Wpisy 3 985 036 – 3 985 135
23 października 2020 22:10 → 23 października 2020 23:02, 100 wpisów
Gdzieś tam za górami lasami rzekami są może jeszcze z powołania reszta byle kaska była wiem z własnego doświadczenia tego jest mnustwo
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Rzygać się chce od tego gadania o Kornie dobrze że wszystko wyłączone w domu ale nie do końca bo tego jest wszędzie radio gazeta staram się to omijać szerokim łukiem
Gosia. Teraz fala. Przed swietami luz. W styczniu znow fala na lato luz i przed swietami znow fala i tak minie cudowne 2 lata
I jeszcze zwalają na ludzie ale to wiedziałem w marcu że na ludzi zwalą
A w markety dalej nie beda zamykane ani zadnych info co do choroby w tej branzy
Kto do lekarza czy do szpitala to wpisy na koronę bo nie udziela pomocy co to ma być
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jak wybrali Duda... To się robiom cuda
tera są wirusy... Jarek daja susy
tera są wirusy... Jarek daja susy
powinni się wszyscy leczyć czuję że psychiatrzy będą wiedzieć co to za urojenia
Dokladnie gosia na grudzien wiadomo kasa bo prezenty i siweta to kasa leci i tak az do nowego roku a po nowym roku nie ma na co wydawac wiec sru trza obudzic wirusa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
No zobaczcie co we Wrześni się dzieje... Cuda nad wirusem... 2,5 godz czekania gdzie cie przydziela... In z kasą wolę być biedny i zdrowy
ginekolog przyjmuje okulista przyjmuje psychiarmtra przyjmuje onkolog przyjmuje tylko rodzinny robi problemy
to wszystko dąży tylko i wyłącznie aby korzystać z prywatnych gabinetów
Znajomej zmarla bliska osoba. Powiedzieli jej ze jak nie podpisze ze na covid to na cialo bedzie czekac do miesiaca a jak podpisze to znacznie szybciej
A składki sie płaci wiele lat się nie chodzi i jak się przyjdzie raz na ruski rok to człowieka traktuje jak gówno
Średnio wierze w to ale dzis sie dowiedzialem ze kuzynka zony ma wynik pozytywny
To jest paranoja... Wszyscy umierają na co id... Choć to tylko chorobywspolistniejace
Corka jej chodzila jeszcze przez tydz do pracy a matka juz zle sie czula.... Teraz dopiero kwarantanna...
Tak Arab to prawda rodzinny przeżywają tragedię moja dalszą rodzina również zmarła dalsza ciotka zmusili covid
U mnie brata rodzina ale zacnego kontaktuvnie miał... Bzdenne przepisy
Teraz to nawet kichnąć nie można droga maska a jak chce wysiąkać to kara bo bez maski to już komedia lub horror strach kichać bo powiedzą covid
Ost bylem we wrocku. Zona u lekarza to mysle wejde do areny po bulke czy cos... Godz 11 i jedna pani sprzedala mi 2 paczki ale mysle malo wiec ide dalej i podchodze do kolejnego stanowiska a babka do mnie ze godziny dla seniorow i tak dalej i tak dalej
Kary astronomiczne za brak maski co i tak nie chroni kto chce niech nosi dać ludziom wybór noście bo będzie źle a jak ktoś nie chce jego sprawa
Patrze w prawo w lewo a tu zywej duszy nie ma.... Spoko jesli jej pasowalo stracic klienta to ok
Myślę że rząd rozmawiał z wirusem bo wie kiedy ma coś być otwarte i kiedy zamknięte
moja babcia pewnie w grobie się przewraca bo przeżyła gorsze czasy
Prawda.. Mnie głowa boli już tydzień lewa strona ale nie ma szans się dostać do lekarza bo przecież covid.
Składka się płaci a szpital tylko na covid gdzie ludzie z innymi chorobami mają iść gdzie ta konstytucją każdy ma prawo do służby zdrowia
Dokładnie. Wszystkie inne choroby przestały istnieć tylko covid.
A ci z PiS tylu tam prawników to wadliwe zmuszanie rozporządzeniem nie zgodne do noszenia masek dużo ludzi wygrało już sady oddalają kary teraz chcą ustawą to nie wiedzieli jak to zrobić czy celowo do dziś jest tak bezpodstawne kazywanie
technike wibrujacej zdrapki mozna przeniesc do keno, szybko zaproponowac kilka parek i wybrac wlasciwa, dowalic stawko i do kasy
Ja iza wam powiadajut ten covida to jakoś nieporozumienia tut ludzi starszy chroniut małolat bez Maska i majut nigdzie covida
jak sie wyrobie bede wygrywal kazde losowanie keno, bede miszczem parki i szparki znal wyniki z 4 min wyprzedzeniem
U nas to samo tylko covida lekarka rejestrujet jak ruka połamana to nie Bierut na operacju
Bliskotka on jechać z kolegi po maszyn za 3 godz budu już 6 godz minęła a go nie ma telefon paczta glosowa
Bliskotka on jechać z kolegi po maszyn za 3 godz budu już 6 godz minęła a go nie ma telefon paczta glosowa
Wójta ja dziewczyna gtv jego niema pa jechali germaniu i jesio go niema 3 h minęła 6 h a on pa germaniu jezdit
wyniki keno i wizard to bedzie jednosc, nie bedzie sie pojawiac juz 1 bez drugiego
Gt
Gdzie moja 9
Ty burdeloo.. Bum bum{