Wpisy 3 990 773 – 3 990 872
30 października 2020 19:07 → 30 października 2020 21:11, 100 wpisów
Mulag wszędzie Tobie kable wiszą chyba jak wszędzie zrób porządek u mnie też nie ma komu
Ts zastrajkował i nic nie wygrasz i to jest strajk a nie łazić to tu to tam
U mnie dziś mówię Kobieto pilota Królową jesteś i po strajku nikt nie słyszy ani widu....można
u mnie był dziś znowu marsz protestujących akurat niedawno wróciłam i widziałam szli miastem akurat z biedry wychodziliśmy
Nie gram dzisiaj . po tym wszystkim co się dzieje odeszła mi ochota na granie
Gosia
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 11,19,24,33,39 oraz dodatkowe liczby 1,4
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
damian6935 3/5 + 2/2
panda718 4/5 + 1/2
Baron 3/5 + 2/2
Premier Mateusz Morawiecki ogłosił w piątek po południu, że 31 października, a także 1 i 2 listopada cmentarze będą zamknięte
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-rzad-zamyka-cmentarze-klienci-rzucili-sie-do-sklepow-chca-od,nId,4825554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Dziennik Majów źle odczytany koniec świata miał być w 2012 a tu psikus odwrotność 12 to 21 wiec koniec świata blisko poszukaj poszperaj znajdziesz w int. coś na ten temat.
byscie sie wkurzyli jakby wam tyle kazano placic w polsce 80 tys na dom rocznie
Nie udzielam się tu na czacie od kilku lat ale solidarnie łączę się w cierpieniu, byłem teraz na grobach jak się dowiedziałem o tym że zabiorą nam to co było naszą tradycją. Jeszcze to tak późno ogłosili,jechałem godzinę po tym, cmentarze były pełne. Tak bardzo jestem tym zdruzgotany, nie chcę żyć w takim państwie...
ale celowo chca wywolac fuzje w panstwie zeby przejac wladze i dopchac sie do koryta
500 plus daja na wychowanie, a tu aborcji chca z powodow ekonomicznych
niech zrobia 100 okien zycia itp
500 plus daja na wychowanie, a tu aborcji chca z powodow ekonomicznych
niech zrobia 100 okien zycia itp
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 3 x 122 730,50 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
3 990 840. Angierski 2020-10-30 (20:52)
Pochowaj żonę miesiąc wcześniej a później się wypowiadaj.
żenujące
Pochowaj żonę miesiąc wcześniej a później się wypowiadaj.
żenujące
I co z tego że upadnie lub nie ten rząd lub przyjmijmy że upadnie wrócą jeszcze gorsi lub ci co byli przed PiS nie widać wyjścia sytuacji
A ja znam przypadek gdzie dziewczyna specjalnie usunęła swoje dziecko,było zdrowe ciąża bliźniacza.A teraz protestuje.
oni sie wypieraja kosciola a kiedys przyjdzie smierc i diabel sie upomnie bo nie ma kto
Chore te protesty konstytucje ci strajkujący bronili a jak chcą aborcji na zawołanie to jej nie przestrzegają
no to za Morawieckigo i Kaczynskiego...by nie mielictakich glupich pomyslow....ludzie manifestuja a inni na leb na szyje jada na zabicie na cmentarz...Ten co na proteście ma coś na sumieniu czyli usunął człowieka ,nie dał mu szansy.
Ale jedna z kobiet w sporcie wolała umrzeć i urodzić dziecko mogą zrobić odwrotnie żyć
no wlasnie to sa patologie co powinny oddawac dzieci do okna zycia chociaz
Zapomniałem nazwiska tej wspaniałej kobiety w sporcie nic się na ten temat nie mówi
mlode gnoje wychowane na internecie i woodstocku i innych pierdolach
nie wiedza co to zycie niech wypi......ja
nie wiedza co to zycie niech wypi......ja
Mulag masz racje nie jedna co miała koniec życia i chorobę urodziła zdrowego człowieka co w społeczeństwie coś znaczy.
Gdzie my zmierzamy będziemy decydować kto ma żyć a kto nie ci się dzieje
Kumulacja 33 000 000 euro.
Mulag. Obostrzenia obostrzeniami, może były by inaczej przedstawione. jest kilka sposobów żeby rozwiązać problem zatłoczonych cmentarzy. starczy zrobić kampanię społeczną żeby osoby z nazwiskami od A do D od E do G albo datami.. I tak rozłożyć w tydzień. problemu by nie było
Co 2 w protestujących usunął człowieka nie dał mu szansy i głosu.
W sumie pokazują w mediach ludzi młodych pięknych zdrowych bogatych a reszta chyba autanazji się podać najlepiej
Kumulacja Eurojackpot: 155 000 000 zł
Dla mnie pamięć się liczy na cmentarz w lecie mogę pójść czy tam inny termin nie zmienia to faktu że zabraniają na cmentarzach a strajki na ulicach mogą być

na wieczorne rozdanie