi graj z maszyny po jednym
Dotam mewa to konfident jest, niestety dał juz tego świadectwoo nie raz, on nienawidzi tu na stronie nikogo, kto niemysli tak jak oni się znim nie uklada, widziałes co mi napisal zebym sobie stronkee otworzył z sebastianem, a nie mógłt utaj pisac , zebym jechał dso niego do wawy moze mi prace załatwi, itd, czy to jest normalny gosc jesli mi takie sklada propozycje a na kosciól pluje
Dopiero z pracy wróciłem ogarne net co tam się działo pierw mecz polaków wynik i liczby na jutro
Gosia to na jutro ?