Wpisy 3 990 707 – 3 990 806
30 października 2020 17:02 → 30 października 2020 19:48, 100 wpisów
ale to sie liczy
Numer gry 4999) Nr. Stawki: 12; KursAKO: 11.82; Koszt: 5; Wygrana: 0; Saldo: 6643
Numer gry 5000) Nr. Stawki: 13; KursAKO: 10.98; Koszt: 6; Wygrana: 0; Saldo: 6637
Maksymalna stawka: 503; Saldo minimalne: -2099; Saldo maksymalne: 6680
Numer gry 4999) Nr. Stawki: 12; KursAKO: 11.82; Koszt: 5; Wygrana: 0; Saldo: 6643
Numer gry 5000) Nr. Stawki: 13; KursAKO: 10.98; Koszt: 6; Wygrana: 0; Saldo: 6637
Maksymalna stawka: 503; Saldo minimalne: -2099; Saldo maksymalne: 6680
Tyle głów gdzue jaki sys.... ? ? ?
na TSa nic nie mam bo kursy (wygrane sa stale) i mozemy tylko stawkowac bez zmniejszania szans
GT i jeszcze wpier... L dostanę
Ja dziś obskoczyłam 2 cmentarze z teściowa od 10 do 13
Angierski no a jak twoje programy lotto
GT i tak

No to cmentarze zamknięte...
Ciekawe, czy tego wirusa można zwalczyć... mrozem?.
Leczą ludzi w komarach gdzie jest aż -150 /minus sto pięćdziesiąt stopni/
Leczą ludzi w komarach gdzie jest aż -150 /minus sto pięćdziesiąt stopni/
Właśnie córka pisała że zamknęli cmentarze do tego jeszcze ciężarowki w Iławie zaczynają drogi blokować
Wn kuzyn jest w Norwegi i mówi że tam jak się pokaże to go jakoś tlenem lecza, maseczrk nie nosza
Jeździ po wszystkich tych krajach ościennych tirem
Piszę na fb że 31 do 2 zamknięte cmentarze
Ja myślę że te testy są do bani, skąd tyle zakazonych
We wtorek na taczkach ich wywiozą Osa i skończy się Reżim i dyktatura
GT żeby ich wywieźć to musi być przewrót, wojsko, strach się bac
Nie będzie totka, udupia nad s domu, ja przez neta danych nie będę dawac
No obstawił się policją, wojskiem, żandarmerią ale to już jest ich koniec
Skoro to taki śmiertelny wirus jak może być bezobjawowy...
GT ale wojsko nie wpuści, ludzi powybijają {
Zawsze jak idzie zima to się coś dzieje...
Po uj się brali za te aborcję
Nie ciekawie to wygląda.
Ale to już jest koniec z nimi
Za dużo ludzi jest przeciwnych
Aborcja+rolnicy+lekarze
Nawet wojsko mu nie pomorze
Za dużo ludzi jest przeciwnych
Aborcja+rolnicy+lekarze
Nawet wojsko mu nie pomorze

