Wpisy 3 997 605 – 3 997 704
7 listopada 2020 23:51 → 8 listopada 2020 09:18, 100 wpisów
hej masz w profilu ale nie wiem czy ci coś pasi , rano człek ma świezy umysł
Jackoffski szok nie udalo sie
slaba moc dzis po tym ciderze
monte wez cos mocniejszego whyski i burbon razem moze koniak i brendy
fioletowy denaturat jest najlepszy
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 103 wpisów
- waldus - 68 wpisów
- RYCHFER - 40 wpisów
- RT1 - 39 wpisów
- tomi77 - 36 wpisów
- tom28 - 30 wpisów
- Mewa - 21 wpisów
- doktor2p - 20 wpisów
- bolek31 - 17 wpisów
- Forsami - 17 wpisów
- MONTEZUMA1 - 15 wpisów
- PanSamochodzik - 14 wpisów
- kedzior13 - 13 wpisów
- 191979 - 11 wpisów
- zbigniew g - 9 wpisów
- Andreas3864 - 9 wpisów
- Robal_36 - 8 wpisów
- zgrywus - 8 wpisów
- Angierski - 8 wpisów
- islandorka30,5 - 7 wpisów
- Blyskotka - 7 wpisów
- chevelle1970 - 7 wpisów
- Pasko - 7 wpisów
- Biedroneczka1977 - 6 wpisów
- Wojtt - 6 wpisów
- emerytka 46 - 5 wpisów
- Wędrowca netowy - 5 wpisów
- dusia - 4 wpisów
- Brunetka485 - 4 wpisów
- johno - 4 wpisów
jak pomyśle o turach to mi sie przypominają lata dzieciństwa dolnośląsk jezioro w Rokitkach 1989rok
tak sobie pomyśle jak żeśmy z paczka dali rowerami z Lubina z namiotami rowerami tam dojechać i bieganie w deszczu w nocy zdaje się była wtedy jeszcze milicja a biegaliśmy bo tak cale pole namiotowe imprezowało ze wioseczka nie mogła spać albo bieganie albo rodzice sie mieli dowiedzieć
tak sobie pomyśle jak żeśmy z paczka dali rowerami z Lubina z namiotami rowerami tam dojechać i bieganie w deszczu w nocy zdaje się była wtedy jeszcze milicja a biegaliśmy bo tak cale pole namiotowe imprezowało ze wioseczka nie mogła spać albo bieganie albo rodzice sie mieli dowiedzieć
Sam nie wiem..badam liczby mini ale te losilosowania takie kulawe...az sie boje zagrac w paniedielnik
to ze Tramp nie wygra to tez tak czulem jakos go nie widzialem juz dalej
tomi zrob tak odrzuc liczby ktorych nie było w mini z 08-12 losowan jak bedziesz miał z 10 dawaj co druga
eno trampek i tak był za free zreszta nie odczułem ze był może dlatego ze mi było wsi jedno i sie nie interesowałem co mnie ho co sie dzieje daleko czy ich tam interesi co sie tu dzieje
To Ty Pasko pisałeś na czacie u Jackowskiego?pytam się bo przy takiej ilości wpisów załapać się żeby akurat Twój wpis przeczytał jasnowidz to wręcz jak trafienie szóstki w totka
Jackowski przewidział wygraną Trumpa,tylko nie wziął pod uwagę że ktoś może sfałszować wybory,bo gdyby wybory nie były sfałszowane to Trump by wygrał,z resztą jeszcze nic nie wiadomo,bo obecny prezydent jest nadal prezydentem,dalej zadecyduje sąd,bo już poszedł sprzeciw do sądu o fałszerstwa i o ponowne przeliczenie głosów,zaprzysiężenie nowego prezydenta w styczniu,a głosowanie elektorów 14-tego grudnia,bo tak faktycznie to elektorzy decydują kto będzie przyszłym prezydentem
