Wpisy 3 990 807 – 3 990 906
30 października 2020 19:49 → 30 października 2020 21:25, 100 wpisów
Nie gram dzisiaj . po tym wszystkim co się dzieje odeszła mi ochota na granie
Gosia
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 11,19,24,33,39 oraz dodatkowe liczby 1,4
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
damian6935 3/5 + 2/2
panda718 4/5 + 1/2
Baron 3/5 + 2/2
Premier Mateusz Morawiecki ogłosił w piątek po południu, że 31 października, a także 1 i 2 listopada cmentarze będą zamknięte
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Dziennik Majów źle odczytany koniec świata miał być w 2012 a tu psikus odwrotność 12 to 21 wiec koniec świata blisko poszukaj poszperaj znajdziesz w int. coś na ten temat.
byscie sie wkurzyli jakby wam tyle kazano placic w polsce 80 tys na dom rocznie
Nie udzielam się tu na czacie od kilku lat ale solidarnie łączę się w cierpieniu, byłem teraz na grobach jak się dowiedziałem o tym że zabiorą nam to co było naszą tradycją. Jeszcze to tak późno ogłosili,jechałem godzinę po tym, cmentarze były pełne. Tak bardzo jestem tym zdruzgotany, nie chcę żyć w takim państwie...
ale celowo chca wywolac fuzje w panstwie zeby przejac wladze i dopchac sie do koryta
500 plus daja na wychowanie, a tu aborcji chca z powodow ekonomicznych
niech zrobia 100 okien zycia itp
500 plus daja na wychowanie, a tu aborcji chca z powodow ekonomicznych
niech zrobia 100 okien zycia itp
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 3 x 122 730,50 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
3 990 840. Angierski 2020-10-30 (20:52)
Pochowaj żonę miesiąc wcześniej a później się wypowiadaj.
żenujące
Pochowaj żonę miesiąc wcześniej a później się wypowiadaj.
żenujące
I co z tego że upadnie lub nie ten rząd lub przyjmijmy że upadnie wrócą jeszcze gorsi lub ci co byli przed PiS nie widać wyjścia sytuacji
A ja znam przypadek gdzie dziewczyna specjalnie usunęła swoje dziecko,było zdrowe ciąża bliźniacza.A teraz protestuje.
oni sie wypieraja kosciola a kiedys przyjdzie smierc i diabel sie upomnie bo nie ma kto
Chore te protesty konstytucje ci strajkujący bronili a jak chcą aborcji na zawołanie to jej nie przestrzegają
no to za Morawieckigo i Kaczynskiego...by nie mielictakich glupich pomyslow....ludzie manifestuja a inni na leb na szyje jada na zabicie na cmentarz...Ten co na proteście ma coś na sumieniu czyli usunął człowieka ,nie dał mu szansy.
Ale jedna z kobiet w sporcie wolała umrzeć i urodzić dziecko mogą zrobić odwrotnie żyć
no wlasnie to sa patologie co powinny oddawac dzieci do okna zycia chociaz
Zapomniałem nazwiska tej wspaniałej kobiety w sporcie nic się na ten temat nie mówi
mlode gnoje wychowane na internecie i woodstocku i innych pierdolach
nie wiedza co to zycie niech wypi......ja
nie wiedza co to zycie niech wypi......ja
Mulag masz racje nie jedna co miała koniec życia i chorobę urodziła zdrowego człowieka co w społeczeństwie coś znaczy.
Gdzie my zmierzamy będziemy decydować kto ma żyć a kto nie ci się dzieje
Kumulacja 33 000 000 euro.
Mulag. Obostrzenia obostrzeniami, może były by inaczej przedstawione. jest kilka sposobów żeby rozwiązać problem zatłoczonych cmentarzy. starczy zrobić kampanię społeczną żeby osoby z nazwiskami od A do D od E do G albo datami.. I tak rozłożyć w tydzień. problemu by nie było
Co 2 w protestujących usunął człowieka nie dał mu szansy i głosu.