Lece szkoda tematu rozwijać
Zajrzę po 18;00 choć liczby nic nie wchodzą
Zajrzę po 18;00 choć liczby nic nie wchodzą
Pa?
Masz rację.
Są inne tematy.
Są inne tematy.
Sebastian miał rację że wyjechał z Turcji
Dzisiaj trzęsie się ziemia pod dnem morskim w Grecji. Wstrząs miał aż 7 M.
Dzisiaj trzęsie się ziemia pod dnem morskim w Grecji. Wstrząs miał aż 7 M.
W Turcji też są silne wstrząsy.
Przerwa na
a jak u mnie w okolicy cmentarz nie ma bocznego ogrodzenia to też jest zamknięty?
3 990 638. makler 2020-10-30 (15:34)
Ile razy będziesz to powtarzał, gamoniu makler jak ci cos nie psuje to nie komentuj, mojego wpisu , i sie mnie nieczepiaj i niewyzywaj od gamooni, bo nikim takim niejestem, przestań robic z siebie pajaca bo pajaców juz mamy za duzo
Ile razy będziesz to powtarzał, gamoniu makler jak ci cos nie psuje to nie komentuj, mojego wpisu , i sie mnie nieczepiaj i niewyzywaj od gamooni, bo nikim takim niejestem, przestań robic z siebie pajaca bo pajaców juz mamy za duzo
Arczi.
własnie podali ze rzad kaze zaknac cmentarze, tak tez i myslałem ze tak bedzie, ju\ wczesniej, choc wczesniej mowili ze powiedza dopiero co zadecyduja przed samym śewietem, i sie sprawdzilo moje przypuszczenie oni wszyscy robia tak jak ja pomysle w niemczech od jutra zamkniete beda prze miesiac , silownie i bary , restauracje, a unas cmenterz na te kilka dni, bo jest zagrozenie coraz wieksze tego covida ,zreszta i tez dobrze bo widze cos ie dzieje wokol mnie bliscy mi ludzie umieraja przez kovida i na kowida,
a bedzie jeszcze wiecej pogrzebów polski wymrze przez te głupie protesty, widzeieliscie juz mlode dziewczyny a wrecz dzieci protestuja na tej akcji, osoby które biora 500+ sa przeciwko temu wyrokowi trybunału konstytucyjnego ja rozumie kobiety ,matki, ale zeby dzieci juz w to włanczać szkoda gadac moim zdaniem matce tych dziewczynek powinno zabrać 500+ i 300+na ksiazki, wstd i hańba dla polek, ktore w włanczaja wto swoje dzieci
panoramix witaj ja sie tylko śmieje ze jak ja zamysle to oni to robia, niestety niemam , takiej mocy, zeby oni tam w rzadzie robili tak jak ja chce, jak by tak bylo to bym najpierw sobie powiedział ze dzisiaj skresle takie liczby np, 1,2,3,4,5,6, i o0ne by wyszły np w dana gre losowa a;le tak niema nieda rady, pomyslał bym o rzad do wymiany i oni by sie wszyscy podali do dymisji, nie stety niemam takiej mcy, ze co pomysle to sie zaraz stanie, mam jedynie swoja dobra intuicje , ktora mnie nigdyniezawodzi, i nieraz jest tak ze potrafie wyczuć cos co niekoniecznie zaraz sie sprawdza odrazu ale sprawdza sie z poslizgiem nawet 2 lub 3 dniowym
panoramix witaj ja sie tylko śmieje ze jak ja zamysle to oni to robia, niestety niemam , takiej mocy, zeby oni tam w rzadzie robili tak jak ja chce, jak by tak bylo to bym najpierw sobie powiedział ze dzisiaj skresle takie liczby np, 1,2,3,4,5,6, i o0ne by wyszły np w dana gre losowa a;le tak niema nieda rady, pomyslał bym o rzad do wymiany i oni by sie wszyscy podali do dymisji, nie stety niemam takiej mcy, ze co pomysle to sie zaraz stanie, mam jedynie swoja dobra intuicje , ktora mnie nigdyniezawodzi, i nieraz jest tak ze potrafie wyczuć cos co niekoniecznie zaraz sie sprawdza odrazu ale sprawdza sie z poslizgiem nawet 2 lub 3 dniowym
Arcz... pozabierają niech no tylko feministki dopadną do władzy
w totka sie nie da stawkowanego systemu zastosowac
bo nie mozna regulowac prawdopodobienstwem bo jest stale
w dodatku te 40% przeznaczane na gry powoduje ze stawki szybko rosna?
bo nie mozna regulowac prawdopodobienstwem bo jest stale
w dodatku te 40% przeznaczane na gry powoduje ze stawki szybko rosna?
jeszcze raz podaje strone
ci ktorzy zainteresowani sa bukiem
system ktory moze dac wygrane i to niezle
http://stsbook.5v.pl/system
ci ktorzy zainteresowani sa bukiem
system ktory moze dac wygrane i to niezle
http://stsbook.5v.pl/system
panoramix systemie skroconym raczej nie - bo wysylamy tyle na ile nas stac
a na progresji w totka jak najbardziej
a na progresji w totka jak najbardziej
ogolnie w buka mozna szybciej polegnac niz w totka
dlatego musi byc system ktory kotroluje ile mamy wygrac i jaka stawke grac zeby w perspektywie zalozmy 50 zakladow byc na plusie
zreszta co ja bede tlumaczyl 95% ludzi przegrywa w buka bo graja bez systemu ktory kontroluje wydatki i stawke i ako ? ?
dlatego musi byc system ktory kotroluje ile mamy wygrac i jaka stawke grac zeby w perspektywie zalozmy 50 zakladow byc na plusie
zreszta co ja bede tlumaczyl 95% ludzi przegrywa w buka bo graja bez systemu ktory kontroluje wydatki i stawke i ako ? ?
Mulag wszędzie Tobie kable wiszą chyba jak wszędzie zrób porządek u mnie też nie ma komu
Ts zastrajkował i nic nie wygrasz i to jest strajk a nie łazić to tu to tam
U mnie dziś mówię Kobieto pilota Królową jesteś i po strajku nikt nie słyszy ani widu....można
u mnie był dziś znowu marsz protestujących akurat niedawno wróciłam i widziałam szli miastem akurat z biedry wychodziliśmy

na wieczorne rozdanie