Demokraci byli przygotowani na ten wariant po porażce Clinton w 2016 roku,wtedy ich zaskoczyła przegrana ich kandydatki,teraz się odpowiednio przygotowali i gdy zobaczyli,że Trump wygrywa to nagle przestali liczyć głosy i dosypali setki tysięcy głosów na Bidena właśnie w tych kilku stanach które decydowały o zwycięstwie Trumpa,tam było też głosowanie korespondencyjne,a więc niby to pocztą przyszło,tylko dziwnym trafem wszystkie głosy na Bidena,mało tego,obserwatorzy republikanów nie byli dopuszczani żeby obserwować i rejestrować liczenie głosów,bo niby wirus i nie może tyle osób tam akurat przebywać,wał totalny,a więc dalej jest powiedzenie aktualne Stalina,że nie ważne kto głosuje,ważne kto liczy głosy
Lewywłaśnie na tym polega fałszerstwo,żeby nikt nie dostrzegł że ktoś coś fałszuje,a jak nawet ktoś zauważy to pali się głupa,albo to nie moja ręka
Jak ktoś chcę to niech obejrzy ten filmik,może to mu coś uświadomi
Witam
Brawo dla doktor 2. P i gratulacje za trafienie 6/6 I 7/9
Wszyscy śpią no tak niedziela dzisiaj przecież

Zima jest jeszcze... daleko od Polski.
W tym tygodniu na południu Polski może być nawet... +20.?⛅
W tym tygodniu na południu Polski może być nawet... +20.?⛅
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 949944 i trafił(a) 500 zł
Krasnalka.
misiaczek901 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 949945 i trafił(a) 1250 zł
Na południu Polski jest słonecznie.
Po południu powinno pojawić się słoneczko w Białymstoku.
Krasnalka.
Jak tam Twoje osiągnięcia totolotkowe?
Jak tam Twoje osiągnięcia totolotkowe?
Ojej.
w tym tygodniu zagram w EJ zrobie sobie na urodziny może TS coś mi da
Obejrzałem to co mówi Mistrz Jackowski.
Mówił, że się nie da wytypować liczb do lotto.
Tu nie ma racji: da się to zrobić, pod warunkiem że się duźo wolnego czasu na takie... eksperymenty.
Ale jest bardzo łatwo sprawdzać cudze liczby.
Mówił, że się nie da wytypować liczb do lotto.
Tu nie ma racji: da się to zrobić, pod warunkiem że się duźo wolnego czasu na takie... eksperymenty.
Ale jest bardzo łatwo sprawdzać cudze liczby.
Krasnalka.
W piątek podam Test na NIE do ej.
W piątek podam Test na NIE do ej.
Zaraz zapiszę, liczby sprawdzę wieczorem we czwartek.
Co jest, już drugi raz mam wpis z szatańskim numerem.
. ... 666..?
. ... 666..?
Zaraz Promocja godna uwagi:
6/6 + 100%.
6/6 + 100%.
Przerwa.
witam
Witajcie
Doktor
Sławek.
Obejrzyj ten film, może wtedy zmieniasz zdanie. Tylko 5 minut.
..... .....
Gra w ciemno.
Czarownica czy jasnowidz - youtube
Obejrzyj ten film, może wtedy zmieniasz zdanie. Tylko 5 minut.
..... .....
Gra w ciemno.
Czarownica czy jasnowidz - youtube
Trzeba coś na ta promocje wymyślić
Doktor intuicja czy z mapek talia układy dałeś ?
Takie
WN startujac od nastepnego losowania lotto wtorek 22.00 wez sobie wolne do czwartku 21.40 pokrywam koszty twojego urlopu o ile pracujesz i wytypuj te 6 liczb na czwartkowe losowanie. Jesli tak doloze jeszcze 1000 zl i wygrana twoja glowna z lotto ja nie chce tych liczb tylko podaj je na czacie o 21 50 ok?
Ładnie jestem pod wrażeniem
doktor2p-miałeś nosa do liczb
slawek
Ale cudna pogoda, niebo bezchmurne, słońce świeci trzeba ruszyć na spacer zanim nas zamkną