Wpisy 4 000 405 – 4 000 504
11 listopada 2020 22:35 → 11 listopada 2020 23:54, 100 wpisów
dobra nazrazie wszystkjim ide z tej sobie stronki tak jak wiele osób juz wczesniej odeszło
4 000 402. Mewa nienudze sie wcale juz dawno szukam, jesli ci oto chodzi
4 000 402. Mewa nienudze sie wcale juz dawno szukam, jesli ci oto chodzi
Trzeba pilnować tych liczb i nastki jutro reszta jeden zakład Z maszyny na cztery losowania
odblokować samolota
odblokować samolota
A ja mam 43 na 2 los.
odblokować samolota zablokować mewe
Arczi
za spamowanie.
Dawać samolot co on takiego zrobił. Brednie
Żeby reszta ludzi sympatycznych odeszła lub tylko typowała z powodu Sebastiana vel samolota... Dobra kropka jak się nudzi lubi Arczibalik73 się powtarzać z wpisami
Mewa
4 000 417. islandorka30,5 witaj nic nie zrobuił został zbanowany od tak sobie bo kilku osoboom tu sie noiepodoba aby byl tu z nami od dlaczego tu go niema, ktkomu zalezy zawsze aby go tu z nami niebyło to chyba woiadome nie.jest,
Zgrywus
Tak
Likwidacja czatu.
Arczi na audiencję do najwyzszego{{
Arczi przecież Ty śpisz już a piszesz czy mam zwidy ?
Tak i spokój, przyjdzie kosą i wszystkich. Pogodzi
zgrywus tu trafiłes w samo sedno w 10 jak nic, zablokowac wszystkich, kturzy niechca na stronie sebastiana
To duch Arcziego
4 000 429. Biedroneczka1977 kto śpi co ty piszesz?
Idę w mapy
Ludzie naprawdę mają problemy na Facebooku ogłoszenie ze mąż z żoną I synem jechali do Polski zaginęli szukają ich wszystkie bagaże I telefony wyrzucili po drodze nie wiadomo dlaczego ?
No żegnajcie pisałeś
A ja mam taki problem ze nie wysłałam dzisiaj kuponu jak to się ma do ludzkich problemów poważnych
Kolega po 3 tyg wrócił z l4 przez 1 tydzień miał 38 temperatury 11 dni temu zrobił test na korone do tej pory nie ma wyniku
Zgrywus
rozpisz mi
67
66
61
6
45
51
3
10
21
1
19
7
4
2
14
26
11
13
28
30
35
rozpisz mi
67
66
61
6
45
51
3
10
21
1
19
7
4
2
14
26
11
13
28
30
35
lepiej jak jest 20 liczb wtedy łączysz każdą 5 ze sobą i jest tylko 6 zakładów bo ta jedna liczba wszystko komplikuje
arczibalik73
Pisałeś,że samolot to nie Sebastian.To co się tak za samolotem wstawiasz ?
Pisałeś,że samolot to nie Sebastian.To co się tak za samolotem wstawiasz ?
Gosia wykop liczbę 1 może ?
4 000 431. arczibalik73 2020-11-11 (22:49) rozbijamy mini lotek
zgrywus tu trafiłes w samo sedno w 10 jak nic, zablokowac wszystkich, kturzy niechca na stronie sebastiana
Dziś mi się choinka śniła czy mam się spodziewać prezentów jutro od Tsa ?
www.arczibalik.wordpress.com/
Biedronka masz ja kupić ho wi co Mateusz wyduma by mieć spokój z jajusiem
4 000 437. Biedroneczka1977 nie tak to narazie ostatnio tak sie zasttanawiałem czy aby z tej stronki nie odejsc jak kilka juz osób tak zrobiło przedemna np , moja bardzo dobra kolezankaTw oj kwiat,czy abudabi 89, i inni, i tym sie tez podzielilem z sebastianem,M, a on mi napisał zebym nigdy pod zadnym pozorem tego nierobil , poniewaz jestem tu na stronie potrzebny , komu niewiem, narazie sie jeszcze zastanawiam nad tym co zrobie, wiecie czego nic niemozecie trafić bo pokazujecie to czym gracie i liczby którymi gracie poprostu od was odchodza zamiast wam wpadać nieliczni grajacy tutaj dopiero jak im cos wejdzie ukazuja tu swoje kupony z wygranymi, ale wczesniej niepokazuja tu swoich liczb którymi graja
dla wygrywajacych a niepokazujacych przed losowaniem czym graja
Ale Mewa ona była sztuczna a ja zawsze żywa kupuję km jutro mam lecieć po żywa ?
Nie wiem czy wczorajsza wygrana mi na ta duża żywa wystarczy ?
od jutra przestaje podawać co kolwiek na czata z liczb i przestaje pisac wielkie poematy jak to kiedys mi tu mewa zarzucał, , któremu tu nie pasuje woiele osób
Numer wpisu zapisany 4000 462 człowiek jest wart tyle ile jego słowo
Arczi.
Mnie Twoje wypowiedzi nie przeszkadzają, każdą czytam, nawet te najdłuższe.
Mnie Twoje wypowiedzi nie przeszkadzają, każdą czytam, nawet te najdłuższe.
