Wpisy 3 991 770 – 3 991 869
31 października 2020 16:13 → 31 października 2020 17:05, 100 wpisów
No nic spadam od 19:00 zapraszam do Oss na park rozrywki
Ul docfalan
Ul docfalan
Będziesz miał lepsze czasy..każdy to mówi jak chce do koryta niczym te obok...? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? a później Rolników nazywa fra..erami albo robi takie ustawy że Rolnictwo rozwalone na łopatki a jak by nie było to w bardzo dużej mierze dzięki Rolnikom rządzą Ci co rządzą ...kolejni raz zszatkowani jak kapusta
Musze wnet kupić nowy telefon ten mam już 3 lata jest ok..z tym że wejście na ładowarkę jest już mocno wyeksploatowane i jest problem z ładowaniem..
Wojtt wysyłają mnie na posadzki bym dorobił a ja mówię dorobić to ja mogę ...owi uszy idźcie sami ja pracuje..
alem głodna dziś 1 ziemniak duży z serem białym ze śmietaną i szczypiorkiem na obiad
Teraz już mnie ssie
Idę zrobić kanapki masło ser żółty ogórek kiszony(kupny) i majonez tak mam chęć
Teraz już mnie ssie
Idę zrobić kanapki masło ser żółty ogórek kiszony(kupny) i majonez tak mam chęć
A le ja mówię nie nie nie nie nie ma łubianki nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie nie nie ma pracy Wojtt po 20 godzin robić za żadne skarby świata
Waldus wole se dziś wygrać w Lotto Kumulacja 3 Miliony bez napinki
Wojtt bez OBRAZY..daj już spokój weź tu WYGRAJ w Mini 5/5 bo mi tu spamujesz 3/5 3/53/5.''cooo tooo ma być..jest pełnia zaczne wyć auuuuuuu auuuuuu
Nie zgadłes to droga trzecia która odkryłem do swojego nowego domu
halloween 9,31 6,66 live and let die 13
Gorzej z Rzeszowem jedynie gdzie jeżdżę tam to na żołnierzy września i na warzywną
Ktoś wygrał ja az 8zl heh