Wpisy 3 991 970 – 3 992 069
31 października 2020 18:00 → 31 października 2020 19:32, 100 wpisów
Johno dziś wyczułam 5/5 z cht i wysłałam i siadło 3/5 bez plus
mi też siadło 4\5 bez plusa i by było jeszcze 3\5 

gdyby Jarek kiedys ruszal
to by bardziej kobiet sluchal
to by bardziej kobiet sluchal
Tyle lasek chce aborcji a żadnej wyrwac się nieda lodowate chyba są wiatropylne
Dwa zakłady z ch-t, 5/5, na wieczór
19,22,27,39,45,52,56,59,64,75
19,22,27,39,45,52,56,59,64,75
Pół godziny pracy plus 30 minut dojazd w dwie strony i zarobek jest

Kurczę 39c mam fak
995
Graphite pozwala klientom o mniej zasobnych portfelach na posiadanie w swych skrzynkach narzędziowych produktów uniwersalnych, służących o wykonywania różnorodnych prac. Cięcie, kucie, wiercenie, szlifowanie czy też wkręcanie nie wyczerpuje katalogu możliwości sprzętu dystrybułowanego przez firmę.
Sebus musisz w lepszy sprzet zainwestować
Graphite pozwala klientom o mniej zasobnych portfelach na posiadanie w swych skrzynkach narzędziowych produktów uniwersalnych, służących o wykonywania różnorodnych prac. Cięcie, kucie, wiercenie, szlifowanie czy też wkręcanie nie wyczerpuje katalogu możliwości sprzętu dystrybułowanego przez firmę.
Sebus musisz w lepszy sprzet zainwestować
Tyle placil pracownikom to myslalem ze najgorsze narzedzie to makita a tu taki szajs z topeksa
Po tabletach spadło do 38,3
Sławek niekoniecznie urządzenie typu Makita lub z wyższej półki mogą dać pożądany efekt liczy się umiejętność zapamiętaj to sobie na całe życie umiejętność wykonywaniu zawodu wtedy możesz mieć troszkę gorszy sprzęt a wykonasz go nawet lepiej niż najlepszym
czaroit 120 zł → 420 zł, nie moge sie rozbujac na tym perpetum mobile, zly to system
najlepsza jest wiertarka pegasus pozniej dlugo dlugo nic
Sławek poza tym nie znasz tego zawodu i nie powinieneś wcale zabierać głosy na ten temat dlaczego tak sądzę że nie znasz dowodu ponieważ mając pracowników nie będziesz inwestował w bardzo drogi sprzęt ponieważ przeważnie są tacy którzy ten sprzęt notorycznie niszczą on im się psuje bardzo często i obojętne czy kupisz wysokiej klasy czy niższej to mniej więcej tyle samo czasu im posłuży wiem to doświadczenia i jeżeli chcesz się za to wziąć co ja to radzę nie inwestować w bardzo drogi sprzęt
Sławek dzisiaj miałem pięć takich zleceń oczywiście to zlecenie było najmniej opłacone ponieważ A zresztą nie będę ci mówił dlaczego także jeżeli uważasz że moja dniówka wystarczy tylko na kupno cukierka to życzę ci powodzenia i zarobienia więcej w ciągu jednego dnia niż ja
Tia Sebus jak wiertarka z topeksa mieszasz beton na wylewki to musi ja ch.. strzelic
Sławek nie mów do mnie gamoniu no chyba że piszesz o sobie to przyznam Ci rację ? ? ?
Teraz takie czasy że jak coś u mnie to dobrze bo Warszawie dużo ludzi ma dwie lewe ręce
Sławek Czyli rozumiem że piszesz o sobie tak ? Przyznaję ci rację
A Sławek odstaje od takich i normalnie w świecie zazdrości
Zazdrość to zżera i nie wie co napisać to stara się dokuczać
Zazdrość to zżera i nie wie co napisać to stara się dokuczać
Taki jest Sławek A robak nie lepszy.
To jest inny Sort .
W życiu im nie idzie to się ze wszystkich wyśmiewają.
Takie dwie lewe ręce
I do tego złośliwe
To jest inny Sort .
W życiu im nie idzie to się ze wszystkich wyśmiewają.
Takie dwie lewe ręce
I do tego złośliwe
Jakie "idzie" Slawek ? na hulajnodze, w bereciku ciasnym śmiga
A ja z palety stół zrobiłem ale nie da się go wynieś z kuchnii z altanki bo nie przejdzie przez futrynę
samolot
Nie mam blokady tak jak ty-lustrzany69
Nie mam blokady tak jak ty-lustrzany69
polacy coraz bardziej zamozniejsi w otomoto jest 10.000 aut powyżej 200.000 pln do sprzedania
dodatkowo jeszcze licząc tych którzy nie sprzedają to pewnie jest 3 razy tyle
dodatkowo jeszcze licząc tych którzy nie sprzedają to pewnie jest 3 razy tyle
Bo emerytka ma kilka nicków i nie przestrzega regulaminu Multipasko bo pisze ze wszystkich nicków a tak krytykuje wieloniowców i im dogaduje
To jest hipokryzja z jej strony
Sama robi coś czego nie akceptuje u innych
To jest hipokryzja z jej strony
Sama robi coś czego nie akceptuje u innych
Samolot.
Nie robię Admina w bambuko i nie zakładam nowego nicka,tak jak ty to zrobiłeś.
Nie piszę z wielu nicków.Coś się tobie pomyliło.
Nie robię Admina w bambuko i nie zakładam nowego nicka,tak jak ty to zrobiłeś.
Nie piszę z wielu nicków.Coś się tobie pomyliło.