W sumie pokazują w mediach ludzi młodych pięknych zdrowych bogatych a reszta chyba autanazji się podać najlepiej
Kumulacja Eurojackpot: 155 000 000 zł
Dla mnie pamięć się liczy na cmentarz w lecie mogę pójść czy tam inny termin nie zmienia to faktu że zabraniają na cmentarzach a strajki na ulicach mogą być
Zadaj pytanie temu co idzie w Pochodzie a jak by Ciebie usunęli bez Twojego zdania?
to cale pospulstwo walczy o zmiany w rzadzie na autorytarna wladze ktora to wszystko skasuje
500+, wiek dla emerytur, lgbt do wychowywania dzieci, oddda obce w rece majatek
i bedzie sie na kolanach przed unia plaszczyc
500+, wiek dla emerytur, lgbt do wychowywania dzieci, oddda obce w rece majatek
i bedzie sie na kolanach przed unia plaszczyc
Ja nie widzę problemu są okna życia można usunąć jak zagraża życiu w czym mają problem
przeciez ci ludzie to nawet nas nie obronia przed zagrozeniem oni nie sa zdatni nawet do kopania dolow
To większości opozycja chce wrócić do władzy byli już 8 lat przed pis
Ci co na pochodzie w wojsku nie byli,przeszkolenie żadne a ruscy czekają. A co oznacza ich symbol jena błyskawica a 2 co oznacza ? Sprawdzał ktoś ja tak SS.
No jeden prezes kilkunastu policjantów... I 1 smiglowiecciekawe jakby trzech prezesów było... A kobieta płaczę ze nie było żadnej policji gdzie potrzebowała pomocy...
I co nam zaoferują jak odejdzie PiS nic lepszego jeszcec gorzej będzie
Pasowało by usunąć ten rząd i nie dopuścić opozycji do władzy nowa siła normalna ale tak nie będzie ten rząd upadnie i wróci stara gwardia lekko przemalowana i nic nie zrobię tu chodzi o władzę stołki
Mulag ale to naturalne ze jedna partia rzadzi raz druga - tylko to wszystko jest ultra skrajne
najsmiesniejsze jest to ze ci ktorzy 500+ dostaja albo wiecej, protestuja
Wiadomo że PiS upadnie tak będzie ale co otrzymamy w zamian czy ktoś wie jak wiem
Tusk zajebał nasze 153 miliardy gdzie są? Syn Tuska pracował w Amber Gold nie wiedział co robi i gdzie pracuje ? ludzie stracili kase i cisza.
Gosia__77
Jestem w 100 procentach z Tobą jeśli chodzi o pogłady
Jestem w 100 procentach z Tobą jeśli chodzi o pogłady
Będzie wojna rozliczanie pisu a obietnice dla fra... Powiedzą że nic się nie da
Właśnie ta laska co usunęła swoje zdrowe dziecko, a drugie urodziła pracuje na 1/8 etatu pobiera 500 + i alimenty to nie patologia co miesiąc ma innego sponsora.No i ona strajkuje eh.2 razy błyskawica to SS za rządów Hitlera.
Ludzie mają krótką pamięć było minęło teraz widzą co im teraz nie pasuje
Ludzie samodzielnie nie myślą gotowe dostają informacje są tym przesiąknięci nic ich nie przekonana
Tera wyszło że nie o aborcję chodzi a o Kaczyńskiego... Wiedza że on rządzi a nie żaden premier Morawiecki... Gratuluję głupoty... 4 osoby zginęły jechały wieczorem na cmentarz... Już nie muszą.. Zderzyli się z ciężarowym... Ludzie jechali na głupa.. Jechałem i nie widziałem by tak die ludziom spieszyło... Wieczór... No do cholery kto stał za tak idityczna decyzja... Każdy miał kwiaty znicze... Wiązanki... Przecie przygotowani byli choć na jutro... A takie pierd#$& że czekał aż coś się zmieni skoro o 11 wiadomo było ile jest zarazy.. Dzieciom może opowiedziecmało tego... Przejrzałem Morasia.. Myślał że wieczorem ludzie nie rzuca się na cmentarz... No może stary nud pojedzie i to daleko.. Ale te 5 do 15 km zwykły łeb przejedzie.. Fakt że słabo jeżdżą a jeszcze piesi jak czarne święte krowy co wcale ich nie widać stwarzają zagrożenie...
Watykalista miałeś racje przepraszam za kłótnie wiem że tu siedzisz moja wina ,miałeś racje jednak przyznaje się teraz.