4 000 464. Wędrowca netowy dzieki za miłe słowa
4 000 464. Wędrowca netowy za owazyłem ze jak tu nie publikuje liczb na czacie to szybciej cos tam trafiam, w realu, to naprawde działa,
Prędzej Pasko ukatrupi mewę ,tzn zablokuje niż zablokuję... Arcziego.
jutro stawiam na kilka liczb które dawno niewychodziły i mam nadzieje ze wyjda jak nic przez 4 dni sie nie ukazały a powinny wyjsc nie wyszły wiec jutro zapewne beda
4 000 468. Wędrowca netowy 2020-11-11 (23:11)
Jasnowidzenie.
Jasnowidzenie.
Choinka zielona wysoka sztuczna
Dlaczego ta stara tłusta ropucha się do mnie przyczepiła?
xcodzi mi o liczby w multiku poniewaz w mini kauklad 5/5 jest tylko na wyciagniecie reki,
4 000 470. emerytka 46 widze ze idziesz w ślady maklera i prosoisz sie tez o blokade , za koppiowanie i powielanie wiadomosci juz przez kogos wczesniej napisane, rób tak dalej a dołśąćzysz do maklera
4 000 470. emerytka 46 widze ze idziesz w ślady maklera i prosoisz sie tez o blokade , za koppiowanie i powielanie wiadomosci juz przez kogos wczesniej napisane, rób tak dalej a dołśąćzysz do maklera
4 000 472. Wędrowca netowy dobre ropucha
Chcialbym trafic 5 lotto z maszyny do konca 2020...czy to mozliwe?
Bo widziałem jej zdjęcie.
4 000 476. tomi77 wszystko jest mozliwe jesli tylko bedzoiesz grał, ale niepokazuj tu numerów przed losowaniem bo jesli pokazesz je tutaj to sam zobie je zapeszysz i niewygrasz
kto gra ten wygrywa
Koniec tematu, bo wpadnie tu Pasko i rozgoni towarzystwo na 4 strony świata.
Wędrowca netowy
Też widziałam twoje zdjęcie.Grasz na akordeonie w wiejskiej grupie.
Jesteś starszym panem,a udajesz młodzika.
Też widziałam twoje zdjęcie.Grasz na akordeonie w wiejskiej grupie.
Jesteś starszym panem,a udajesz młodzika.
4 000 472. Wędrowca netowy 2020-11-11 (23:16)
Dlaczego ta stara tłusta ropucha się do mnie przyczepiła
O kim tak pięknie piszesz ?
Dlaczego ta stara tłusta ropucha się do mnie przyczepiła
O kim tak pięknie piszesz ?
4 000 481. emerytka 46 2020-11-11 (23:22) Chorzów.
Wędrowca netowy grasz na akordeonie naprawde , to super, widze ze nie tylko ja tu jestem uzdolniony muzycznie ze jest tu wiecej takich osób, miło mi to słyszeć a emerytka 46 a TY naczym grasz?
Wędrowca netowy grasz na akordeonie naprawde , to super, widze ze nie tylko ja tu jestem uzdolniony muzycznie ze jest tu wiecej takich osób, miło mi to słyszeć a emerytka 46 a TY naczym grasz?
Dziękuję Gosia bardzo do jutra wszystkim
4 000 486. tomi77 mozesz zaznaczyć 13 ale do tego dodaj jeszcze 1 i wuyslij
dobra ja tez juz uciekam narazie wszystkim do jutra dobranoc wszystkim aha jesli by mnie tu niebyło dłuzej niz jeden dzien tzn. bedzieze dostałem banana
Wędrowca.
Jeżeli to o mnie piszesz,że widziałeś moją fotkę,to musiałeś mieć naprawdę jasnowidzenie.
Mojej fotki nigdzie w internecie nie ma.
Jeżeli to o mnie piszesz,że widziałeś moją fotkę,to musiałeś mieć naprawdę jasnowidzenie.
Mojej fotki nigdzie w internecie nie ma.
13 listopada to ja wysylam 1 lotto i 1 mini...decyzja ostateczna
4 000 492. tomi77
4 000 491. emerytka 46 niema bo nieistniejesz chyba tylko sie po d kogos podszywasz co?
pierwszy raz widze
wędrowca się z kimś kłuci
Uszczypnijcie mnie
wędrowca się z kimś kłuci
Uszczypnijcie mnie
4 000 492. tomi77 13 skresl 13 to jest szczesliwa liczba tego dnia i zapewne tez i wyjdzie w której ś grze w która zagrasz zycze powodzenia
wedrowca netowy sie z nikim niekłóci tylko stwierdza fakty, widzi ropuche w emerytce 46 dobre
Tak,Wędrowca ma różne jasnowidzenia.Uzdolniony .
4 000 501. emerytka 46 ja tez mam wizje czy to cos strasznego jest zaraz, jak myslisz, ja tez widze rózne \zeczy jakiich TY niewidzisz cooc bys niewiadomo jak wyczeszcz oczu zrobiła to i tak nie dojrzysz tego co ja widze , a widze cie tu na stronie bardzo czarno, jesli nadal bedziesz TY tutaj wraz z mewa szydzic z czatowiczów, czarno was tu widze, a pamietaj moje wizje sie sprawdzaja