Wpisy 3 984 873 – 3 984 972
23 października 2020 20:59 → 23 października 2020 21:38, 100 wpisów
Osa nie gonie cie ani Ty mie
Mulag pomyśl sobie co kiedyś będzie z tymi wszystkimi pieniędzmi będzie jak EURO wprowadzą..to samo co z tamtymi czerwonymi stówkami
Islandorka remis punkty
Forsami nas goni
Właśnie wyszłam z baru 20 59
Uciekaj stan wojenny i godzina policyjna inteligentny ten wirus dobrze że rząd wie kiedy co ma być zamknięte o której godziny bo wirus jest inteligentny i nie we wszystkie godziny atakuje
W marcu było lepiej 23 59
Zbyszek i Mulag zepsuliście mi choinke świąt nie będzie Houu houuu houuuu
Mulag podobno jest straszny buum na sprzęt typu laptopy..kompy..dziś było oblężenie pod marketem..powaga..
Kumulacja Eurojackpot: 100 000 000 zł
Niech tylko do lasów wprowadzą zakaz to się w kur
Tak teraz moda siedzieć w 6 ścianach jest sprawa tylko 5 osób z roku rodziny może być razem więcej nie to ja nie wiem jak ktoś ma żonę teściowe teścia i babciateściowa i dzieci to nie wiem ktoś musi wyjść z domu tylko pięć osób mówi rząd będę kary

To było na zakaz do lasów itp
Mulag nawet jak ktoś ma babke nie swoją to i tak nie pojedzie i...
To gdzie w lepiance
Teraz rano było w lesie są straszne obostrzenia tak patrzę stado wilków wszystkie w maskach no i gonią sarnę też miała maskę ale łoco się rozchodzi oto że jeden wilk chyba przywódca stada w trakcie biegu zgubił maskę no i przestali gonić sarnę miała biedactwo szczęście obostrzenia przede wszystkim
A teraz na poważnie kto z was miał tego virusa covid19
Ja w lipcu na urlopie nie chciało mi się pić browara .........przeszlem bezobjawowo
Ja już wywaliłem telewizję nie oglądam nic przepraszam oglądam coś w internecie jak mam czas dość prania mózgu
Ludzie wygodnie ja mam wannę na cegłach postawiona i będzie mi nie trzeba wiele prycz by się przespać trochę ciepła w izbie coś zjeść
Chcesz to Ci sprzedam do naprawy tylko wąż cieknie za 50 złotych se napraw..będzie pralo
Kręci się woda i ciuchy i tyle wężem wylewam do wiadra i z wiadra do kilbla
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

To jest konsumpcja mam to gdzieś jakieś minimum jest potrzebne gdzieś spać ciepło wiadomo coś zjeść coś trzeba
Forsami ciekawe co teraz robi głuch i wieczorek
Nic nie pije... Brewer 7,2 był koło 16ale wkurzyłem się trochę... kobiety są chyba ślepe... Myślą że wygląd to wszystko
Dezyinfektuja
Sebastian tyś wojsku nie był
Zbigniew jak ja bylem w wojsku to ty na jedzenie mówiłeś papu
????????????
????????????
Jutro zmiana czasu śpię dłużej..a kto jutro idzie na noc do kołchozu ten ma tak godzinę dłużej i to zadarmo
Forsami co on gada sebek czyli samolot
Forsami u mnie jednego żandarmeria wojskowa znalazła uciekiniera z w wojska był schowany w lodówce to prawda na 100 %
Mulag rozwiąż ten rebus a jaknie zgadniesz to Ci powiem sam..ok..
kuźwa palca sobie przecięłam obieraczką wszystko mi leci
z rąk jakiś duch mi wadzi chyba
żurek troche wylałam poduszka ujebana lodówke musiałam myć i jeszcze sałatka mi nie szła zrobić taki sajgon w kuchni zrobiłam masakra musiałam wszystko sprzątać zmywać
CO JEST? a chciałam dobrze i jeszcze nerwy mam
z rąk jakiś duch mi wadzi chyba
żurek troche wylałam poduszka ujebana lodówke musiałam myć i jeszcze sałatka mi nie szła zrobić taki sajgon w kuchni zrobiłam masakra musiałam wszystko sprzątać zmywać
CO JEST? a chciałam dobrze i jeszcze nerwy mam
Znalezli to w lodówce