Wpisy 3 991 870 – 3 991 969
31 października 2020 17:06 → 31 października 2020 18:00, 100 wpisów
Panoramix..to co zachwile dam to fikcja..ok.. tamto stado realne..
Nie zagaduj kierowcy ona nie może doczekać kiedy dojedzie ...cie
Każdy powinien mieć jedną krowę kury barany lub przynajmniej krowę i kury
Mulag tylko ciszej bo przyjadą Ci z Wuhan wezmą mnie do buszu i zrobią Wuszu
Mulag to są zupki z nietoperza i pająka po nich nie widać w pokoju bąka
Proszę nie jedz tego szkoda zdrowia lepsza zupa zrobiona w domu nawet jak byś ją jad przez klika dni będzie lepsza 100 razy
Mulag a teraz na żarty serio..telefon mi się psuje wesprzyj Bracie...TYŚ BOGATY przecież jest..Ja jestem tylko biednym grajkiem...
Psuje mi się wejście do ładowarki jak ja będę teraz ładował jak łopaty NIE nie nie nie nie ma
Dopisano losowanie nr 948 000 Keno
Kup se nowy telefon sprzedał ci swój dałem 750 sprzedam za 500 plus
Teraz telefony sprzedają w kredycie hipotecznym na 25 lat rata miesięczna 10zl plus WIBOR i marża banku

Czarne pasy mamy ale trza trenować bo sie wyjdzie z obiegu Forsami trenuj bo forma spadnie
Dzisiaj jest ostatni dzień października pamiętajcie o tym Halloween
czaroit 120 zł → 420 zł nie moge sie rozbujac ciagle kasa
postawilem na kozaka Usyka 100 funa
postawilem na kozaka Usyka 100 funa
trzeba sie troche rozerwac ide na borata 2
Ja zrobię dzisiaj psikusa Totalizator owi sportowemu i wygram potężną kwotę pieniędzy ?
Jeszcze nie ale już jest wytypowane napisane rozpisane tylko puścić trzeba mieć odwagę to puścić
Totalizator Sportowy nam Codziennie robi psikusy więc jak my mu raz zrobimy na rok to nic mu nie będzie będzie zadowolony
Jak to niesportowe zachowanie panoramik to ty piszesz Przecież to jest wyścig szczurów Ścigamy się totalizatorem sportowym cały czas a że on wygrywa No przepraszam bardzo kto lepszy ten wygrywa
A jak ją skupiłem nam Mini gra mini chciałem jeszcze w tym roku wygrać piątkę w mini
dlatego dałam na dwa losowania aby nie biegać pobiegam po wygrane